- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
válasz
holozis_HUN #3439 üzenetére
Asszem célzás közben az Alt, futás közben meg az egérgörgő klikk a perspektíva váltó.
-
macy
addikt
válasz
holozis_HUN #3424 üzenetére
Hogy jön ide a pubg azzal a graffal?
-
macy
addikt
válasz
Kotomicuki #3322 üzenetére
Pedig milyen jó is a konvojból kiszedni a kísérőket 700 méterről. Meg a csipákat a toronyból
1081m a rekordom -
macy
addikt
válasz
Kotomicuki #3317 üzenetére
Mesterlövész puskával 275-ig? Akkor az neked nem is kell
-
macy
addikt
Én a spawnt rühellem igazán. Főleg mikor a szemem láttára teszi be a gyökereket. Tegnap haverral nyomtuk, áll a majom a repülő mellett, kiszedem dragunovval. Ahogy feküdt már tette is ugyanoda a másik majmot. Azt is kiszedtem, a gyökér visszarakta. 4 barmot lőttem így le mire abbahagyta.
-
macy
addikt
Szerintem valami brutál fos lett az irányítás, vagy én nem találok valamit. Ezt a billegős vackot ki találta ki? Szét lehet egyáltalán nézni repülés közben vagy már csak fordulásra használható az egér? Egyedüli pozitívumnak az oldalazást látom, de a régi irányítás mellett sokkal élethűbben viselkedik a heli. Tegnap haverral nyomtuk, ő vezetett és néztem ugye kívülről. Próbáljátok ki, egyszerűen nevetséges ahogy mozog.
-
macy
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #3049 üzenetére
Nálam legalább az egyiknek volt annyi esze, hogy ne menjen a sínre. Igaz miután elment a vonat, csak ott ácsingózott a két kifeküdt haverja mellett, nekem kellett őket felrángatnom.
Mintha egyre több bug lenne a játékban. Mikor emp-s drónnal megállítok egy autót, leáll a motor ugye, látom is ahogy szikrázik minden és lelassul a kocsi. Aztán mikor rohanok oda azt látom, hogy szépen elhúzza a csíkot a delikvesn. És ezt jópárszor eljátszotta már. Volt olyan is, hogy haver jött értem helivel, látom a helit közeledni, nem forog a rotorja, nincs hangja és nem ül senki a pilótafülkében. Meg ami még többször is előfordult, jön az erősítés kocsival, szétlövöm gránátvetővel, erre a hullák vagy derékig kilógnak az ablakon, vagy ott állnak a kocsi mellett és nézelődnek jobbra-balra. -
macy
addikt
válasz
Anonymus23 #3047 üzenetére
Jól látom, az ott Meg Holt?
-
macy
addikt
Azért az elég komoly, hogy nem lehet joystickkal irányítani a helit. Bedugom a joyt az eget nézem, tiszta vicc.
-
macy
addikt
Nem tudom, nekem egy FX8320-asom van 4.5-ön jár, meg egy RX480 1330/2070-en, ami ugye nem túl acélos gép. Very high és ultra vegyesen, ok van hogy beesik 30fps alá is néhol de nekem nem zavaró. Mondjuk világéletemben gyengébb gépem volt, lehet csak megszoktam már, hogy nincs fix 60fps. De ha felfelé nézek megvan a 80 is
-
macy
addikt
Nem lesz ma patch?
Bakker, azt hittem péntek van.
-
macy
addikt
Nektek Barvechosban hogy fut a játék? Nálam mocskosul leesik az fps, van hogy 25-re is. Sőt, HWInfo szerint sokszor a VGA használat lemegy akár 0%-ra is.
-
-
macy
addikt
Na, megjött a Be Quiet hűtő, este szerelés, nuku játék
-
macy
addikt
Egy ház belsejében landoltam ejtőernyőzéskor. Persze nem lehetett kimenni. Érdekes volt, ki lehetett lőni a házból, gránátvető is kiment, de pl. a repeszgránát, C4 az már nem. Gyorsutaznom kellett hogy kijussak.
Nincs mese, az év játéka nálam, nehezemre esik abbahagyni. Néha csak kirándulok, lenyűgöző a látvány.
-
-
macy
addikt
Level of detail-t nem bírja a gép abban a városban. Ha lejjebb veszem megszűnik a hiba. Azért egy RX480-tól nem ezt vártam.
-
macy
addikt
Alap órajelen is csinálja, megnéztem tegnap. Sehol máshol nem volt ez csak ott. Megnézem majd, hogy ha lejjebb veszem a grafikát akkor is csinálja-e.
-
macy
addikt
Bakker, Barvechos kifekteti a gépemet. Ha beteszem a lábam a városba, pár másodperc és lefagy a játék. Ha meg drone-nal felmegyek és a reptér felé nézek elkezd hibázni a vram, szétesik a kép és kilép a game.
-
macy
addikt
válasz
ScomComputer #2581 üzenetére
Savazzuk le. Izé, akarom mondani, szavazzuk meg
-
macy
addikt
Valami megint nem volt kerek a történetben. Fent voltunk északon haverral, unidad bázis, fegyveralkatrészért ment a csata. 3-as szintű körözés, volt minden, rebel segítség, mortar, drónnal robbantás, helikopter vadászat. Aztán a végén haver felvette a behajtható válltámaszt, nekem meg nem adta be. Ott volt az ikon, de nem tudtam felvenni.
-
macy
addikt
Nálatok is csak offline megy a játék? Azt írja nem sikerült csatlakozni a szerverekhez, NAT státusz offline. Havernál is ez van németben.
-
macy
addikt
Köszi az infókat.
Egyébként kizártnak tartom, hogy ekkora lesz a pvp-s terület. Úgy gondolom be lesznek zárva a playerek egy szűkebb területre és ott lehet majd mókázni. Mondjuk terület foglalósat, deatmachet. Egyik csapat ghost vagy rebel, másik unidad. De brutál lenne ha az egész térképen lehetne kóborolni multizás közben. -
macy
addikt
Ezekkel az inteles csókákkal lehet valamit kezdeni ha nem jelenik meg rajtuk a felkiáltójel? Főleg a minitérképen megjelenő piros autós tagokra gondolok. Tegnap elkaptam kettőt is de nem köptek, bepakoltam őket egy kocsiba és elmentünk kirándulni. Bekanyarodtunk egy rebel tanyára de nem hatódtak meg különösebben, kénytelen voltam megcsapkodni őket. Múlt héten viszont az egyik ilyen fószert sétarepülni vittem, pár kilométer után egyszercsak megjelent rajta a jel. Cserébe viszont nem mondott semmit. R.I.P.
-
macy
addikt
Most nem értem mi történt. Lecsökkent az fps 30 alá ott ahol eddig 50 fölött volt. Játszhatatlan fos lett.
-
macy
addikt
válasz
ScomComputer #2413 üzenetére
Miért, akkor mindig 20?
-
macy
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #2057 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy ha nem kellene fölé célozni, akkor meg mindent a célkereszt közepére tennénk. Az meg megint uncsi lenne. Nekem is nagyon bejön a játék, demizson parkolópályán van, sokkal jobban bejön ez a lopakodós gameplay mint a division darálás.
RazoR: Igen, legalábbis a portforwardingon ezeket írják.
-
macy
addikt
Na, most másodszor játszotta el azt, hogy beakad egy másodpercre a kép, aztán mégegyszer és kilép minden hibaüzenet nélkül.
-
macy
addikt
Hát ez gyönyörű volt. Átküldtem az agytröszt csapattagokat a túlpartra, erre az első kettő szépen átfutott a vízen, míg a harmadik szépen áttempózott
-
macy
addikt
Remélem nem szúrtak el semmit, haverral épp most készülünk játszani. Megvettem neki, mert nem tudtam nézni ahogy szenved, most tölti lefelé
-
macy
addikt
A ragefinder használható valamire? Vagy kell hozzá egy megfelelő optika? Merthogy semmi változást nem látok hiába szereltem fel a G36-ra.
-
macy
addikt
Most nézem csak milyen csinos kis diagrammot csinál a benchmark.
-
macy
addikt
Az hogy nem mindig húzódik fedezékbe a kis csóka valami bug lenne? Elég zavaró, hogy nem lehet így fedezékből kihajolva lőni, mondjuk egy "kőkerítés" mögül csak ha felállok.
-
macy
addikt
Havernak küldtem meghívót, de azt mondja nem jelenik meg neki a játék listában a Wildlands. Kell még valamit csinálnia vagy csak egyszerűen ott kéne lennie a listában a cuccnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest