- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Macskásoknak!Eladó 2 db, 1,5 kg-os kiszerelésű, originált, bontatlan csomagolású Hill's PD Feline Urinary Care c/d Multicare Stress Ocean fish vesekímélő száraz táp.
[link] Lajárata mindkettőnek: 2024. 04 hó.
A táp Vásárhelyen van. Az árukeresős ára 8.000,- Ft-tól + szállítás.
1 db vásárlása esetén az ár : 4.300, -Ft, mindkettő megvásárlása esetén, a kettő együtt 8.000,- Ft.
Postázni nem fogom, de ha valakinek nagyon macerás átugrani Vásárhelyre, akkor annyit tudok vállalni, hogy átviszem Szegedre, de kizárólag csak a Tram-train vonalán, valamelyik előre egyeztetett megállójánál. -
Üdv!
A következőkhöz kérnék egy kis segítséget. 6 évvel ezelőtt vettem egy 550 W-os Be Quiet Dark Pro 11-es tápot [link] . Ez a Dark Pro sorozat, akkoriban is, meg jelenleg is a gyártó csúcskategóriás szériáját jelentette. A gyártó 5 év garanciát adott erre a tápra, tehát jelenleg már sajnos nem garanciás.
6 évig tökéletesen tette a dolgát, míg a hétvégén, minden előzmény nélkül, leállt a gép, mint amikor elmegy az áram. Itt persze most nem volt ilyenről szó, meg egyébként is, egy tiszta szinuszos szünetmentesre van kötve.
A jelenséget se hangos pukkanás, szikrázás, füst, égett szag nem kísérte, de innentől kezdve a gép nem indult. Itt Vásárhelyen elvittem egy számtech üzletbe, és egy másik táppal, a gép csontnélkül indult, tehát egyértelműen a táp adta meg magát.
Ők javítással egyáltalán nem foglalkoznak, szerintük vélhetően valamilyen kondenzátor adhatta meg magát.
A táp 6 év alatt egyszer sem volt szétszedve, én egyébként se értek hozzá, szóval érdeklődnék, hogy Szegeden van e olyan megbízható szervíz, vagy akár magánszemély, aki esetleg megtudná nézni, hogy mi a baja, és esetleg a javításra is tudna árajánlatot tenni. Nyilván, ha ez annyiba kerülne, mint egy új táp árának a fele, akkor hagyom a fenébe az egészet.
Előre is köszi az infókat. -
Üdv!
Eladó Vásárhelyen, egy Acer Predator XB271HU monitor, IPS, OC 165 Hz, natív G-Sync támogatás, azaz beépített G-Sync modullal. Még novemberig garanciás, és kb. egy éve, egy vadi új panelt kapott. Egyéb részletek itt: [link]
Személyes átvétel esetén az ár 77.000,- Ft, de ha valaki nagyon meg van szorulva, akkor át is tudom vinni Szegedre, a Tram-Train vonalán, ebben az árban.
-
Üdv!
Eladó Vásárhelyen, egy Acer Predator XB271HU monitor, IPS, OC 165 Hz, natív G-Sync támogatás, azaz beépített G-Sync modullal. Még novemberig garanciás, és kb. egy éve, egy vadi új panelt kapott. Egyéb részletek itt: [link]
Személyes átvétel esetén az ár 80.000,- Ft, de ha valaki nagyon meg van szorulva, akkor át is tudom vinni Szegedre, ebben az árban.
-
válasz
vizslakutya #88510 üzenetére
Köszi, gondolom, hogy ők lennének azok, mert csak ezt találtam a neten. [link]
-
Üdv!
Abban kérnék segítséget, hogy Szegeden van-e a Sony mobiloknak valamilyen hivatalos szervize? Egy Sony Xperia XZ1 Compact készülékben(már nem garis) lesz lassan aktuális az akksi csere, és ha nem muszáj, csak emiatt nem utaznék fel Vásárhelyről Pestre.
A Sony hivatalos oldalán [link] partnerként van megjelenítve, a szegedi SolvElectric Technologies Kft, de a cég honlapja szerint ott sok mindennel foglalkoznak, csak épp telefonokkal nem.[link]
Előre is köszi az infót. -
válasz
pilóta #86278 üzenetére
2017-ben, egy fekete pénteki akcióban sikerült kifognom jó árban, ezt a 27 "-es WQHD-s, 144 Hz-es monitort. [link] Az eddigi 60 Hz-es monitorjaim után ég, és föld, ezért én már akármilyen sok K-s felbontású, de 60 Hz-es monitorért sem cserélném le.
Amennyiben, a konfigodból ki tudsz préselni a játékokban legalább 100-120 körüli fps-t, akkor egy 144 Hz-es monitor mellett maradj. -
válasz
Rhino666 #85974 üzenetére
Nálunk 2013-ban volt egy komplett társasház felújítás, a nyílászárók cseréjével, külső hőszigeteléssel, stb. Emiatt, a továbbiakban már nem lehetett használni a lakásokban gázbojlert, hanem kötelező lett a villanybojler. Mi ketten vagyunk, állandó jelleggel itthon, mint dőzsölő nyugdíjasok
, és a teljes melegvíz ellátást egy 80 literes bojler oldja meg. Külön vezérelt, éjszakai áramkörön van, külön órán.
Mivel havonta jelentem az óra állást, így pontosan tudom a fogyasztást is. Megnéztem az elmúlt egy év fogyasztását, decembertől decemberig, és az 1889 KWh volt, tehát nagyjából 160KWh/hó. -
Üdv!
Akik járatosabbak ilyen témában, azoktól kérdezném, hogy van esetleg Szegeden olyan megbízható cég, vagy még inkább magánszemély, akik egér javítással foglalkoznak? A PH-s "Egér probléma" topikban már kérdeztem, de nem kaptam érdemi választ. Egy ilyen Mionix egérről lenne szó [link], aminek a bal klikk gombját kellene cserélni, mert egyre gyakrabban, vagy nem érzékeli a lenyomást, vagy duplaklikk lesz belőle.
Előre is köszi az infót. -
válasz
macilaci78 #82680 üzenetére
Kösz neked, meg Tomi11-nek is az infót, még futom a köröket.
-
Üdv!
Érdeklődnék, hogy van-e Szegeden olyan szerviz, javító mester, stb., akiknek nyugodt lelkiismerettel oda lehet adni javításra nagy értékű hifis cuccokat, azokat korrekten javítják. Van egy ilyen TEAC DAC-om [link] ,és sajnos mivel 2016-os vásárlás, a 2 év gari már lejárt.
Pesten van egy-két cég, amelyik javasolt javítás szempontjából, de előtte futnék egy kört itt helyben is, hátha van megoldás közelebb is.
Előre is köszönöm az infókat. -
Üdv!
Kihasználatlanság miatt, 1.500,- Ft-ért elvihető, egy kb. 10 éves, CANON Pixma MP460-as multifunkciós nyomtató. [link]
Én a legújabb, 1709-es Win 10-el használom, tehát van hozzá driver. A fekete tintapatront (PG-40-es típus) pár napja cseréltem benne( kb. 2 e Ft az utángyártott), a színest (PG-41) cserélni kell majd, mert évek óta nem nyomtattam színes cuccot. A színes utángyártott ára kb. 3,6-3,7 e Ft.
A doboza már nincs meg, minden egyéb tartozéka viszont igen.( kézikönyv, CD lemezek, tápkábel, USB kábel)
A nyomtató Vásárhelyen van, az ajánlat csak pár napig él. -
Üdv!
Eladó Vásárhelyen, egy 23 "-os EIZO EV2336W-FS típusú monitor karc, és sérülésmentes állapotban, minden tartozékával, gyári dobozában, kalibrálva. A monitort az Oázis Computernél vásároltam 2015-ben, a háztól-házig EIZO garancia még 2019 október 1-ig érvényes. Az ára: 47.000,- Ft. Részletek: [link] -
Üdv!
Feltenném itt is a gondom, hátha, esetleg.Egy Beyerdynamic Amiron Home fejhallgató gyári kábele helyett, szeretnék egy egy jobb minőségű kábelt használni. A kábel már megvan, egy Bodor Audio által gyártott egyedi, 4x250 szálas, Ritz rézhuzalból készült, viszont a rajta lévő jack csatlakozók nem jók az Amiron Home fejeshez. Olyan 3,5 mm-es aranyozott jack csatlakozót keresek, 2 darabot, amelyeknek a ház átmérője max 7 mm, vagy egy picivel(1-2 tized mm) kisebb. Kb. ilyeneket:
A Beyer is forgalmaz külön audiophile fejes kábelt( csendben megjegyzem, meg is kérik az árát rendesen), tehát ezen a linkken is látható, hogy milyen jack-ek kellenének.[link]
Természetesen felvettem már a kapcsolatot, az itthoni e témában szakosodott Kácsa Audióval, de náluk is csak olyan jack csatlakozók vannak, amiknek a házátmérője 7 mm-nél nagyobbak, mint ahogy egy-két más itthoni netes áruházban is csak 9 mm-esek kaphatók. Beszéltem a kábel gyártójával is, aki korrektül elmondta, hogy úgy el van havazva a munkájával, hogy nem ér rá most foglalkozni vele.
Szóval, ha esetleg valakinek, valami csoda folytán lenne ilyen eladó, vagy esetleg tud olyan helyet, ahol beszerezhető, azt megköszönném. -
Üdv!
Eladó egy kiváló, 80+ gold hatásfokú FSP Aurum Gold 400 wattos táp, összes tartozékával, gyári dobozában. A tápot 2013 márciusában vettem, 3 év garancia volt rá, így az már nincs. Simán kiszolgál egy i5 4570-es procit, egy 4 GB-os GTX 960-as VGA-t, 16 GB RAM-ot, egy-egy SSD-t, és HDD-t. A ventijének a hangját még nem hallottam, annyira csendben teszi a dolgát. A táp nem moduláris, de kábelei viszont harisnyázottak.
Itt van egy részletes prohardveres teszt a tápról:[link]
A táp Vásárhelyen található, személyes átvét esetén 8.000,- Ft-ért vihető. A Hardverapróra néhány napig még nem rakom ki, így a megyében lakók előnyben. -
Üdv!
Eladó egy Audio-Technika R70X referencia, stúdió fejhallgató, megkímélt állapotban Vásárhelyen. Irányár: 80 e Ft, ami előre utalás esetén, már tartalmazza a posta költséget, és az értékbiztosítást is, személyes átvét esetén az ár 77 e Ft.
Ésszerű kereteken belül áralku belefér. Részletek itt:[link] -
Üdv!
Hagyományos, nyomógombos mobil javításával kapcsolatosan lenne kérdésem. Van egy kb. 4-5 éves Nokia X2-00-ás mobilom, ami nekem tökéletesen megfelel amire használom. A gondom az, hogy maximális hangerőre állítva is, már alig hallom a hívott fél hangját. Otthon még csak-csak, mert nincs háttérzaj, de utcán, egyéb zajosabb helyen kezd esélytelen lenni a dolog. A mikrofonnal nincs gond, mert a hívott fél jól hall engem, tehát a telefon hangszórójával lehet valami gond.
Ezzel kellene valamit kezdeni, és keresnék egy normális, megbízható szervízt Szegeden, vagy Vásárhelyen.
Előre is köszi az infókat. -
Üdv!
Nekem van egy ilyen irodai székem, amelynél gyárilag 110 kg-ra volt méretezve a gázlift, nem is bírta sokáig alattam, 105 kg vagyok.Ennél a cégnél cseréltettem ki, egy 150 kg-os teherbírásúra, pár hónapja. A cég kecskeméti, de hetente kétszer jönnek Szegedre.[link] Napi 8-10 órát nyüstölöm, bírja a gyűrődést eddig.
-
válasz
Valkűr #65610 üzenetére
Üdv!
Engem a hírdetés kapcsán kiosztott itt egy-két Morpheus, hogy én a kábelgyártók mátrixában tévelygek, de Ők miután bevették a kék pirulát, birtokába jutottak az abszolút, és megdönthetetlen igazságnak, miszerint kábelügyben ez mindennek az alfája és omegája.[link]
Én is szeretnék valahogy eljutni Morpheushoz, de az istennek se akar megjelnni a fehér nyúl. Gondolkodtam már azon, hogy fél liter Tokaji aszú hátha segít, de attól tartok, hogy a nyúl helyett a fehér egér fog megjelenni, az meg ugye nem nyerő.
Egyébként az AVX-en egy nap alatt elkelt a kábel, szerencsére vannak még sokan a mártixban. -
válasz
martonx #65478 üzenetére
Üdv!
Szóval, neked is meg dying starnak is mondanám, hogy nem akarok hitvitát kezdeményezniebben a témában, vannak erre szakosodott topikok. Tipikusan az a helyzet, hogy meg kell hallgatni mindent. A videókártyáknál, meg a prociknál tiszta sor van, ott lehet mérni a teljesítményt, egy USB kábelnál nem.
Viszont abban talán egyetértünk, hogy a DAC USB kábele szed össze zajt a PC alaplapjától. Az olcsóbb árfekvésű DAC-ok ráadásul nem is rendelkeznek önálló tápforrással, hanem a működésükhöz szükséges delejt is az alaplapról kapják, a jobbacska DAC-ok már mind saját tápforrással rendelkeznek, mint pl. az enyém is.[link]
Talán a legmórickásabb próba ez lenne. A DAC-okhoz kapott kb. nyomtatókábel minőségű kábelnál, a DAC-ot bekapcsolni, a hangerő szabályozóját nullára letekerni, és a fejest felrakni, lehetőleg teljesen csendes, külső zajoktól mentes szobában. Semmilyen zenét nem elindítani, hanem szép lassan elkezdeni a hangerőszabályozót felfelé tekerni ebben az állapotban. Lehet, hogy már kb. 35 %-on hallható lesz egy minimális alapzaj, ami leginkább ilyen sustorgó hangra emlékeztet. Feljebb tekerve ez a hang nyilván egyre erősebb lesz. Természetesen sok függ attól, hogy milyen hangerőszabályozó állásnál jön elő ez a hang, hogy milyen minőségű a DAC, milyen érzékenységű a fejes, meg persze milyen a kábel.
Na most ugyanezt kipróbálva akár egy pár ezer forintos kábellel, már más eredményt fog mutatni lehet, hogy csak az 50 %körüli állásnál jelenik meg ez a zaj.
Azután ki lehet próbálni egy csúcskategóriás, jóval százezer forint feletti kábellal is, pl. egy AudioQuest Diamond-al, az eredményt meg majd tapasztalja aki próbálja, nekem egy ilyen kábelhez még nem volt szerencsém.[link]
Természetesen messze nem csak ennyit jelent, egész más karaktert tud adni a zenének egy jó minőségű zajszűrős USB kábel, kiszélesedő színpad, az egyes hangszerek a helyükre kerülnek, stb., de mint írtam innentől kezdve átmehet hitvitába, amig nem próbálja ki az ember. -
Üdv!
A mai nap nálam is Black Friday!!Az ajánlat a mai napra érvényes, és csak személyes átvét esetén Vásárhelyen. Amennyiben valakinek komoly a szándéka, és ezt ma jelzi, akkor hétfőig fenntartom az ajánlatomat.
Eladó egy Audio-Technika ATH AD-500X fejhallgató, ár : 22.000,- Ft
A fejesről részletes infók, fotók itt:[link]Eladó egy 1,5 m-es Transparent digitális USB kábel zenehallgatáshoz. Ár: 14.000,- Ft.
Figyelem, aki egyben viszi a két cuccot, akkor a kettő együtt: 34.000,- Ft !
-
válasz
Lacielvtárs #64942 üzenetére
Na, még egy dolog eszembe jutott a jelenséggel kapcsolatosan. Azt is észrevettük már jó párszor, hogy akkor is elő jön ez az akadás, ha pl. valahol a lakásban felkapcsoljuk a villanyt. Nem mindig, de ahhoz elég gyakran, hogy ne tekintsem totál véletlennek. Én teljesen hülye vagyok az elektromossághoz, de nem lehetséges az, hogy ez az IPTV-s cucc nagyon érzékeny már minden pici áramingadozásra, míg más elektromos készülék fel se veszi. Nálam a PC előtt egyébként is van egy szünetmentes táp, gondolom, hogy ezért is nem érinti azt.
-
válasz
Lacielvtárs #64937 üzenetére
Üdv!
Jó, hogy felvetetted ezt a témát, mert nálunk is hasonló a helyzet. T-Home, IPTV-s csomag, egy CISCO EPC3925-ös modem van csak simán, semmi router, meg egyéb úri huncutság. Az IPTV-s vevőegység az meg egy ISB2000-es cucc. Tehát, minden a legegyszerűbb, egy PC és egy TV csatlakozik a modemhez. Még a telefont se használjuk, bár a csomagdíj miatt fizetjük. A net 30/5-ös.
Szóval, nálam a PC-n semmi akadás, fagyás, de a TV-n, ami egyébként nem egy ősöreg cucc, az év elején vettük, egy 2014-es Sony modell, ott viszont gyakran megakad a kép és a hang 15-20 másodpercre mire újraindul, illetve még az segít, ha átlépünk egy másik csatornára és utánna rögtön vissza. Én TV-n csak heti 1-2 alkalommal nézek kizárólag sportot, ezért engem nem zavar, de az asszony folyamatosan kiabál át a másik szobából, hogy mit csinálok már megint, mert megakadt az adás.
Rágja a fülem, hogy hívjuk ki a T-Homosokat, de tisztában vagyok vele, a korábbi évek tapasztalata alapján, hogy ráfogják, hogy nálunk a hiba, részükről minden ok, azután lehet fizetni a kiszállást.
Szóval, ha találsz valami megoldást, légyszi rakd már ki, többé-kevésbé figyelem ezt a topikot is. -
Üdv!
Eszperente mese: Ember! Megveheted eme remek szerkezetet, melyet egyesek fecsegve ecsetelve, melegen emlegetnek.Ár: 24.000,- Ft
-
-
válasz
FoxiestFox #64795 üzenetére
Azért annyira nem vagyok elszontyolodva emiatt főleg, hogy most már egy ilyen van a fejemen
:
-
Üdv!
Újabb árengedmény!! Eladó egy ATH-AD500X típusú, kimagaslóan kényelmes, bársonyos fülpárnákkal ellátott, nyitott audiophile fejhallgató, fület körülölelő kialakítással, 2016. szeptemberig garanciásan. A fejes 48 Ohm-os, alacsony impedanciájú, így könnyen hajtható, kiegyensúlyozott középtartománnyal.
Kipróbálható, átvehető Vásárhelyen. Ár: 25.000.- Ft
Részletek itt:[link] -
Üdv!
Proci hűtő tekintetében merem javasolni ezt:[link]
Több mint egy éve ezt használom, egy i5-4570S-es procihoz, hangja gyakorlatilag nincs, még terhelés alatt se. Most is csak ennyit pörög, és hideg a proci.Ami még nagy előnye, hogy úgy kell szerelni mint a gyárit, csak bepattintani és nem kell az alaplapot kiszerelni.
A beszerzése már macerásabb, én a Merlinesektől rendeltem, kb. 3 hónapra tudták beszerezni, állítólag az USA-ból. -
-
Üdv!
ÁRCSÖKKENÉS! Eladó egy Audio-Technika ATH-AD500X extra kényelmes viseletű, fület körülölelő kialakítású, nyitott audiophile fejhallgató, 27.000,- Ft-ért, 2016. szeptemberig garanciásan. Termékismertető: [link]Részletek és fotógaléria itt:[link]
A fejes kipróbálható egy Audio-GD NFB-15-ös DAC-al[link], hogy mit is tud valójában, ha komolyan meg van hajtva. Van nálam kb. 100 GB-nyi zenei anyag, ezek között van 192/24-es minőségű is, zene lejátszónak ott a Foobar2000, vagy az uLilith, én mostanában az utóbbit használom, szerintem jobb mint az alap Foobar2000.
Sőt, ha valakit érdekel belehallgathat egy kis delta binaural beats zenébe is.[link]
-
válasz
FoxiestFox #64496 üzenetére
De még mennyire, hogy be jött, ezért maradva az Audio-Technika vonalon be akarom szerezni az új ATH-R70X-et, ami nagyon piszkálja a csőrőm
, és gondolom a DAC-om is kihajtaná tiszteséggel, kimondottan jó a fejes erősítő része[link], és két fejes meg minek.
-
Üdv!
Csere miatt eladó sorba kerül egy MSI GeForce 750Ti-s 2 GB-os VGA.Termékinfó: [link]
A kártyát 2014 áprilisában vettem Szegeden az ATI-PC-nél, garancia van rá 2017 áprilisig. Csendes, jó hűtéssel rendelkező kártya, alacsony fogyasztással. 60W max fogyasztással beéri, külön tápcsatlakozó nem is szükséges hozzá, egy 350W-os jó minőségű táp is bőven kiszolgálja. 21 cm hosszú, így kisebb házakban is kényelmesen elfér.
Ára 34 e Ft, átvehető Vásárhelyen, esetleg Szegeden. -
Üdv!
Látom téma volt a helyfelszabadítás az SSD-n. Akinek nvidiás cucca van, az manuálisan takarítsa ki ezt a mappát, nálam kb. 8 hónap alatt több mint 2 giga cucc gyűlt össze benne: -
Üdv!
Gépfejlesztés miatt egy hét múlva eladóvá válik egy ASROCK 970 Pro 3-as alaplap, és egy PHENOM II X4 945 3,0GHz-es proci. Mindkét cucc 2012-es, a procin 2015. szeptemberig van garancia az iPonnál. Dobozok, tartozékok megvannak. Irányár amiben már a postaköltség is benne van 27.000,- Ft, személyes átvét esetén (Vásárhely) 2.000,- Ft engedmény. -
Üdv!
Gépfejlesztés miatt eladósorba kerül egy 2012-es SAPPHIRE HD 7770 GHz OC 1GB GDDR VAPOR-X-es videókártya gyári dobozában. A kártyáról részletes infó itt olvasható:[link]
Az ára 24.000.-Ft, de ebben már a postaköltség is benne van. Személyes átvétel estén (Hódmezővásárhely), 2.000.-Ft engedmény, azaz 22.000.- Ft-ért vihető. -
válasz
pmheros #36751 üzenetére
Üdv!
A helyzet az, hogy társasházi szinten megy a teljes felújítás- külső hőszigetelés+ nyílászárócsere + egyebek -, így az engedélyeztetési procedúra része a teljes költségvetésnek. Egyébként azt hallottam, hogy aki egyedileg végezteti a felülvizsgálatot, ott készülékenként kb.5 ezer Ft-al lehet számolni, de egy átlagosnak számító lakásnál 25 ezernél nem lesz több. Persze nem is ez a fő kiadás, hanem amikor találnak valami gubancot, már pedig erre 20-30 éves cuccoknál komoly esély van. -
Üdv!
Eladó egy Saunier Duval Opalia C 14E típusú fali átfolyós, kéménybe kötős rendszerű gázbojler. A készülék 2006-os vásárlású, hibátlan. Főbb jellemzői: elektromos(elemes) gyújtás, nincs őrláng, folyamatos lángszabályozás, ionizációs lángőrzés, füstgázszenzor, állítható vízhőmérséklet(25-50 C), 14 l/perc teljesítmény.
A hazai piacon kapható termékek közül az egyik legjobb minőség, jelenleg 78 és 84 ezer forint körüli árakon kaphatók az üzletekben.
A készülék azért vált feleslegessé, mert a nyílászárók cseréje miatt, a gázos hatóság csak villanybojler használatát engedélyezi a továbbiakban.
A készülék Hódmezővásárhelyen található.
Irányár:32.000.- Ft -
Üdv!
Eladó egy Saunier Duval Opalia C 14E típusú fali átfolyós rendszerű gázbojler. A készülék 2006-os vásárlású, hibátlan. Főbb jellemzői: elektromos(elemes) gyújtás, nincs őrláng, folyamatos lángszabályozás, ionizációs lángőrzés, füstgázszenzor, állítható vízhőmérséklet(25-50 C), 14 l/perc teljesítmény.
A hazai piacon kapható termékek közül az egyik legjobb minőség, jelenleg 78 és 84 ezer forint körüli árakon kaphatók az üzletekben.
A készülék azért vált feleslegessé, mert a nyílászárók cseréje miatt, a gázos hatóság csak villanybojler használatát engedélyezi a továbbiakban.
A készülék Hódmezővásárhelyen található. -
Üdv!
Eladó egy Saunier Duval Opalia C 14E típusú fali átfolyós rendszerű gázbojler. A készülék 2006-os vásárlású, hibátlan. Főbb jellemzői: elektromos(elemes) gyújtás, nincs őrláng, folyamatos lángszabályozás, ionizációs lángőrzés, füstgázszenzor, állítható vízhőmérséklet(25-50 C), 14 l/perc teljesítmény.
Irányár: 32.000.- Ft
A készülék azért vált feleslegessé, mert a nyílászárók cseréje miatt, a gázos hatóság csak villanybojler használatát engedélyezi a továbbiakban. -
Üdv!
Eladóvá vált a következő két monitor:
ASUS MB 17SE LCD monitor. Ár: 10e Ft. 2006-ban vettem, de már lassan 4 éve a gyári dobozában pihen, az összes tartozékaival együtt. Bővebb infók a monitorról innen:[link]ASUS VH 222H LCD monitor. Ár: 20eFt. 2009 végén vásároltam, gari már nincs rajta, hibátlanul teszi a dolgát a mai napig. Gyári doboz + összes tartozék. Bővebb infók a monitorról innen:
[link]A monitorok Vásárhelyen vannak.
-
Üdv!
Eladó egy Corsair VX-450 W-es táp. 2008 novemberi, garancia már nincs rajta. Doboz + összes tartozék. Szétszedve, javítva nem, portalanítva viszont rendszeresen volt. Amit kiszolgált eddig: Intel E 8500-as proci, ASUS P5 Q SE alaplap, HD 4850-es VGA, Samsung 320GB HDD, 2x2 GB Kingston 1066 MHz-es RAM.
Személyesen elvihető Hódmezővásárhelyről, esetleg Szegedről.
Ár: 8.000.- Ft
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest