- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rhino666 #50403 üzenetére
Ha éjfélkor akarsz indulni (=kihasználni) akkor előtte nap kell megvenni. Ha 0:01-kor indulsz, akkor már aznap is jó.
De most tényleg. Irónia on. Ha 0:00-tól akarod kihasználni, akkor akkor indulsz, nem? Vagy ha reggel 6-kor indulsz, akkor menetben meg tudod venni felhajtás előtt a jegyet. Otthon durmolás közben ugyanannyira hasznos egy autópálya matrica, mintha csak később veszed.
Szerk: ha előre veszed most is úgy van. Egyébként mostanában volt pár változás, de szerintem ez évekkel ezelőtt változott ilyenre, pl a 3 naposat is kivezették.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Rhino666 #50385 üzenetére
Ilyet nem vennék,akkor inkább már Malibut
vicc vót
Nekem fontos volt,hogy szegedi üzletben vegyem,mert van egy év gari és bármikor megcsinálják ingyen. Rendelni akartam pestről,de inkább nem,oda furikázzam fel mindig? Kizárt. Pancser sarki szerelőhöz meg nem viszem,igaz a csóka aki bent dolgozik lehet maszekol otthon,majd kikérdezem,de még úgy is van egy évem,lehet el is adom és veszem a következőt. -
-
-
Polemius
senior tag
válasz
Rhino666 #50392 üzenetére
A vásárlás időpontját (óra, percre pontosan rögzítik, mikortól érvényes) megelőző időpontra nem lehet pályamatricát venni.
ematrica.autopalya.hu -
-
Frenky89
addikt
válasz
Rhino666 #50390 üzenetére
Teljesen f*szán.
Nem a Tesco-s "bicajokról" ismert csirkelábakra kell alapozni, mert az tényleg álló helyzetben is szétfolyik.
Én jobban kedvelem, ha nem pattog szanaszét az eleje, hanem szépen csillapít és szerintem vannak ezzel így jó sokan, nálam sokkal profibbak is.
Amúgy, ha csak városba kell, akkor még megértem (+hiba forrás), de értelmesebb teleszkópokat le lehet zárni és akkor 0-t mozog.
-
-
-
FIREBLADE78
addikt
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Rhino666 #50196 üzenetére
Rick-kel értek egyet. Öcsém br 210k-ért vett forgószéket, de 150kg terhelésre, 15 év gari.
És úgy kell beállítani, hogy fix ülőpárnával csak megtámasztja a hátad-derekad, de nem tartja. Okosok szerint ez az egészséges.
Az én fogószékem is felér vállig, kényelmes abban a fotelben elfeküdni, de tuti, hogy nem a legegészségesebb.
Ágymatracnak javaslom a nagykörúton szétnézni a Béke utca, Kálvária közötti részen. -
-
_Petya_
őstag
válasz
Rhino666 #50181 üzenetére
Ilyenem van, szerintem király: [link]
Egyébként, valaki meg tudná mondani, hogy az Időkép.hu radarképe nálam miért Miskolc-Nyíregyháza környékét mutatja? Át lehet ezt valahol állítani? Vagy honnan veszi az oldal, hogy engem pont az a környék érdekel? GeoIP? Vagy mi?
Petya
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Rhino666 #49630 üzenetére
állítólag ezeknek az alsó tápos csodáknak a lényege az hogy magasabbak mint egy átlagos ház
és alulról szívja be a levegőt és nem a házból szívja be a táp a meleg levegőt hanem hanem friss levegőt szív a hát alól
aztán hogy a gyakorlatban ez így van e vagy nem, azt sajnos nem tudom -
pmheros
őstag
válasz
Rhino666 #49625 üzenetére
Cooler Master Centurion 590
Rawulf -nak lehet lesz egy ilyen eladó -
válasz
Rhino666 #49509 üzenetére
Szerintem amikor tervezték a Multipla külső formáját akkor az összes létező szer hatása alatt lehetett a tervező csapat.Annyira ronda,hogy már attól szép de tény,hogy sok szaladgál az utakon.
Más.Most módosult a Kresz,hogy a bringások tudat módosult állapotban is hajthatnak bringát(amennyiben azt meg bírják lovagolni)
Megint más. Ismerősöm eladná a Három/Kardom(Harman/Kardon AVR 18 RDS házi mozi erősítőjét aminek távja nincs meg de szép és jó állapotú.
-
-
Syl
nagyúr
válasz
Rhino666 #49427 üzenetére
Gyorsabb. Ettől mindig idegbajt kapok. Nekem teljesen mindegy, hogy a fórum 0,4 vagy 0,3 sec alatt töltődik be.
Viszont az annál inkább érdekel, hogy a könyvjelzőket, előzményeket, bővítményeket stb. oda-vissza tudja szinkronizálni két számítógép (linux, win7) és a telefon között.
A biztonság meg egy olyan dolog, hogy mondhatnak/írhatnak akármit az új IE-re (az előzőekre is ilyeneket írtak, aztán kiderült, hogy hoppáhoppá), én többet nem hiszek nekik(#49428) totya694
IE emulátort? Jaj, Isten ments!
-
-
válasz
Rhino666 #49327 üzenetére
Szerintem az alapvető, hogy minden legyen meg több fizikai adathordozón, amik nincsenek egyszerre ugyanarra a rendszerre dugva. SSD-től függetlenül.
Amúgy én elképedve olvasom a rossz SSD-s tapasztalatokat, igaz, nekem saját tulajdonban csak egy van, az első, és a kezem alatt is csak néhány darab futott még át, de sosem találkoztam hibás darabbal.
Amit el tudok képzelni, (és ami PC-n is okozott nekem problémát vinyók esetén), hogy sokan szar minőségű vezetékekkel használják őket, rossz tápegységgel, stb.. nekem ezek már okoztak több vinyóhalált is.
Laptopban is el tudom képzelni, hogy egy konzumer szarokban a tápellátás nem annyira stabil, mint egy minőségi gépben, esetleg maga a vezérlő sem megfelelő belső beállíásokkal operál, vinyóból is hullik elég sok az ilyenekben.
Remélem, még sokáig nem találkozom hibás SSD-vel.
Az, hogy lassul.. nem tudom, mennyi idő után érezteti a hatását, 13TB olvasás, 4.5TB írás után még nem lassult, bár ez még fiatal darab, talán decemberi.
De amúgy szerintem ennyi.. minőségi táppal, jó vezetékekkel, normális eszközben, és nagy gond hátha nem lesz.
A backup meg tényleg alap.. -
Syl
nagyúr
válasz
Rhino666 #49327 üzenetére
2012 októberében új céges gépet raktam össze, SSD-vel természetesen (128 GB Samsung 830). Minden rajta van, win7, szoftverek, temp, hiberfil stb., stb. Az aktuális év munkafájljai szintén ezen SSD-n találhatók (Meg skydrive-ba szinkronizálva. A régi anyagok meg másik vinyón, plusz másik gépen is.). A HDSentinel szerint 2,55 TB írás van benne és 98%-os a kondíciója.
Szóval szerintem tök fölösleges ez az SSD para. -
-
-
sp3rhead
tag
válasz
Rhino666 #49315 üzenetére
jó, félreértettem én is a reccenés nélküli dolgot. akkor ugy mondom, hogy az aero ne olje meg a vga-t, illetve ha feltesznek egy bánom is én, most wanted, carbon, vagy valami ilyesmi játékot, akkor legyen alatta valami. erre az alaplapi (gma 950) nem elég. hangkártya meg minden ami olcso és win7re feltudom dobni, johet
de majd elválik.
szoval, bárki aki félreértett, vagy szenvedésnek tartja amit csinálok, elnézést
-
-
macilaci78
nagyúr
-
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Rhino666 #48531 üzenetére
Nem egy háztartást kell elköltöztetni, az ágyon kívül semmi bútorom nincs. Ami van az egy Ignissel jött ide 2 körrel.... Ja de, azóta lett 2 ikeas és két másfajta polc, ennyi...
A formája miatt azért elég jól pakolható, főleg ha 2 ember ül csak benne, 210x240-es Kanapét hozott a kolléga a Wagonnal el 2 körben el múltkor...
Inkább ebbe pakolnék mint egy akármilyen szedánba
-
-
válasz
Rhino666 #48310 üzenetére
többszörös titoktartási papírok következtében nem hozhatok ilyet nyilvánosságra mert nagyon megb*sznának
...
Ahogy Rawulf mondja ... inkább a dealer csoport számít... egy jobb csoportban 10%-kal is jobb árat lehet kapni... bizonyos termékekre...
Illetve a nagykerek - legalábbis akikkel dolgoztam - elég sóherek... akartam egyiktől - akinek dolgoztam - egy vonalkód olvasót venni... majd a legolcsóbb vonalkódolvasót elém tolták amit tudom, hogy 30%-kal olcsóbban adnak oda egyes partnereknek ... 10%-kal drágábban mint a listaár amiért az alap viszonteladó kapná
-
Syl
nagyúr
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Rhino666 #48207 üzenetére
Kíváncsi leszek milyen az LG, állítólag nem ugrál, és csendes is, hát pár hét és kiderül. Jövő hónapban vagy legkésőbb augusztusban letesztelem
A Samsung hűtők jók szerintetek? 100-ért kapni olyan alul fagyasztós kombit, ami 180 magas, kettőnknek bőven elég, és 10 év gar. van a kompresszorra. Erre gondoltam
-
-
SirRasor
addikt
válasz
Rhino666 #48094 üzenetére
A fúróhegy egy dolog, de a fúró is számít. Ütvefúró NEM JÓ vasbetonhoz, csak a fúrókalapács.
Szimpla fúró ütvefúrós fokozatban próbáltam 5 percig fúrni egy lyukat és csak 1-2 centire tudtam bemenni.
Aztán kaptam kölcsön fúrókalapácsot és fél óra alatt kifúrtam 9 lyukat ilyen ~6 cm mélységben, ahol inkább a söprés meg a létra arrébbrakása vitte el az idő nagy részét -
Rick4
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- PS Plus előfizetések
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest