- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lac-coo #3205 üzenetére
Senki nem beszélt lerohanásról, nekem a nagy bázis csak a felderítése legalább 30 perc, behatolási pont, melyik őrjáratot iktassam ki, hol hová menjek be ez mind idő. Attól függetlenül nem nehéz, és még csak nem is alkalmaztam olyan trükköket, amik kihasználják a bugyuta MI-t. Aki akarja, úgyis kitalálja.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lac-coo #2809 üzenetére
Van pár jó dolog ebben, de szerintem kár ezt a versenyzős vonalat vinni. Ez kb. olyan mintha átmásolták volna a dolgokat más játékokból, legalább lenne benne egyediség, de nem, kell elem a Just Cause 3-ból, Watch Dogs 2-ből meg a Far Cry-okból.
(lehet nem a Gold verziót kellett volna megvenni, most már késő
)
-
myckey
veterán
válasz
Lac-coo #2761 üzenetére
Nekem soha nem volt gond a mentésekkel és akadásokkal.....
Uplay kliens és a Játék 2 külön SSD-n van, erről volt már szó, hogy talán ez segít a mentéseknél.
Illetve a prioritás beállítása is segített már másoknak a random akadások terén.De ezeket összefoglalóba is beírtam........
Az FPS az meg a környezetektől függően hol jobb hol rosszabb, de ennyi az egész. Olyan FPS eséssel se találkoztam még, ami játszhatatlanná tette volna az egészet, vagy említésre érdemes lenne.
Nekem is ki van kapcsolva a Motion B. mert zavar, illetve az árnyék nem ultra hanem very high, mivel az ultra nekem természetellenesen hat. Skálázás természetesen nincs, illetve az élesség van 5% -on, így sztm szintén természetesebb lesz a képi világ.
-
myckey
veterán
válasz
Lac-coo #2539 üzenetére
Nem könnyű az így se úgy se.
De egyértelmű, hogy jelölők nélkül nem lehet úgy összpontosítani, meghatározni.
Persze ha nincs jelölő, akkor ugrik a szinkron lövés is. Marad a tűzparancs esetleges direkt találatra, de ez meg nem olyan pöpec.
Szóval nálam egyelőre a jelölő bennmaradt a HUD-ból.
Így pedig vannak kicsi színes pontok is falon keresztül...Egyébként ezért is rágják a fejlesztők fülét. Egész sok jó ötlet van a HUD módosíthatóságára.
Bár szerintem így is jól szabható, elég sok dologra kiterjedő. Persze én is örülnék ennek annak, leginkább a fentebb részletezett módosításának.
-
válasz
Lac-coo #2399 üzenetére
Az az igazság, hogy rég szórakoztam, ilyen jól egy játékkal. Sajnos én is egy patch-re várok, hogy megjelenjenek a küldetések Pucara tartományban, addig sajnos nem tudom befejezni a játékot. Ezt leszámítva viszont nagyon tetszik. Megveszem majd az összes DLC-t meg mindent!
Csak javítsák már ki azt az idegesítő bug-ot.
Meg azt a bugot is, hogy csak a rendszer meghajtóról hajlandó elindulni egyeseknél. Sajnos nálam is.
-
XeeN
senior tag
-
Đusty
addikt
válasz
Lac-coo #2195 üzenetére
Szerintem egyszerű, ha nem tudják megtölteni tartalommal nem kell ekkora buzi térképet csinálni neki, példának ott van a watch dogs2 aminél nagyon színesek voltak a küldik talán a festegetés volt a legunalmasabb a maga 5-szöri ismétlésével de megközelítés mind más volt. Ritka változatos játék volt kevés ismétléssel. Itt ugyanaz a küldetés vagy 20-szor jön elő, az épületek berendezése is tök ugyanaz az összes tartományban stb. szóval tényleg uncsi de legalább sokáig tart valószínűleg ez volt a fő cél, hogy a játékidő miatt rá lehessen mondani megérte a pénzét. Csak hát az első néhány küldi után olyan mintha dlc-ket játszanál végig. De nem baj ez egy ilyen játék.
-
mentoloshypo
senior tag
válasz
Lac-coo #2156 üzenetére
Saját zászlót szerintem mindenki szeretne, szóval ha már credit vásárlásra adja a fejét akkor nagy valószínűséggel költ is erre, ezt használják ki. Ha ingyenes lenne akkor sokan megelégednének vele, nem ösztönözné őket más fajta megvásárlása.
Az Amerikai természetesen ingyenes, mindjárt 3 féle színben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged