- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
microlag visszatért.....fasza...
-
daveoff
veterán
válasz
ForRedGlory #1918 üzenetére
kipróbáltad? szerintem nem a driver miatt van.
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
Mi ez a pangás? Kijött a játék! Azt hittem már korán reggel pörögni fog a topik....
-
daveoff
veterán
válasz
Raymond #1504 üzenetére
persze, érthető volt, hogy butítani kell a grafikát, ha egy ilyen hatalmas, nyílt világot futtatni akarnak pc-n. így is van bőven microstutter, és egyéb nyalánkságok, mi lenne ha a grafika szebb lenne. na mindegy, csak nem értem miért írnak manapság olyan játékokat, ami nem fut el a ma i csúcs hardvereken sem. akkor inkább ejtsék a feleslegesen hatalmas nyílt területeket, aztán csináljanak egy kisebb, szebb játékot.
-
daveoff
veterán
válasz
Raymond #1498 üzenetére
nézd meg a konfigom, ezzel nem tudok olyan látványt kipréselni a játékból, ami kicsit is megközelítené azt ami a videóban van. a textúrák olyan ocsmányak a játékban, hogy hihetetlen, meg ilyen fények, árnyékok sincsenek az tuti. értem én hogy open world játék hatalmas bejárható területekkel, de a látvány nem üti meg a 2017-ben elvárható szintet.
én már megvettem a játékot, szóval valahogy majd csak túlteszem magam ezen, de a grafika nem tetszik, kipróbáltan zárt alfát/bétát, nyílt bétát, és ezek után mondom, hogy a grafika számomra nagy csalódás.
-
daveoff
veterán
a division-nek elég volt az alap story, hogy sikeres legyen, erre csak rátett egy lapáttal az a végletekig részletgazdag, és gyönyörű látvány, amit megvalósítottak. tényleg nem itt kellene mondani, de ez a wildlands a közelébe nem érhet annak a játéknak, és itt a játékmenetet most tegyük félre, mert az két külön dolog. az a hangulat, amit a divben van....hát...pfff, csontig hatol, itt még csak hasonlót sem érzek. na mindegy, hagyjuk...
-
daveoff
veterán
válasz
Baleck29 #832 üzenetére
Hát igen, de azért akik a kulcsokat árulják tájékoztatnak erről mindenkit.
LnB: 1070-ből ki akartam szállni még jól, aztán lehet az 1080-on meg még nagyobbat bukok majd...
myckey: divisionből negvettem a goldot elővételbe, és nem is bántam meg! annak a játéknak olyan hangulata van, hogy hihetetlen, teljesen beszippantott. kíváncsi vagyok a filmből mit hoznak ki
-
daveoff
veterán
válasz
ForRedGlory #781 üzenetére
Fingom nincs miről beszélsz, nem tudok kiigazodna rajtad...
-
daveoff
veterán
válasz
ForRedGlory #778 üzenetére
ez a játék nem a fedezék mögül harcolásra késztet, hanem a lopakodásra, hogy észrevétlenül iktasd ki az ellent, ehhez nem kell az hogy fedezék mögül lövöldözz. ez pl én nem írnám a negatívumok listájára.
-
daveoff
veterán
válasz
velizare #767 üzenetére
jogos, de én nem grafikai/teljesítménybeli dolgokra gondoltam, az már lassan alap, hogy megjelenéskor jön a day 0 patch(amiről beszéltem), és javítások történnek zen a téren.
én arra gondolok, hogy maga a játékélmény, játékmechanika, és az ezeket érintő bugok cseppet sem fognak változni, szerintem...
-
daveoff
veterán
na mutass egy játékot, ahol a megjelenés előtt egy hónappal kiadott béta után változott is bármi a végleges verzióban. hát nem fogsz ilyet találni az biztos, AAA-t szerintem biztos nem. ez a játék így fog megjelenni, amilyen állapotban most volt. ez az egész "zárt béta", csak marketing, le se szarják a hibákat. majd jön valami day 0 patch esetleg, ami a teljesítményen javít, aztán a sok sírás után elkezdik toldozgatni-foltozgatni a játékot, és kb egy év múlva kapsz egy frankó játékot, persze season pass-al együtt, horror áron.
nekem egyébként nagy bajom nem volt a játékkal, de szerintem dög unalom, és lehet akár milyen hatalmas a map, ha nincs hangulata, atmoszférája, akkor nincs miről beszélni.
-
daveoff
veterán
nem csak az írás a lényeg, hanem a videók benne....
egyébként meg tök ugyanaz a véleményem a játékról, mint nekik, szóval ez egyéni kérdés, hogy ki ad rájuk, és ki nem. én bírom azokat az újságírókat, akik ki merik mondani, ha valami szar, vagy nem olyan, mint amilyennek beharangozták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest