- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desy
tag
válasz
morfondőr #3279 üzenetére
...hát igen. Ízlések és akciók. Ezek a hatalmas dömperek nem igazán viselkednek normálisan, de van másik járgány is ami nagyon menő és roppan tetszetős. Habár sok esetben nincs választás de némi gyakorlattal minden megvalósítható az ugratástól a csúszkálásig. Valójában én a helikopter híve vagyok és a legtöbb helyre, akcióba avval járok ahová csak lehet. A víz fölötti 5-10 méteres repülési magassággal sincs problémám és az ötvenes mindent kiszed megfelelő távolságról ... mi is kell még ennél több a boldogsághoz? Egy remek háttér, kevés leakadás és amit soha nem fogok érteni... miért jelennek meg a semmiből a tiszta/tisztított terepen az új bakák? Ez is bosszantó és ez az, ami miatt a játék jelentős részben tervezhetetlen. Spontán. Talán még igénytelen is lesz ettől... és csak az épületek meg a környezet emeli ki kissé.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
morfondőr #3144 üzenetére
Köszi az infót. A FC4 ben ezt úgy oldották meg hogy akihez csatlakoztál annak az előrehaladását látta a másik. Mert itt ha hozzám csatlakozik valaki aki most kezdte akkor látok minden ládát/skillt a térképen, pedig már rég felvettem. No mindegy.
Van valami trükk hogy lehet feltölteni a "nyersanyagokat" a leggyorsabban. Van már 50 skillpontom mert a sztorit csinálom, de nem tudom elkölteni.
-
Redneck
nagyúr
válasz
morfondőr #3104 üzenetére
morfondőr: Szimpatikus a játék, de harmadszorra nem akarok felülni az Ubisoftos szopórollerre. Nem az atomstabil 60 fps-ről van szó, hanem arról hogy ne egy élvezhetetlen foshalmaz legyen. Ne törjön a kép és értelmes sebességgel, hatalmas input lag nélkül fusson, normális grafikával, ennyi az elvárásom.
A Crewnál képtörés és akadás között lehet választani. Mindezt 20€-ért. Ez azért nem apróbb hiba.
A Ubisofttól pedig joggal tartok, a Support is egy nagy nulla. Anno a PoP: The Forgotten Sandsben, egy a továbbjutáshoz szükséges kapcsoló nem jelent meg nekem a játékban. A válaszuk dióhéjban: "ez van".
TTomax: Az igazat megvallva időm sem volt rá, és így hogy panaszkodtak, nem is törtem magam.
Ez nagyjából az én konfigomnak felel meg, de Closed Bétás felvétel, nem tudom azóta mennyit javult a játék. TTomax hozzászólása miatt az jött le hogy nem nagyon változott. Ez alapján jó.
V-syncet használtok hozzá valamilyen formában?
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
morfondőr #2970 üzenetére
Nem is mondtad, hogy rossz a játék. Nem is gondoltam erre.
(#2971) s4hu|SyD^
A konvoj ha felrobban, nem adja meg a teljes ellátmány mennyiséget. Ez a korlátozás él.
A hiba az meg nem egy egzakt dolog, ahány gép és rendszer, annyi probléma lehet. Engem nem zavar egyelőre semmi, de fórumokon elég sok dolgot olvasok a "nagyvilágból".
(#2972) Danecay
Ez viszont nem lehet így .
Az, hogy észreveszik a hullát vagy téged, nem jelent egyből tömeges egység jelenlétet. De még detektálás sem egyből történik, azt is meg lehet akadályozni, vagyis el lehet kerülni a teljes észrevételt.
Unidadnál pedig pláne el kell jutni addig a szintig, ami "zombi áradatot" eredményez.
De ezeket le lehet rázni, vagy ha kilövöd az érkezőket és utána nem találnak, akkor leesik a riadó fokozat.
Egyes- kettes fokozat könnyedén eltüntethető, nem kell hozzá elrepülni a térkép másik végére sem.Ha nem így volna, nem tudnék játszani abban a formában, ahogy játszom, az irreális "nehézség" miatt.
-
myckey
veterán
válasz
morfondőr #2928 üzenetére
Biztos nem te vagy az egyedüli, aki másra számított.
Én nem tulajdonítok neki sokat.Unaloműzőnek megteszi.
Elolvasom a kerettörténetet amit a szezonhoz-epizódokhoz kreáltak, aztán vagy foglalkozom vele, vagy nem.
(#2929) Danecay
Automatikusan aktiválódik.
Játékban kilépsz a menübe és ott lehet követni a " Challenge" alatt az állásodat.
(#2931) xPraetoriaNx
Olyan sose lesz, hogy mindenkinek jó legyen.
Bármis is az. -
myckey
veterán
válasz
morfondőr #2837 üzenetére
Gyakorlatilag is 19 órát adott meg a belső ember a DLC -re
Az is lehet, hogy plusz tartalmat kell letölteni.
Konzolon még 4.5 GB kellett. -
-
Đusty
addikt
válasz
morfondőr #2328 üzenetére
Azért én elég sokszor beszorultam sziklák közé érthetetlenül, egyszer még táborba az x vasba is sikerült amiből nem lehetett kijönni, két helikérésnél úgy tette le, hogy a gép farka a sziklában az eleje meg vagy 3 méterre a levegőben
A gépi partnerek viszont meglepően jól használhatóak nekem nagyon bejön, nem panaszkodok mint sokan ennyi épp elég tőlük elvégre nem automatával akarjuk lejátszani a játékot.
-
Danecay
addikt
válasz
morfondőr #1925 üzenetére
Nálam nem drop van hanem állandó FPS esés van, legalábbis a BATA és az előző nV driverhez képest.
(#1930) SPucu
Igen ezt látom én is a benchmarkok alatt, hogy a VGA a szűk keresztmetszet. Annak ellenére, hogy a GTX960-as(4GB G1 Gaming) VGA-mnál az i5 3470-es procim még régebbi darab, a VGA fogy el sokkal hamarabb, míg a VGA 99%-osan terhelt, a CPU csak vagy 64% ha jól emlékszem.
Kérdésem arra vonatkozott, hogy melyek azok a beállítások amelyekkel egyértelműen lehet FPS-t nyerni, mert mint írtam, több opción is változtatgattam egyesével, de nem igazán hozott eredményt, sőt, volt, hogy valamit kikapcsolva vagy lentebb véve pár FPS-el rosszabb eredményt hozott a benchmark. Az ULTRA textúra minőség mennyire befolyásolja az FPS-t amennyiben belefér a VRAM-ba?
Gondolom azért fogják még a jövőben optimalizálni a játékot, mert azért a FarCry Primal ennél sokkal burjánzóbb flórával és faunával ULTRA textúra csomaggal tuningolva tudta hozni az állandó 60 FPS-t. Jó tudom, más motor de akkor is. -
myckey
veterán
-
.LnB
titán
válasz
morfondőr #905 üzenetére
Persze várjuk. Egyértelmű. Csak mondjuk úgy megvenni a játékot, hogy bízunk abba, hogy "majd csak kijavítják" az elég "érdekes felfogás". Itt volt a teszt, az intő előjel. És dj erre utalt. Itt egy bugos game. Látszik, mindenki tisztában van vele. És még is meg fogják venni első nap. Ez a rossz tendencia. És ebben igaza is van. Ha trollkodik, hanem.
De ez sajna nem speciális eset a Wildlands esetében. Lassan sajnos minden játéknál ez van.
-
VTom
veterán
válasz
morfondőr #666 üzenetére
A fizika is azért nincs annyira kidolgozva szvsz, mert nem a rambózás, hanem a taktika, és a lopakodás, beszivárgás a cél.
De ehhez kellett volna egy fejlett lopakodás- és fedezékrendszer, mert ez így nagyon rossz. Azt sem tudom mikor vagyok fedezékben.
Persze, ha autós üldözés a feladat, akkor a fizika is hiányzik, szóval értetlenül állok a játék előtt.
Olyan, mintha négy évből háromban csak a térképen dolgoztak volna. -
myckey
veterán
válasz
morfondőr #666 üzenetére
A játékban vannak frakciók, mint egy másik játékban...
Ezek a népek másképp reagálnak, mint egy másik játékban...Meg lehet lesni a "lila" milíciát, kicsit több bennük a kihívás, mint a suttyó drogosokban.
Mikor ráromboltunk a katonai létesítményükre, jöttek mint légy a carra, körbe, keresztül -kasul...nem is győztük őket.
Egyébként most nagyon megy a méregetés a Divvel....aztán lehet vissza emlékezni, az is mit kapott, mikor megjelent, és a mai napig milyen savazást szórnak a játék nyakába.
-
sixpak
nagyúr
válasz
morfondőr #647 üzenetére
Nem tudom mennyire vagy képben ezen dolgok menetéről, de a closed beta azt jelenti, hogy 99%-ban készen van.
Szerinted nem tesztelték milliószor a beta előtt, ezerféle konfigon?
Vagy csak ijesztgetik a leendő vásárlókat, hogy kiadják szarul a bétát, de nyugi, majd a megjelenésre kijavítjuk... -
szallasi007
őstag
válasz
morfondőr #244 üzenetére
Én még mindig nem értem mi az elvárás grafika terén? Divisiont is orrba szájba fikázta mindenki de nem értem miért? Closed Beta, tehát ettől lehet hogy mérföldekkel szebb lesz, 1070-en toltam minden csutkán a lila nem megjelenített objektumok voltak szemetszúró dolgok. Az AI volt tök buta, nem a grafika volt a gond - szerintem.
Összeveszni nem fogunk de azért ne temessétek már el, ha witcher 3 színtű lesz a grafika akkor most az már elég szép lesz vagy sem?
-
pohár
félisten
válasz
morfondőr #192 üzenetére
GHOST RECON WILDLANDS - New Gameplay + Impressions
ilyen is van, hát úgy látszik, hogy az Ubi-szindróma itt is előjött durván
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest