-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
scyllafren #3366 üzenetére
Ill. ha lőszeres láda mellett vagy, akkor belenyúlsz: ez leginkább a hosszú és/vagy gyakori újratöltést igénylő fegyvereknél tud időt spórolni (pl. HTI-k, géppuskák).
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
scyllafren #2898 üzenetére
Tudom, hogy van. Meg is van ezer éve csak, hogy eddig nem igazán működött. Elvileg javítottak rajta. De csak a sebzésed lesz nagy a penetration az ugyanúgy gyengül hangtompítóval ha jól tudom. Az pedig lényeges bármilyen jármű ellen.
Amúgy nem azt mondom, hogy szarok a fegyverek meg a variálhatóság csak én nem érzem súlyát. Lázadóknak sem annyira pl. Többen járőröznek ahogy haladsz, de lehetne olyan, hogy átveszik az ellenséges bázist pl. Szerintem ilyen dolgokra csak nem maradt idő beletenni.
Anonymus23: Én pl. nagyon szeretem a heli irányítását sőt szinte az összes járművét. Kb. Just Cause 3 irányítás. Ott talán picit jobb.
Bug meg na. Van most is bőven. Van aki nem fut beléjük, engem meg mindig megtalálnak. Volt, hogy inkább kiléptem egy kis időre inkább mikor egy nagy bázis 5x kell megcsinálnod bug miatt pedig csak a felderítés volt 30 perc. Olyan is volt, hogy bug miatt lett meg a küldetés és semmit sem csináltam.
A fenünkre eső járművekről meg ne is besueljünk mint bug vagy hogy kilóméterekre dobja le. Csúsznak minden felé. Ez már a játék védjegye. -
Anonymus23
veterán
válasz
scyllafren #2879 üzenetére
+(#2880) s4hu|SyD^
Én is ilyesmire gondoltam, de egyébként a játék maga "kilát" a netre, nem gondoltam igazán, hogy még külön nyitni kell neki kaput a tűzfalon...
Nah akkor du megcsinálom.Ez kb olyan mint AC-ben volt a companion...
-
Danecay
addikt
válasz
scyllafren #2656 üzenetére
A nélkül is megy az Alt-Tab.
-
Danecay
addikt
válasz
scyllafren #2644 üzenetére
Én is volt, hogy kamikaze módjára odarohantam, nyomtam az E betűt, miközben majdnem halálra lőtt és elkaptam, d ez valahogy nem az én stílusom,. Úgy értem nem szeretem ha a mázlin múlik egy egy dolog megoldása vagy túlélése. Ilyenkor hiányolom a Restart Mission lehetőséget, mert az ilyen necces helyzeteket szívem szerint újra megcsinálnám úgy, hogy azzal én is elégedett legyek.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
scyllafren #2644 üzenetére
Tudom, csak írtam, hogy nem az lesz a baj azzal a küldetéssel az biztos.
Tegnap én kb. 30 percet töltöttem azzal, hogy egy nagy bázist távcsővel felfedezzek, szinte mindenkit leszedtem, mentem már befelé, hogy lekapcsolom a villanyt, hogy tudjak drónozni erre nem belebotlottam egy jelöletlen ellenbe, le is szedett a pcsába. Na onnantól bukó, mert riadó meg miegymás. Kemények ezek a dolgok mikor egy bázistakarítással, ahol még küldetés sincs eltölt az ember 1-1.5 órát. Aztán simán bukó lehet egy kis hibától is.
Olyan is volt, ugyanaz a bázis sokadik próbálkozásra, lövöldözöm lefelé a sniper-eket, erre elüt a vonat. A többi odajött, hogy felélesszen azokat is elütötte.
Mivel zoom-olva mozogtam előre nem láttam, hogy a vasútisíneken állok. Vagy pl. megjelenik egy konvoly és egyből betámadnak mikor próbálod csak felfedezgetni a bázis. Vannak ilyen hihetetlen, fogom a fejem pillanatok.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
scyllafren #2523 üzenetére
Összevonódik megnéztem, meg is vettem, bár több akcióra számoltam, de így is 41% discount az eredeti árhoz képest szóval Gold lett.
Egyébként jött e-mail is, hogy az akciós árból még lejön az Ubi -20%.
-
RazoR
veterán
válasz
scyllafren #2482 üzenetére
pü
-
Danecay
addikt
válasz
scyllafren #2334 üzenetére
Az asszonyé is ugyanezt csinálta nemrég csak nála FarCry Primal alatt
Csere lett.
-
Madoc
veterán
válasz
scyllafren #1864 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
scyllafren #1754 üzenetére
Nah en ezért jatszok xbox controllerrel.
-
weky
tag
válasz
scyllafren #1685 üzenetére
Köszi, odáig még nem jutottam el, majd este!
-
Tibtobi
tag
válasz
scyllafren #1410 üzenetére
Ez a kitakarítás mennyire is OP:
5koponyás terület, bányás pálya. Zúznék a bányába, de az AI a felszínen követ csak! Nem akartak lejönni, csak a mélyebb szintre. De felszínről simán beadta a syncshot-ot.Csodalőszer
-
ats123
csendes tag
válasz
scyllafren #253 üzenetére
Kedves scyllafren!
Teljesen félre érted, vagy rosszul ételmezed az egészet!
Minden elismerésem nektek, gratulálok ahhoz amit csináltok!
Nem akartok tőletek semmit, nem érdekel a játékosaid 95%, mert nem Ghost Recon játszik.Akkor az az 5-6 ember, aki tényleg játszani fog, na ők érdekelnek, de maradjanak játszanak együtt, ahogy eddig is tették. Mindenki nagyfiú, majd eldönti, hogy mit csinál. Amennyiben mégis felmerül bennük az igény hajnali három órakor, hogy csak ketten vannak ébren, de még is jó lenne, másik két magyar nyelvet beszélő játékos, akkor szívesen látjuk őket, arra a három napra amíg a béta tart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest