-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
Wow, itt már csapat is alakult multira?
Csatlakoznék egy tapasztaltabbhoz, szinte 0 ismeretem van a multiban
Illetve szerintetek várható + térképrész vagy új küldik az alapjátékhoz? Esetleg year 2 ban.
-
holozis_HUN
addikt
-
holozis_HUN
addikt
Hát ott valami komoly baj van, ha szenved vele az 1080, mikor a 960-am nem full lowon 60 fps-t nagyjából tartja...
Render scale-t vedd le 1-re, azaz az eredetire. Nem jó szerintem feljebb vagy lejjebb venni, csinálja csak a textúrákat natív felbontáson. Sajnos most nincs előttem, hogy ránézzek, de egy very high settingset simán bírnia kellene szerintem.
AA minimum legyen FXAA, anizotrpóikus szűrés x16, árnyék high/medium is szép, texture mehet maxra, a többi high szerintem. Render scaling meg 1.00.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Danecay #3522 üzenetére
Elvileg aha valakinek extreme beallításon van, akkor az lesz a nehézség. Szóval a legerősebb negézség lesz, mondjuk 3 ember easy-re rakta, de a negyedik embernek hardon van, akkor hard lesz. Asszem.
Újra tudod csinálni a főküldiket másokkal, de akkor asszem szürke szinű lesz (nem sága) és csak xp-t/tier pontot kapsz érte.
Először úgy értelmeztem, hogy a Coopban, mint üzletlánc, jászatok
-
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Hzoltan969 #3428 üzenetére
Ki van kapcsolva.
Vannak vmi játék optimalizáló trükkök?
-
holozis_HUN
addikt
Üdv!
Most akciós hétvégén megvettem a jatékot, beta óta vágyok rá, nagyon király haverokkal
Levicchi: szerintem is, procim (i5-3570k) sűrűn 100% on van, vga állandóan (gtx 960 4gb) és alig van meg a 60 fps full hd felbontáson. Pubg jobban fut...
Shadow medium, a terrain high, view distance medium, texture ultra (fps-t nem növel, ha lejjebb veszem) és fxaa. A többi mind low. Eléggé rossz így játszani, de hát nincs más...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest