- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Mr.Franczy #4005 üzenetére
és ha euróba nézzük a goldot, akkor 30€ körül az is belefér? vagy az már épphogy határeset?
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Mr.Franczy #4003 üzenetére
ez ennyiért, szerinted olcsó, ha a goldot nézzük? [link]
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Mr.Franczy #4001 üzenetére
de ha csak a sima alapot veszem, abba nincs benne a year pass2 . Vagy az tökmindegy? az a storyn nemváltoztat semmit? Vagy mi van a year pass2-be?
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Mr.Franczy #3999 üzenetére
Mégis mik vannak a másik 2 dlc-be? pl. plusz fegyverek nincsenek? vagy xp gyorsító? Mertha nincs akkor tényleg fölös megvennem.
-
Triathlete
senior tag
válasz
Mr.Franczy #3992 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, csak az említett dolgokon nehezen lépek túl.2019-10-01 12:41:48 (#3991) Ergo_Proxy :
Túszmentésnél, mikor robbantani kell az ajtót, hogy bejuss, hogy éred el, hogy ne riasszanak? Tegnap a hatodjára sikerült 15 unidad katonával a nyakamon, úgy, hogy elszaladtam a folyó mellé a susnyásba és ott kúsztam vagy 400métert mire szem elől tévesztettek... Majd egy visszamaradt katona akit én sem láttam mert nem ment a thermo kamera lelőtt. Ott bontottam egy sört tegnap, és mentem inkább a gyerekkel baglyot festeni -
Triathlete
senior tag
válasz
Mr.Franczy #3989 üzenetére
Úgy érzem nem üres a kosár! Ha tudnád tegnap este a lányom mennyi új szót tanult!
Remélem a breakpoint nem ilyen lesz. -
pilipi
aktív tag
válasz
Mr.Franczy #3962 üzenetére
1920x1080
Ellenőrzés megtörtént.
Nvidia driver legfrissebb más játékokkal nincs probléma.
A 3-4 másodperces "fagyások" szinte minden videóban fellelhetőek a youtube-on, azt mondják feltehetően a játék olyankor ment + a windows rossz memória kezelése állhat a hátterében.
Mindenképpen a játékban lehet valami probléma, mert a kollégám is ugyanilyen problémákról számolt be és ráadásul ugyanakkor (mikrofonon beszéltünk amikor mondtam neki, hogy kimerevedett a kép, mire ő nálam ugyanez a helyzet vagy 8 fps-em van, erre ő nekem 5)
Mindegyik probléma teljesen jellemző a játékra, és ahogy nézem nem is nagyon van megoldás rájuk.
[Ghost Recon Wildlands 5 sec freeze, save game link]
[Ghost Recon Wildlands very low fps link]
Ezek szerint nem egyedi a probléma.
Éppen ezért kérdeztem itt, mivel már nem mostanában jelent meg a játék hátha azóta történt előrelépés ezekben az ügyekben. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mr.Franczy #3959 üzenetére
Nagy nehezen belépett végre.
A véleményünk egyezik Breakpoint ügyben. Nagy fos a béta alapján. Az e hétvégi bétázást már ki is hagytam inkább.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mr.Franczy #3947 üzenetére
A technikai teszt alapján nekem nagyon nem jött be az új rész, úgyhogy egyelőre az felejtős nekem.
-
evola
senior tag
válasz
Mr.Franczy #3944 üzenetére
Köszi
-
evola
senior tag
válasz
Mr.Franczy #3941 üzenetére
Köszi Mindenkine, megoldódott a probléma már.
-
evola
senior tag
válasz
Mr.Franczy #3938 üzenetére
Szia.
Az a baj, a második géppel léptem interkacióba de semmi nem történik, olyan mintha bugos lenne..
Lehet ehhez frissítésrt letölteni valahonnan?
Sajnos nem találtam azt se.. -
evola
senior tag
válasz
Mr.Franczy #3935 üzenetére
Sziasztok!
Miért van az a játékban, ha találok számítógépet., nem hackeli meg a főhös, 15 perc alatt sem..illetve ha dokumentumot talkál, azt se tudja megnézni..
Rohadt idegesítő már... -
pootzdorjah
csendes tag
válasz
Mr.Franczy #3933 üzenetére
Köszi. Közben néztem pár videót ahol megcsinálják, bár nem értem egyenlőre hogyan, én csak szenvedek vele de a végén mindig ledarál.
A társaim persze bambák..
-
Danecay
addikt
válasz
Mr.Franczy #3911 üzenetére
Ez mint látod Epic Store-os, de igen, közben az általad leírtakat találtam én is az Uplay és a Steam viszonyában így remélhetőleg ez ugyanúgy igaz az Epic Store-os kiadásra is. Uplay account nem gond, van
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Mr.Franczy #3899 üzenetére
Most PS Store-ben elég jó áron van (4.490 Ft az alapjáték), ennyit biztosan megérne, viszont itt van 3 másik open-world játékom, így még gondolkodom rajta, de akkor lehet megvárom inkább a Breakpointot.
Köszi a választ!
-
wrongduke
aktív tag
válasz
Mr.Franczy #3878 üzenetére
-
alibiman
aktív tag
válasz
Mr.Franczy #3840 üzenetére
Én is azért játszom vele, mert a hangulata nagyon jó. Gyönyörű a táj, sok minden egyéb tetszik benne. Volt már, hogy csak megálltam a tájban gyönyörködni. Egyik nap meg táncoltak valamelyik városban. Tök jó volt a zene, meg a tánc is. A leírtakat nem hibának, hanem szándékosnak gondolom, ettől függetlenül a tervem az, hogy végigtolom.
-
Crank822
tag
válasz
Mr.Franczy #3820 üzenetére
igen igen, sok problémát okozott már nekem ez a hálókártya..szerintem veszek egy másikat majd szépen!
Köszönöm neked is!
-
Crank822
tag
válasz
Mr.Franczy #3818 üzenetére
Ez alapján elindult: [link]
Ezzel volt a probléma: system32bfllr.dll
Halókártyát letiltottam, be dugtam telefont arrol menjen a net és a játék simán indult, kerestem egy másik drivert a kártyához, és most már jo
Lap:G1.Assassin 2
Nekem ez a hálókartya van: Bigfoot Networks Killer™ E2100 LAN
Köszönöm mindenkinek a segitséget!!!
-
Crank822
tag
válasz
Mr.Franczy #3811 üzenetére
-
Crank822
tag
válasz
Mr.Franczy #3811 üzenetére
Mindent próbáltam, újra raktam most a gépet akkor sem indul..
Mi a fene lehet ez mégis? Meg veszel egy játékot és sem
Az sem
Indul el rendesenKonfig,
I7 4930k
16
1070Kétlem hogy a gép lenne, neki kevés
-
scyllafren
senior tag
válasz
Mr.Franczy #3363 üzenetére
Ha ures a tar, 2 dolgot csinalhatsz: ujratarazol, vagy fegyvert valtasz. Valtani tudsz, tarazni meg kell, mivel maskepp nehez leolni az ellent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged