- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
lorcsi #69235 üzenetére
Igazából ez leginkább az agyak ára, a felni,küllők csak extra. A hátsó kopott, az első elég jó állapotban van. Városban használtam, néha erdős földutakon. A felniben felütés, nyolcas, tojás nincs, elég erős felnik. Egyedül a kopások, de ahogy irtam az is csak a hátsó felnin. Az új ára 25-30 ezer ft. Ajándékba jár mellé az A2Z gyorszár párban.
-
válasz
lorcsi #68948 üzenetére
Én voltam. Elég nagy. Jó, érdemes szétnézni.
A Széchenyi tértőn a híd újszegedi lábáig a klasszikus hídivásáros árusok vannak. Tegnap fent a hídon csak egy részen volt mind a két oldalon árus, a felétől már csak az egyik oldalon.
Az Oskola utcában inkább civil szervezetek, testvérvárosok kiállítói voltak. A Kárász utcán is vannak árusok, kaja inkább, illetve zene. Egészen a Dugonics téren is vannak, szóval az idei szerintem elég nagy lett. -
Rick4
félisten
válasz
lorcsi #67816 üzenetére
Nem tudom, én ha kifogyónak érzem a póló-ruhakészletet, akkor elmegyek, megveszem amit kell, választék van bőven. Nike pólók 2600Ft-tól vannak, hervisben ugyanaz 6000, melegítőnadrág 7 ezer, ami a hervisben 15, cipő 15, ami a hervisben 28..... De hogy egy kirándulással is megéri egybekötni, az tuti, ilyen időben akár még egy Nyíregyháza sóstó zoo látogatással egyben, nyáron meg egy tiszafüredi strandolással egybekötve.
Budaörs mellett, a premier outlet centerben is van üzlet, ami itt 2600Ft, az ott 5000, természetesen a helyi fizetésekhez igazítva.
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
lorcsi #66722 üzenetére
leültünk..a pincér két dolgot szögezett le:
- konyha már ilyenkor már zárva
- egy óra múlva zárnakItt kellett volna megköszönni a szíves vendéglátást, esetleg egy fém pénzt odapöckölni a baromnak.
bb0t: Hiába van Szegeden vendéglátóipari suli, nagyon kevés a szakképzett felszolgáló. Sajnos ilyen helyen nem jelent gyakorlati előnyt, hogy Shakespeare-t tud idézni...
-
-
azbest
félisten
válasz
lorcsi #66406 üzenetére
Mondjuk a médiában megint csak uszítás megy. Szóval, bár a hírekben azt hangsúlyozzák, hogy telefonált közben, a lényegesebb kérdésekről nem esik szó. Például mennyire belátható a terület, hányan felügyelik. Ha nem egy sík, konvex terület, akkor van rajta olyan rész, ahová félre tudnak húzódni, ha balhézni akarnak.
A verekedős gyerekek legfeljebb ennye bennyét kapnak. A szülőkkel is legfeljebb beszélgetnek. De ha problémás családról van szó, akkor lehet még ez sem. Bár szegeden nem tudom mennyire jellemző, hogy a pedagógusokat fenyegessék veréssel gyereknevelés helyett.
Szóval a megvert gyerek és a pedagógus jár legrosszabbul szerintem.
más: visszatérő téma itt a vödrös narancs.
5 kilósnak hirdették meg a sparos vödrös narancsot, de csak 3,8 kilónyi narancs fért a vödörbe a boltban [link]
Bár a kép alapján elég amatől versenyzőről van szó. -
tisn
addikt
válasz
lorcsi #66406 üzenetére
melyik ovi? sehol sem talaltam rola infot. az en gyerekeim ket helyre is jartak (mars ter, gyertyamos), mindket helyen elofordult, hogy az ovonok csoportban trecseltek, nyilvan ilyenkor nem 100% a figyelem, es a hatuk moge sem latnak... Nem gondolnam, hogy mashol jobb lenne a helyzet, nem fordulhatna elo ilyen eset.
(erre mondjak, hogy kamionos mindig fellabbal a bortonben/hullahazban van)
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
lorcsi #66291 üzenetére
Akkor volt sok kipakolva, karfák is, de relatíve drágán adták őket, aztán szép lassan elfogyott a cucc, és már én se látok évek óta ott ilyesmit. Most is van a jysk-ben akció, normális, új szék 15 rugó, előbb- utóbb úgyis szét lesz ülve a 30K-s is, tehát majdnem kár a drágáért, mert a szerkezete nem lesz erősebb, a dizájn meg így drága móka.
-
martonx
veterán
válasz
lorcsi #66225 üzenetére
Valóban van
Kb. bármilyen nyelvet tanulhatsz. Ha beválsz, akkor bármelyikkel jól lehet helyezkedni és keresni.
Viszont a programozás tanulás nem olyan, hogy az ember egyszercsak kitalálja, hogy na én programozó leszek. Szvsz adottság is kell hozzá.Én speciel C#-ban programozok (konkértan ASP.NET), és elég csak megnézni az aláírásomat, hogy látszódjon: annyi munka van, hogy még maszekban is alig győzöm a melókat. Hozzáteszem túlnyomó részt pestre / külföldre dolgozok, ezért is kell heti 3 napot pesten lennem.
-
SirRasor
addikt
válasz
lorcsi #66225 üzenetére
Sajnos JAVA-t
Ja amúgy Szegeden nincs nagy kereslet. Illetve annyira sok itt a friss szakember, hogy válogathatnak bőven a cégek. Legalábbis az OCÉ-nál ez volt a tapasztalat.
A folyamatos felvétel nem azt jelenti, hogy ennyire sok szakember kell, hanem hogy csak a legjobbakat választják ki, amiből nagyon kevés van.
-
SirRasor
addikt
válasz
lorcsi #65574 üzenetére
60kg vagyok. Nyilván nem eszem annyit, mint egy 100 kilós
És mivel minden relatív, inkább átfogalmazom:
Régen megettem egy adott adag kaját. Manapság annak a ~140-160%-át tolom be.
Régen is 60 kg voltam, és ennyi plusz kajával...ja izé most 61kg lehetek..nagy számNyilván a fehér rizs+csirke páros a legjobb tápolás, nameg a porok. Egyiket se részesítem előnyben, úgyhogy eszem a szokásos napi kajákat, csak szimplán többet. Viszont szemetet nem eszem. Csokit is csak ritk..na jó, csokit azt rendszeresen. Lehet az buzerálja a cukromat, ami kihatással van a súlyomra. De az edzést meg segítené a cukor, szóval
-
Valkűr
addikt
válasz
lorcsi #64866 üzenetére
Itt vannak a legjobb kávék...
Amúgy pedig a Dock, ott vannak tesztelve az AVX kávéi is...Asszem Vasárnap lehet őket kostolni..
Meg is találtam:
"Vasárnap 17:00 és 18:00 óra közt ismét ingyen kóstolhattok!
A Dock Cafe bemutatja: Kopi Tongkonan Toraja
Ínyencnek gondolod magad? Szereted az új ízeket, kávékülönlegességeket? Akkor gyere el hozzánk vasárnap és próbáld ki a Kopi Tongkonan Toraja különleges íz világát. 17:00 és 18:00 között mindenkit szeretettel várunk egy ingyenes kóstolóra eszpresszó vagy risztrettó formájában.
A Kopi Tongkonan Toraja az indonéziai Celebesz szigetéről származik, ahol a Toraja törzs a legnagyobb odafigyeléssel és gondoskodással válogatja ki a 100%-os arabica kávészemeket. Íze a csokis, erősen testes aromák, mint a cseresznye vagy a fűszeres íz jegyek dominálnak, a hihet gazdag textúrájában. A nyers kávékat gyakran 1,5 kg-os fahordóban értékesítik a termelők, amelyet Bo’bok fából faragnak ki és különböző kézzel festett szimbólumokkal látnak el. Ezek a különlegességek és a japán gourme kávé fogyasztok tették világhírűvé a Toraját.
Ha a kóstoló meghozta kedved megvásárolhatod nálunk a saját ínycsiklandó Torajádat 3990 Ft-os áron."
-
válasz
lorcsi #64863 üzenetére
A múlt héten voltam. Ott, ahova mentem, azt mondták, hogy visszafelé jöjjek a szokott úton a 47-esen (odafelé arra mentem, amerre Rick is írja, egyébként az bevált).
Teljesen hibátlan volt, tényleg kész, nyugodtan lehet menni a 47-esen. Szegedtől az algyői hídig nem jó csak. -
-
SirRasor
addikt
válasz
lorcsi #64361 üzenetére
Dechatlonban néztem, de ott külön kiemelték, hogy az ottani bakancsok túrázásra vannak és nem a városban, napi használatra.
Milyet vettél, ami ennyire strapabíró? Full bőr?
Polemius az enyém is nagyon régi és szintén német katonai bakancs volt, de akkor még nem tudtam hogy kell ápolni, és 2 év alatt széttöredezett és kilyukadt. Most már sajnos nem tudok vele mit kezdeni (és a cipészek sem; előző héten végigjártam a várost
)
A nomádot meg megnézem mindjárt, de a főoldala picit elbizonytalanított árban
http://www.nomadsport.eu/termek-18407/hanwag-tatra-gtx-trekking-bakancs/
-
azbest
félisten
válasz
lorcsi #63567 üzenetére
cib-es vagyok
Egyébként olvasni, tévézni, youtube-ozni inkább az androidot szoktam meg. A win mintha jobban enné az akkut, de lehet én is betettem neki, hogy hozzányúltam az alap energiagazdálkodás sémához és kiegyensúlyozottra vettem takarékosabbról, ami tabletnél nem feltétlen szerencsés.
Kíváncsiságból ubuntut is próbáltam telepíteni, de még nem jöttem rá hogyan tudnám úgy, hogy a meglévő rendszert se csesszem el rajta.btw droid alatt van valami bug, azt hiszi hogy nyomogatva van füles gomb, akkor is ha nincs gomb. Sokszor azt hiszi, hogy headset és az ikonja is más, olyankor nyitogatja a google voice-t.
Egyébként elég jól szól, meg tudja hajtani rendesen, nem úgy mint pl a telefonok egy része. -
Doggy dog
senior tag
-
Rick4
félisten
válasz
lorcsi #62564 üzenetére
Új termék új gari, persze csak ha ha ebben az országban vásároltad, és ebben az országban gariztattad az 1 éven belüli időtartamon belül. Ebben az esetben kell új garijegy is. Ha az itteni gari egyébként lejárt volna, és a logitech bármivel többet is vállalt, plusz online intézted, akkor megtörténhet, hogy a régi egered helyett kaptál egy újat, és örülj neki.
-
Frenky89
addikt
válasz
lorcsi #61380 üzenetére
HD TV van. Bármelyik verzió is lesz végül erre lesz rákötve.
HaZse: A Minecraft és a FIFA vonal az, ami most megy és később se kell jóval izmosabb játékokra számítani.
quailstorm: Az jó, mert én se mindig tudom már, hogy mire gondolok.
Egyébként 60 környékére saccoltam a konzolokat elsőre, de most, hogy jobban megnéztem tényleg lehet már kapni az említett 40-45 környékén is. Gyanús, hogy ezzel szemben csak használt alkatrészekből összerakott konfiggal lehet versenyképes alternatívát állítani PC-s oldalról.
-
-
hodigy
tag
válasz
lorcsi #59816 üzenetére
Nagyon jó ott a hamburger! Jöhetnek még a minőségi helyek, én a Megamegállót akartom még kipróbálni állítólag jó.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
lorcsi #59747 üzenetére
Makóról Makó rákos irányába szoktam Pitvaroson keresztül utazni. Tavalyelőtt a hóban elhagytunk egy dísztárcsát, sebaj, visszafelé megnézzük. 7 db személyautóra valót találtunk, köztük egy hiányzó típusból is, csak eggyel kisebb méretben. A poén, hogy egy busz Mercedes emblémás nagy dísztárcsája is ott virított.
Tavalyelőtt tavasszal az az útszakasz annyira szar volt, hogy még gyalog sem mindegy, hol megy az úton az ember.Az Anjou-k picsáját...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest