-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllafren
senior tag
válasz
Mr.Franczy #3363 üzenetére
Ha ures a tar, 2 dolgot csinalhatsz: ujratarazol, vagy fegyvert valtasz. Valtani tudsz, tarazni meg kell, mivel maskepp nehez leolni az ellent
-
scyllafren
senior tag
Lv14-en van egy skill, amivel visszakapod az elveszett hangtompito-sebzest, igy onnantol nem kell problemazni. En kulon gyujtottem ra a nyersanyagot, hogy amint megvan a szint, megvegyem.
-
scyllafren
senior tag
válasz
Anonymus23 #2878 üzenetére
Tippre a tuzfalad blokkolja a jatekot, tedd az exe-t a tuzfal kivetelekbe.
Nekem pont arra nem jo, amire hasznalnam, uj kuldetes kijelolese anelkul, hogy a jatekbeli terkepet elo kellene vennem... Ugyhogy en le is szedtem.
-
scyllafren
senior tag
En eleve csak borderlessben jatszom, alt-tab rulz
Ha van ra opcio, minden jatekban azt valasztom.
-
scyllafren
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #2643 üzenetére
Nem feltetel a flasbang. En megcsinaltam ugy egy kuldit, hogy az elfogando szemely lott ram, odarohantam, elkaptam, behajitottam a kocsiba, es balra el
Aztan taborban ki, elvezettem ajtohoz, es kuldi meglett.
De erdemes minden cuccot minden skill-treeben legalabb egyesen kifejleszteni, ugyanis az a feltetele az elite skillnek.
-
-
scyllafren
senior tag
Task force kb a klan megfeleloje, konnyebben megtalalhato haverok, osszehasonlitasi alap masokkal
Mobil app: androidra es iOS-re letoltheto app, ami vagy a terkepet mutatja realtime, amikor jatszol, vagy egy kezdetleges jatek, ami egy sztorit mond el, es kaphatsz alapanyagot, amit atvihetsz a fo jatekba.
Sajna a map csak zoomolhato, nem lehet semmit kijelolni, hogy az legyen a waypoint a jatekban, pedig azzal lenne az igazi. Sot, en beleraknam a sync shot jelolest is, ne kelljen celozni, vagy drone/binocular-t hasznalni hozza...Szerk: beninjaztak
-
scyllafren
senior tag
A felkialtojelek, amik a skillpont/medal/weapon case/rebel ops-ok helyet mutatjak, azok addig jelennek meg, amig meg nincs mind az ot. Nekem volt, hogy 3 felkialtojel volt, de mar csak egy opciom. Amint elertem es lefotoztam az egyiket, a tobbi felkialtojel eltunt. Ezert lehet, hogy "visszajon", mert emeny captain kihallgatasaval is ugyanugy kapsz egyet az otbol, es ar respawnol, ha elmesz onnan.
-
scyllafren
senior tag
Bocsi, ugy nez ki felrebeszeltunk egymas mellett. A Task Force-om a Wild Cards.
-
scyllafren
senior tag
válasz
VincentVG #1779 üzenetére
En ezeket vettem eszre 3 ora jatek utan:
Kis resource-ok (medikit, olajoshordo, stb) most nem fix mennyiseget ad, hanem random 50, 100, 150, 250, 500-at.
Sokkal tobb medal van (mivel mind a 21 terulet nyitott)
Szamomra a motorok kezelese picit rosszabb lett, most sokkal "csuszosabb", mint open betaban
-
scyllafren
senior tag
válasz
szallasi007 #1746 üzenetére
Repulonel shift a gaz, az sima. Kanyarodni kicsit trukkos: bedolsz kb 60-75 fokba, aztan shift+S-el eleg gyorsan fordul. Leszallasnal ha jo iranyban vagy, akkor lassan adagolva a ctrl-t siman leteszi.
-
scyllafren
senior tag
válasz
MikaVejneGI #1577 üzenetére
-
scyllafren
senior tag
Az AI csapat se rossz, direkt veluk csinaltam par kuldit. Ha jokat tag-elsz, akkor egesz bazist ki lehet takaritani anelkul, hogy te lonel
A Deserter kuldit pl direkt igy probaltam: megvartam, amig 2-3-as csoport egyedul maradt, es tag-kill.
A huncut 5koponyas radios mellekkuldi fincsi volt, elsore nem szamitottam a helikre... De eszembe jutott, hogy egy APC-szeruseg van a szomszed kikepzobazison, kilottem az orszemeket, elkotottem, es azzal szedtem le a heliket, az AI meg eleg volt a gyalog-galopp-osokra
Csak a sync shotot maxoltam ki, semmi masra nem tettem.
-
scyllafren
senior tag
A mi szerverunkon levo gamerek persze, hogy nem Ghost Recont jatszanak, mert meg nem jott ki.
Amint kijon (mar a beta is), nyitunk az (jelenleg) egyetlen Wildlands szoba melle meg annyit, amennyit kernek. Sot, szoveges chatszobat is nyitunk nekik, ha kerik.
Mivel a Division mar egy jo ideje kint van, a jatekosai nem 24/7-ben jatszanak vele. Sokan mondtak, hogy minimum kiprobalnak a Wildlands-t, mivel hasonlo TPS, de friss, uj elmeny. Sokunknak van mar fix zart beta kulcsuk, es 99.9%, hogy ugyanugy hivhatunk fejenkent meg harom embert oda, mint 4H-hoz, igy konnyen kiszamolhato, hogy az egesz szerver ott lesz a zart betan
Es sokan fognak ugy donteni, hogy megveszik, foleg, ha nem cseszi el UBI.
Ezeket latva, belathatod, hogy a terved elegge okafogyott, mivel te (A) csak egy reszhalmaza vagy annak a kornek (B) , ami a PH szerveren van.
Most ennyi,
Noru
-
scyllafren
senior tag
T. ats123,
Westlake es en lassan egy eve inditottunk egy Discord szervert, eredetileg Divisionnak, de hamar atlenyegult PH-s mindenes jatek-szerverre. A te "100-200" jatekosod 95%-a mar tagja a mi szerverunknek, es majdnem 0 az eselye, hogy atmennek mashova csak a Wildlands miatt.
Amit te irtal, arra a mi szerverunk ugyanugy jo, es ellentetben a tieddel, kiforrott admin-csapat figyeli a mindenkori helyzete es kreal uj csatonat/voicechatet, vagy epp kivag oda nem illo egyeneket.
Egyebkent azzal, hogy "csak" a Wildlandsot engedned a szerveren, pont sajat magad alatt vagod a fat.
Most ennyi,
Noru
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged