- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nekem Media Lunaban akkor is hányzik egy file amit felvettem de nem adta meg...
-
TTomax
félisten
Ilyen piros recéket én még soha nem láttam az uton ebben a játékban,ott valami nincs normálisan beállitva,ugye 1920X 1080ban játszol?Most látom ilyen motion clary-s TV-n játszol.Gondolom azt tudod,hogy minden ilyen dolgot ki kell kapcsolni egy TVn,mert az nem pc játékra való,gyanitom a piros csikokat is ennek köszönheted.Egyébként pedig Vsync mellett nincs 60fpsed stabilan?Azért a játékot érdemes lenne beállitani ugy hogy az meglegyen.Nekem speciel olyan 80-90fps körül megy egy huzott TiatnXel,és szinte minden ultra,vagy very high.Most éppen egy 144Hz-es FHD 27"-os g-synces monitorral tolom.
-
TTomax
félisten
Na most akkor lassits le egy kicsit.Az ugye megvan,hogy UBISoft játék?Sosem lesz tökéletes...Kezdjük szépen sorban....
- Betonozott ut lassan tölt be
Sajnos játék hiba,nem árt egy pár percet várni betöltés után.De egy ekkora játéknál az ilyesmi elöfordul.
-vertikális szkennel cressel
Ne haragudj erre nem tudok rájönni.
-dadog SSDvel is
Igen de csak akkor teszi ha éppen ment a játék,ezt te magad is könnyen észreveheted,mert a jobb alsó sarokba kiteszi a mentés koponyát.Erre csak egy megoldás létezik jelenleg, a Uplay klienst rakd másik meghajtóra,csak azt kell ujratelepitened ennyi.
-
TTomax
félisten
De jó.... lett uj bug,elég zavaró.... a jobb klikkes célzást eldobálja a fegyvereknél...
-
-
TTomax
félisten
Magát a storyt végig lehetett volna tolni sokkal gyorsabban,de mindent fel akartam fedezni,és összeszedni,ugy látom hogy mindenböl van ráhagyás,van vagy 140skillpontom ,igaz nincs még minden kimaxolva de nem kell ennyi hozzá...kicsit vegyes érzelmek vannak bennem a játékkal kapcsolatban.Amikor olyan dolgokat látok,hogy két kocsi ugy van parkolva egymás mellé , hogy csak az egyikbe lehessen beszállni a passenger felöl akkor abban biztos vagyok hogy valaki gondolt erre mert ahol gyenge a közbiztonság ott igy szoktak parkolni bizony.A másik oldalon viszont olyan dolgok is akadnak,hogy a hajad égnek áll.Kéred a kocsit agyonvág rádesik, A helit egy fa mellé rakja hogy biztos ne tudj vele felszállni, a csapattársad 150m magasan járkál,el kell kisérned a célszemélyt a reptérre,de közben meg is kell védened amikor a célszemély alól kilövik a kocsiját akkor kiszáll és csak áll...áll...áll,várja a halált.A játék designja nagyon jó, a grafikai összhang mondhatni pompás,de olyan hullámó és magas gépigénye van ami embertelen.FHDban játszom de hogy egy 1400ra huzott TitanX meg egy 4.6GHzen járó 4930K kevés legyen a stabil 60fpshez az lehangoló.
Egy biztos,ezt a játékot lehet nagyon szeretni,és nagyon utálni .Mindekettöre van elfogadható magyarázat.Aki a vételt fontolgatja,az gondolkozzon el azon mit vár el a játéktól és az mennyit ér meg neki.Ha vannak haverok,TS akkor jókat el lehet vele ökörködni,de semmi több.Szólóban is el lehet játszogatni,de egy idö után nagyon repetativ,és unalmassá válik annak aki nem birja.A vége felé már ugy mentem be a bázisokra hogy azonnal ott szálltam le a helivel ahol összeszedni való motyó volt és kb csak azt löttem le aki elém állt aztán léptem tovább.Nem tervezek második végigjátszást,nem érzem magamban a késztetést,volt olyan küldetés amit soha nem csinálnék meg még egyszer.
Egy érdekes képe a végére... kerszteb a pálya 30Km. -
TTomax
félisten
Két nap nyomozás után végre meg tudtam oldani hogy autosave-kor ne akadozzon a játék.A játék az egyik ssdn van a Uplay kliens meg a másikon igy amikor automentés van nem ugyanazt az ssdt használja mint a játék.Well done ubisoft....Ja és a játék is sokkal jobban fut...
-
TTomax
félisten
Az mindig ott marad mert szükséged van rá,hogy kimaxold a karaktert.Két féle zöld van,az egyik a rebel supportra ad,ez eltünik a másik meg skillpoint elköltéséhez kell,na ez nem tünik el ami nem is baj mert rengeteg kell majd belöle.Nekem pl most 95 skillpontom van amit nem tudok elkölteni...
-
TTomax
félisten
válasz
Dr_Senkihazi #2095 üzenetére
Sharpeninget ne told 20% fölé,és használj inkább FXAA-t jobb lesz,de nem tökéletes.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
Dr_Senkihazi #2088 üzenetére
A sharpening,meg a TXAA együtt... nálam a sharpening olyan 5-10% között, a TXAA meg ki van kapcsolva.Az FXAA meg sajnos kevés de inkább a recés éleket nézem mint ezt a shimmeringet.
-
TTomax
félisten
Én ha lehetne ki is kapcsolnám öket,nem egyszer nem kétszer vágtak unidad detecre,meg olyan apróságok hogy bebugolnak,pl kocsiból kihajolva nem lönek semmit csak forognak,aztán néha meg csak ugy maguktól beindulnak,lönek mindent.... meg az is megér egy misét amikor kérek egy helit és fa mellé rakja,föleg extractkor tudok neki örülni...
-
TTomax
félisten
válasz
Redcaster #2073 üzenetére
Ja hát én játszani szeretek nem pedig szivatni magam.Biztos nem szenvednék 3 agyhalott aival 3 órát egy küldetésnél,ahhoz ez a játék tul bugos.Nehezebb nehézségi fokozatot csak 3 értelmes emberrel játszanék TSen,dehát kinek mi.
(#2074) VTom
Jaja,néha az unidad bázisra is bemegyek full szemböl...
-
TTomax
félisten
válasz
Németh Péter #2021 üzenetére
Az eddig is gondja volt...
-
TTomax
félisten
Nahh jön valaki csapatni? TS van twich is van [link]
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1995 üzenetére
SSDröl igen,de mindegy neki nagyon sok a töltögetni való.
-
TTomax
félisten
Most vettem észre hogy van extended FOV a játékban... 100%on hibátlan.És még egy fontos dolog,ha elinditjátoka játékot akkor várjatok kb egy 5-10percet amig normálisan betölt,sokkal kevesebb lesz a lag,egyszerüen idö kell neki mire mindent betölt,ezt abból vettem észre hogy kb egy 15-30perc játék után teljesen eltünik a lag nálam.
0% extended FoV
100% extended FoV
-
TTomax
félisten
Találtam egy jó cikket... [link]
-
TTomax
félisten
Akinek van ULMB képes monitorja az próbálja ki,brutál jó a játékban!Jobb mint a Gsync,motion blur off a dof is off, a többi izlés dolga... 50fpsig nyugodtan le lehet vinni sima marad.
-
TTomax
félisten
El Cradenalt valaki le birta már nyomni?
-
TTomax
félisten
1. Multi-GPU improved support
2. Quad-core CPUs improved support
3. AMD graphic cards improved performances
4. Enhanced mouse navigation in store menu
5. 4K menu background scaling implemented
6. Several crash sources have been addressed
7. Improved Ansel support and fixed bugs
8. Various fixes for the Steam Controller integration
9. Other bug fixes & improvements. -
TTomax
félisten
válasz
m0h0senator #1962 üzenetére
Jaja,pontosan!Köszönöm!
-
TTomax
félisten
Azt irta elérhetö,kiléptem erre semmi...
Semmi,itt a frissités...4.65GB WTF?
-
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory #1918 üzenetére
Nekem sose volt az,és te vagy elsö akitöl azt hallom még nem röcögött , mindenki erre panaszkodik.
Amikor coopban toljuk,egyszerre röcög mindenkinek ha egy jármüben ülünk... -
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory #1916 üzenetére
Nekem eddig is meg-meg röccent néha amikor pályát tölött be...nem hiszem hogy driver ezzel sokat tudna kezdeni.
-
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory #1907 üzenetére
47% 35óra.Olyan 80-100óra van benne ha mindent ki akarsz csontozni.
-
TTomax
félisten
válasz
daveoff #1838 üzenetére
Nagyon sok olyan játék van ahol prioritást kellett állitanom,föleg amikor SLIm volt.Pl a Dying Light is sokkal jobban futott pre-patch elött.Van ahol meg érdemes az affinitásba is belenyulnod,a programmal szabályokat hozhatsz létre ,tehát nem kell mindig a feladatkezelöbe ki ALT-Taboznod,ez egyfajta kényelmi funkció.
-
TTomax
félisten
válasz
s4hu|SyD^ #1835 üzenetére
Pfff,ne is mond.Ugye a gond a játékkal az hogy a GRW.exe inditja a cheat véfdelmet,affinitást állitottam 10szálra és nem akarta elinditani.Persze ez addig nem derült ki amig ujra nem inditottam a játékot,és mivel elötte ALT+F4-el csuktam be azt hittem a save file corruptálodott...bahhhh.....
(#1836) cain69
Te pedig ablakban inditsd,mert akkor nem megy a cf,csak egy gput használ.Persze ahhoz hogy ezt be tudd állitani el kéne hogy induljon,viszont konfig fájlban is tudod szerkeszteni.A konfig fájl a C:\Users\"Felhasználóneved"\Documents\My Games\Ghost Recon Wildlands\GRW.ini megnyitod az elsö 8 sorban van egy olyan,hogy windowmode a 0-ablakban az 1- ablakban teljes képernyön a 2 -teljes képernyön indulás,neked 1re kell irni. -
TTomax
félisten
Elindult a játék....Mindenböl,de mindenböl kiléptem,valamivel összeakad.Azért érdekes mert egyszer már ezt megcsináltam de akkor nem indult...
Okay,azt hiszem megvan mivel akadt össze nálam....Process Lasso...ami azért érdekes,mert elég sokat játszottam ugy,hogy ment vele.Nem is gyanakodtam rá.Fizetös verzió van meg . Az is megvan miért nem indul,az easyanticheatet letiltja...
-
TTomax
félisten
Most azt próbálom meg valahogy elérni,hogy resetelje a karakterem letöröltem már mindent sajátgépröl cloud is kikapcsolva.Tud valaki esetleg olyan appot,vagy modot amivel ez még megoldható?
-
TTomax
félisten
Ugye ezt te sem gondolod komolyan,hogy veszel egy játékot és nem tudsz vele játszani mert a mögé felállitott online rendszer nem tudja kezelni a dolgokat,nem is értem amit irsz,vásároltam egy játékot és nem tudok vele játszani,és nem azért meg a gépemmel baj van.Nekem nem random lépked ki,hanem el se indul.Nem értem miért kellene loyálisnak lennem,ha fizetek valamiért akkor miért nem várhatom el használni tudjam.Talán ez lenne a minimum elvárás vagy nem?
-
TTomax
félisten
válasz
velizare #1782 üzenetére
De nekem ment rendesen,a profilomat nem tudja betölteni mert ALT+F4-el állitottam le,bár ezt is csak gyanitom mert semmit nem változtattam ,ez egy vicc....most nyitottam egy support ticketet,de azt hiszem ha ezt nem javitják ki nagyon rövid idön belül akkor nekem ez volt az utolsó ubisoft játékom.Ilyet én még soha nem láttam,pedig nem ma kezdetem el pcvel játszani.
-
TTomax
félisten
Nem indul el a játékom,akármit csinálok.... bejön az ubi log,majd az nvé aztán csak a fekete loading screen ennyi.... ALT+F4el zártam be a játékot,és lehet éppen nem jó pillanatban.
-
TTomax
félisten
Hihettelen agyhalott az AI,ott a gépágyu a kocsi tetején de nem használja...
-
TTomax
félisten
válasz
m0h0senator #1683 üzenetére
Nerm is megy az olyan rosszulk,azért ha 1080magas lenne a monitrord akkor meglenne a 60fps avg,azért egy medium/highon egy-két dolgot lekapcsolva szerintem igy is elmegy, a gond az hogy szerintem az ultra opciók sokat kérnek,viszont némelyik látványos is.A skálázódás nem az erösége a játéknak.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
m0h0senator #1651 üzenetére
És a többi beállitás?Tolj egy sima ultrat,vagy very highot.
-
TTomax
félisten
válasz
Dr_Senkihazi #1637 üzenetére
Szerintem az inkább éjfél.
-
TTomax
félisten
Éjfélkor lesz-e valaki?Mert én biztos!
-
TTomax
félisten
A The Desertert tényleg nem lehet a betaban megcsinálni?Semmi megtaláltam...
-
TTomax
félisten
válasz
akoska07 #1331 üzenetére
Egyszerüen nem használja ez a játék a gépet,most lefuttatam egy division benchet 2560x1440ben a power target folyamatosan 108% felett 75fps AVG ultran,itt meg ebben a játékban 80-90%on van a power target a kártya se melegszik ugy,proci limit sem látszódik...egyszerüen csak nem használja a hardvert,pedig lenne mire,az optimalizáció nem erössége a játéknak a jelenlegi formájában.
-
TTomax
félisten
válasz
#45997568 #1329 üzenetére
Az az +50% többlet teljesitmény ami a Vrey high és az Ultra között van több mint meglepö,alatta már nincs akkora skálázódás...hiába nohh jön a 1080Ti el kell adni valmivel...
5% rengeteg tud lenni,ha éppen a stabil 60fps körül van és nincs se gsync se freesync,ám itt erröl nem beszélhetünk hiszen a minfps hibahatáron belül van....
-
TTomax
félisten
Ettöl a dinamyc brightness funkciótól ami a játékba van épitve hogyan lehet megszabadulni?
-
TTomax
félisten
A legjobban a HBAO,és az SSAO zabál a játékban...viszont ezek nélkül elég vacakul néz ki.
-
TTomax
félisten
Én nem értem miért hasonlitgatjátok a Divisionhoz.... az ehhez képest csöjáték,ez már világosan látszik.Teljesen más a játék hangulata,más grafikát is kiván, a pályák hatalmasak kb arma3 méretüek...
-
TTomax
félisten
Nekem a legnagyobb gondom,hogy ha leveszem mediumra akkor is darabosnak érzem,és egy ubi játéknál ez egy picit aggasztó.Egyébként a játék nekem bejön,nem egy GTAV,de coopban látok benne fantáziát.
-
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory #504 üzenetére
Hajszálra ugyanigy megy a TitanXem,és én is röcögösnem érzem sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Videó stream letöltése
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest