- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ergo_Proxy
tag
Jó látni, hogy még vannak akik játszanak ezzel a játékkal, méltatlanul alulértékelt. Én imádtam, nagyon sokat játszottunk benne coopban, meg még anno pvp-ben ami szintén baromi jó volt, gondolom az már teljessen halott. Hihetetlen a világ, szinte él, lélegzik ez a kis virtuális Bolívia, nagyon jó az atmoszféra, imádtam, a breakpoint egy kalap szar lett, azt a felénél abba hagytam :/ lehet vissza is rakom a wildlandst, kipucolok pár bázist :)
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
s7evcsenko #4042 üzenetére
A Fallen Ghost az nekem nagyon tetszett azt érdemes végig vinni, a Narco Road-ot viszont nekem nem tetszett, be se fejeztem.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
s7evcsenko #4040 üzenetére
Nincs benne minden, de ott van a leírásban, pár skin, egy két stuff, meg multihoz megnyit egyből year2 operátorokat, de az már amúgy is halott gondolom, meg téged amúgy sem érdekel. Én anno megvettem de én akkor intenzíven nyomtam a pvp-t.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
Kotomicuki #3994 üzenetére
Fegyver szintezésnek mondjuk nem sok értelmét látom amúgy sem, max arra jó, hogy kevesebb lövéssel tudj felrobbantani járművet. Amíg az enemy nincs beriasztva addig mindennel egy lövésből meghalnak(ha beriasztanak akkor több kell ugyanabból a fegyverből ez is jó nagy baromság), ha meg lebukik az ember jobb elfutni arról a spotról amin addig volt. De az biztos, hogy a nehézség optimalizálása a legnagyobb gyenge pontja ennek a játéknak, én sokkal inkább benne lettem volna abban, hogy a lopakodás nehezebb legyen, ne tűnjenek el a hullák akár, de ugyan lehessen már túlélni egy nyílt tűzpárbajt pár ellenséggel szemben, mert a legnehezebb fokozaton ez szinte lehetetlen. Ettől függetlenül tartom, hogy egy tök jó játék, én nagyon sokat játszottam vele.
-
Ergo_Proxy
tag
Azért annyira nem halálosan nehéz ez a játék, a legnehezebb fokozaton ha észrevesznek akkor válószínüleg reszeltek az igaz, lopakodni kell végig, mikor tavaly a tier1-et farmoltam már no hud-ban csináltam a küldiket, hogy izgalmasabb legyen, amúgy tényleg az, érdemes kipróbálni. Ami tényleg bosszantó, hogy tier módban tényleg ha meglátnak szinte azonnal kampó, nem lehet egy jó tűzpárbajban részt venni mert azonnal kifektetnek 100 méterről egy Uzival.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
Corpuscle #3722 üzenetére
Ha prestige pontra gondolsz nem tudom, igazság szerint nem emlékszem, én prestige háromnál már rég megálltam, de mivel van season passed felesleges is, mivel azokból csak a season passes karaktereket tudod feloldani. Minden szint lépés után kapsz egy upgrade pontot, ezekből tudsz sima karaktereket meg perkeket megnyitni, ha eléred a prestige 1-et akkor pedig kezdheted előről, ezért nem lépek én sem tovább. Ha a storeben elkölthető pénzre gondolsz azt csak rendes jó magyar forintért tudsz venni.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
#75376384 #3706 üzenetére
Akkor pont nem kozmetikai cucc nem?
De azt végre megcsinálták, hogy ha olyan headwear van rajtad amin van éjjellátó akkor lehajtja, meg végre látni is vele valamit éjjel, mert eddig kb ugyanúgy nem láttál semmit csak zöldbe, nagy kár, hogy ghost warba ezt nem sikerült átvinni, ott még mindig semmivel se látni vele jobban. Bár ennek a problémája ott gyökerezik, hogy eleve nincs elég sötét éjszaka a pályákon, simán mehetsz night vision nélkül, ezért nv-vel meg kb még szarabbul is látsz a szemcsézetség miatt.
-
Ergo_Proxy
tag
A year2 season passel egy évig minden dlct, vagy új karaktert azonnal megkaptok, nem csak azt ami most jött be, szóval nem ez az egy karakter meg két night vision jár érte. Amúgy az Echelon nekem nagyon be jön, végre egy karakter ami megtudja keresni a camper bokorban bújó köcsögöket, már bocsánat, mert egyesek azt hiszik az a nagy ész taktika, hogy pathfinderrel bebújnak egy bokorba és campelik az acces pointot. Ha mozgás közben is működne neki a sonár akkor nagyon OP lenne, de így, hogy meg kell vele állni így talán ballanszoltnak mondható, bár lehet időkorláthoz kötném neki a sonart, mert azért erdős részeken eléggé megtudja tréfálni az ellenfelet.
Amin viszont felb@sztam magam, hogy a marksmanok kaptak ilyen véreztetést, köszi szépen, eddig is megtudtak ölni kb két lövésből, most még vérezzél is, és ugye ott az Enforcer, mit keres egy lightmachine gun operátor a marksmanok között azt eddig se értettem, de baszki most 600 lövés per perccel tudja rád küldeni a vérztetést. -
Ergo_Proxy
tag
válasz
Pedro78 #3692 üzenetére
Nem égtem ki, szerintem ügyesen játszottatok, azért sokat segít, hogy folyamatosan tudunk kommunikálni, még nektek is meg kell ismerni kb melyik pályán mi a meta, mik a kulcsfontosságú helyek, viszont ma nem lesz jó, mindjárt megyek hörpinteni
holnap este felé inkább, lehet jön negyedik ember is, majd írj rám discordon, ne uplayen mert azt sokszor nem veszem észre
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
#75376384 #3684 üzenetére
Sajnos nekem is ez az észrevételem, bár egyik haverom akivel együtt szoktam játszani azt mondja szerinte javult az MM, hát én ezt nem veszem észre
én prestige 3-as vagyok, mondjuk a reális az prestige 6-7 kb mert január vége óta nem aktiválom a prestige 4-et, szerintem tökre felesleges annak akinek van season pass. Na de nem akarok megsérteni senkit, hisz egyszer mindenki elkezdni, de tényleg marha frusztráló, mikor az ellenfélnél van mondjuk összesen 32 prestige pontú játékos, én meg mondjuk kapok a csapatba egy prestige 2 meg egy lvl 5 meg lvl 10 játékost, akik szegények még azt se tudják merre van az előre. Mostanában én is kicsit vissza vettem a Ghost Warból, egyedül már nem szívesen megyek, és sajnos most ritkán áll össze a csapat, meg le is kötött pár más játék. Ettől függetlenül amúgy szerintem a pvp marha jó ebben a játékban, az MM-et meg nincs olyan multiplayer játék ahol ne szidnák, de tényleg
-
Ergo_Proxy
tag
Azért annyit a játékosok nagy része is ért, hogy mondjuk három ellenség ballra megy egy meg jobbra mondjuk, főleg ha scouttal vagy diversionistal megyek mindig mondom mit látok, azt, hogy pingeled be, hogy hárman mennek balra abból az egyik nem markolható szóval pathfinder vagy assasin? Számtalanszor segítettem azzal is ha mondjuk drónnal vagyok, és nem markolható operátort látok egy bokorban, hogy gyors bemondod a mikrofonba, hogy "shoot my ping", a társaid nem fogják tudni, hogy most azért pingelsz oda mert valamerre arra láttál valakit, vagy konkrétan rápingelsz az enemyre. Nyilván nem minden meccs ezen múlik, de van amikor csak pont ennyi kell egy győzelemhez.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
Anonymus23 #3669 üzenetére
Mikrofon meg minimális angol nem árt, vannak olyan operátorok pl Diversionist ami kb kommunikáció nélkül fabatkát sem ér, vagy artileryvel is szoktam jelezni a csapattársaknak ha közel vannak ahová küldtem a szeretet csomagot, hogy vigyázzanak
persze ezek nélkül is lehet játszani és lehet sikerélményed, de mindenképp kis taktikai előny ha tudsz beszélni a többiekkel.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
playdigita #3606 üzenetére
Van facebook csoport, így találod meg: Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands Hungary
Páran vagyunk egy discord szerveren, egész hamar lett rajta majdnem 20 ember, de kb 4-en vagyunk aktívak[link]
-
Ergo_Proxy
tag
Sziasztok. Itt is volt ilyen kérdésem, hogy discord szerót vagy magyar közösséget tud e valaki, mivel én nem találtam ezért csináltam egy discord szerót, nem kerül semmibe, aki szeretne csatlakozzon. Üdv
u.i.: Ha nem lenne jó link akkor jelezzétek légyszi, de bepipáltam, hogy ne járjon le.
[link] -
Ergo_Proxy
tag
válasz
Fitzgerald #3583 üzenetére
Nekem is a scouttal van a legtöbb órám, random squadokban az egyik leghasznosabb kisegítő karakter, azonkívül még assault karakterekkel szoktam főként játszani, és amúgy igen, tegnap pont volt egy csapattársam prestige1-es, scouttal nem használta a drónt, egyszer se küldte fel, csak előre rusholt aztán megölette magát, simán katunk ki 0-2-re a srác nulla ponttal zárt, pedig aztán XP-t termelni a scouttal az egyik legkönnyebb. Egy liveban azt magyarázta a gyerek, hogy a pályák közepén(most is látható ketrec) lesznek elzárva a túszok, és őket kell kiszabadítani, azt nem tudom, hogy el is kell e őket kísérni vissza, vagy elég ha kinyitjuk a ketrecüket.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
Danecay #3579 üzenetére
Jelenleg kétféle van, mindkettőnél van középen egy meghackelhető számítógép, eleminationben egy recon towert hoz működésbe, ilyenkor zöldnek látod a recon tower feliratot a laptop körül, ha ezt aktiválja valamelyik csapat akkor megjelöli az összes ellenfelet kb 2 percre, de ezt leginkább csak akkor használják már mikor az ellenfélnél egy játékos marad. A másik játékmódban aminek most hirtelen eszembe se jut a neve sárgával van jelölve a számítógép, és ha azt aktiválja valamelyik csapat akkor nyert.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
Fitzgerald #3577 üzenetére
Igen, ezt látszik, hogy felismerték a fejlesztők is, most főleg a PvP-be jönnek új dolgok folyamatosan, elvileg ebben a hónapban is kell jönnie egy updatenak, megint kapunk egy új operátort, azt olvastam, hogy support lesz, páran arra gondolnak, hogy lőszert és HP-t tud visszahúzni a társain, illetve új pálya és hostage játékmód is jön.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
spank0309 #3572 üzenetére
A PvP szerintem nagyon ott van, az nekem is nagyon tetszik, baromi izgalmas körök szoktak kialakulni, és ott a fegyverek is élethűbben viselkednek szerintem, szóval ez jó dobás volt, hogy behozták a játékba. Én mondjuk a kampányt is végig csináltam, személy szerint én élveztem, ebbe nagyban hozzájárult a kiváló környezet, tök bele tudja magát élni az ember, de persze van egy DE. És itt nekem főleg a TIER1 mód aktiválása után kezdődnek a gondjaim, az ok, hogy egyre nehezedik a játék egy bizonyos tier szintig, ugye itt már csak extrémben tud játszani az ember, ezzel nincs is gond, kimondottan örültem neki mikor olvastam, hogy itt már bizony keményen megraknak az ellenfelek. De már átestek a ló túloldalára, mert amíg nem riasztasz be, az ellenfelek ugyan olyan hülyék, hogy ötven méterről nem vesznek észre ha guggolva megyek át előttük a nyílt úton stb. de ha beriasztanak akkor meg olyan op-ék, hogy PvP-ben nincsenek ilyen emberi ellenfelek, konkrétan ha engagedben vagyok sokszor az agyamból a mutatóujjamig nem ér el olyan gyorsan az inger, hogy lelőjek egy beriasztott ellenfelet mint, hogy ő akkora instant headshotot lő rám, hogy fel se tudom fogni. Sokkal inkább kiegyeztem volna azzal, hogy legyenek éberebbek az ellenfelek mikor csak nyugodtan teszik a dolgukat, ne tűnjenek el a hullák stb., de ugyan már ha az ember véletlenül elront egy lövést akkor túllehessen már élni. Aztán a másik, hogy ha valaki végig csinálta a kampányt mi köti le, mivel tudják ott marasztalni a játékost a PvE-ben? Mert a küldik orrvérzésig ismétlése már egy idő után elég unalmas, nem is értem, hogy ilyen heti contenteket meg mini küldetéseket miért nem raknak be a főkampányba, még a MAP-on se kéne változtatni, nem nagy dolgokra gondolok, csak, hogy azért néha pár jutalomért meg tapasztalati pontért még vissza nézzen oda is az ember, jelenleg tier13-as vagyok, de elképzelésem sincs még mennyiszer kéne ismételnem a story mód küldetéseit, hogy lemenjek tier1-re, ahol most tartok kb 65000 tier ponttal tudok szintet lépni, egy story küldetés ad kb 1100-3200 tier pontot, nem hiszem, hogy lesz hozzá türelmem
Amúgy szoktam látni olyan csapatokat, akik co-op-ban játszanak és no-hud-ban, na azt mondjuk kipróbálnám egy jó négyes grouppal, elég izgalmas lehet. -
Ergo_Proxy
tag
Azért mert a készítők így gondolják, meg te is, attól még nekem lehet saját véleményem, ezek a fórumok meg tudtommal az ilyenek megbeszélésére is vannak, még ha neked ez nem is tetszik. Az biztos, hogy hátránya senkinek nem származna abból, ha a DLC-ben szerzett XP/tier pont hozzá adódna a main karakterhez, és szerintem azért se sírna senki ha a Fallen Ghost-os fegyvereket lehetne használni a fő mapon!
-
Ergo_Proxy
tag
Nem értem amúgy, hogy a DLC-ket miért nem úgy csinálják meg, hogy összekapcsolódjon a fő kampánnyal. A Fallen Ghostban is vannak új fegyverek de abban a 3 zónás DLC-ben lehet csak használni, meg pvp-ben némelyiket. A fő karakterrel elég nehéz már fejlődni mikor semmi nincs a mapon, csak az addigi küldiket ismételgeti az ember.
-
Ergo_Proxy
tag
Sziasztok! Nem rég kezdtem el pvp-ét, nem tudtok olyan magyar közösséget ahova lehet csatlakozni, esetleg itt szokott valaki játszani, egyedül nem a legjobb :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged