- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Raymond #1791 üzenetére
De, ugyanígy volt a bétában is. Lassan elkezdhetnének ezzel is foglalkozni a játékfejlesztők, mert az elmúlt másfél évtizedben nem történt komolyabb előrelépés ezen a területen. Az első F.E.A.R. AI-ja még mindig fejen hugyozza a legtöbb mai játékot. Persze ebbe bele lehet dumálni, hogy az a játék elsősorban zárt tereken, szűk folyosókon játszódott, ergo több erőforrást tudtak az AI-ra fordítani. De azóta eltelt 12 év könyörgöm. Az 2 és fél örökkévalóság.
-
myckey
veterán
válasz
Raymond #1504 üzenetére
Jó lesz az a grafika.
Még inkább az atmoszféra, úgy unblock nézve az egészet.Persze fel van tupírozva a videó, ( mint minden más játékban ) meg gondolom a skálázást is feltornázták 200%-ra ...
De ahogy a térképet megalkották, az zseniális.
Nem részletekbe menően, ( ekkora világtól nem is várom el ) de bőven impresszív -en, ami a méreteket és a 11 eltérő növényzetet,állatvilágot, domborzatot, éghajlatot illeti.
Számomra kellően autentikusra sikeredett.Optimalizációt és textúra betöltéssel kapcsolatos bugok javítását remélem.
Grafikai téren. ( DX 12 )Van egyéb játék mechanikai terület, ami foltozásra szorul, sokkal inkább.
Szerintem.Na de itt van Nvidia oldalán.
Részletekbe menően lehet boncolgatni a látottakat.
Gyönyörű Giga nagy felbontású képekkel!Ghost Recon Wildlands: GameWorks Effects Revealed, 4K 60 FPS Tech Vid Released
Döntse el mindenki maga, mit hisz, mit nem.
Ghost Recon Wildlands Visszaszámláló
Europe The Final Countdown.....
-
daveoff
veterán
válasz
Raymond #1504 üzenetére
persze, érthető volt, hogy butítani kell a grafikát, ha egy ilyen hatalmas, nyílt világot futtatni akarnak pc-n. így is van bőven microstutter, és egyéb nyalánkságok, mi lenne ha a grafika szebb lenne. na mindegy, csak nem értem miért írnak manapság olyan játékokat, ami nem fut el a ma i csúcs hardvereken sem. akkor inkább ejtsék a feleslegesen hatalmas nyílt területeket, aztán csináljanak egy kisebb, szebb játékot.
-
daveoff
veterán
válasz
Raymond #1498 üzenetére
nézd meg a konfigom, ezzel nem tudok olyan látványt kipréselni a játékból, ami kicsit is megközelítené azt ami a videóban van. a textúrák olyan ocsmányak a játékban, hogy hihetetlen, meg ilyen fények, árnyékok sincsenek az tuti. értem én hogy open world játék hatalmas bejárható területekkel, de a látvány nem üti meg a 2017-ben elvárható szintet.
én már megvettem a játékot, szóval valahogy majd csak túlteszem magam ezen, de a grafika nem tetszik, kipróbáltan zárt alfát/bétát, nyílt bétát, és ezek után mondom, hogy a grafika számomra nagy csalódás.
-
szallasi007
őstag
válasz
Raymond #1498 üzenetére
Optimalizálnak
Mindegy nekem most jött az aktiváló kódom gamesplanetről, max Mass Effectig eljátszok vele.
Óriási buktának nem tartom, nekem az Open Béta jobban futott mint a Closed, Nvidia még úgy is kidob valami driver peccset aztán lesz öröm bodogság, meg ősszel úgyis beépítek egy 1080-at( legrosszabb esetben Ti-t)Pénteken meg szabin leszek addig meg jó ha 1-2 órát tudom tolni a helikopáterrel meg motocross-ozok benne kicsit.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
Raymond #1294 üzenetére
Van köd, persze.
Menj át a sziklás vidékre, ott még inkább előjön, egy-egy magasabb pontról nem mindig lehet körbe nézni, annyira beteríti a tájat.Ez a dinamikus fény sztm nagyon jól mutat. Mikor teljesen, vagy szórványosan beborul és a napfény "utat tör " magának, megvilágítva egy-egy részletet...nagyon szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged