- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desy
tag
válasz
TheProb #3442 üzenetére
...csak azért, hogy én is adjak egy gondolatot. Ha neked nem sürgős a társas játék, akkor várd meg míg 20 vagy 10 euróért megveheted. És persze, fel kell szerelkezni minőségi tech-el a com. problémák elkerülése miatt.Gyors hálózat... modern gép. A mostani "akciós" kiszolgálás eléggé meglepő volt mivel hihetetlenül simán és gyorsan futott. [nálam]
Azt hiszem nem mindenki eléggé önzetlen a társas játékban.... így meg nem éppen élvezet, hanem inkább kényszer a játék. Az meg akkor mit ért? A játék akcióiban ismerni meg a "feleket"...!? Igen.
Amúgy meg úgy is kiderül, teljesen mindegy ki mit állít magáról amikor tenni kell valamit a játék közben... valójában kell a "nagy csapat" ha igazi tennivalók akadnak. Két ember valójában nem képes "valóságszerű beállítással" hiba nélkül végigvinni.Elgondolkoztam azon, miért lehet ezeket a játékokat "szabadon" tolni? A válasz csak annyi. Nincs semmi hatással a világodra és a környezetedre. Viszont a gondolkodásodat megváltoztatja... némileg. Ezért nem is értékel úgy, ahogy kell. Meghaltál? Nem gond... folytatod tovább. Nincsenek olyan aktív párbeszédek amik befolyásolnák a személyedet és a viszonyokat. Egy előre megírt film... kikövetett küldetési elvárás. De van néhány olyan játék, ahol NEM folytathatod tovább, ha meghalsz... [és ahol a cselekedeteid hatással vannak a teljes játékra] majd lehet elölről kezdeni már ha van hozzá kedved...sokadik neki futással is próbálkozni. Kedvszegő? A dömping stílusokhoz képest bizonyára. A mászkálsz, lődözöl és elhiszed hogy ügyes vagy jól eladható mert igénytelen.
De mert képezni kell olyan embereket a modern új.... akik néhány lövés után, tárat cserélnek és a néhány tartalék tárat pillanatok alatt felhasználják ... "a szokás hatalma" majd akkor amikor kell, már nem lesz mivel lőni... az ellenségtől felvett töltény nem kompatibilis...Vajon miért van alig olyan alkotás, ahol rendszeresen szervizelni kell a fegyverzetet? ...elvárni pihenési időt?
*De lehet a járgányokat használni, ami nagyon élvezetes. [amúgy, utálok gyalogolni]Nagy szabású alkotás... talán, nem egészen arról szól amit mögé tesznek néhányan(?) hanem csak is a pénzről. Ad valamit egy valós névvel és egy "kiírt fantáziált környezettel, viselkedéssel"? A bolygó majd 200 országából választottak egy nevet és az ahhoz fűződő "szomszédi" viszonyt? ...hmm... érdekes. [higgyen mindenki amit csak akar, mert elég kiírni, hogy ez fantázia alkotás és akkor már nem támadható] A játékban az egyik fél, pénzt akar valaki csinálni egy gazdasági vállalkozásban... sokat. A másik fél meg küld néhány terroristát "téged" hogy ezt megakadályozd. Azt hiszem, nem tudok olyan alkotást, ahol ez, fordítva lenne. ... esetleg valaki?
-
Desy
tag
válasz
bazccka #3382 üzenetére
... szerintem, próbáld és ne kérdezd. A vélemények rendre megoszlanak de az egyén tapasztalata képes lehet ezt más irányba is görgetni.
Kemény öt percet játszottam vele. Ebből négy és fél a betöltögetés volt... majd a szinte azonnal megdőlt mukit gyógyítottam háromszor... mire vége lett a játéknak.
Aztán részemről kilép és töröl, mivel egy antik játék jutott róla mindjárt eszembe ghost környezetbe ültetve és a kavarás nem igazán nyert meg magának. A lényeg, hogy egy kezdő támadónak esélye sincs.... -
Desy
tag
válasz
VincentVG #3374 üzenetére
A nyílt hétvégéknek éppen ez a lényege... a bétának meg az, hogy kapsz valamit és élvezed. Még változik, átalakul és akár jelentősen optimalizálódik a kiadásra. ... vagy sem. Viszont kiváló alkalom egy ötlet és egy kiadás valamint a géped tudásának/fogadó készségének megismerésére.
-
Desy
tag
s4hu|SyD^
... ezért is lehet az embereket mindenféle módon bedobozolni, skatulyázni és csoportokra osztani, mert valakinek a nagy fogú macska, míg más[ok]nak csak a macska tetszik.
Végtére nem olyan szörnyen rossz játék ez sem, ha a hibákat leszámítjuk. De ha megtesszük, marad ebből az alkotásból valami?
-
Desy
tag
... most olcsón vehető a játék. Alig több mint a feléért. Hamarosan ajándékba osztogatják...
-
Desy
tag
... éppen kipróbáltam a fehér terület rejtelmeit. A síkság nagyon izgalmas, mert nem lehet magas pontról támadni... csak azonos szintről. Meglepő volt, hogy direkt úgy vannak pakolva a babák, hogy gyakorta mindenki lát mindenkit. Nagy türelem kell kivárni a barangolás megkezdését ami azt is jelenti hogy elkezdenek fogyatkozni ami senkinek nem tűnik fel... jó esetben. Ha kissé türelmetlenebb pillanatom van, akkor a muskétásaimnak adok egy célt és a többin osztozom magammal. Ami mosolyt fakasztó, hogy 150 m körül leszállok a helivel és senki nem vesz róla tudomást. Onnan lazán még lődözni is lehet és nem is reagálnak. Persze, nem közvetlenül a tömegbe... oda csak akkor, ha sokan vannak egy helyen. Még véletlenül is le lehet szedni 2-3 kuncsaftot egy lövéssel.
Szinte sehol se lehet addig kiszállni a járgányból, amíg mindenki vagy nem halálozott el vagy nem gázoltam agyon [csak ha a járgány válik teljesen totálkárossá akkor kénytelen az ember megtenni], mert ha némi körültekintés nélkül megteszem, akkor valahonnan szinte azonnal megfúj a szél. Vagy arra téved egy járőr, vagy az egyik még élő tag megbújt a kíséretből, esetleg jön egy helikopter és az kezd lövöldözni... a játék csalása végtelen rulettezés. A játékos meg csak les, hogy miket talál ki neki a program. Olyan sok idő telik el minden jármű használatakor ... hogy az már elég akár még a játék végéhez is.
....játék vagy nehézségi szint jelzővel illetve. -
Desy
tag
válasz
spank0309 #3303 üzenetére
... ami azt illet 0 fejlesztéssel eléggé brutális a legtöbb szint. Vélem, majd mindenki azt lesi mit és hogyan tud javítani az esélyein. Tessék játszani 150 - 200 órát minden javítás nélkül az egyre esősödő ellenséggel szemben és már a szél fuvallattól is meghaló játékossal! Szinte tudom, hogy meddig bírják a verbális szájalók. Akár egyik vagy másik például antenna lekapcsolást... szinte lehetetlen megcsinálni megfelelő affinitás nélkül. 391 skil pontom van amit bármikor kiosztva felturbózhatom a játékmenetet. De nem attól lesz érdekesebb az egész. Vagy az, vagy nem. Más játékban sem szoktam a jutalom pontok használatával foglalkozni, legalább annyira, mint magával a történettel... míg az fontos szemponttá válik több játékosnak. Futnak a történet szál után és büszkék magukra és a teljesítményükre hogy mennyi idő alatt végezet a játékkal. A játéktér 85-90%-ban ismeretlen marad számukra. Ők úgy játszanak nekik ez az élvezet a másokra való böfögés mellett.
Már kitapasztaltam, hogy a minitérkép nélkül nem érdemes játszani semmivel. Úgy 10x - 100x több időt kellene tölteni a környezet feltárásával ami amúgy értelmetlen és abszurd. Nekem pedig ez a játék sem ér annyit. Még a minitérkép használatával is képtelenség sok mindent végigvinni mert nem jelöli azokat a fontos dolgokat mint a légelhárítás visszaállása.... és az, mivel nem átprogramozható / átkapcsolható semmilyen szinten nem lehet megoldani nagyon sok szállítási feladatot. Aki játszik tudja... bár ki írhat amit akar de én videó nélkül nem hiszem el hogy sikerült neki... [levinni a gépet a hegyről] talán, még összevágott mozival se igazán.... persze van a véletlen meg a több tíz óra belefektetett idő...
Különben pedig a stílus és a felállás kényelmesen eltérhet mivel van kép a nyilvános számára hogy kényelmesen fantáziáljon és van a játék nekem ...
-
Desy
tag
válasz
Kotomicuki #3296 üzenetére
Nos, igen. Ezért van, hogy mindenhova helikopterrel járok, ahová csak lehet. Rajtaütés és gyors távozás, ha szükséges vagy teljes kiirtás. Amikor türelmesen levadászik az ember minden lényegit egy udvarháznál és kényelmesen besétálva az ajtó, belebotlik a teljes fegyverzetben díszelgőbe és még néhány társába az bizony bosszantó. De ilyen a torony lekapcsolás is pár helyen... minden tiszta és pillanatokkal később kiderül... tévedés!
Mivel én a brutális szinten tolom meg a tier... hát nincs panaszom az ellenfél mennyiségére ... kizárólag a stílusra és a tálalásra. Az viszont nonszensz. Abszurd és ingerlő.
-
Desy
tag
válasz
s4hu|SyD^ #3293 üzenetére
"...folyamatosan özönlő ellenfelek, meg a visszatérő ellenfelek a bázisokra" ezt a formulát másik játékok is használják sajnos. Ilyen a "Far Cry" őrültködés... is. Elsőre beborul az ember agyilag, de aztán rájön arra, hogy az egyszer megalkotott kód sokszori felhasználása olcsóbb, mint új intelligencia felépítése vagy egy záró blokk használatának kitalálása és a megfelelő módon történő alkalmazása. Amikor itt annyi helikopterrel végzek amennyi nem hogy egy országnak, de még egy földrésznek sincs, az bizony ingerlő.
Igen... a patt helyzetek eléggé furcsák. Itt a játékosra van bízva, hogy lehetőség szerint vagy távozzon és véget érjen a helyzetre vonatkozó riadó vagy maradjon és folytassa a küzdelmet. Ami persze teljesen értelmetlen.Imádom, amikor a leszálló terület majdnem kisebb vagy szinte egyenlő méretű mint a helikopter.
Feljebb írta valaki, hogy előbb vagy utóbb de leáll a riadó... ez nálam eddig nem történt egyszer sem amíg az adott területen voltam. Mikor távoztam, leállt. Ez azt igazolja, hogy újra használnak kódokat, amiket nem tudnak vagy éppen nem képesek felülbírálni az értelem igénye alapján.
Ha egy szerzőnek az a játék, hogy csapj oda és fuss... akkor nem utal nagyon másra, mint amit "néhány" állam művel idegenben felhasználva a jóhiszeműséget és a befolyásolási képesség teljes skáláját.
Újabban előfordul, hogy kiszúrnak velem úgy, hogy nem lövik le az egyik vagy másik kijelölt felet és evvel indul a riadó. Vagy fut az ember, vagy marad és harcol. Az utóbbi esetében esélyes, hogy bekerül a végtelen hurokba.... -
Desy
tag
válasz
s4hu|SyD^ #3291 üzenetére
... van, ahol a hegyről kell levinni a helikoptert. Körbe van vége elhárítókkal. Csinál az ember egy csapást, majd próbálkozik a lehetetlennel. A gond, hogy nálam visszakerült 1-több addigra, mire felértem a géphez és megpróbáltam lemenni vele. Talán lehet valami idő zóna amit nem jelöl ez a vacak vagy mi.... lehet, hogy kell egy nagyobb kört repülni a géppel árnyékban? Majd megkeresem a megoldását... mert az élmény is fontos nem csak a győzelem. És ugye itt nem ad semmit az elpusztult portékára. Ezért maradt a gyűjtögetéshez a csapda állítás illetve a minden konvoj megtámadása amibe belebotlok.... stílus.
A történet tényleges folyama meg marad a teljes felderítés után. Azt nem tudom, hogy itt "random" -e a fegyverzet terítéke, de a legtöbb játék manapság ezt teszi előtérbe nem a fix pontokat. Az, ha valami állandó, eléggé unalmas, mert elég rárepülni a kívánt célra és elmarad a kutatás meg a játék öröme.Nálam maga a játék a lényeg és nem a történet az isten...
-
Desy
tag
válasz
Kotomicuki #3284 üzenetére
.. hát ez az "alig sebzik" ez, nagyon jó. Reggeltől estig robogtam a majmaimmal 7-8 körbe a kamion után és lőtt mindenki de a nyamvadék felvezető kocsi sem akart pusztulni. Úgy a negyedik-ötödik kör után tudtam kilökni a záró kocsit az árokba. A hajsza során 2 x cseréltem járművet, mert teljesen leamortizálódott az enyém. Csörgött-zörgött romjaiban na és persze "ködösített", de azért még ment. Az igazi élményt az adta, hogy közbe még sokak bekapcsolódtak az üldözésbe de az én mihasznáim mindig mást lőttek, mint amit éppen kellett volna. Ezért is tarthatott sokáig. Végül sikerült belökni a folyóba.... megvolt a boldogság.
Ezért használok inkább helikoptert a lehető legtöbb akcióhoz vagy 50-est és gyorsan lezárom az ügyet.
-
Desy
tag
válasz
morfondőr #3279 üzenetére
...hát igen. Ízlések és akciók. Ezek a hatalmas dömperek nem igazán viselkednek normálisan, de van másik járgány is ami nagyon menő és roppan tetszetős. Habár sok esetben nincs választás de némi gyakorlattal minden megvalósítható az ugratástól a csúszkálásig. Valójában én a helikopter híve vagyok és a legtöbb helyre, akcióba avval járok ahová csak lehet. A víz fölötti 5-10 méteres repülési magassággal sincs problémám és az ötvenes mindent kiszed megfelelő távolságról ... mi is kell még ennél több a boldogsághoz? Egy remek háttér, kevés leakadás és amit soha nem fogok érteni... miért jelennek meg a semmiből a tiszta/tisztított terepen az új bakák? Ez is bosszantó és ez az, ami miatt a játék jelentős részben tervezhetetlen. Spontán. Talán még igénytelen is lesz ettől... és csak az épületek meg a környezet emeli ki kissé.
-
Desy
tag
... talán igen, talán nem. Úgy tűnik, hogy a torony megléte-hiánya csak némileg csökkenti-növeli az utánpótlást. Ahogy láttam, egymást hívták az egységek... és felvonult a teljes légi bemutató és járműpark addig, amíg el nem hagytam a körzetet. Minden fegyvert felhasználva törekedtek a kiiktatásomra megállíthatatlananul. Időnként 5-6 madárral a levegőben eléggé megnehezíti az eltűnés lehetőségét mert időnként szinte mindenen átlátnak... házon, erdőn, sziklán. Érdekes mutatvány....
...csak hogy a dlc varázst is "dicsérjem".
-
Desy
tag
...olvasva a hatalmas rajongást én nekem messze nincs akkora tetszési indexem mint sokaknak. Nem találtam az utóbbi években olyan játékot, amelyik esetében ne estem volna ki a térképről tucatszor.
Szerintem eléggé idegesítő, hogy végtelenül tolja az egyre több és egyre erősebben felfegyverzett katonákat riadó esetén, ami mindig 4. szintű és szinte akár hány órán keresztül lehet tolni - amíg a töltény kitart - vagy amíg be nem dobja a játékos a "törülközőt"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged