- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Xbox-on kitoltam a játékot teljesen.
Csak a predator-t nem sikerült megölni.
Most pc-n tolnám coop-ban uncsitesómmal.
Nincs kedvem újra kezdeni.
Nézem save file-okat, de amit találtam nem működött.
Ubisoft -on van meg pc-n.
Van valaki aki tudna segíteni save file ügyben? -
rup1u5
nagyúr
Na erre is van már bodycam mod.
Sok értelmét nem látom de poénnak jó. Részemről még mindig az fps modot tartom a legjobbnak. -
Dave567
addikt
Ubisoft nektek tudja szinkronizálni a játékbeli teljesítményeket?
Eddig ki írta, de most nulla a küldetések meg a feladatok, játékon belül minden kész van. -
Dave567
addikt
Sziasztok
Egyik barátomnak nem indul Steamen a játék, a fiók össze van kapcsolva Ubisoftal, de rá kattint nem csinál semmit.
volt már valakinek hasonló? -
spleenszuru
őstag
Na, ez a bughalmaz is kész
[link] -
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4228 üzenetére
Kicsit elteszem most azt, hadd pihenjen.
Befejeztem Suenot "light és dark" végzettel is, jó kis plot twist.Elkezdtem a narco DLC-t, és első kérdésem az volt, hogy: WTF?!
Valamiért viszont még is tetszik ez az elborult "modern" kartell ötlet. -
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4227 üzenetére
Medic drónnal lehet éleszteni, ha közel egymáshoz estek el, akkor többet egyszerre.
Aknát a lépcső aljához tegyél a házban, arra nem lép rá, ablak alá, mert később onnan is jönnek, meg az emeleti teraszon a lépcső tetejére. Itt láthat a toronyőr, szóval óvatosan. -
spleenszuru
őstag
Na jó én ezt elengedem, átment a fun kategórián ez a küldi.
Letettem az épületbe aknákat, ahol beszélni kell a csávóval. De olyan rohadt hosszú az a cutscene, hogy míg az tartott, egy barom katona belement az aknába, és úgy is fail. -
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4225 üzenetére
Oh, ha a cloak a gép ellen nem ér semmit, akkor ügyes voltam!
Hack befejezésig eljutottam amúgy, csak ott meghaltak a társaim, és onnan egyedül azt se láttam, hány irányból lőnek, szóval gyors rip lett. -
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4224 üzenetére
Szerintem már rájöttél, miért emlékszem ilyen jól.
A cloak ruha nem ér semmit a gép ellen.
Tanulj meg fejre lőni, legyen mindig még egy fedezék, ahova visszahúzódhatsz és van egy kis tiszta terep, menj előre. Be abba a verdába, amelyik gördülékenyen el tud indulni és a vasútvonalon hajts el a napfelkeltébe! -
spleenszuru
őstag
válasz
spleenszuru #4223 üzenetére
Hát ez vicc kategória..
Bejutottam elsőre, azzal nem is volt gond, de utána ott védeni.. esélytelen..
Társaim 2 perc és halottak, rebelt nem tudok hívni..
És persze h nem bír egy checkpointot betenni mikor már hackel, neeeeem, kezdjem elölről.. -
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4222 üzenetére
Azt szépen leírtad, hihetetlen, hogy fejből így megy..
Köszi.[link]
Itt tartok, végül előbb letolom a DLC küldiket mindet, utána végzek Suenoval.
Végére hagytam ezt a drágát, amit leírtál, viszont megkaptam a most letolt DLC küldiből a cloak ruhát.
Lehet inkább bemegyek azzal az unidad bázisra a fenébe. -
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4221 üzenetére
Hm, az tényleg kemény, F.O.B. Víbora.
Van drónzavaró, de ha ki van maxolva a drón, akkor a zavaró hatósugarán kívüölről magasról jól körbe lehet járni és majdnem az összes enemy-t lehet tag-elni.A vasút másik oldalán a tábortól Északra lévő mezőn kezdesz. Észrevétlenül kell bejutni az egyik épület 1. emeletére.
Én Keletre szoktam kerülni, átkelek a vasúton és a mezőn megállok drónozni. Miután betageltem mindent, többek között a pisztoly piktogram környékén lévő generátort is, elindulok befelé.
A vasútvonalnál van a kerítésen szünet, onnan Dél felé el lehet menni. A nagy hangároktól Északra van egy dimbes-bombos, fás rész, ahol hason kúszva nem vesznek észre. Ezt a részt U-alakban kerüli a kerítés, ami csak az útig ér. Onnan le lehet menni az őrtorony mögötti kapuhoz. Itt emlékeim szerint a toronyban lévő őrön kívül 4 katona van.
A bal oldali épületben egy katona alszik, ide senki nem jön be, a katona nem ébred fel, ha nem csinálsz vele semmit. Az épületek közt van járőr, illetve a tornyokban lévő őrők is lelátnak.
A célépület Dél-nyugati sarkánál áll egy autó, illetve az itteni ajtón járkál ki-be egy őr, itt figyelni kell, de a keleti oldalon egész nyugisan el lehet menni az épület É-K-i ajtajához.
A ki-be járkáló őr csak a földszinten megy keresztül, a D-K-i helyiséget nem érinti. Fel a lépcsőn és ott megtalálod a társad.
Ő feltöri a számítógépet, ha végzett, akkor le is buktok, így kezdetét veszi az öldöklés.
Jönnek a benti és a kinti lépcsőkön, a bentihez szoktam tenni aknát, illetve az őrtornyokból belátni ide, így az ottaniakat lövöm ki először. Helikopterek és autók is jönnek folyamatosan, így az ellenség utánpótlása kb folyamatos, de a bázison kb csak 30-an vannak.Ha COOP-ban csináljuk, akkor a keleti mezőn való tagelés után Dél felé tartok és a dokumentum piktogram felől a gerincről a lombok közt átlőve el lehet találni a generátort. Nagy könnyebbség ez.
-
spleenszuru
őstag
Na felszámoltam az összes kartell tagot, Suenot kivéve.
Még eldöntöm, hogy előbb vele számoljak-e le, vagy a DLC küldiket toljam le.Az Unidad bázisos DLC, ahova úgy kell bemennem, hogy senkit nem ölök meg, izgi lesz.
Főleg, hogy kötelezően este kell tolni. -
Kotomicuki
senior tag
válasz
spleenszuru #4219 üzenetére
Kissé elbaszarintva, de igen: az ellenség lesz nagyon kemény és egyre többen.
A lesből egylövéses bárki az megmarad, de amint fel lesznek riasztva..., mint a terminátorok: kilométerről sebészi pontosságú lövések és olyan ellenállással, hogy ihaj.
A fegyvereket lehet fejleszteni, de ezek már inkább csak a járművek ellen lesznek érdemben bevetve, mert 1v1-ezni az ellenséggel nagyjából az öngyilkossággal fog felérni a tier előrehaladtával.
Sz'al, marad a lopakodás, vagy a lázadó tömegek..., és az utakat messzire elkerülni, mert az UNIDAD-ék csoportosan fognak nyüzsögni azokon (is).
Aztán, ha "lövöldözésre" vágyik az egyén, akkor visszavált a 30. szintre, ahol kissé reálisabban zajlik ez a tevékenység..., de tényleg csak kissé! -
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4218 üzenetére
A tier mode-ra én úgy értettem, hogy nem én leszek OP, hanem az enemy.
Vagy nem ezt mondtátok korábban? -
Kotomicuki
senior tag
válasz
spleenszuru #4217 üzenetére
2x végigvittem...
Sokszor nekiálltam, de a túl hosszú gyűjtögetés, majd utána, a már "kigyúrt" karakterrel való végeláthatatlan küldizgetés elveszi a kedvemet..., pár hónapra, aztán megint nekiállok, mer' jó...
Tipikusan az az újkori ubi-játék, amiben a fő vonulat legfeljebb pár tíz órácska, de a mellékes, jóval hígabb élmény az ennek a többszöröse.A tier mód meg inkább egy félresikerült, inverz lövölde: a main lesz benne 1-2 lövéses, nem az ellenfelek!
-
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4216 üzenetére
Nem várom azt a bizonyos repcsi elkötése küldit, vagy nemtom melyikre gondolsz, ha a zöld side missionos, közvetlenül a bazi nagy bázis mellett, az már kész van.
Igazából kész media luna, kivéve azt a koponyás küldit, ami gondolom DLC küldi lesz.Amúgy hányszor toltad már ki a játékot? Baromi hosszú még 1 végigjátszás is, 62 óránál tartok, és a security fele meg a production még mindig hátra van, plusz a DLC küldik.
Nem hiszem, hogy én nekiállok még egyszer, bár ha kész lesz minden, nem tudom mit lehetne még csinálni, figyelembe véve, hogy azt mondjátok a tier mode túl OP.Most vagyok azon a területen, ahol az M4A1 meglett, de nekem az R5 RGP jobban bejött.
Tegnap feltelepítettem a brakpointot, már nagyn kíváncsi voltam, hogy néz ki, csak teszteltem. A grafika megvett kilóra, ott már tök jó mimikái vannak a karatkernek. Szóval meg kell tolni mostmár a wildlandet, bár még mindig sok van hátra.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
spleenszuru #4211 üzenetére
Részemről a reptér kerítését járművel áttörve szoktam kezdeni a kitakarítást - csendesen - , mert ott is vannak felvehető dolgok.
A repcsi elkötéséhez ki kell iktatni a bázis "alatt" (K-DK) lévő légvédelmet is.
A legdélebbi bázisról a heli-vel "csak" végig kell menni a kanyonban és kész a küldetés.
Az északin is hasonló lehet a helyzet, azt nem sokszor csináltam meg, mert tényleg macerás tud lenni a minden sarkon felállított rakétás egység. -
válasz
spleenszuru #4214 üzenetére
Oké, köszi!
-
Üdv!
SteamSale-en behúznám -80%-al a Wildlands-t, de nem vagyok biztos a csomagon tartalmával: ugye az Ultimate Year 2 Pass mindent tartalmaz?
Köszi! -
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4211 üzenetére
Helivel földközelben kell közlekedni, az sima liba. Egy-két repcsis küldi van, akkor zuhanó bombázó módjára közelítem meg a leszállópályát.
Radar fölött jóval (kb 600 méter) sem mozdul rád a légvédelem. -
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4210 üzenetére
Végül úgy sikerült, hogy ahol a kurzor van, oda elmentem, pár tár BFG lövés után meglett az ív, hogy kilőjem a bázisos drón zavarót, majd messziről annyit kiszedtem a társakkal amennyit csak tudtam, míg nem megjelent a faszikám, akit szintén a társakkal lövettem le.
Így mivel a főbejáratot kitakarítottam, csak bementem fotózni utána.Ja, van ott valami extra küldetés, gondolom DLC, bár sztem ez az egész terület az, akkor lehet abban lesz, amit írsz. Biztos élmény lesz, meg is hagyom a legeslegvégére.
Amúgy is utálatos hely ezt a media luna, repcsivel/helivel szinte nem is érdemes közlekedni.
Nem hiába kezdtem a secu ágat ezzel. -
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4209 üzenetére
Néhányat le kell lőni. Ha jó pályára emlékszem, akkor tábor egyik sarkában a falon kívül kezdesz egy torony tövében. Nyitott ajtón be, az adott toronyban nincs őrszem, a többi toronyban lévő snipereket le kell szedni, mert kiszúrnak.
Le a toronybólbalra kerülve a fal mellett akár futhatsz is, nem vesznek észre.
Az épületek sarkánál egy kisebb torony tövében van egy ellenfél, háttal, késelni szoktam. A barakk másik oldalán a főúton 4 fős járőr korzózik, meg lehet őket várni.
Balra van egy magányos őr homokzsákok félkarélyában, szemből lelőheted, a homokzsákok eltakarják a hullát. Mellette a három szintes épületben van a célpont.
Ám előtte érdemes az út túloldalra menni, ott van a jammer jobbra, balra pedig a generátor. A generátornál egy őr strázsál, a jammernél párban járőrözik egy csapat.
Na, szóval az épületben a célpont magányosan van, a földszinten az épület túlvégén egy falat bámul, de épp akkor fog megfordulni, mikor a szobaajtóba mész, le kell lőni.Én szisztematikusan mindenkit ki szoktam nyírni, hangtompítóssal persze. Ha messze van a cél, a botokra bízom, távcsővel jelölöm ki nekik a célt.
Lesz majd olyan küldi, hogy erről bázisról egy harci helikoptert kell ellopni, nekem az volt a legnehezebb.
-
spleenszuru
őstag
Na itt viszont nem tudom mégis mi a francra gondoltak a fejlesztők..
Kb. lehetetlen ezt megcsinálni, patrol állandóan jön hiába próbálnék lopakodni, aztán bent is elfogyhatatlan mennyiségű katona van.
Nyilván a jammerek is olyan helyen vannak, hogy hozzáférhetetlen. -
rup1u5
nagyúr
válasz
spleenszuru #4206 üzenetére
Vannak szép helyek benne az biztos!
-
xFreex
aktív tag
válasz
spleenszuru #4206 üzenetére
Kinek mi. Nekem Caimanes volt ilyen de volt más terület is ahol szerettem elidőzni a tájat nézve.
-
spleenszuru
őstag
Ez a terület gyönyörű bakker, nehéz lesz elhagyni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
spleenszuru #4203 üzenetére
Ez nekem új!
-
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4201 üzenetére
Akkor lehet majd kipróbálom, aztán ha úgyis szabadon kapcsolható, max kilövöm.
Persze majd ezt is csak ha minden skillem maxoltam.Btw, 41 óra kellett ,hogy rájöjjek, a társaim is csajjá tudom változtatni.
Mivel 2 vállalható női arc van csak, így 2-2 arányban operál mostmár a kis csapat, Midas csajszi lett. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Kotomicuki #4201 üzenetére
Tier 25-30 közt járok, kb az első találatba belehalok.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
spleenszuru #4200 üzenetére
A tier szint indul 50-ről és visszafelé számol, ahogy gyűjlik benne az XP...
Ha nem mod-dolja meg vmi az alapjátékot, akkor ott lvl 30-nál befejeződik a "normál mód" és át lehet lépni tier-be - oda-vissza, bármikor.
Ha túl kemény a(z adott) tier (szint) - itt is vannak nehézségi fokozatok a szintek előrehaladtával, pedig má' nagyon nem kellenének bele... - , akkor vissza lehet térni a normál nehézségi szintek bármelyikéhez."Remélem", a jövőben a paragon szintek és a hasonló ...-k bevezetéséről sem feledkezik meg az ubi...
-
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4192 üzenetére
Hogy menjek lvl 50-re? 30 után nem adnak XP-t a dolgok.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
spleenszuru #4195 üzenetére
Maga a játék nem fog elvenni semmit sem, legfeljebb a játékos hagyhat el dolgokat a térképen - pl. fegyverkiegészítő, vagy skill-pont misszió - , ha akar.
Családbarát és semmiképp sem kirekesztő a gém, így az arckép-gyűjtemény minden egyes tagjával módja lesz lepacsizni a main-nek, sőt, egyenesen kötelező is, ha a játékos kíváncsi a végkifejletre - la telenovela boliviana! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Danecay #4196 üzenetére
Ja
Már csak azt lenne jó látni hogy együtt toljuk co-op-ban.
Stat-ok nálatok se jöttek vissza mi?
Sajnálom, hogy buktam a longest shot-omat. Volt benne munka. Jó lenne újra összehozni valami hasonlót. -
Danecay
addikt
Jó látni, hogy újra él a topik
-
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4194 üzenetére
Köszönöm.
Arra gondoltam amúgy, hogy ha lenyomom azt a fő bossos küldit, nem kezd-e el a játék valamerre erőszakolni, mivel előtte még pusztítanám a többi vezért. -
Kotomicuki
senior tag
válasz
spleenszuru #4189 üzenetére
Két oldalt és szemből, a bejáraton keresztül is be lehet oda jutni.
Ez a küldetés tud kemény is lenni, de néha tényleg csak lövölde az egész... - van, hogy többféleképpen állnak fel az őrök és őrjáratok egy-egy helyszínen, ha máskor jár arrafelé az ember.
A lényeg, hogy a hátsóudvar a garázsokkal "tiszta" legyen, mert az érdemi tevékenységet ott kell elkövetni.
...és érdemes Dél-Nyugat felé, a "rámpán" át távozni, főként, ha már van egy félcolos-távcsöves a szatyorban, mer' onnan nyílik a "legszebb" kilátás...!A tier-nek tényleg akkor van értelme, ha végignyomod és fejleszted a fegyvereidet, vagy a 2. váltás előtt megállsz - utóbbi még komolyabb őszülés nélkül vállalható szint - , ugyanis elmebeteg módon bekeményíthet a játék a végeláthatatlan UNIDAD-járőrökkel és a Terminátorrá átváltozó bandatagokkal.
Gyakorlatilag legfeljebb 2, de inkább csak 1 lövéses lesz a main, ami a harcokat nagyon egysíkúvá teszi: szinte csak a lopakodás marad, mint egyetlen taktika.A fő-boss-t figyelmen kívül is hagyhatod, legfeljebb lemaradsz némi tartalomról.
Ha elérkezik az idő, akkor a főküldetésszál úgyis el fog vezetni hozzá!...de érdemes minden lehetőségre rápróbálni előtte!
-
spleenszuru
őstag
Spoilermentesen meg tudnátok azt nekem mondani, hogy ha még nem akarok fordulatot, és darálnám a többi tartományt, akkor a main küldetést, ahová Sueno "meghívott" miután Nidiaval leszámoltam (első boss), skippeljem, ameddig csak akarom?
Köszönöm.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4191 üzenetére
Vagy lvl, vagy tier. lvl50 alatt ne állj neki tier-nek szerintem.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
spleenszuru #4189 üzenetére
Be tudsz menni a teherautóval is ami kicsit lejjebb parkol, vagy egyszerűen átmászol a falon kb ott a Huertas "H" betűje mellett balra.
-
spleenszuru
őstag
Most először rage quitoltam az eddigi 38 órám alatt..
Ide képtelen vagyok bejutni észrevétlenül..társaim hiába utasítom, 15 perc alatt se tudnak befogni senkit, míg kint vagyok.
Valakit mindig észrevesznek hullaként, és bukta. Nyilván egyetlen bejárat van.szerk.: közben néztem videót, mégse egy bejárat van..
-
rup1u5
nagyúr
válasz
spleenszuru #4185 üzenetére
Valszeg több. 341 órám van csak a Steam-es verzióban de előtte végig toltam egyszer a virágboltit is.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
spleenszuru #4185 üzenetére
Légterelő veszély!
Emlékeim szerint 2x biztosan lehet találkozni a főgonosszal, de ha a telefonhívást is idevesszük, akkor 3x - ebből a jó befejezés a nem jó befejezés és újból neki kell rugaszkodni, ami után egy eléggé sokat sejtető videót lehet megnézni a soha el nem készült folytatás felvezetéseként: immár renegátként, akár a korábbi munkáltatónk ellen is...
Amúgy a történet eléggé tanulságos lesz a végére - vannak benne előre sejthető elemek, ha nem rest a videókat/rádióüzeneteket végignézni az egyén - , megéri végigküzdeni - 1x bizonyosan.Ha végigjátszani nem is - még ha messze van egy AC-től a hossza - , de néhány karikát lenyomni benne pár havonta elő lehet venni -> nem egy rossz lövölde ez a játék (minden hibája ellenére sem).
Ha már felújítási láztól égnek a kiadók, akkor a legelső részt (+2 DLC-t) is átrakhatnák egy fejlettebb motorra, bármilyen fapadosnak is tűnjék mára, mert sohasem volt a hangulattal gond benne és gyakran csak az óra ellen is újrapróbáltam a 10-15 perces küldetéseket.
Mint régiség, akkor a Brigade: E5 és a folytatása a 7.62 is megérne egy misét a teljes körű ráncfelvarrásukra várva...Maguk a DLC-k mind-mind különálló sztorik és ízlés kérdése, hogy lesz-e rájuk kereslet: az egyik inkább egy bohózat, míg a másik meg egy sci-fi-re hajaz leginkább. A játékhoz nem kapcsolódnak, attól külön élő entitások.
-
spleenszuru
őstag
400 óra, wow, kemény.
Szeretem a játékot, de nemigen játszom végig még 1x, vár utána a Breakpoint.
Valamiért nem érzem annyira repetitívnek, hiába ugyanazt csinálom végülis területről területre, de azért még egy egész végigjátszás nemigen lesz, ha már úgyse hagyok el egy tartományt, míg mindent ki nem szedtem onnan.
Még a DLC-k is ott lesznek, ha megvan a sztori.
Vagy érdemes Sueno előtt letolni azokat?Btw, remélem hagyja a játék, hogy mind a 4 vezért lerendezzem majd Sueno előtt, és nem kötelez rá 2 után.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
macilaci78 #4183 üzenetére
Hmm, 400 órám tuti van a játékban de azt nem tudtam, hogy kés is van benne.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4181 üzenetére
Ja, öreg vagyok már bohócnak. Megvárom, hogy a hadnagy beszálljon a kocsiba, EMP drón és napszemüveg.
rup1u5: Én meg ritkán távcsövezek, megyek karabéllyal, késsel.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
macilaci78 #4180 üzenetére
Gyakran szórakozok azon a reptéren!
A torony legtetejére szoktam ernyőzni és úgy észre sem vesznek.
-
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4180 üzenetére
Igazából tegnap lenyomtam, szimplán kinyírtunk mindenkit, mire a toronyba mentem kihallgatni a faszit.
Hogy ne menjek sehova feleslegesen, addig soha nem kezdek el fő küldit, míg minden intelt ki nem szedtem előre, mivel lehet, épp a főküldi helyén lesz egy medál is, vagy skill pont, stb.
Mostanában szerencsém volt, többet dobott fix helyes intelt, mint hadnagyot, azt úgyis útálom kergetni, bár mióta van EMP-m, azt is könnyebb megfogni. -
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4179 üzenetére
A zavarótól távolabb fel lehet röptetni a drónt és zoom-olva tudja tag-elni a zavarót, generátort.
A sómezőn a reptérre gondolsz szerintem. A generátor a reptér elején van, egy dombség karéjában. A zavaró pedig az irányítótorony tövéhez legközelebbi őrbástya mögött szintén laposban, arra nem is látsz rá.Kintről a snipereket le lehet szedni egyesével. Azután a fal mellett szépen végig lehet osonni, az 1-1 őrt le lehet kapni. Így el lehet jutni a zavaróig és a generátorig is.
A generátort ha kiszeded, az összes őr készültségben lesz és 1-3 fő elmegy megnézni, mi történt.
Ezen a pályarészen van egy küldi, a toronyba kell felmenni. Én az épület sarkától elkezdve szoktam aknákat tenni, a torony bejáratánál camp-elve a lépcsőn feljövő ellent egyesével könnyen ki lehet lőni.Nem nehéz pálya, csak a megfelelő módszer kell.
-
spleenszuru
őstag
Nagyon megkedveltem a csapatomat.
Kimaxoltam a drón emp-t, jó pár skillt feltoltam már a napokban, egyre erősebbek vagyunk.
Már 5* tartományban sem okozott gondot a rádió védéses side quest sem, televertem mindent aknával, a rebelek is ügyesebbek, nem haltak meg, a csapatom meg profi már.Én csak lövöldöztem lefelé a heliket a BFG50-el, többit megoldották.
Elmentem az R5 RGP fegyóért, meg a szerelékekért a szükséges területre, azóta azt használom. Ehhez 50-es táram is van, gondolom korábbi területen már felszedtem.
Konvoj farmolási taktikám meg úgy van mostmár, hogy emp, amitől néha még a heli is leesik, 2-2 BFG lövés a kísérő autókba, 1 a helibe, headshot a sofőrnek, és helóka.
Amivel még mindig meg szokott gyűlni a bajom, azok a drón zavarós bázisok, ráadásul emelvényen az egész, még kilesni sem tudom föntről, hol a zavaró, hogy szétlőjem.
Mindez a sómező kb. legszélén volt.Btw, a BFG50 ki tudja lőni a zavarót is.
Tegnap elbénáztam egy lövést egy unidad bázisnál, ami miatt patrol is jött, amit sikerült felvinni max levelig, de az elől se kellett elmenekülnünk, addig öltük őket, míg megszűnt a "körözésem".
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
spleenszuru #4176 üzenetére
Ha a hozzátartozó áramelosztót kiiktatod, akkor megszűnik a drónzavarás és a légvédelem is - de az is lehet, hogy a (légi-)segélyhívás is. Ezt meg lehet tenni lopakodva - ketrec kinyit és lekapcsol - , vagy zajosan, felrobbantva (akár a lázadók aknavetősei által a távcsövön keresztül - aztán várni, míg elcsitulnak, ha csöndben kellemesebb a terület bejárása) - lehet, hogy a HTI is viszi, de erre most nem tenném oda a kis újjam.
Konvojnál jó a hagyományos módszer is, ha van már HTI-d, vagy gránátvetőd: drónos felderítés, majd a 2 kamionos (és egy szabadon választott) SS, miközben dörög a HTI, vagy röpül a gránát...
A lényeg, hogy minél rövidebb idő alatt meglegyen ez a játék előrehaladtával egyre unalmasabbá és ellenszenvesebbé váló "kötelező gyakorlat", mert így gyarapodik optimálisan a kassza, miközben veszik a kedv.Nem hinném, hogy fizetni kellene egy n+1. fegyverért, amihez hasonlóból Dunát lehetne rekeszteni..., nem annyira nehéz a játék, ha jó a terv és a szem-kéz kontaktus.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4176 üzenetére
Felrobbantja, csak nem egy lövésből és szemből. Van olyan bázis, ahol messziről drónnal tag-elem a generátort és egy másik pontról a lombkoronán keresztül lövöm ki a generátort, mert onnan van jó szögben.
A generátort általában kerítés veszi körül, rosszabb esetben épület mellett van, amiben elakadhat a lövés.
De részletkérdés, a legtöbb unidad bázisra be lehet lopakodni, legfeljebb csak a tornyokban lévő őrőket kell kiiktatni. -
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4175 üzenetére
Amúgy, ha drón zavaró van, arra van valami okos, csendes mód megsemmisíteni?
A BFG50 nem robbantja fel sajnos.Az EMP drónos generátor rombolás fantasztikus, tegnap úgy húztam be egy jó nagy bázist.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4174 üzenetére
Hát, volt, hogy összerakott olyanokkal lobby-ba, hogy inkább választottam az AI-t.
4-en 3-felé szaladtunk induláskor, mindenféle kommunikáció nélkül. Megbeszéltük, hogy csendben megyünk, a helikopter pilóta meg kiugrik a gépből a gépet ráejtve a bázisra... -
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4173 üzenetére
Bizonyára nem rossz coop-ban, de nekem tetszik így AI társakkal is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4172 üzenetére
Legjobb, ha összeszokott csapat van, egy vezeti a helikoptert, 1 EMP-drónnal lebénítja a konvojt, 2 pedig robbanó drónnal felrobbanta a kísérő járműveket.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4171 üzenetére
Valóban, az R5 is nagyon hype-os, megnézem majd, az merre van.
Épp befejeztem most egy tartományt, akkor most tudnék szedegetni cuccokat.
A védelmi side quest most helikopteres volt, csak azok jöttek, és mivel a BFG one-shotolja őket, így ez pite volt.Btw, az MK18-at megvenni se tudom, mert mikor coint vennék, errort dob, hogy nem elérhető.
#4166macilaci78
Ez valóban joker lett, még kezdeti fázisban is, amikor csak magát a szállítót állítja meg, legalább a kísérők tovább mentek, arrébb a szállítótól, így nem robban fel véletlenül.
Azóta már fel tudtam húzni 3-ra a skillt, csak tegnap egyet megszívtam, nem bújtam el eléggé, és kiszúrt a konvoj, mielőtt az EMP-t aktiválhattam volna. -
Kotomicuki
senior tag
válasz
spleenszuru #4169 üzenetére
"Írtátok itt az M4-et is, viszont ahhoz 5-ös nehézségű tartományba kéne mennem, ahhoz meg még nincs tököm."
Nem nagy ügy begyűjteni: ha megvárod, hogy jó pozícióba sétáljon az a pár UNIDAD-os, aki védi, akkor akár Sync Shot nélkül is leszedhetőek és máris kézben van a kicsike.
De, mintha lopakodással, ölés nélkül is elhozható lenne..., erre már nem emlékszem.
Az R5-öt meg nem őrzi senki sem..., és nem sokkal távolabb ott figyel a V2 Kompenzátor is hozzá - meg a Digitális Scope (3x) (és egy V4 fogantyú) is, ahogy az az UNIDAD-os hulláktól felvehető fegyveren is van -> korai alapjátékban ez a legjobb és legolcsóbb "fejlesztés", amíg nem FT-ezik, vagy hal meg a játékos a kívánt komponensek beszerzéséig.Mindig menjél addig túl a célpontodon, amíg legalább egy felkelőbázist nem fedezel fel a térképen a következő tartományban, hogy utána távolabbra is tudj fast trav.-elni, különben sokat kell majd "fölöslegesen" utazni.
Igaz, egyre több helyen lesz majd légvédelem, de ezek azért kikerülhetőek szoktak lenni..., sokadszorra biztosan -> a "mókusruha" a skill-ek között található és ilyen esetben is hasznos tud lenni. -
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4169 üzenetére
Drónnal kijelölöm a 3 célpontot az NPC-knek, én nem is lövök. A játék buta, az NPC-k pik-pak lelövik a kijelölt célokat. Párszor meg kell ismételni, de egy akármilyen unidad bázist ki lehet így nullázni.
Persze ha van radar, akkor az gáz. Viszont sniperrel pár lövés a generátorra, vagy radarra és le van a gond. -
spleenszuru
őstag
Olvastam pár reddit postban, hogy az MK18 nagyon jó assault rifle, bár fizetős is, viszont elvileg megéri.
Tényleg?Írtátok itt az M4-et is, viszont ahhoz 5-ös nehézségű tartományba kéne mennem, ahhoz meg még nincs tököm.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
macilaci78 #4166 üzenetére
Hó, de fasza. Mindig szívtam a konvojokkal, mert vagy szétlőtték a szállítót, vagy meg meglógott, stb. Kösz a tippet
-
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4166 üzenetére
Köszi a tippet, pont tervezném fejleszteni az emp-t a drónhoz, csak épp ahhoz sincs erőforrásom.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4165 üzenetére
Drónra feküdj rá, EMP-vel egy konvojt mozgásképtelenné lehet tenni. A loot-ot szállítót az előtte, utána lévő kísérő járművel együtt. Ráadásul az EMP hatása alatt az ajtók sem nyílnak, ki sem tudnak szállni. Gránátvetővel egy lövés előre, egy hátra, a teherautó sofőrnek oldalablakon keresztül egy fejlövés akár pisztollya és marad az anyósülésen marad egy fegyveres.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4156 üzenetére
Végül teleaknáztam mindent, normál és közelségérzékelőssel, aztán 1 perc maradt még a küldiből, de már senki sem maradt támadni.
Most neki kell állnom konvojokat üldözni, mert súlyosan nincs kajám és orvosi cuccom, ráadásul ahol most vagyok, csak a rádiósat, meg az üzemanyag típust adogatja, kajáért a fél mapot át kéne repülnöm, ahhoz meg nincs kedvem.
Viszont fegyvereket gyűjtögetni tényleg el kéne mennem máshová, mert semmi jobb nem esik jelenleg az SC 4000-től statban, aztán már unom ezt a kezdetektől használni.
Letudom a jelenleg megkezdett provinciát, utána szerintem gyűjtögető életmódra váltok egy darabig.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4162 üzenetére
Én élvezem a lopakodást. Sok órányi Ghost Recon után a Sniper Elite-ben is többet késelek, mint a távcsövessel lövök.
De van, hogy az Unidad bázison közbejön valami, eldördül egy hangos lövés, akkor előre menekülök és osztom a fejeseket. Kb fifty-fifty, hogy kapok-e egyáltalán találatot.Viszont sok esetben a fő küldi során szerzett "intel"-ek adnak újabb mellékküldiket, loot-lelőhelyet. Szóval nem feltétlenül tudod előre venni az összes mellékszálat. Meg szerintem nem is kell. Ugyanúgy át lehet menni egy szomszéd tartományba is, mielőtt kimaxolnád az aktuálist. Ezt az is alátámasztja, hogy tartományok között lehetnek összefonódások is.
SC4000-rel kezdtem én is, de gyorsan letettem. M4 bevált nekem, Fn5.7 pisztoly, meg HTI.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
macilaci78 #4161 üzenetére
Az a gond, hogy már nem is emlékszem, mert régen játszottam, de az tuti, hogy amiatt hagytam abba, mikor már TIER nehézségi szintre emelkedett a játék, hogy egy közel 3 órás behatolásnál öltek meg és mivel nem volt rendes save, így kezdtem előröl. Ez az F5 megoldás nem rémlik...
-
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4159 üzenetére
Lehet jobban járnék ha én is azt prioznám előbb, hogy mindent mindenhonnan összeszedek. Bár a 4-5 nehézségű területek még igencsak megizzasztanának.
A magasabb skillek már igencsak zabálják az erőforrásaim, nem lesz elég csak a skill pontokat szedegetnem..
Az a baj a gyűjteményekkel is, hogy pl. tegnap egy egész unidad bázist kellett szétkapnom, egyetlen fegyveres dobozért. Észrevétlenül ez a művelet ~1 órát elvett.
Bár a BFG-50 one shotolja pl. a helikoptereket, az SC4000 pedig elég jó assault rifle. -
tibaimp
nagyúr
Ti tudtok hozzá valami Quick Save, vagy rendes Save megoldást?
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
spleenszuru #4157 üzenetére
Lesz pár küldetés, ahova lopakodva nehezebb/sokkal lassabb bemenni és inkább a nyílt (elterelő) összecsapás a célravezetőbb - szintén csak szerintem.
A játék megkönnyítése érdekében inkább ide-oda megyek a provinciák között és szedegetem a lázadó és a szereléket-fegyvert adó küldetéseket, így nagyobb lesz a taktikai mozgásszabadság és számomra élvezhetőbb is a játék.
Egyszer tier-eztem egy tartományról tartományra járó karaktert és a "legjobb" fegyvere a 9mm-es SR3M volt, mert a többihez még több szerelék hiányzott, így azzal volt a leghatékonyabb. De beleuntam, mert túl egyhangú volt ez a felállás. -
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4157 üzenetére
Lopakodva nem lehet objektumot védeni.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4156 üzenetére
Most pont kifogytam skillekből, de minden provinencet maxolok, mielőtt továbbmegyek amúgy.
A nagy bosst is úgy akarom majd leszedni, hogy mind a 4 kutya bosst leverem előtte, hiába 2 is elég.
Úgy fest, a squad-os részre is kellene mostmár több pontot tennem, azt gondoltam sehol nem lesz úgymond ilyen fontos.
Megszoktam a lopakodás stylet. -
Kotomicuki
senior tag
válasz
spleenszuru #4154 üzenetére
Ezeknél vagy legéppuskázod a távoli ellenfeleket, vagy, mint ennél is a túl szűk/fedett terepen: a lázadókra és az embereidre bízod őket - utóbbit felejtettem ki a listából, mert skill-esen azért tudnak ők is rombolni.
Tehát a két lázadó-csapatlétszámot növelő skill-t kell minél magasabbra tolni a hadnagyaik megfélemlítésével - ezek a "testőrök" és a main körül sertepeltélnek végig - és a rádiótornyok lekapcsolásával - ezek lehet egy pontra kiküldeni, mint rohamcsapat - , hogy minél többet és minél gyakrabban lehessen hívni őket - el tudnak akadni, ezért a küldetés aktiválása előtt érdemes behívni, mindkét csapatot.Ahogy láttam, skill-pontod van bőven, sz'al "csak" konvojokat kell fogdosni hozzájuk. A lázadólétszám növeléséhez meg a 2 megfelelő küldetést teljesíteni - a tornyoshoz a helikopter megléte legtöbbször alapkövetelmény.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #4154 üzenetére
Akkor még nem vagy, ha jól emlékszem!
-
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #4152 üzenetére
Nem vagyok még lvl30, akkor még nincs is tier modem, nem?
Kotomicuki:
Köszi, szerintem letolom a többi küldetést ezen a tartományon, hogy szerezzek még skilleket. Vhc damagem max, HTI és BFG50 is van, aknára még kell kár pont.Eldöntöttem, a smuggler vezér csajt akarom először kiiktatni.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
spleenszuru #4151 üzenetére
Ez speciel egy nehezebben megoldható példány - szerintem.
Nagy általánosságban:
- aknák az útra, ha van autós része (skill)
- minél jobb járműrombolási képesség (skill), vagy HTI (heli)
- minél képzettebb lázadók (skill)
- minél több és gyorsabban újrahívható lázadó (megfelelő mellékküldik)
- sose légy az első sorban, inkább hátulról támogassA szerintem könnyebbekből van annyi, hogy a 3. részlet is feloldódjon, akár teljesen. A többit nem szoktam babrálni, nem az achi-kért hajtok...
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #4151 üzenetére
Vedd visszább a TIER nehézségi szintet, lehet az ment el nagyon, legalábbis ahogy emlékszem.
-
spleenszuru
őstag
Ezeket a típusú védelmi küldiket hogyan lehet könnyebben megcsinálni?
Mindenhonnan jönnek, elbújni nem lehet, rebel segítők is 3 másodperc alatt meghalnak.
Vagy én halok meg, vagy felrobban amit védeni kéne...
Eddigiekkel nem volt gondom, de ez mintha 5x nehezebb lenne..
Csapat taktika mindegy mit választok, én vagyok az első, aki meghal általában. -
tibaimp
nagyúr
válasz
macilaci78 #4148 üzenetére
Jól teszed, jó játék, akár single-ben is!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4147 üzenetére
Szerintem annyira nem rossz.
A Wildlands engem nem engedett fel co-op-ra. Mivel nőttek a játékok, ez ment a levesbe. Pár hete tettem nagyobb SSD-t a gépbe, majd teszek vele egy próbát. -
rup1u5
nagyúr
A mindenit, hogy felpörgött itt az élet!
Többször kipörgettem ezt de még mindig visszatérek hozzá, annyira jól sikerült. Breakpoint beta tesztjében részt vettem de annyi elég is volt.
Sírva menekültem.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Kotomicuki #4144 üzenetére
Igen, olvastam, ill. hallottam ilyen véleményeket róla. Gondolom nem véletlen...
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
tibaimp #4142 üzenetére
Az egy tLoU II szerű, már messze nem ugyanaz, mint az alapmű kategória, inkább egy félresikerült rókabőr, amit bottal sem...
#4141macilaci78:
Én a legelsőn és annak 2 kiegészítőjén nevelkedtem ('01-'02) - a legnehezebb fokozatokon. Szerintem jó alapot biztosított az efféle játékokhoz. Igaz, akkor még jóval fiatalabb voltam. -
tibaimp
nagyúr
válasz
macilaci78 #4141 üzenetére
A "folytatása" nincs meg, a Breakpoint, vagy azt inkább hagyjuk?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Kotomicuki #4140 üzenetére
Sok órát beletettem, küldit már nem ad, solo-ban unalmas.
Volt olyan, hogy egy valamilyen loot-ért mentem unidad bázisra. Körbe-körbe mentem a kerítéstől befelé haladva csigavonalban, szépen leszedtem mindenkit akár szemből is.
Karácsonyra megleptem maga a Sniper Elite 5-tel, hát mit mondjak? Nagyon meg látszik rajtam a Ghost Recon múlt. Az ellenség 2/3-át késsel ölöm, gyakran nem is hátulról. Most kezdem újra a legnehezebb fokozaton. Azért hiányzik az alsó információs sáv. -
Kotomicuki
senior tag
válasz
spleenszuru #4139 üzenetére
A hadnagyvadászat lutri: van, hogy besétálsz és a tied, van, hogy akna kell az útra és egy hangos lövés, aminek a hallatán autóba ül és nálad "száll ki"...
A nagyobb helyeket nem erőltetném, inkább az aktákban/laptopokban kutakodnék.A konvojok bizonyos időközönként jelennek meg újra a térképen, mindig fix helyen kezdve és uazt az útvonalat követve: ez 3-4 kirablásának az időkerete.
Nekem a 3 nem szokta kiadni, ezért kell a 4. is, hogy addigra biztos megjelenjenek az újabb jutalomfalatok az utakon.Anno volt, aki a játékot a két kezdő, alapfegyverrel végigvitte úgy, hogy a karakteren sem fejlesztett semmit sem - ezt én sem ajánlom, de ez bizonyíték rá, hogy nem kell a skill-ekre várni az akciózáshoz.
Amúgy a játék minden egyes karakter-szintlépéssel erősödik: pl. egyre több sérülést bírnak a már riadóztatott ellenfelek és a járműveik, főként tier-ben egyre több az UNIDAD.A fegyverek negyede sem kellett volna a játékba, annyira nincs különbség köztük.
- rövid csövű-V2 kompenzátoros SR25 az ugra-bugrához, halk-hosszú G28 a lopakodáshoz és (fejlesztett Desert Tech) HTI az "egylövésezéshez"
- AK-12, 556xi, ACR, bármi, csak 50-es legyen a tára és valamelyik legyen kezesebbre gyártva a gyorsabb gránátozáshoz (pl. rövid csövű MK17)
- MP7 a leghalkabb SMG, de a legtöbb csak a szerelékelhetőségében különbözik egymástól
- Mk 249, vagy 48, minél pontosabbra szerelve, hogy minél kevesebbet ugráljon tüzeléskor
- P12, vagy az 5.7 pisztoly, a lényeg a halkságuk legyen
Nagyjából ennyi kell a boldogsághoz. -
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4138 üzenetére
Köszi, gondoltam már én is arra, hogy előremegyek a hadnagyokat levadászni a többi tartományba, de azért a 4-5 halálfejes dolgoktól még kissé félek.
A jármű rombolás skillt maxoltam, hamar leesett, hogy az eléggé fontos skill.
Amúgy a zöld 5000-es side missionok random számban jönnek, vagy van valami limit azokon, miután már nem lesz több spawn?Van pár DLC fegyóm amúgy, mert a legfullosabb gamet vettem meg, de annyira nem tűnik ki nekem egyik se, bár az SC 4000 karabélyt nagyon szeretem.
Snipert meg a BFG 50-et használom épp, azzal a távcsővel, ami maxig tolja a ranget.#4137rup1u5
Köszönöm az ajánlást, de velem elég nehéz összehozni, random időkben játszom, meg egyszerre most 3-4 gamet tolok, vannak napok, hogy ez kimarad pl. -
Kotomicuki
senior tag
válasz
spleenszuru #4136 üzenetére
Ha csak a skill-ek kellenek, akkor be kell járni a tartományokat és egy fehér felkiáltójel elérése után már láthatóak is, hogy hol találhatóak.
A +1-esek általában könnyen megszerezhetőek, némelyikért csak oda kell menni és felvenni.
Az aktiválásukhoz meg az 5000-es konvojokat kell tucatszám rabolni. Nálam a 4-es kör, amikor mire végzel az eleje újból megjelenik és rabolhatóvá válik - SSD-vel, mert HDD-vel "kissé" több idő telik el, mire az irányítást megkapjuk a karakter fölött:
- San Matteo Bravo (a konvoj kísérőhelikopter nélküli)
Itt általában mindig van egy helikopter, amivel el lehet menni balra/nyugatra a kereszteződéshez, aminek a déli oldalán van út a dombtetőre, ahonnan kényelmesen lehet lövöldözni.
- Remanzo Bravo (a konvoj kísérőhelikopter nélküli)
Drónt azonnal ki, majd délre futva - hegyormot megkerülve, hogy ne lássanak meg, ha félresikerül a dolog - megoldható a lövöldözés. Itt arra kell figyelni, hogy az UNIDAD-járőrök nehogy bekapcsolódjanak a buliba - előlük is érdemes nagyobbat kerülni, majd visszabaktatni: 5k loot, az kemény 5k loot.
- Koani Delta (északon, a Media Luna-i határhoz közel)
Autóval az üzemtől - ahol a T5Xi távcső is található - nyugatra, míg helikopterrel az ez utáni bekötőút fölötti domboldalról drónozni és tenni, amit tenni kell - UNIDAD helikopter mindenképpen lesz, ez még elkerülhető, míg az esetleges autós őrjárataik már nem.
Innen az eltöltött idő függvényében tovább a Lítiumbánya és a nagyobbik reptér közé - emitten drónzavaró üzemel, eléggé nagy hatósugárral - , vagy akár a Koani Bravo és a kisebbik reptér közé az úthoz, ahonnan egy füst alatt a következő konvojt is el lehet intézni.Melegen ajánlott a beavatkozásokhoz a HTI-variánsok egyikének és/vagy a gránátvető megléte, amúgy automata Sniper/50-es tárú karabély/géppuska/profi C4-kezelés sem hátrány a minél magasabb gépjármű-rombolási skill mellett.
Értelemszerűen Tier-módban már fejlesztett fegyverekkel.
Arra kell vigyázni, hogy az értékes kamiontól megfelelő távolságot tartsunk a tűzharc alatt, hogy a mögé elbújtak ne akarjanak gránátokat dobálni, mert ha ezen művelet közben elhaláloznak, akkor az élesített robbanóeszköz kigyújtja a teherautót és emiatt már csak a zsákmány fele lesz begyűjthető. Ill. a mi oldalunkról se legyen olyan találat, eszközhasználat, ami kárt tehet az értékes árúban.Ha szerencsés leosztást kap az egyén, akkor mindenből lesz neki, ha nem, akkor lesz, amiből pár száz k is összegyűlik, mire az utolsó anyagból meglesz a 10k.
A konvojok rakományának begyűjtése és a gyilkolászás is hoz a konyhára XP-t, de a <20. szint után ez már lényegtelen, hiszen onnantól már nem lesz mit feloldani, hacsaknem a Tier-szintekre nem utazol. -
rup1u5
nagyúr
válasz
spleenszuru #4136 üzenetére
Szívesen segítek co-op-ban ha gondolod.
Van egy farmolós trükk ami TIER mode-ra nagyon jó. -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Kb. 15 óránál tartok a játékban, tetszik. 3. tartományba érkeztem éppen.
Ismertek jó trükköket, küldiket, bármit, amivel gyorsabban tudnék XP-t farmolni szintlépéshez?
Redditen sokan írják, csak haladj a sztorival, az adja a legtöbb XP-t.
Az oké, csak lenne pár skill, amit szeretnék mihamarabb megszerezni, mielőtt tovább haladnék.
A zöld side missionokat mindig próbálom lenyomni, amint megjelennek.
Szinkronlövést is annyiszor használom, ahányszor csak tudom. -
-
Danecay
addikt
Hát ez egy eléggé szubjektív dolog szerintem
Ha tetszik, akkor játszol vele, ha nem akkor pedig nem. Ki döntse ezt el helyetted? A multi miatt feltételezem nem érdemes, de a coop-ra továbbra is jó a stílus kedvelőinek. Mi sokat toltuk vele pár éve. A single meg olyan mint volt anno, ill. megjelenés után jött azért hozzá jó néhány patch, szóval, csak jobb lehet.
Érdekességképen, nekem még csak tavaly év végén lett olyan PC konfigom ami számomra megfelelően futtatni tudja a játékot, miközben újabb hardverekkel futtattam, mint amilyen maga a játék volt, de én sem a sebességgel, sem pedig a grafikával nem voltam kibékülve, még ultra beállításokkal sem. Hozzáteszem, a legtöbb játékkal, újabbakkal sem, semmi ilyesmi problémám nem volt High, Very High beállítások mellett. A poén az, hogy a ~2.5 évvel később megjelenő GR: Brakepoint is szebben futott ugyanazon a hardveren
Szóval pl. nekem most lenne értelme inkább jásztani vele, kvázi kompromisszumok nélkül. -
flash-
veterán
én megvettem ezt még régen és azóta nem igazán toltam vele, divisionöztem utána inkább..
most gondolkodok hogy játszak e vele időrablás és inkább valami mást keressek shooternek,vagy van ebbe még ráció? -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Játék közben az egyik ember folyamatosan ugyanazt a szöveget mondja, ismétli, ezt hogyan lehet megállítani? Baromira idegesítő és élvezhetetlenné teszi a játékotKöszönöm a segítséget.
-
rup1u5
nagyúr
Működik nálam a co-op.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
macilaci78 #4126 üzenetére
Nekem most sikerült csatlakoznom többször is de "Kicked by EAC"-vel levág szinte azonnal.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
macilaci78 #4124 üzenetére
Még mindig nem megy a co-op?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
macilaci78 #4121 üzenetére
Bocs! Vártam, aztán bealudtam.
Most lenne kedvem tolni kicsit.
Kérdés hogy normálban tolod vagy fps mod-al? -
rup1u5
nagyúr
Valaki? game, most?
-
macilaci78
nagyúr
A hétvégén kipróbáltam, működik az online játék, csak épp a partnerlistán szereplők állapotát nem szinkronizálta le.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
tibaimp #4116 üzenetére
Mióta fölraktam azóta csak úgy tolom.
Teljesen más élmény! Viszont Tier mód brutál úgy úgyhogy vissza kellett állnom mediumra. Mondjuk nálam az enemy marking is ki van kapcsolva.
#4117macilaci78
Igen és co-opban csak azokkal lehet csatlakozni akik szintén így nyomják. -
rup1u5
nagyúr
válasz
macilaci78 #4113 üzenetére
Elvileg már megoldották, azt olvastam de még nem próbáltam. Én szívesen tolnám co-opban de én FPS moddal vagyok.
-
Chapel
addikt
válasz
macilaci78 #4113 üzenetére
BP-ról olvasok sok jót és sok rosszat. Ezt megvettem, élvezem, kedvem van coopban tolni, nekem való open world game, egxedül hamar ráunnék de coop...sok fun.
Szerencsére nekem HW gond nincs, szóval ezen nem múlik. -
Chapel
addikt
válasz
macilaci78 #4111 üzenetére
Biztos mükszik, de még nem próbáltam este átnézem és rád írok püben
-
Chapel
addikt
Sziasztok,
Keresek társakat kis esti coop-hoz az alap gameban.
coopban nem, de játékban gyakorlott vagyok, itt még szinte szűz a pálya és marha unalmas egyedül évek óta...írjatok ha van kedvetek, még nincs giga arzenálom nem rég kezdtem ezt. -
rup1u5
nagyúr
válasz
macilaci78 #4107 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
macilaci78 #4105 üzenetére
nálam is ugyan ez.
gondolom lehaltak a szerverek. -
macilaci78
nagyúr
Ribera-40002 hibaüzi a játék indulása után, nem tudok szerverhez csatlakozni. Van rá megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged