-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
spank0309
tag
"Két ember valójában nem képes "valóságszerű beállítással" hiba nélkül végigvinni."
Nekem haverommal is élvezetes volt, egészen addig míg elfogytak a küldetések, szinte sosem buktunk le. Jó játék lenne sőt, atom jó, ha azt a színvonalat hozná amit az első bemutatók, én egy komoly "felnőtt" játékra vártam de egy gyerek játékot kaptam
De sebaj már megvan a felnőtt játék Escape from Tarkov formájában. Überelhetetlen valóságosság szempontjából.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Inkább az a botrány, hogy ez a játék is úgy jött ki, mint a legtöbb, hogy kijön bétában, aztán ígérgetnek mindent, hogy majd ezt beleteszik meg kijavítják aztán vagy megtörténik vagy nem. Ráadásul az Ubi rászokott arra, hogy bizony jó drágák a játékaik. Igaz ott az Ubi bónusz, de akkor is.
Primal nekem nagyon bejött, Assassin's Creed-ek is. Szerettem a Far Cry-okat is, kicsit egyhangú lett igaz, mégis jók. Szóval várom is az új részt mind Far Cry-ból mind Assassin's Creed-ből. Egy biztos minimum fél év rájuk lesz várva ha nem több.
Division borzasztóan jó játék amúgy, ha mondjuk nem akarunk nagyon PvP-re koncentrálni, gyönyörű a játék kidolgozott, jó a történet, érdekes az egész atmoszféra.
Wildlands szépen össze lett gyúrva ezekből és még így is elrontották. Gyönyörű maga a játék, adva minden lehetőséggel, amit csak ki kéne aknázni, de valahogy kimaradt. Minden felsorolt játék sokkal jobban magával ragadott, mint ez, mert a küldetések, mellékküldetések tényleg annyira borzasztóak, hogy hihetetlen. Nem sorolom el megint, hogy mennyi sebből is vérzik ez.
Ne felejtsem már el a Watch Dogs 2-őt, ami sokaknak nem tetszik pedig szerintem roppant jó lett, egy egyedi és látványos világot alkottak, más mint az első mégis tetszetős. Őszintén én nagyon jól kikapcsolódtam vele. Még a co-op is tetszett, ha jó emberrel hozott össze.
Kicsit félek is, hogy az új AC meg a FC is csak annyi lesz, hogy más környezet, de minden más csak copy-paste. Videókból én semmi újdonságot nem láttam, hiába mondják, hogy ez új meg amaz, mikor nem, csak más a neve a skill-nek.
-
Kotomicuki
senior tag
Vagy az éppen akkor arra őgyelgő "fehér i" (ami mocskos hatékony, ha erről van szó) miatt kerül az ember észlelt állapotba és a bázis emiatt ébred föl. De megesik, hogy az unidad autóját eszi épp a fene oda, ahol konvojt vadásznék és kezdődik a soha véget nem érő erősítések özönlése és így soha nem jutok el a kamionig...
Tényleg nevetséges a gépi "társak" működése: lelőnek, erre mindhárom kiáll az útra, az egyik föléleszt, DE EGYIK SEM VISZONOZNÁ A TÜZET - hiszen parancsot erre nem kaptak..., csak a vezért szedték le... - , hanem meghalok megint, mert AZT AZ EGY NYOMORULTAT NEM KÉPES LELŐNI HÁROM és én sem tudok se fedezékbe ugrani, se lelőni a támadómat, mert az végig rám fókuszál - parancsot adni meg végképp nincs időm (tier one mód)!!!
Hihetetlen, hogy a lázadók is a karakterem mögött állnak föl és a tűzharcba sehogy se tudok beleavatkozni, mert amint kidugom a fejem, kapok egy fókuszt a fel sem derített ellenfelektől - drón és távcső elfelejt: csak a lázadók felderítése az adott területre, minden más időpazarlás tier one módban. Amit a main, vagy a parancsára a lázadók nem derítenek föl az láthatatlan marad, de az elméletileg számukra láthatatlant néha benyögig és megjelölik(!!!) a társak - no, nem tűzharcban, akkor kissé feledékenyekké válnak - , ill. olyan helyről szednek le ellenfeleket - de csak a main által is tisztán észlelhető célt!!! - , ahonnan az lehetetlen volna!
Nagyon kéne pár parancs vagy kapcsoló, amivel hatékonyabbá lehetne tenni a "társak" működtetését, mer' a mostani rendszer tényleg nyomása sincs az első részben alkalmazottnak (se)!
-
s4hu|SyD^
addikt
Engem a történet nem igazán hatott meg, a táj az gyönyörű, a lopakodás, mesterlövészkedés is jó. Animációk, mesterséges intelligencia, fedezékrendszer kanyarba sincsenek pl. a Division-höz képest. A folyamatosan özönlő ellenfelek, meg a visszatérő ellenfelek a bázisokra, egysíkú küldetések, mellékküldetések, borzasztóan idegesítő hibák. Ezek mind elérték azt, hogy én letegyem a játékot 50 óra előtt. Sajnos a Season Pass-al vettem meg és ki sem próbáltam egyik DLC-t sem.
Mikor 30 percet szánok a felderítésre, hogy megtervezzem a bázis lerohanását csöndben aztán játékhibák miatt 3x kell újrakezdenem akkor ott voltam, hogy Uninstall vagy sírok az Ubi-nak, hogy fizessék vissza az összeget, mert ezt így nem. Szeretem az Ubi játékokat, a nyílt világú játékokat egyenesen imádom, de kiadni egy olyan játékot, ami elveszi az élvezetet, mert nem hogy nem félkész, de jó ha az 1/3-a kész a játéknak és az is olyan amilyen. Én általában befejezek minden játékot, ezt nem sikerült és nem tudom, hogy mikor fogom rávenni magam.
Komolyan volt úgy, hogy 5-10 perc játék után ki kellett lépnem és mással játszanom, mert felidegesített. Márpedig én pont azért szeretnék játszani egy játékot, hogy relaxáljak, kikapcsolódjak. Erre ez elérte az ellenkezőjét. Ott vannak a konvojok vagy az ellenörző bázisok, betámadod őket soha véget nem érő felmentősereg jön. Kérsz autót vagy helikoptert erre olyan messzire teszi, hogy meg sem találod, vagy rád dobja vagy csúszik lefelé a hegyen. Kérnél lázadó erősítést erre beakadnak, társak be sem mennek az épületbe stb. Sok volt nekem. Fele-fele élvezet meg bosszankodás az úgy nem jó.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nevetség ja az egész szerezd meg a konvoly rész. Társak lőnek mindent, csak azt nem amit kéne, nem tudom miért nem lehet nekik kiadni parancsot, vagy kijelölni, hogy mit lőjenek. Meg az, hogy felrobban az egész teherautó, de azért te bejelölöd, hogy jó lesz az az égett kaja vagy elsősegély felszerelés, üzemanyag...
-
Kotomicuki
senior tag
De van, hogy egyszer csak nem hív több erősítést az unidad se és csönd lesz. Ehhez van, hogy lövöldözni kell egy ideig, de van, hogy viszonylag hamar az első erősítések levadászása után bekövetkezik. Nem nagyon találtam összefüggést a beérkező erők ledarálásához szükséges idő hossza és az erősítéshívás megtörténte, vagy meg nem történte között - akár a már halott unidad is hívhat erősítést, miközben a közelben nincs másik, még élő társa.
Nagyon kaotikusnak érzem ezt a rendszertelenséget...A lopakodás mindig az első, nem talált lövésig tart - vagy az első, fel nem derített ellenfél megtalálásáig!
Jah, és a Fallen Ghosts DLC számomra játszhatatlan: nem tudok se úgy lopakodni, hogy ne vegyenek észre, se nem úgy lőni, hogy sorozatban eregessem a "fejeseket" (ami amúgy is "haszontalan", hiszen mindig hívnak új egységeket az elesettek helyére)...
-
dvd24
senior tag
Hát igen, úgy lenne jó, mint az MGS V-ben: ha riadó van és nem iktattad ki a kommunikációt akkor jön az erősítés végtelenül, de ha kiiktattad akkor csak halljuk ahogy hiábavalóan kérik az erősítést
Vagy a másik dolog a holttestek "managementje": vagy mázlink van és eltűnik magától mielőtt észrevennék, vagy észreveszik és riadó. Jó lenne, ha nem tűnnének el és figyelni kéne arra, hogy elrejtsük a tetemeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest