- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
XeeN
senior tag
Négyszáz óra játékidő, két teljes végigjátszás, és a Tier 1. szint elérése után elérkezettnek látom az uninstall idejét.
Sajnos a végjáték nem lett olyan szép, mint azt szerettem volna. A kezdeti lángolás a végére gyűlöletbe, útálatba csapott át. Nem tudom mi lehet az oka, de az utóbbi 3-4 hétben annyi durvábbnál durvább bugba futottunk bele, ami az egyébként birka türelmű barátomat is káromkodásra késztette (20+ éve játszunk együtt, de ilyet még nem hallottam tőle). A jelölhetetlen konvolyoktól kezdve, az egyikünknél látható, a másikunknál meg nem jelenő szellem járművektől kezdve, az önmagukat resetelő küldetéseken át, a semmiből elénk/mögénk/mellénk spawnoló ellenfelekig bezárólag. Az öngyilkos követendő / kihallgatandó Npckről, és a dupla, két különböző irányba kanyarodó "zöldekről" már nem is beszélve. A leginkább idegesítő pedig az, hogy Tier módban számtalanszor felejtette el a játék resetelni a küldetésekért játó xp-t szintlépéskor, ami T10 alatt elég nagy érvágást jelent. Joggal teszitek fel a kérdést, hogy akkor mi a túróért játszottuk végig? A válasz egyszerű: Csak.
Ui: Megyünk vissza Divisionözni. Sokkal több élményt nyújt még most is, pedig abban kb 1000 órám van.
-
XeeN
senior tag
Én Desert Tech HTI-vel futkározok, hangompítóval lövöldözök mindent. Heli fix one shot, sima járművek szintén, a Mummer és a Heavy néha kettő. Az is igaz, hogy t16-on vagyok, T30-as fegyverekkel. A hangtompítós skill hatásosságán mi is sokan gondolkodtunk, de nem jutottunk dűlőre az után sem, hogy valamelyik előző patchben elvileg javították... Most a hetis MK17 lvl0-ás fegyverrel futkosok, szigorúan hangtompítóval, és nincs ellenfél. Egy-két lövés mindenki és minden.
-
XeeN
senior tag
válasz
Razielkukac #3150 üzenetére
Én még nem láttam ilyet (210+ óra játékidő, amiből 140 a coop).
-
XeeN
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #3014 üzenetére
A rebel ops-os helikopterek unidad helikopterek... Jó játékot.
-
XeeN
senior tag
Mi viszont örvendetes és nem is értem miért nem így működött eddig, az az, hogy ha a partyban valaki megjelöl egy supply cratet, a csapat többi tagja is megkapja a jutalmat.
-
XeeN
senior tag
válasz
Anonymus23 #2897 üzenetére
Ilyet ne mondj, mert leharapják érte a fejedet (ahogyan velem is tették anno). VAN benne fedezék rendszer, csak én sem találom...
-
XeeN
senior tag
válasz
rottenbull #2813 üzenetére
Éppen ezért egyik cimbi sem fogja megvenni ezt a DLC-t, hacsak nincs benne valami értelmes is.
-
XeeN
senior tag
Ha valaki játék, ill DLC vásárláson törné a fejét, néhány egg hunt kód:
FROST2
CASTLE2
SILVEREGG5
RABBIT1
CRAZYEGG10
AGUILAR3
KANINCHEN1
LAPIN1
MARIA3
ROOK2
WELCOME10
CONIGLIO1 -
XeeN
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #2788 üzenetére
Nem, pedig hasznos lenne.
-
XeeN
senior tag
Itt nem erről van szó. Mindent(!) megtaláltam már, a statisztikám szerint viszont csak 99%-ot. Két napig túrtam a térképet (mivel a kijelzés szerint mindenhoi mindent megtaláltam már), mire belebotlottam ebbe.
Arról már nem is beszélve, hogy ha a webes ubiklubban oldom fel a dolgokat, azok nem jelennek meg a játékban. Kísérlet képpen a játékban váltottam ki az xp boostert (amire egyébként semmi szükségem, de ez volt ingyen), így jelent meg a játékban a division kosztüm, a bónusz DLC és a többi eddig elmaradt jutalom.
-
XeeN
senior tag
Keresd a hibát:
-
XeeN
senior tag
Néhány napja "kiváltottam" többek közt a G36C-t, de valahogy mégsem jelent meg a játékban. Utána olvastam, nem egyedi jelenség. Tehát ha valaki erre adja a fejét, csak ovatosan, mert jöhet a levelezgetés az ubival.
-
XeeN
senior tag
válasz
Dr_Senkihazi #2312 üzenetére
Nem. Ez a 2.0. Most volt karbantartás, de sehol semmi infó.
Update: Megcsinálták a motor irányítását.
-
XeeN
senior tag
4,64 gigás patch. Noo infoo...
-
XeeN
senior tag
-
XeeN
senior tag
Eddig kétszer futottam bele egy durva bugba. Ha egy olyan játékos csatlakozik a partymhoz, aki előtte már megcsinálta az adott stoory küldit amivel én éppen próbálkozok, hirtelen teljesítettnek tekinti a játék, én pedig értetlenül állok az elmaradt buli közepén. Mocskosul idegesítő.
-
XeeN
senior tag
A helikopter irányításhoz: Gyorsítás W+Shift, majd ha a kamera visszabillen a W-t el kell engedni, és csak a Shiftet kell lenyomva tartani. ennyi.
-
XeeN
senior tag
Négyen próbálgattuk a bétát, ebből négy féle különböző vélemény sült ki.
Volt, aki szerint "szar" a grafika, míg nekem példáult tetszik. Másnak a játékmenettel, célzásssal, járművek irányíthatóságával volt gondja. Én speciel a motorokat nem tudtam irányítani, mert a játék csak részben fogadta el az átkonfigolt billentyűzet beállításaimat (miíg az autókkal/helikel/repülővel nem volt gond). A járművek fizikája vicc, ebben 100%-ban egyetértettünk. Az AI, hááát.... Engen speciel kimondottan zavart a kihajlás hiánya. ahhoz, hogy a látómezőmbe kerüljön az ellen, ki kell sétálnom elé... Sorolhatnám még , de a javát már úgyis leírtátok már.
Ami viszont biztos, hogy amíg a Divisiont a béta után azonnal előrendeltük (a hibái elenére) itt ez sajnos meg sem fordult a fejünkben, pláne nem ennyiért. Talán majd egy brutális leárazás alkalmával, ami szerintem be is fog következni a nem túl távoli jövőben, mert ezt így ebben a formájában józanul gondolkodó ember nem veszi meg.
-
XeeN
senior tag
válasz
Neil Watts #319 üzenetére
Türelem. Egyik pillanatról a másikra meg fog jelenni. Tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest