- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corpuscle
őstag
Az a sync shot néha tényleg vicces tud lenni.
(#3733) vzarmo: 3 területet takarítottam ki eddig, mostanában nem is haladok vele, rákaptam a multira. Azt már most érezni, hogy idővel nagyon el fog laposodni a single, már most próbálok okosba menni, semmi felesleges utazás. Először a story szálat felgöngyölítem, majd utána a maradék dolgokat összeszedem. Nincs kedvem kétszer kipucolni egy helyőrséget egyszer egy fegyver/kiegészítő, majd a story szál miatt.
Ha nem multizol a Year 2 felesleges vétel.
-
törölt tag
Na igen. A legjobb amikor repülőt vagy helikoptert kell lopni egy légvédelmmel teli tartományban. Írja a tippek a között, hogy a föld felett repülve nem vesz észre. Ja csak az meg olyan alacsony, hogy beleakad minden bokorba.
Vagy a random felbukkanó unidad. Ha olyan küldetés van, ami út mellett van és éppen előkészítek, biztos feltűnik egy lila járőr is.
Illetve ma belefutottam egy olyan mortar küldetésbe, hogy a mobok a védeni való cucctól pár méterre spawnoltak terepjáróval. Mert miért ne...
Tele van ilyen “aprósággal” a játék, amik kb minden játékélményt megölnek. -
Ergo_Proxy
tag
Azért mert a készítők így gondolják, meg te is, attól még nekem lehet saját véleményem, ezek a fórumok meg tudtommal az ilyenek megbeszélésére is vannak, még ha neked ez nem is tetszik. Az biztos, hogy hátránya senkinek nem származna abból, ha a DLC-ben szerzett XP/tier pont hozzá adódna a main karakterhez, és szerintem azért se sírna senki ha a Fallen Ghost-os fegyvereket lehetne használni a fő mapon!
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem is volt semmi tier mikor kijött a játék, se a sztori se a sandbox nem egy egetrengető ahhoz képest, hogy mekkora és milyen szép a térkép, nem beszélve arról, hogy 4 évig dolgoztak a játékon. Az ismétlődő küldetésekben kimerül az egész. Persze el lehet vele szórakozni, mivel úgy játszol ahogy akarsz csak hát se bázist nem lehet foglalni, az ellenséges erők is végtelenek, meg ott a sok bug, ami nagyon sokat ront egy idő után az egészen. Emellé még a rengeteg ziccer kihagyása is hozzátesz.
-
Kotomicuki
senior tag
De ezen miért kell csodálkozni, ha olyan evidens dolgokat sem automatizáltak, mint amikor a vezér tüzet kap, akkor azt a társak egyből viszonozzák és ne kelljen az újraélesztés nyújtotta sebezhetetlenséget megvárni ehhez - mármint: a tűzparancs kiadásához?!
Volna még itt bőven reszelni való... -
s4hu|SyD^
addikt
Én is fel akartam tenni ezt a kérdést, hogy milyen, de szerintem, ha valaki haverokkal tolja teljesen más, maga a játék is egy hatalmas idegesítő bughalmaz, repetitív dolgokkal és a térkép legnagyobb része üres. Haverokkal elökörködni, kitűzni célokat megcsinálni őket, taktikusan játszani teljesen más, mint a bugyuta MI-vel.
Nyilván nagy igazság az, hogy az új érzés miatt sokkal jobbnak fog tűnni, mint amilyen.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Ez vitathatatlan tény marad,ez az Ubi saját bejáratott játéktervezési koncepciója. Én elfogadtam olyannak amilyen. Ezért tart nálam sokáig pl egy Assassins Creed vagy egy Far Cry akármennyi végigjátszása. Mert ha belevetem magam és nem játszok mással akkor bizony ez is meg az is tucatkacat marad. Itt persze a sandbox típusú játékokra gondolok elsősorban. A Ghost Recon Wildlands nálam kb. 8 pontot kap a 10-ből és számomra ez már jó játéknak minősül.
-
k-adi
nagyúr
-
szallasi007
őstag
Hát nem akarlak elszomorítani de akkor ez sem fog bejönni.
Ha nem csapatba tolod akkor unalmas farmolni, a Division és szerintem ez is az lesz = farm ahol élünk. Márpedig farmolni nem sokan szeretnek pláne nem egyedül, Division is azért kopott el mert sok a csaló pvpbe, meg mert farmolni kell (meg kicsi a map)
Mondjuk elvileg ez sokkal nagyobb terület lesz talán változatosabb küldetésekkel, de majd kódolva leírom a tapasztalatokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest