- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Köszönöm, ki fogom próbálni! Bár nekem Windows 7 van még de gondolom ez mindegy a kérdés szempontjából.
Ja még egy kérdés: nem értem a skillek fejlesztését. Tegnap miután pict játszottam, léptem egy szintet, tehát 2-es lettem. Bele is mentem a skill menübe és bármire kattintok nem engedi elölteni a kapott egy pontot, mert úgy látom, hogy fent ahol vannak azok a kis zöld ikonok, aszem a legutolsó amelyik a kaja ikon (villa-kés keresztezve), ott pirossal villog ha próbálom elkölteni a kapott egy pontomat s a 75 -ös szám szerepel ott. Ez mit jelent?
-
kasa85
őstag
Ezer hála
Megnyugodtam már féltem Hibás Vramos a kártyám
A Mafia 3 ban is volt érdekes jelenség.
A Club ban ahol a csajokat kopogtatós sarkúakat kiszabadítottam lementem,és az emberekből háromszöges pacák jöttek ki
Az egész kijelző csak vibrált tőle.
Leszedtem a frissítést,és megjavult
Akkor ezek szerint nincs VGA hibám -
kasa85
őstag
Köszi
Lassú vagyok mint betonon a betöltés
Ha fordulok,vagy megyek a főúton normális mozgásnál,hogy piros recék jelennek meg az úton ?
Talán illeszteni akarja a háromszögeket azt az miatt jön létre.
Bár csak találgatok.
Akadás nincs.
Vertikális szinkront kikapcsoltam 50FPS re korlátoztam,és megy szépen,de amint bekapcsolom olyan 30 meg 20 FPS kapok pedig kikapcsolva 55FPS kapok átlagban 50 et.
Mindenesetre érdekes jelenség egy biztos -
myckey
veterán
Lehet, hogy "Gameplay" -ben az aiming mode, nem Ironsight -ben van, alapból.
Bár nem hiszem.Inkább állítsd át a "Billentyűzet és Egér" -ben, hogy a célzás módja "Hold" helyett, " Toggle" -legyen.
Így egyszeri nyomás-ra is megmarad az FPS nézet.
Bármi is okozza, így elviekben tartania kellene a kamera nézetet.Én ezt Sprinthez állítottam be, nem szeretem folyamatosan tartani a billentyűt.
-
myckey
veterán
Hibából akad nem is egy-kettő, folyamat frissül a hivatalos oldal szekciója is, gondolom majd egyre jobb lesz a helyzet ahogy jönnek a frissítések.
A gépigénye vagyis "optimalizáltsága" engem jobban zavar mint a hibák.......remélem ez is javul, ahogy máshol.Ahogy már írtad nem vagyunk egyformák. Én pl. nagyon jól szórakozom soloban is AI+extreme+no hud mellett. Nekem bejön az óvatoskodó, mindenre odafigyelés stb....Más már lehet agyfact kapna tőlem, meg ahogy játszom.
Coopban mindig van is ebből "összeszólalás", hogy azt most miért így és miért nem úgy.....
A solos játékmódomnak, stílusomnak annyi a hátránya, vagy előnye, hogy rengeteg időbe fog telni mire kivesézem az egészet. Na de ez van, nekem épp az aprólékosság és tökölés ami bejön, magamban. Na meg a gépi csapatra fokozottan figyelni kell ám,Számomra ami ismétlődően hat a küldetések teréről, az a folyamatos supply raid és rebel ops akció. De morális oldaláról próbálom nézni a dolgot, autentikusan felfogni, hogy márpedig nagyon de nagyon kell a segítségem a lázadóknak, minden egyes provinciában
meg mondjuk az is visz valamennyire előre, hogy kellenek a rebel supportok és a képességek is, na meg soloban nem árt, ha minél többen jelennek meg bárhol is vagy.
Viszont az infok, contentek begyűjtése, területek felfedezése nekem tetszik. A sztori meg szimplán közel áll hozzám.
Szóval ja!
Mindenkinek máshogy jön át az egész, de vannak dolgok amiben egyet értünk.
Gratula a végigjátszáshoz, aztán majd folyt. köv, ha jönnek a tartalmak!(#2184) Lac-coo
Mindenkinek más és más az inger küszöbe. Nincs ezzel baj.Egyébként az autóversenyzést ne emlegesd! Jön majd a Narco Road kiegészítő, ott lesz majd járműves rész dögivel..
-
myckey
veterán
Stealthben biztos nem fog végig menni AI val.
Pláne ha a lázadókat is használom.
De nem is írtam, hogy totál Splinter Cell és Hitman kombóban fogom végig vinni.Nyílt Betaban-ban Itacuat és Montuyocot Extremen csináltam + HUD nélkül. Lázadókkal és AI -val.
Igaz, a te általad írt mostani játékidődnek a fele kellett a két részhez.De nem volt gondom a "veretéssel" .
Úgy számolom, hogy 200-300 óra biztos lesz, mire az általam elgondoltaknak megfelelően játszom le a történetet. De simán lehet több is.
Aztán jöhet majd a többi tartalom és talán a PvP.
(#2110) TTomax
Nem baj, remélem minél nehezebbe lesz.
Ennek csak örülök!Legalább lehet rajta agyalni, mit hogy taktikázzak, használjak ki.
Vagy majd sokszor fűbe harapok, van ilyen bicikli.De megjegyezem, kösz hogy felcsigáztál!
-
aszthogy? most néztem, ott futkostak két fullos unidados autó előtt, de nem vettek azok észre semmit.
@all: azt gondolom tudjátok, hogy a betagelt ellenségről kb. 700 méter távolság után leesik a tag, kivéve, ha coopban valaki 700m-en bellül marad. viszont ha közben a szkóp látóterében tartod, akkor megmarad.
Setting up a 1.5k shot -
myckey
veterán
Ennek a szintlépésnek nem is kell sokat tulajdonítani.
Arra pont jó, hogy kapjál lépésenként képességpontot .
Kiegészíti a térképen találhatókat meg ami a kartell vezetők után járókat.Én örülök, hogy nem vitték el jobban a játékot ebbe az irányba.
Épp elég a képességfa, erőforrás gyűjtés és a képességpont ebből a mechanikából.
A történet miatt ez még emészthető, hogy gyűjteni kell ezt azt, ahhoz hogy legyen jobb felszerelés. -
-
myckey
veterán
Hivatalos oldalon is közölték.
Végre lehet valami biztosat is írni az összefoglalóba.
Március végére, április elejére ígérik a következő nagyobb frissítést.
-
Goyee
tag
Szia!
Nekem néhány hónapja a Far Cry Primal-al volt ilyesmi problémám! A jelenség az volt, hogy egyik napról a másikra nem akart elindulni a játék, akárhányszor próbáltam, mindig csak fekete képernyő fogadott. Napokon keresztül túrtam a netet és valahol azt találtam, hogy próbáljam meg az exe-t Windows 7-es kompatibilitási módba elindítani és láss csodát, működött!
Nem biztos, hogy ez nálad is működni fog, de egy próbát szerintem megér! -
s4hu|SyD^
addikt
Játék törlése, CCleaner futtatása a regisztrik miatt, talán a visszamaradt mentések, beállítások végett a Dokumentumokban is nézz szét. Uplay törlése is szóba jöhet. Szerintem ennyit tehetsz, mindent törölsz, ami a játékkal kapcsolatos majd újra feltelepíted őket. Grafikus driver is lehet hiba.
Windows Update is szóbajöhet.
-
daveoff
veterán
-
utomi
senior tag
Nem értem mire fel ez a nagy kirohanás. Mint minden egyes játék indulása ez sem zökkenőmentes. Lehet, hogy mondjuk pont csak nálad lép fel a hiba egy speciális okból de lehet simán szerver hiba is. Nekem random módon kilépked néha. Idegesítő? Persze. De számítottam rá mert a Divison is ezt csinálta az elején. El kell fogadni, hogy ma már minden játék indulása ilyen sajnos PC-n. Nem jó ez és gusztustalan, hogy mennyire beta teszternek használják a fizető vevőt de ez van. Ettől még szerintem alapvetően a játék hangulata rendben van. Aki meg az AI vagy a jármű irányításon hőbörög azt megint nem értem mert volt Closed meg Open Beta így senkit se érhetett meglepetésként.
-
-
törölt tag
Belszerkesztettem a hozzaszolasomba de beteszem kulon is:
Amit neztem, hogy a HBAO+ az 3 FPS-t, a Level of Detail 6 FPS-t, a Texture Quality az 3 FPS-t es a Shadow Quality 6FPS-t ad/vesz el max es eggyel kissebb ertekek kozott.
Igy lehet skalazgatni FPS-t, egyesevel valtoztattam az ertekeket futtattam a teszteket.
Persze, G-Sync monitor sokat az elvezethez, volt, amikor closed alat ledadogtattam 30 ala... volt siras
Freesync es V-Sync kell kinek mi van elerheto.
(5% az rengeteg, az mar az a kategoria, ahol felmossa, leveri... etc... /troll off)
szerk meg annyi, hogy a 1080 2075/5005-on megy +-
-
törölt tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Gaming notebook topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- VR topik
- Bittorrent topik
- Steam Deck
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest