-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Ergo_Proxy #3578 üzenetére
Kíváncsi vagyok. Én főleg support-al nyomom (scout), csak ugye ő van a leginkább kiszolgáltatva ha egyedül marad. Viszont ha nem én drónozok, akkor jellemzően a legfaszlámább drón operátorokat fogom ki a csapatban. Hostage mód gondolom belső tereken fog játszódni elsősorban.
-
Fitzgerald
veterán
Én tényleg nem sértődnék meg, ha a következő GR-játék a R6: Siege-hez hasonlóan kampány nélkül jelenne meg. Ez a Ghost War nyilván kevés egy teljes játékhoz jelenlegi formájában, de ha ezen a vonalon indultak volna el, és a pvp tartalomra fókuszálnak az elejétől kezdve, szerintem sokkal sikeresebb lehetett volna a játék.
-
Fitzgerald
veterán
Hát gyelekik, kipróbáltam most ezt a Ghost War-t. Komolyan mondom, én teljesen elégedett lettem volna azzal, ha kampány nélkül, csak ezzel a móddal jelenik meg a játék. Igazi GR feelingje van ezeknek a kis meccseknek. Amilyen hurkalé a kampány, olyan jó lett ez a része a játéknak.
Első nap vettem meg a játékot tavaly, de kb. 15 óra után teljesen elvesztettem az érdeklődésemet, viszont ezzel a GW móddal elleszek egy darabig. -
Fitzgerald
veterán
Idősebb vagyok nálad (bár nem sokkal), szóval ez már nem áll meg ilyen formában. Nyilván van akinek a Britney's Dance Beat is 10 pontos játék.
De a kolléga azt kérdezte, hogy ajánljuk-e a játékot szólóban. Nem ajánlom.
Ha neked ez fáj, az a te problémád, nem az enyém. Pörögjél rajta ha úgy jobb.De tessék, itt van neked meg mindenkinek egy PC-s Metascore. A user score 6.7-es. Ők játékosok, nem "szakmabeliek" (nem mintha a szakmabeliek ne lennének játékosok, lol).
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Harambee #1989 üzenetére
Szólóban számomra az egyetlen hosszútávú szórakozás a játékban a Unidad/cartel hullámok leverése, bár ez meg pont olyan dolog, ami coopban még sokkal jobb. Egyébként tényleg hamar unalomba fullad az egész.
Akinek nincs meg az MGSV és/vagy az Arma 3 Apex, az inkább azokat vegye meg. A kettő együtt megvan ennek az árából, mindkettő jobb játék.
-
Fitzgerald
veterán
Ez a peccs egy vicc. Helyszíntől függően 10-25%-ot veszítettem a framerateből lol. Ez komoly?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
ForRedGlory #1877 üzenetére
Derp? Derp.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
ForRedGlory #1872 üzenetére
Tehát nincs olyan multiplatform játék, ami PS4 Pro-n szebb, mint PC-n.
4k-tól amúgy sok játék lesz szép.
Megnéztem ezt a Horizon-t, ez inkább azért szép mert különleges, egzotikus a világ amiben játszódik. Nem azért, mert technikailag annyira über alles lenne. Bőven vannak PC-re is játékok komolyabb animációval, részletesebb textúrákkal. -
Fitzgerald
veterán
válasz
ForRedGlory #1848 üzenetére
Azért megnézném azt a PS4 Pro játékot, ami szebb, vagy csak ugyanolyan szép, mint egy high end PC-n.
Melyik címek is ezek? -
Fitzgerald
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1842 üzenetére
"..majd ha kijön az 1080Ti"
4k 60fps-hez az sem lesz elég, ahogy a Titan X sem az.
Én ha a húzott 1070-el 4k-ban rendereltetem ezt a játékot (resolution scaling maxon) ultra presettel, 18-20 fps a teteje.
Az 1080 Ti meg talán 50%-al lesz gyorsabb, mint az 1070 (ahogy a Titan X is kb. 45-el). -
Fitzgerald
veterán
Meh...értsd már meg, hogy nem azon van a hangsúly hogy én mit veszek meg, és mit nem lol.
Hanem azon, hogy a simlis tetű UBI-ék nem hajlandóak annyi időt és energiát fektetni valamibe, amennyit mi játékosok megérdemelnénk. De a markukat azt tudják tartani.
Ezért kell vernünk a nyálunkat.
Ez a "nem kötelező megvenni" bs sajnos nem áll meg két lábon. -
Fitzgerald
veterán
Az hogy volt béta nem mentség semmire (feltételezem nem is mindenkinek volt ideje/lehetősége kipróbálni), ne haragudj. Attól még nem akarunk asszisztálni ahhoz, hogy a jövőben is ehhez hasonló, igénytelen, gány, félkész játékokat kapjunk. Viszont játszani szeretnénk. Itt nem az a hunyó, aki megvette a játékot, hanem aki igénytelenül készítette el azt. Úgyhogy igenis hápogni kell mindenhol ahol lehet. A UBI fórumain, a Steamen, mindenhol. Én aktív vagyok ezeken a platformokon is.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Raymond #1791 üzenetére
De, ugyanígy volt a bétában is. Lassan elkezdhetnének ezzel is foglalkozni a játékfejlesztők, mert az elmúlt másfél évtizedben nem történt komolyabb előrelépés ezen a területen. Az első F.E.A.R. AI-ja még mindig fejen hugyozza a legtöbb mai játékot. Persze ebbe bele lehet dumálni, hogy az a játék elsősorban zárt tereken, szűk folyosókon játszódott, ergo több erőforrást tudtak az AI-ra fordítani. De azóta eltelt 12 év könyörgöm. Az 2 és fél örökkévalóság.
-
Fitzgerald
veterán
-
Fitzgerald
veterán
Ezek a ki-be lépkedő, egyhelyben fekvő emberek coopban baszki
Szerintem inkább nyomom szólóban még egy darabig. -
Fitzgerald
veterán
Én már itt feljebb felajánlottam másnak, de nem élt vele. Úgyhogy tudok.
Greenmangaming-en vettem a kódomat, nem a Geforce Experience-ben aktiváltam, szóval nálam mehet.
Ja, egyéként GMG-en tegnap 11800 forint volt a játék, vagyis olcsóbb mint a mindenféle kulcsos oldalakon. És biztos forrásból vannak a kódok.Járműkezeléshez még: a járműveket kontrollerrel irányítva azért nem olyan vészes a dolog, mint egérrel/billentyűzettel.
Szerk. Közben az a fórumtárs akinek először ajánlottam fel a dolgot rám írt.
-
Fitzgerald
veterán
A bétához képest talán tényleg stabilabb picivel a framerate. Viszont egyenlőre semmilyen lényeges pozitív változást nem vettem észre. Ugyanazok a hibák, hiányosságok, mint eddig.
Néha másodpercekre megfagy a kép (csak ez a játék csinálja, béta is csinálta), volt egy force close is.
Az AI borzalmasan hülye. Az egyik, általam kiszabadított rebel konkrétan elütött egy SUV-vel, amivel elhagyta a helyszínt. Nem zavartatta magát, egyszerűen keresztülhajtott rajtam, meghaltam, ő meg ment tovább.
Az enemy AI sokszor akkor sem vesz észre, ha féloldalasan áll neked, és csak pár méterre vagy tőle. Máskor viszont óriási távolságból is képes kiszúrni.
Civilek is ütöttek már el úgy, hogy csak álltam az úton, tehát nem hirtelen kerültem a jármű elé valahonnan.
Elüt az ember, megáll a nyakamon az autóval, és áll. Nem tolat hátra, áll. lol.
A vezetési modell, a járművek irányítása továbbra is borzalmas.
Olyat is láttam, hogy egy civil autó az úton maga előtt tolt egy kartell tagot vagy 100 méteren át, és csak utána halt meg a forma.
Azt hogy repetitívek a mellékküldetések már sikerült megemésztenem, az összes hasonló UBI játékban azok.
Coopban a sztori küldetések biztosan szórakoztatóak lesznek, ma este szerintem már felnézek.
Hogy valami jót is írjak: bár arcból kevés a választék, millió féle ruha, fegyver mod van a játékban. Úgy látom már kezdéskor jóval több ruhához, kiegészítőhöz lehet hozzáférni mint a bétában, pedig abban sem volt kevés cucc.
Tehát az összes nyílt világú UBI-játékhoz hasonlóan ebből is hiányzik a "Rockstar-touch", amitől egy open world játék igazán szórakoztató lehet hosszú távon. A részletekre nem figyeltek oda. Legyen minden nagy, legyen mindenből sok receptet követik egyenlőre.
Kíváncsi vagyok a többi területre és sztori küldetésre, hogy mennyire lesznek érdekesek, változatosak. -
Fitzgerald
veterán
A resolution scaling az gyakorlatilag supersampling AA.
Az előrendelői bónuszokat hol találom? Csak mert nekem nem jött email...két órával megjelenés előtt vettem meg a játékot, az még előrendelésnek minősül.
-
Fitzgerald
veterán
Felvettem mindenkit Uplay-en erről a listáról. h34dkr33pz vagyok.
-
Fitzgerald
veterán
Ahogy éjfélt ütött az óra, egyből felére lassult a töltés a UBI szervereiről.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Dr_Senkihazi #1642 üzenetére
Fordítva. A 12AM éjfél, a 12PM dél.
-
Fitzgerald
veterán
Greenmangamingen olcsóbb a játék mint Kinguinon (4). Csak megvettem én is, nem bírtam magammal. Fél kettőre jön le, nyomom 1-2 napig single-ben, aztán majd akár coopozhatnánk. Beírtam magam a játékoslistába.
Szerk. Most nézem a listát, azt hinné az ember hogy a tízen-húszonévesek vannak többségben, közben a 30-40 közöttiek. Érdekes.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Dr_Senkihazi #1594 üzenetére
Kevesebb mint egy órája frissítették a cikket.
-
Fitzgerald
veterán
Én vigyáznék ezzel a dologgal. Pl. simán előfordulhat olyan is, hogy mittomén tavalyi serialos 1070/1080-ad van, és azokhoz nem jó a kód. Én alaplaphoz kapott Doom-al jártam így tavaly. Aquánál vettem a lapot, küldték a Doom kódot, amit nem tudtam beváltani, mert hiába volt megfelelő lapom, első szériás volt, és nem vett részt a promóban. Természetesen ez nem volt feltüntetve sehol, hogy a só egye ki a nyakukat. Persze elállhattam volna a vásárlástól, de nem a játék volt a fő oka annak hogy új lapot vettem, úgyhogy annyira nem feszültem a dolog miatt.
Megpróbáltam Asus supporttal lelevelezni, azt mondták megoldják. Nem oldották meg. Itthon ezek a supportok csak akkor hajlandóak bármire, ha folyamatosan baszogatod őket. Én meg közben megvettem olcsón a játékot egy kulcsos oldalon, úgyhogy nem is foglalkoztam vele. Okosan. Inkább járjatok ennek utána. -
Fitzgerald
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1457 üzenetére
Nem vagyok benne biztos. Pl. a Sicario c. filmen is felháborodott Juárez város polgármestere meg a lakosság, amiért "rossz színben" tüntették fel a várost. Pedig pont ellenkezőleg. Az a néhány fej nélküli, hídról lelógó hulla a filmben semmi ahhoz képest, ami Mexikóban történik a drogháború kezdete (2006) óta. Nagyon erős idegzetűek írják csak be a Google képkeresőjébe, hogy "cartel dismemberment". Na ez történik Mexikóban.
Aki nem akarja elveszíteni a gondviselésbe vetett hitét és a kis gyermeki lelkét, az inkább ne tegye. Én szóltam.
A valóság kategóriákkal durvább mint bármi, amit filmen vagy videojátékban valaha láttunk. -
Fitzgerald
veterán
válasz
kiserik #1399 üzenetére
Nem próbáltam még lelőni a lakatot, de most már nem is fogom. Töröltem a bétát.
Nem változott a véleményem igazából. Összességében véve nem rossz ez a játék, de számomra nem ér meg 15 ropit.
Gondolom lesz season pass hozzá, majd azzal együtt megveszem év vége felé valami ünnepi akcióban. -
Fitzgerald
veterán
Statikus, gyorsan megunható open world gameplay:
Keresd meg a weapon cache-t, lopd el a helikoptert/repülőt, jelöld meg a supply cache-t a lázadóknak.
Ezek ugyanazok az egy kaptafára készült, ötlettelen, színtelen-szagtalan mellékküldetések, amelyeket az összes hasonló UBI-játékban megtalálunk kicsit más formában
Egy, a Splinter Cell: Blacklist-hez hasonló megvalósítással sokkal jobban jártunk volna, de manapság minden játékkal ezt az open world szarságot erőltetik. Oké erőltessék, de akkor töltsék is meg ezeket a játékokat ötletes, változatos, handmade tartalommal. Ez csak a GTA V-nek és a Witcher 3-nak sikerült az elmúlt években az összes open world játék közül.
Fegyvereket én nem is kerestem, nem volt miért. A kezdő fegyverek tökéletesen elegendőek bármire, eddig mindenkit szétkaptunk. Menekülés közben 6 helikoptert lőttünk ki legutóbb alap fegyverzettel úgy, hogy közben vagy 15 ilyen kis lila matyi szaladt utánunk a bozótban. Mindezt a legnehezebbnél eggyel könnyebb fokozaton.Említetted a lázadókat. A lázadók agyalágyultak. Beleszaladnak a tűzbe, blokkolnak.
Ha mondjuk éppen nagy lopakodásban vagy, és felderítesz egy ellenséges állást, sose engedj ki lázadót a ketrecből. Szépen tagelgetsz a drónnal, próbálsz lopakodni, az meg ahogy kiengeded felkap egy fegyvert valahonnan, és már lövöldözik is ész nélkül, azonnal lebuktatva a csapatot lol. -
Fitzgerald
veterán
Kipróbáltam a játékot. Very high preset, textúrákat állítottam csak ultrára. Általában megvan a 60fps 1440p-ben.
Az i5-6500 4.35GHz-re van rántva a base clock-al, az itt nem látszik. Nem mondom hogy jól van optimalizálva a játék, de jelentek meg sokkal gányabbul optimalizált címek az elmúlt hónapokban. Nekem alapvetően bejön a látvány is, bár tény, hogy léteznek szebb játékok ennél.A témaválasztás bejön. A kolumbiai/mexikói drogháború az egyik kedvenc témám, bizonyos karaktereket/történeteket megtörtént események inspiráltak a játékban.
A karakterek közötti interakció, a folyamatos duma szintén tetszik. Kevésbé lesz tőlük unalmas az ikszedik fetch quest. Mert abból van bőven. Sajnos a UBI nem mer újítani, ebben a játékban is az Assassin's Creed/Far Cry-féle statikus, gyorsan megunható open world gameplay köszön vissza, amit már számtalan alkalommal láthattunk a játékaikban.
A térkép hatalmas, ami jó. Azt hogy mennyi valódi tartalommal lesz megtöltve, nem tudom.
A karakteralkotás lol, legalábbis arcból, megkülönböztető jegyekből alig van választék.
Ruhából, fegyverből viszont van bőven. A fegyver modolás is jónak tűnik, bőven van mit a fegyverekre aggatni.
Coopban nem próbáltam még a játékot, és valószínűleg az fogja eldönteni a program sorsát, hogy milyen lesz a multi. Még játszok pár órát, de eddig majdnem biztos, hogy csak az első komolyabb akció alkalmával fogom megvenni a játékot.
Nem rossz, sokkal jobb mint pl. a Division volt. De ahhoz viszont nem elég jó, hogy 15 ropit kiperkáljak érte.
Estig játszok még pár órát, kipróbálom coopban is, hátha megváltozik a véleményem. Este 8-tól leszek fent
h34dkr33pz vagyok Uplay-en, vegyetek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest