- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
A tálcán jobb oldalt az óra mellett lévő hangszóró ikonra jobb klikk, majd rögzítőeszközök. A megjelenő ablakban dupla klikk az aktív bemeneti eszközre, ott a jelszintet megnézed. Az hogy túl hangos, vagy halk, úgyis a játékostársak fogják megmondani, de azt a játékban is tudod finomhangolni.
-
morfondőr
addikt
válasz
cintula187 #3275 üzenetére
Próbálj egy normális csapatot össze szedni és teljesen más lesz a játék! Egyedül persze, hogy monoton, mert a küldetések tényleg egysíkúak, de az adja az izgalmakat, hogy a csapattal hogyan tudjátok össze hozni, kitervelni és végre hajtani a dolgokat. Az átmenet nélküli ki-be ugrálós coop miatt feláldozták a kötött történetmesélést, ami részben érthető, mert ha lineáris sztori lenne, akkor hogy csatlakozna valaki, aki most kezdte ahhoz, aki már a sztori közepén jár? Így törvényszerű, hogy a küldetések egy kaptafára épülnek, hogy bármikor bárki csatlakozhasson a másikhoz. Szvsz lehetett volna egy single kampány és egy multi coop külön választva, de nem én fejlesztettem a játékot.
-
morfondőr
addikt
A Wildlands-el van gond, vagy a Wach Dogs 2-vel? A driver hotfix a WD2 hibáját javítja, semmi köze a Wildlands-hez. Ha azzal van gond, akkor JohnDevilt kérdezd, bár nekem azt monda, hogy semmi módszer nem segített neki, pedig a support-al is beszélt már, több nap kísérletezés után egyszer csak rápróbált és elindult.
-
morfondőr
addikt
válasz
sirarcheer #3143 üzenetére
Ez szerintem a coop és single játék közötti korlátozás nélküli átjárás miatt van így. Ha te likvidáltad a térkép egyik felét, és becsatlakozik hozzád valaki, aki a másik felét, akkor nem lenne ellenség a térképen, ha úgy lenne, ahogy írtad! Azt a fejlesztők is kijelentették, hogy az egyik alap koncepciójuk az volt, hogy a single és a coop ne legyen külön választva és bárki bármikor tudjon csatlakozni a másikhoz. Ehhez sajnos sok dolgot fel kellett áldozni, de ha nem így lenne, akkor meg más problémáink lennének!
-
morfondőr
addikt
válasz
Redneck #3112 üzenetére
Mivel 1060-as vga-d van, ezért neked találták ki a hardveraprón nagyon olcsón (6000 ft körül) beszerezhető nvidia kuponokat, már ha eddig nem aktiváltál másik promóciós kódot ezzel a kártyával (egy vga-val csak egyet lehet)!
(mielőtt még valaki nekem rontana: én sem és még ismerősöm sem árul játékot az aprón, nem reklámozok semmit) -
morfondőr
addikt
Fallen Ghosts
Igazából nem tudom eldönteni, hogy mennyire lesz ez jó, mert ha jól értem a cikket, akkor csak új küldetéseket kapunk, új ellenfelekkel és néhány új cuccal. Én inkább egy új játékmódra számítottam, mint pl. a Division-ben a Survival DLC. Így nem sokban fog különbözni az alapjátéktól ez a DLC. -
morfondőr
addikt
Lehet jobban ki kellett volna emelnem, hogy csak találgatás, de attól még beszélhetünk róla!
Én nagyon örülnék neki, ha valami olyan megoldást hoznának össze, amiben a csapattagokból mindenkinek megvan a saját feladata, és keményen össze kell dolgozni, hogy teljesítsük a küldetést! Sőt ez már jöhetne a fallen ghosts-ban is!!! Értem, hogy ezt a drop-in, drop-out kampányban nem lehetett megcsinálni, mert ha pl. van egy felderítő, aki játék közben kilép, akkor az nagyon megnehezíti a többiek további játékát. De jó lenne, ha behoznák ezt valamilyen módon! Csak egy ötlet: lehetne egy recon, csak nála lenne drón, lehetne engineer, akinél emp, c4, és hasonlók vannak, lenne marksman, aki távolról küldi az áldást, de mellette csak egy maroklőfegyverrel rendelkezik, assault-ot nem kell magyarázni, és hasonlók. De nagyjából így is van benne a kiszivárgott leírásban! -
morfondőr
addikt
válasz
pRoject22 #3083 üzenetére
Egyelőre nincs a dátumról semmi konkrét, viszont találtam egy kis kiszivárgott infót: PVP Classes Have Leaked
Ezek szerint különböző kasztok lesznek a pvp-ben és mindenkinek meg lesz a saját feladata! Ez nagyon jó megoldás lenne, ha a balanszot jól megcsinálják, de 4 vs 4 játékban lehet kevesen leszünk ahhoz, hogy ezeket jól ki lehessen használni! Én azt remélem, hogy azért húzzák a pvp megjelenését, mert tökéletesre akarják csiszolni! -
morfondőr
addikt
Én nem azt akartam mondani, hogy rossz a játék, engem sem zavar az 1-2 apró döccenés, ami ritkán előfordul! Nálam 40 fps-re van fixálva és nagyon ritkán veszek észre kisebb lagokat, ultrán minden és szépen, simán fut. Ha nincs fps korlát hajlamosabb az akadásra, de ezt minden játéknál észre vettem. A kiadás után volt néhányszor, hogy 4-5 mp-re is megakadt a kép, de ez is kizárólag autókázás közben, nem épp egy tűzpárbaj alatt. Ez később javítva lett. Amúgy pedig el tudom fogadni, hogy egy ilyen volumenű és csodálatos látványvilággal megáldott játék néha egy pillanatra megakad, vannak sokkal rosszabbak is!
-
morfondőr
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #2963 üzenetére
Szerintem ehhez az akadásokhoz az is hozzá járul, hogy a játék az istenért sem akar 8 gb ramnál többet használni! A lag legtöbbször utazás közben van, ami közben elég rendesen töltöget a lemezről. Értem én, hogy a konzolokban is 8 gb ram van, de ezt a korlátot feloldhatnák PC-n. Aztán lehet nem ettől van az akadás, de biztos jobb lenne a teljesítmény, ha a ramból dolgozna többet, mint ha lemezről!
-
morfondőr
addikt
Az első szezon kihívás aktív:
Narco Road DLC pedig elvileg este 7 órakor fog élesedni!
-
morfondőr
addikt
válasz
hitvanyalak #2830 üzenetére
Én is vezeték nélküli One kontrollerel játszok és az ég világon semmi problémám nincs vele, minden úgy működik, ahogy kell! Pl a Mass Effect Andromeda-nál is sokkal jobb a gamepados vezérlés ebben a játékban! Nálad lesz valami hiba!
-
morfondőr
addikt
válasz
rottenbull #2813 üzenetére
Azért írtam oda, hogy én sem látom értelmét, de mivel sokat nem tudunk még róla, nem ítélem el csípőből! Talán az autóverseny mellett lesz benne értelmes tartalom is!
-
morfondőr
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #2810 üzenetére
Ez a DLC szerintem tipikusan arra készült, hogy szélesítsék a vásárlói réteget. Én sem látom az értelmét az autóversenyzésnek ebben a játékban, de a sok vérpisti biztos maga alá élvez majd, hogy monster truck-al lehet veretni Bolíviában. Egyébként az is lehet, hogy jól fogják elsütni és összhangban lesz a játék alapjaival! Várjuk ki a végét! A második DLC pedig survival lesz, ami már sokkal inkább érdekes és várós számomra is!
-
morfondőr
addikt
70 órával még vannak olyan provinciák, amiken nem is jártam
-
morfondőr
addikt
Ez bizony a túlmelegedés jele szvsz! Valószínűleg elkezd throttlingolni a vga, azért esik be az fps. A vram is akkor kezd hibázni, ha túl van húzva és/vagy túlmelegszik. Szerintem nézz rá a hőfokokra, igaz pl. vram szenzor nem sok karin van, de akkor meg kicsit lejjebb veszed az órajelet és megnézed, hogy akkor is hibázik-e!
-
morfondőr
addikt
válasz
Danecay #2576 üzenetére
A környezet rombolhatósága nagyon meg tudná dobni a játékot, de azt hiszem a világ összes pc-je és konzolja sem lenne elég akkor a futtatáshoz
Én is találkoztam már olyannal, hogy a növényzet útját állja a lövedéknek. Kicsit bosszantó, ha ez miatt bukom a stealth-et, de ezt még javíthatják is. -
morfondőr
addikt
válasz
theballa32 #2417 üzenetére
Xbox kontrollerrel a ravaszokkal fokozatosan lehet adagolni a gázt, féket. Lehet a Dualshock 4 támogatás nem teljes, feltéve, ha PC-ről beszélünk! PS4-en gondolom ez meg van oldva!
-
-
morfondőr
addikt
Szép kis lista a patch note! Örülök, hogy foglalkoznak a játékkal és hallgatnak a közösségre, ráadásul még korábban is adták ki a javítást, mint azt előre jelezték! Lehet, hogy megjelenéskor sok volt a bug, de ha ilyen lesz a support, ezt én el is nézem nekik, főleg úgy, hogy igazán gamebreaking hibával én nem nagyon találkoztam. Számomra a legidegesítőbb gond a sniper hangtompítós bug mellett az volt, hogy néha érthetetlen módon lettünk hunted-ek, és így ugrott a lopakodás. Ha ezek is javításra kerültek, akkor szinte tökéletes lesz a játék, még az AI-n lehetne csiszolni kicsit, de remélem azon is dolgoznak majd!
-
morfondőr
addikt
válasz
Danecay #2254 üzenetére
Annál meg célszerű több ajtóra is rakni C4-et (általában találsz lőszeres ládát is az épület mellett, ha elfogy) és úgy robbantani. Azt vettem észre, hogy így több irányba szalad az ellenség, több ajtó felé, így amikor bemegyek az egyiken, gyorsabban át tudok rajtuk verekedni, fel az emeltre, ahol a laptop van. Hekkelés után meg ráérsz kiiktatni a többit is.
-
morfondőr
addikt
válasz
Danecay #2250 üzenetére
Egy másik rádiótoronyhoz kell oda érni az idő lejárta előtt és ott is lekapcsolni egy kapcsolót. Zöld színű nyíl jelöli, hogy hova kell menni! A legegyszerűbb, ha bepattansz egy helibe, mert kocsival nem könnyű oda érni!
szerk
kiserik: ennél kell berobbantani az épület valamelyik ajtaját, de itt is jelöli a zöld nyíl, hogy hova kell menni, hol a számítógép. Amit én írtam, azok általában az út szélén lévő tornyok néhány ellenséggel, ott lekapcsolsz, majd mész a következőhöz, ami általában valami hegyoldalban van. Meg ugye van amikor egy utánfutón van az adó, ott pedig a hullámokat kell végig verni, és nem szabad engedni, hogy szétlőjjék. -
morfondőr
addikt
válasz
Danecay #2208 üzenetére
Próbálkoztunk a játékban lévő voip-al és alig lehetett érteni, ki mit mond, átmentünk Discordra és mindenki tökéletesen hallotta a másikat. Többek között ezért is érdemes azt használni. Továbbá látod, hogy ki melyik csapatban van, kik vannak a csapatban és be tudsz írni a chat-be, hogy "mennék játszani, csatlakozzon, aki szeretne/ráér"! Tud olyan funkciót is, hogy lehalkítja a játékot, ha valaki beszél így még jobban érted a mondókáját ami itt sokszor nagyon fontos is lehet! Dióhéjban ennyi!
-
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
válasz
rottenbull #1952 üzenetére
Valóban szép, de nekem (ellentétben sokakkal) kifejezetten tetszik a játék grafikája még úgy is, hogy nem tudom ultrán játszani!
-
morfondőr
addikt
válasz
rottenbull #1943 üzenetére
Persze, tudom, de a lényeg, hogy mit tudna a játék, ha lenne alá vas. 1-2 fps-el lehet elmenne ilyen beállításokkal egy 1080Ti-n
Még néhány meggyőző kép: [link]
-
morfondőr
addikt
4K screenshot nVidia ansel-el! Sajnos nem saját, de ha ez így futna...
És egy kis 360 fokos nyalánkság (szintén nem saját)
-
morfondőr
addikt
válasz
Danecay #1922 üzenetére
Én csak néha veszek észre komolyabb drop-ot, de olyankor hallom, hogy iszonyatosan kerreg a hdd. Itt írta valaki, hogy töredezettségmentesítés után jobb lett a helyzet, ezt akarom én is kipróbálni. Beta-ban nem tekerte ennyire a hdd-t, gondolom a korlátozott terület miatt, de ez is csak a hanyag optimalizáció lehet szvsz, mivel a 16-ból általában csak 8 gb-ot eszik a játék a Ramból.
-
morfondőr
addikt
Szerintem egész jó lesz a két nagy DLC, nem simán új küldik lesznek, hanem új játékmódok. A második pedig kifejezetten érdekes lehet, szerintem Division survival-ra fog hajazni!
De! Jól értettem myckey által linkelt cikkben, hogy a season pass tulajok egy héttel korábban férhetnek hozzá a két nagy DLC-hez? Ezért az egy hétért kérnek majdnem dupla árat? season pass owners will be able to access this paid content one week early Vagy pedig csak 1 héttel korábban kapják meg a SP tulajok, mint akik külön vennék meg a DLC-t? -
morfondőr
addikt
Aki csapattársakat keres szeretettel várjuk ezen a Discord szerveren! Van külön szoba a Wildlands-nek, játékoslista, hangszobák stb.
-
morfondőr
addikt
válasz
ForRedGlory #937 üzenetére
Én 970-el játszottam a bétát és 3 dolgot vettem le a very high beállításokból: motion blur off, long shadows off, shadows high. Így 40 fps-re korlátozva stabilan tartotta is, nagyon ritkán találkoztam mikrolaggal. Ez már írtam, hogy lehet az én gépem szállta meg a szentlélek azért nincsenek gondjaim, de nagyon ritka az, hogy valami crash-el, vagy nem úgy fut, mint ahogy elvárnám (a Mafia 3 is teljesen korrektül ment).
-
morfondőr
addikt
Komolyan mondom, nem azért várom, hogy megjelenésre kijavítsák a bugok többségét, mert jobban akarok szórakozni a játékkal, hanem azért, hogy itt ugyan mit fognak kitalálni a gyűlölködők!
-
morfondőr
addikt
De várjuk már meg a megjelenést könyörgöm!!!
Itt is volt róla szó, hogy gyanús az, hogy korábbi build-et kaptunk, lehet a beta-ra összeállított verzióban elő jött egy olyan hiba, ami miatt inkább egy korábbi, de stabilabbat adtak ki. Természetesen ez csak elmélkedés, lehet, hogy semmi sem igaz belőle, de akkor is a kész produktumot ítéljük el, ha már ítélkezünk.
-
morfondőr
addikt
Játékoslista már van, amire egy kérdőív kitöltésével lehet felkerülni. Ezen a Discord szerveren sokan vagyunk már, akik előrendeltük a játékot és bétáztunk is! Minél többen jelentkeztek be, annál könnyebb lesz majd társakat találni az open betara és a megjelenés után is!
-
morfondőr
addikt
AI-hoz: Ghost fokozaton ha kiszúrnak a szemük sarkából, már elkezdenek keresni. Azt próbálgattam, hogy hagytam, hogy észre vegyenek, majd elbújtam és a drónnal követtem a mozgásukat! Teljesen hihetően kutatnak, egy darabig fedezékből nézelődnek, majd lassan elkezdenek módszeresen keresni, az nagyon tetszett, hogy épületnél szétválnak és két oldalról körbejárják. Nekem az a meglátásom, hogy az AI egész egyszerűen nem a rambó stílusú face-to-face lövöldözésre van felkészítve, hanem a lopakodós stílusra. Erre tudnak jól reagálni és kész. Ez lehet hiba, de ha valaki lopakodik, nem is veszi észre. Egyébként a drónt is kiszúrják, ha előttük legyeskedik.
Szerk: a társak pedig akkor fognak tüzelni, ha parancsot kapnak, vagy rájuk is lőnek. Ez így is van jól! Az is érthető, hogy kicsit lemaradnak, mert különben ők csesznék el a küldit azzal, hogy kiszúrja valamelyik ellen őket. Ha viszont kiadom, hogy "fire" nagyon hasznosan ritkítják az essay-ket! Persze nem kell bevinni őket a közepébe, mert ők sem hallhatatlanok, mint ahogy a valóságban sem!
Szerk. 2: myckey azt én is észre vettem, hogy a unidad sokkal szervezettebb és komolyabb kihívást jelent, mint a kartell.
-
morfondőr
addikt
Lehet, hogy nem lesznek javítva a hibák és így marad az idők végezetéig ez a játék, csak kicsit visszataszító, hogy szinte mindenhol, minden játéknál a végeláthatatlan fikázás megy a fórumokon. Még jó, hogy senkit nem kényszerít senki, hogy olyan játékkal játsszon, ami nem tetszik neki! Vannak hibák, nem is kevés, de pl. nekem összességében tetszik és szemet hunyok a hibák felett amíg szórakoztat a játék. Szerencsétlen játékos tájékozódni próbál és lehet neki is tetszene, de esélyt sem ad a sok negatív hozzászólás miatt! Én pl. a Mafia 3-al is elvoltam, nem adott maradandó élményt, de nem bántam meg a vételt. Technikai gondokkal abban sem találkoztam nagyon, normálisan futott, nem fagyott, stb. Lehet csak az én gépem szállta meg a szentlélek, amikor nem figyeltem oda, de a sok helyen olvasható problémákból nekem nem jutott.
-
morfondőr
addikt
Aki az optimalitációt szidja, annak feltűnt a képernyő alján a "Closed Beta" felirat?
Érdekes módon az én erősen közepesnek mondható konfigomon tűrhetően futott 1-2 beállítás beáldozásával. Crash egyszer sem volt, lag nagyon ritkán! -
morfondőr
addikt
Viszonyítási alapnak: minden max, AA off, AF 4x, motion blur off
Néhány shot: [link]
-
morfondőr
addikt
válasz
BigStraw #397 üzenetére
Csak a szokásos:
"Ubi Support Update: The Ubisoft sites (Ubi Club, beta portal, GRN) are currently experiencing extremely high traffic. This has been confirmed to be the cause of issues with redemption of friend invites, as well as the game appearing in UPlay libraries."
Le van terhelve a ubi és akadoznak a dolgok! -
morfondőr
addikt
Gyertek fel a Discord szerverre, ott több játékostársnak van kiadó meghívója, és társakat is találhattok a játékhoz!
-
morfondőr
addikt
Nem lesz itt gond a grafikával! Persze nem lesz a legeslegjobb, amit ember valaha alkotott, de egy ekkora világnál ez bőven bele fér! Nekem már az alfa tesztnél is bejött a látvány, sőt volt, ahol kifejezetten tetszetős volt. És ami a legjobb, hogy egy 970-en akadásmentes volt max-ra felhúzva!
-
morfondőr
addikt
válasz
RichieTri #209 üzenetére
Azért azt is figyelembe kell venni, hogy az a 12 óra milyen nehézségi fokozaton volt megcsinálva! Easy-n nem nagy kaland akár egy Witcher 3-at is végig rusholni, ha kizárólag a fő küldetésekkel foglalkozol! A mellékküldetések tekintetében meg szerintem egy Far Cry szerű megoldással kell számolni, amit pl. a Primal-ban egész jól megcsináltak. Abban vannak fix mellékküldik, meg random generáltak is. 100 küldetést ígérnek egyébként. A másik meg az, hogy elvileg bármelyik újra játszható, ha már végig vitted és feltolod Ghost nehézségre, akkor lesz benne bőven kihívás. Ha meg már az elején a legnehezebben kezded, akkor meg a 12 óra sem lesz helytálló.
-
morfondőr
addikt
Na ez a videó max a látvány meg néhány új gameplay jelenet miatt lehet érdekes. Abszolút nem fogták meg a srácok a játék lényegét, betették easy-be és ment a darálás! Ez a játék nem erről szól! Emlékszem, hogy egy Adwanced Warfighter 2-ben 1 mission több órás volt, mert ha egyszer meglőttek vagy meghaltál, vagy jobb esetben sántán bicegted végig a küldit már ha úgy sikerült. Ha valaki bele tudja élni magát ebbe a feszült helyzetbe, akkor nagyon élvezetes lesz a játék anélkül is, hogy át lehetne festeni a motor ülését koponyásra!
-
morfondőr
addikt
válasz
westlake #105 üzenetére
Ha csak úgy fog kinézni, mint a technical test alatt, akkor nem kell aggódni a graf miatt! Nem egy világmegváltó, de bőven vállalható, 1-2 effektet még hozzá tesznek és kifejezetten szép lesz. Alfához képest pedig elég szépen elment egy 970-en, bízom benne hogy az optimalizációval sem lesz különösebb gond.
-
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
Aki jönne egy kis coop-ra jelöljön uplayen! Aláírásomban a név.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest