- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
#75376384 #3735 üzenetére
Nekem volt egy side OP amit nem tudtam megcsinálni, mert sok irányból jöttek sokan, a társak meg nem segítettek, még a gun for hire haverok sem igazán.... na én az egyik ilyen védős rebel radio küldetést úgy csináltam meg, hogy hivattam magamnak páncélos jeep-eket és körbeálltam vele a rádiót amit védeni kell, így az ellenség hiába lőtt arra, a kocsik felfogták
A random unidad patrol spawn meg azért van, hogy "mindig legyen ellenség" a közelben.... igazából ennek akkor lenne értelme ha 1) lenne a közelben egy fob bázis 2) a storyt már végigvitted volna és már csak szabadon mászkálsz a pályán... mert így hogy 2percenként le kell gyakni egy járőrt vagy elbújni előle...kicsit vicces
-
k-adi
nagyúr
válasz
#75376384 #3733 üzenetére
lopakodni nehéz mert az AI tényleg kiszúr simán sajnos
az AI társak valóban hülyék de csalnak is: hegyen, dombon keresztül is tudnak synch shototén kevés buggal találkoztam, ami engem nagyon idegesített azok a SAM site-ok voltak... persze én is meguntam a sok kocsikázást ezért helikoptereztem, de a SAM-ek megkeserítették az életem
főleg a balfelső sivatagos területen van sok SAM site, no meg a FOB bázisok közelében is akad pár
-
k-adi
nagyúr
Wildlands - Splinter Cell | DLC Review.. hát igen...
nem is értem ki volt az a retardált aki kitalálta a defend-while-i-hack dolgot Sam-el
-
k-adi
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
válasz
spank0309 #3572 üzenetére
Már a béta teszt óta lehetett tudni hogy nem lesz nagy durranás... az AI buta, a sandbox egy ideig OK de hamar rá lehet unni... a küldetések meg pofátlan modón ismétlődnek... a story sem egy nagy durranás, mondjuk az az 1db csavar jó benne 2 jefe után - 50%nál..... A multi sem egy nagy durranás (ami a megjelenés után nemtudom mennyivel jelent csak meg utólag
) .... nagy kár érte, ugyanis a grafika csak pár napig köt le, utána ráun az ember......
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ergo_Proxy #3563 üzenetére
mivel a készítők is így gondolják, ezért ne verd magad nagyon
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ergo_Proxy #3561 üzenetére
kit érdekel a tier szarság.. a story a lényeg, meg a sandbox
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ergo_Proxy #3559 üzenetére
Fallen Ghost maga A STORY. A kartelles baromság az mind álom!
-
k-adi
nagyúr
válasz
Kotomicuki #3516 üzenetére
Egyáltalán nem bonyolult az irányítása, egyedül a SAM-site ami idegesítő (incoming missile).......
-
k-adi
nagyúr
féláron lehet venni most a uplay storeban a játékot
még 4 napig
-
k-adi
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #3484 üzenetére
Nem rossz játék ez de hamar unalomba fullad, mert u.a. kell csinálni kb. A taktikai része is sokszor rossz, a synch shot meg sokszor átmegy falakon is AI társakkal
A Fallen Ghost DLC eleje jó, ott legalább már tökösebb ellenfelek vannak. Szerintem túl sok a megye, nem igaz, hogy El Senonak nem tűnik fel, hogy van egy kisebb csapat aki szisztematikusan vadássza le a tisztjeit.
Vártam, hogy legalább lesz egy Ghostok ellen dedikált Seno deathsquad, de semmi... -.- csalódás. Az unidad is sokszor egy vicc, illetve sokszor még inkább segítenek is (pl. mikor jönnek gépágyús jeep-el, amit rögtön elveszel tőlük és onnantól kezdve van egy mini-tankod kb.
)
-
k-adi
nagyúr
Sárga mappák nem tűnnek el. Pont annyi van amennyi a teljes körhöz kell (ugye ezek a kingslayer mappák)
A lövegek engem is idegesítettek de neten se találtam rá jó megoldást. Helikopternél mikor bemér a SAM akkor ülést kell váltani (ekkor elkezdesz zuhanni) és amikor elmegy a rakéte melletted akkor visszaült a pilóta ülésbe. Nyilván ehhez magasban kell lenni, mert az átülési animáció 3-4 sec is. Ki kell tapasztalni mikor kell átülni. (miután bemért a SAM utána még várni kell egy picit hogy a rakéta a közelben legyen, különben többet kell "zuhanó repülésben" tölteni)
Ha nem helikoptered van hanem rendes géped, akkor ez a trükk nem lehetséges emlékeim szerint. Én az összes ilyen repülős küldit úgy csináltam meg, hogy felmentem nagyon magasra és úgy repültem végig. Persze néha ez se ment meg, mert pl. az ÉNY-i megyében, a sivatagnál tele van SAM-el a környék ahol van a lázadók leszállópályája sajnos de ez csak ott van. (még van egy megye DK-en, az igazából egy jungel, ott nincs konkrét mini-boss, de ott is sok a SAM site)
Emlékeim szerint ott tuti van löveg ahol van Unidad FOB, de vannak elszórva is sunyiban (pl. a korábban említett ÉNY-i megyében)3 dolgot tudsz tenni:
1 - vagy megtanulod merrefelé vannak a lövegek (mert újraszületnek sajnos)
2- vagy magasan repülsz és a leszállásnál meg odafigyelsz ha van a közelben löveg. Általában nem lesz, kevés igazán szívatós terület van (az ÉNY-i megye az), inkább útközben vannak elszórva pont úgy, hogyha légvonalban mennél, akkor bemérjenek, ezért van egy 3. opcio:
3 - vagy megkerülve mész de ez több idő -
k-adi
nagyúr
válasz
holozis_HUN #3433 üzenetére
mikor nyomtam a single-t ez engem is marhára idegesített
-
k-adi
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #3412 üzenetére
Tökéletes példája, hogy semmennyit se fejlődött a társadalmunk
-
k-adi
nagyúr
válasz
Maxx Jácint #3370 üzenetére
Azért lássuk be elég sok küldetés típus ismétlődik akárhogyan is nézem
-
k-adi
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
Pedig ha nincs blokkolva és van helyed is akkor telepítenie kellene... Mivel helyed tuti van elmondásod alapján ezért mégis csak valami blokkolja a Uplayt, főleg ha trialokat, ingyenes játékokat sem enged telepíteni.
Az biztos, hogy emiatt felesleges meghajtót venni, bár olcsó manapság de akkoris. -
k-adi
nagyúr
válasz
m0h0senator #1443 üzenetére
ja, lol, nem?
-
k-adi
nagyúr
jajj de nagy a hype myckey....
-
k-adi
nagyúr
Fejezzétek már be ezt a Discord nyavalygást. Intézzétek privátba.
köszi.
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #245 üzenetére
Ahogy telik az idő, úgy pimaszodnak el a gyerekek grafika terén. Bezzeg anno 2 pixelnek is örültünk, hiszen a hangsúly a játék tartalmán volt, nem a csomagolásán. Most már hogy elérhetőek az erősebb grafikus meghajtók, így valamilyen szinten jogos az elvárás hogy szebb legyen, de akkora ugrást nem tudnak csinálni a készítők, mint korábban, így hiába "szebb egy picit, mint az előző" akkor se lesz "szép" a mostani pöcsöknek, max. "elmegy de láttam már szebbet".. Ja és persze sokan azt is elfelejtik, hogy open-world game esetén a graf.ot alapból butítani kell már csak a nagy tér miatt is.
-
k-adi
nagyúr
Ubisoft recently confirmed a PvP mode to be added after launch, but no details have been shared.
-
k-adi
nagyúr
válasz
VincentVG #183 üzenetére
Divisionnal is gyalázat volt a startja ugyanugy mint a Rainbow Six Siege-nek is (mindkettő ubi játék) de ahogy halad az idő úgy patchelgetik szépen, ami jó. Bár amíg Siege-be lett battleEye anticheat védelem addig ha jól tudom Divisionban még mindig nincs semmi (FairFight az semmi).. (bár már mindegy is, hiszen a többség már nem is játszik vele)... szóval van remény, hogy a Wildlands-ot is patchelik majd szépen, csak a "startot" kell kibírni meg azt a pár hónapot utána
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #53 üzenetére
Szerintem ez a Wildlands egy sandboxos Future Soldier lesz kb.
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #48 üzenetére
farm ahol élünk
A Wildlands-nak azért van jobb esélye, mert lesz mellettem még 3 AI. A korábbi GR részeket mind végigvittem, ez se fog kimaradni valószínűleg...
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #46 üzenetére
Tudom, tudom NDA meg minden hülyeség.....
Divison nálam a BETA-nál halt meg kb... Örültem neki, hogy tudtam bétázni mert pont jó volt arra, hogy lássam: ez nekem nem kell
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #44 üzenetére
na majd mesélj
-
k-adi
nagyúr
Ahogy gondoltam, ez másik 3 játékossal lesz jó igazán, félek az AI fos lesz ilyen mértékű csapatjátékhoz
amúgy a gameplay videóban lehet látni, hogy az AI látótávolsága elég kicsire le lett véve... anno ghost recon advanced warfighter-ben kilométerekről kiszúrtak és osztották a fejeseket
-
k-adi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest