- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Majd valaki mutassa meg hogy rohan le olyan tul konnyen egy unidad bazist legnehezebb fokozaton, hud nelkul.....
-
Lac-coo
őstag
válasz
Anonymus23 #3075 üzenetére
Lassan en is vegere erek, alig lattam bugot, egyszer szorultsm be pedig rengeteget gyalogolok. Ezt a jarmu pottyantast a joistentol az egbol mondjuk sose hasznaltam
-
Lac-coo
őstag
válasz
Anonymus23 #3041 üzenetére
Az még pont kijön onnan !
-
Lac-coo
őstag
Nalam gyorsult, elotte sose lattam jatek kozben 70-80 fps-t, most igen.
A HUD allitas remek lett, nem is almodtam, hogy a minimapon ki lehet majd kapcsolni a piros-lila foltokat...
-
Lac-coo
őstag
Lehet tegnap en neztem be, de mintha lett volna log, jatek vegen lattam a hirekben...
-
Lac-coo
őstag
Én arra használom a csapatot, hogy felszedjenek ha kifekszem, másra nem is
-
Lac-coo
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #2847 üzenetére
A legvedelem, nem ?
-
Lac-coo
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #2821 üzenetére
Nagy kar lett volna ezert a jatekert, ha gta -t csinalnanak belole !
Szerintem nagy hype se volt, en legalabb is alig tudtam rola valamit, kifejezetten ugy voltam vele, higy kell a halalnak.Aztan tok veletlenul neztem par videot es azonnal megvettem. Nem is emlekszem mikor raktak igy ossze utoljara jatekot. Nem erolteti ram a vackait , ha akarom realba is tolhatom, a gyijtigetes sem megy a jetekmenet rovasara, nem korlatoz milyen fegyvert hasznalhatok stb.Ilyennek kene lennie minden jateknak : mindenki ugy es arra hasznalja amit elvez !
-
Lac-coo
őstag
nEKEM 100 + ÓRA LESZ, MÁR LÁTOM ... :d
-
Lac-coo
őstag
válasz
hsanya182 #2760 üzenetére
Akkor cafolnam is, szinten 3770 alapon, 16 ram, gtx 1070.
Motion blur off mert nem szeretem, skalazas alap, es akadas nelkul megy, miota ket ssd n van mentes alatt sem akad.Elsimitas asszem a temporal aa, mert az a legszebb....atlag 50 siman megvan, huzos helyzetben 40-45, nyugisban 70. -
Lac-coo
őstag
Azé szeretném ha az ARMA3 ilyen optimizlatlan vacak lenne !
-
Lac-coo
őstag
Kikapcsolt wallhackel nem konnyu.Pont.En remelem jon majd valami patch, hogy ugy tudjam kikapcsolni, hogy csak a felveheto cuccokat jelezze.
-
Lac-coo
őstag
Nem a nehezseggel baj, pont tul egyszerure akartak ezert neha eleg idetlen....
-
Lac-coo
őstag
An AK 12 ot hasznalok eszmeletlen pontos , alig ugral. Altalaban egy pottyintes egy ember, messzirol is.
-
Lac-coo
őstag
Offline teljesen jo, hogy a csapat nem okoskodik bele onalloan...
-
Lac-coo
őstag
Azert kikapcsolt wallhack el nehezebb ez a keresztul lovosdi !
-
Lac-coo
őstag
válasz
álommanó #2404 üzenetére
1070, en egyedul az arnyekot vettem lentebb egyel, sokat eszik es nem is tetszik ha tul éles, illetve a motion blurt kapcsoltam ki mert nem szeretem.
Stabil 60 fps igy nincs meg, de nem is feltetlen kell ide, nem olyan idegbeteg rangatozas mint bf1
Olyan atlag 50 fps em van, teljesen jo. Viszont mikor egy hdd n volt a jatek es a uplay kliens is rettenet akadozott menteseknel, marpedig kb folyamataosan mentMost ket kulon ssd n van igy jo.
-
Lac-coo
őstag
En nem tudom, nalam a hibaival egyutt is 10/10 a jatek.
-
Lac-coo
őstag
1070-en nekem kb ugyanolyan, gyanitom erdemi valtozas masnal se nagyon volt. Nehany fps ide vagy oda mit szamit....
Amiota ket kulon ssd-van a kliens es a jatek mentes kozbeni akadas sincs, szoval nem tudom az valtozott e... -
Lac-coo
őstag
Van egy küldetésem, narkót kellene felrobbantani, de olyan furán jelöli, minden csomag egy-egy sárga nyil ...Eddig nem ilyen volt,m és most állandóan össze is omlik ennél a küldinél a játék ...Másnál is ilyen ?
-
Lac-coo
őstag
Monitorozni nem szoktam, de jatek alatt azert a win minialkalmazas ize eleg jol porgo cpu-t mutat.
-
Lac-coo
őstag
Nekem is lemezes volt, gond nélkül leszedte online a kulcsal ...
-
Lac-coo
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #2309 üzenetére
Lehet rosszul emlekszem, de mintha nalam boven 90 felett lenne....
De lehet tevedek, annyira nem nezegettem, fut azt jovan. -
Lac-coo
őstag
De majd valaki tippeket is tud, hogy milyen kuldetesek kellenek egy ilyen jatekba.....?
)
-
Lac-coo
őstag
De miert repetativ ?
Mi lehetne meg benne ? Leloni, elfogni, meghekkelni, letolteni, kihalgattni ,stb...
Mi lehetne meg ertelmes dolog egy ilyen jatekban ?
Autoversenyzes, vagy mi....? -
Lac-coo
őstag
Mondjuk en nem ertem mi a fenet ment kb megallas nelkul ?!'
-
Lac-coo
őstag
Mentes kozbeni akadozasra van valami jotanacs ...? THX!
Amugy azt en nem ertem, a zaszlo patch-ek miert fizetosek ?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest