- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
DarkByte #72572 üzenetére
"Én eleve nem értem ebben a biztosító rendszerben hogy miért jó az, hogy ha az én autómat összetörik akkor a túloldal biztosítója fizet ki? Miért nem az enyém fizet ki, és majd ő lejátssza ezt a dolgot a másik biztosítóval hogy milyen kompenzáció történjen? "
Mint a magyar egészségügy. Vonhatnak tőled hatalmas pénzeket is, hogy ellássanak belőle másokat. De amikor téged kell ellátni, akkor a 7ezer forintos színvonalát kapod. Vagy lehet mellette fizetni saját zsebből külön biztosítást (mint a casco?), magán ellátást.
-
_Petya_
őstag
válasz
DarkByte #72572 üzenetére
Én eleve nem értem ebben a biztosító rendszerben hogy miért jó az, hogy ha az én autómat összetörik akkor a túloldal biztosítója fizet ki? Miért nem az enyém fizet ki, és majd ő lejátssza ezt a dolgot a másik biztosítóval hogy milyen kompenzáció történjen? Csak mert így tulajdonképpen nincs választásom, hogy egy balesetben melyik biztosító fog nekem kedvezni vagy épp nem kedvezni. Azzal vagyok köteles tárgyalni aki a túloldalt biztosítja. Logikátlannak tűnik nekem, de elfogadtam már amúgy hogy ez így van és kész.
Igen, és épp ezért az ember KGFB esetén nem is törekszik a legjobb szolgáltatást nyúltó,legkorrektebb biztosítót keresni, egyetlen egy dolog számít, az ár... aztán meg ha tróger cégnél köti az illető, akkor sem ő szív, hanem az akinek kárt okoz
-
_Petya_
őstag
válasz
DarkByte #72569 üzenetére
Oké, tehát kifizették a gazdasági totálkárt, te a pénz töredékéből megcsináltattad, többit elraktad, ez oké.
Kérdés (főleg azokhoz akik értenek a biztosításokhoz): mi történik, ha újra balesetet szenvedsz, akkor mégegyszer kifizetik a gazdasági totálkárt? És harmadszor, stb? Nincs erre valami korlát?
Másik kérdés: ezt a kocsit javítás után eladod, valaki megveszi aki esetleg nem is tudja hogy már egyszer volt rá GTK kifizetés. Balesetet szenved, GTK. Mi történik? Ugyanaz a kérdés mint fent.
szerk: DarkByte no offense, nem azért kérdezem mert úgy gondolom rossz amit tettél, csak tényleg érdekel, mert ismerősöm is korábban GTK-s kocsit vett
-
Rick4
félisten
válasz
DarkByte #72116 üzenetére
Én Újpetőfitelepről is a rókusi pályaudvar épületében található rendelőbe járok, nyugodt szívvel ajánlom a dokinénit, Dr Tóth Edit. Egyrészt mindig van parkoló, a villamosmegálló 25m-re van az ajtótól, másrészt a dokinéni is teljesen jól végzi a munkáját, bár nem vagyok egy beteges típus, saccra 5 éven belül 2x voltam nála, és abból is az egyik jogsihosszabbításhoz szükséges 5 perces vizsgálat volt, de a családtagok ezzel- azzal összességében sűrűn keresik, és rossz dolgokról nem tudok.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
DarkByte #72013 üzenetére
Hányinger ez a garázs téma nálam.Ugye még mindig keresek/bérelnék én is,17nm-est.
Na most a sorunkon (panel) 6 lépcsőház van. Összesen 28 garázzsal.Ebből amit tudok: legalább!! 4 lomtárnak használják.Régi ruha,újság.Vagy 3-4 amiben autó,amit nem használnak,nem állnak ki vele soha.Rá van pakolva etc. És szintén vagy 4,amit egyáltalán nem használnak!Fél évente megjelennek,pakolnak ezt-azt.Aztán huss megint fél évig.De egy sem kiadó,az nem.Mert használjuk
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DarkByte #72003 üzenetére
Rá se ránts! Közös képviselőtől kikérni a létesítési okiratot, illetve az alaprajzot. Ugyanezeket tulajdonosként a földhivtaltól is. Ha az dupla garázs és nem garzon, akkor vitesd el az idegen autót a garázs elől, ha az parkoló, nem játszótér, akkor oda állhatsz. Nyugodta lehet köcsögölni.
A közös képviselővel nem mész messzire, ha igazat is ad neked, akkor sem megy szembe a többi tulajjal. -
Rick4
félisten
válasz
DarkByte #72003 üzenetére
1. A hirdetés szövege kikérhető a weboldaltól, az biztos.
2. Mindig az azámít, ami le van írva.
3. Kamerát raksz a kocsiba, és megnézed, ki pakolja a cetlit.
4. Mi van a társasház alapító okiratában az udvaron parkolásról?
5. Ha azt mondták, és ez nálad egy nagyon lényeges pont, miért nem irattad le velük? -
martonx
veterán
-
csoszogi
tag
válasz
DarkByte #71887 üzenetére
mi a [link] a Dorozsmai uton, vettunk alu profilos sinbe(ket pici csavarral lehet felfogatni a konyhapult aljara) csusztathato led csikot (jobb szellozes, a csik alatt felett), tobbfele volt nekik tobbfele meretben, de kettot en is osszeforrasztottam, mert olyan hosszu kellett. Tapegyseg a konyhapult tetejere, igy csak a kisfeszultsegu vezetek jon le, a 220-as a kapcsoloba kotve. Ott szellozik
senkit nem zavar, elfer. Nem volt draga, tobbfele profilbol, tipusbol(hideg/meleg/teljesitmeny) lehett valasztani. Segitokeszek voltak, ott elottunk osszeraktak a rendszert, hogy megnezzuk. Akkor derult ki, hogy hosszabb egyseghez nagyobb teljesitmenyu tapegyseg kell. Azt hozza kell tennem ket eve volt, azota nem tudom mennyit valtozott a kinalat. Akkor azt mondtak, helyi beszallito csinalta ezeket a dolgokat...egy probat meger. -
macilaci78
nagyúr
válasz
DarkByte #71885 üzenetére
Szilléri sgt sarkán van V-Tac viszonteladó.
Egy másik világítástechnika van az Árkád melletti utcában (a Bakay Nándorral ellentétes oldalon a parkolókijárattal szemben).Vannak sorkapcsos tápegységes, lyuggatott lemez burkolatú trafó jobban szellőzik, de úgy helyezd el, hogy véletlenül se tudjon hozzányúlni kisgyerek, vagy aki a sötétben matat...
Vagy vannak kimondott bútorvilágítók, direkt lehet kötni hálózati áramra, és wago-val, sorkapoccsal biztonságosan beköthető. -
azbest
félisten
válasz
DarkByte #71779 üzenetére
nekem nincs ilyennel tapasztalatom. Pontosabban a bnc kábeles netkábelre való média konverterhez volt szerencsém, de az gondolom nem egészen ilyen. Azért botlottam csak bele, mert nézegettem, hogy van-e módja annak, hogy fal fúrás nélkül másik helyiségbe tehessem a nas-omat, de a sebessége se romoljon nagyon. Hát sajnos értelmes határokon belül nem volt, még mindig a kábel a legegyszerűbb és olcsóbb itt.
Ja, azt gondoltam, hogy alap, hogy nem használt kábelre lehet kötni
Valahol kell legyen egy hely, ahol a kábeltévések is lehúzzák a bejövő kábelt lakásonként. Ha más nem ott le lehet választani a többiektől, ha a lakásban nem lenne mód.
Mondjuk voltak neten olyanok is, ahol az ábrán a kábeles adás mellé rajzolták, gondolom attól függ melyik frekvenciát használja, hogy mekkora gondot tud okozni. De a kábelszolgáltató hálózatára nem illik rátenni.
-
Rick4
félisten
válasz
DarkByte #71732 üzenetére
Én úgy tudom, 5 évente kell vizsgálat, illetve ahol volt, ott attól 2013-tól még kötelező. Más kérdés, mikor derül ki, és ha kiderült, van-e lehetőség pótolni, vagy azonnal szankcionálják.
Én mondjuk a saját életemért cserébe ezzel nem játszanék, ha a szomszéd mama robbant, akkor se jó móka.
-
Rick4
félisten
válasz
DarkByte #71718 üzenetére
Nem panelt írtam, hanem tömblakást, az nem az építőanyagot, hanem az egy épületen belüli sok lakást takarná az én értelmezésemben. A törvény szintén nem panelről beszél, hanem társasházról, ott megint csak nem az építőanyagot veszik figyelembe.
Itt olvashatsz erről: [link]
-
Rick4
félisten
válasz
DarkByte #71708 üzenetére
Mielőtt gáztűzhelyet veszel, tegyél még félre pénzt a többi dologra is. Évek óta kötelező mellé tömblakásba a mágneskapcsolós gázvezeték, a szagelszívó, a helyiség átszellőzöttségének a megoldása, mindezt szakembernek kell bekötni, és jegyzőkönyvezni, csak az utolsó tétel kb 30 ezres...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DarkByte #71539 üzenetére
A Török Zárszaküzletet merem ajánlani, korrektek, segítőkészek.
Ja, egy ötlet: a zárakat át lehet kódolni... Beviszed a meglévő zárat, kiborítják, a tolattyúkat más sorrendbe visszarakják és csinálnak hozzá kulcsot. Budapesten csinálták ezt meg nekem, amikor az adott méretű zárból a legolcsóbb is 20k-t nyaldosta, ez a művelet meg került 4,5k-ba.
Ne egyszerre vidd el az összes zárat...Agyasima: Ha megvan még, a Takaréktár utcában van csomagolástechnikai szaküzlet, ott is megnézném a fóliát.
Fólia és fólia közt van különbség. Egy párafékező fólián át lehet szellenteni, egy mezőgazdasági taposófóliát meg leraksz a csupasz betonra és fa létrával, vagy falvésés miatti törmelékkel sincs baja. -
csoszogi
tag
válasz
DarkByte #71531 üzenetére
en hevederzarhoz, mivel speci volt, csak a Torok zaruzletben kaptam masik betetet, ami a Mars ter mellett van, a templomnal. De ok is azt mondtak, kell a zarbetet, hogy megfelelot tudjanak adni.. kb 5000 forint volt. A heten masoltatttam kulcsot, eleg draga mulatsag lett 700-1000 forint kulcstol fuggoen. Hevederzarba meg 2000
-
_Petya_
őstag
válasz
DarkByte #71531 üzenetére
A Kálvária téren a körforgalomnál van egy zárszaküzlet, ott jó fejek, azt is megoldják hogy mind3 zárat ugyanazzal a kulccsal tudod nyitni, nálam is igy van, marha kényelmes. Nekem a garázsomra volt felrakva régi hevederzár, csak ott kaptam hozzá betétet, mert valami helyi kisipari termék volt, sehol máshol nem is ismerték a típust...
szerk: ők nem biztos hogy helyszínen szerelnek, de egy darab csavarhúzó kell hozzá és 5 perc. Előtte persze fel kell mérni hogy milyen van most benne, ha nem boldogulsz tudok benne segíteni, meg a beszerelésben is, de tényleg nem bonyolult.
-
martonx
veterán
válasz
DarkByte #71308 üzenetére
Bármit tudsz skálázni, mindegy hogy PHP-e. Az adatbázis skálázása nehezebb téma (ez sem postgres függő, minden DB-t macerás skálázni), a webszerverek skálázása nagyon egyszerű. A session kezelést is simán tudja a sticky session round-robin kezelni akárhány felé (más kérdés, hogy azért tipikusan és szerencsére eléggé elvétve ilyenkor tudnak lenni fura session hibák, ha az eredeti rendszer nem skálázhatóan készült).
Plusz nyilván nem ez a leghatékonyabb módja a skálázásnak, csak arra akartam reflektálni, hogy a skálázás nem nagy ügy függetlenül a programnyelvtől. -
azbest
félisten
válasz
DarkByte #71156 üzenetére
tudtommal nincs ideiglenes lakcímkártya...
tartózkodási helyet lehet ráíratni, ami nem kerül semmibe. Lehet most egyelőre elegendő az új címed, mint tartózkodási hely? Az állandó lakcím pedig az eredeti.
A tartózkodási hely lakcím kártyára kerülése elegendő a kedvezményes parkolókártyához is a lakás mellé.
-
ShadowX
őstag
válasz
DarkByte #70545 üzenetére
Nem kell messzire menni sajnos. Szegeden is rengeteg a türelmetlen, agresszív és szabályokat be nem tartó "sofőr". A kedvencem a seggedbe jövő, majd utolsó pillanatban sávot váltó kisk@csög (akinél annyira ordít a zene, hogy hallom ahogy rezeg a rendszámtábla rögzítő). Meg azok, akik azt hiszik, hogy övéké az út mindkét sávja és még nekem kell lehúzódnom, ha nem akarom, hogy leverje a tükröt. Kezdünk nagyon romános stílusban vezetni itthon is.
-
válasz
DarkByte #70095 üzenetére
Szerintem vedd meg az LG-t nyugodtan, vagy egy Electroluxot (ugyanaz, mint az AEG vagy Bosch, csak más a matrica rajta).
A Whirlpool olcsóbb, meg garanciás is boztos, de sokra mégy vele, ha havonta két hetet vársz a szervizre, és anyádékhoz hordod a ruhát mosni hátizsákkal... -
Rick4
félisten
válasz
DarkByte #70095 üzenetére
Nem jó, mert a motorra kapsz 10 év garit, azt meg cseszheted. A háztartásigép-szerelő haveromnak a műhelye mellett hegyekben állnak a mosógépek, 1000-ból ha 1-nek elromlik a motorja, akkor sokat mondok. Vedd meg nyugodtan a legolcsóbb whirlpoolt, vagy a legolcsóbb fagort, amennyiben mosni szeretnél, a sznobizásra jó az aeg, bosch, lg.
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
DarkByte #69721 üzenetére
Nem tudom, mennyiben köti a kezüket, hogy ez a mabisz közvetlenül, és mennyire tudnak papírilag is rugalmasak lenni, az én esetem bő 3 éve volt, a generali nem kért semmit, utalt, és csináljak a pénzzel, mait akarok. Konkrét tapasztalat híján nem tudok mondani semmit, de majd te elmeséled, mi volt.
Valóban, ha törik a szemüveg, kar, noti, az mind mind fizetős. Kárt térítenek, és nem csak az autóban okozott kárt, hanem mindennemű kárt, de ezt jobb konkrétan az elején papírra leírni és ajánlott tértivevényes levélben elküldeni nekik, (mert gondolom nem személyesen járkálsz majd pestre) jusson csak időben a tudomásukra.
-
Rick4
félisten
válasz
DarkByte #69710 üzenetére
Lehet nem voltam pontos, itt a generali kárfelmérője jött ki, házon belül biztosan gyorsabban megy. Valami olyan rémlik, hogy mostmár nem lehet húzni annyira az ügyet, talán 90 napjuk van lerendezni? Amúgy kér teljes kártérítést, kiesett munka, telefonálgatás, stb stb, ne csak a javítást fizessék ki. Valamennyi, a balesettel összefüggő igazolt károdat kötelesek megtéríteni.
-
Rick4
félisten
válasz
DarkByte #69707 üzenetére
Ja, annak tényleg nincs levelezője, és a mabisz az illetékes.
Egy ilyen ügyem volt 25 év alatt, egy szemből jövő leverte a tükrömet, videofelvétel is volt, úgyhogy nem volt kérdés, ki a felelős, papírkitöltés után 3-4 nappal jött a kárfelmérő, másnapra adott egy 45 ezres ajánlatot, elfogadtuk, 1 nappal később számlán volt a pénz, 3 ezerért vettem másik tükröt.
-
Rick4
félisten
válasz
DarkByte #69702 üzenetére
Rendőrt gondolom azonnal hívtál, és meg is történt minden, helyszíni szemle, a másik fél hiba elismerése utána európai baleseti bejelentő kitöltés, a rendőrség is a másikat látta 100%-ban hibásnak, ugye? Ismered a külföldi biztosító magyar levelezőjét? Ha nem, akkor kell mabisz.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
DarkByte #69402 üzenetére
Otthon sütött kenyérre csak ösztönözni tudlak. Mi így csináljuk már egy ideje. Nemrég lett véve egy kenyérsütő, ezzel jó kenyeret lehet sütni, mondjuk nem is az olcsóbb kategóriából lett választva, meg kis idő kellett, amíg kitapasztaltuk. Előtte robotgépben dagasztottuk a tésztát és sütőben sütöttük, na az tényleg jó volt, nem is tudom, hogy miért nem úgy csináljuk már.
-
csoszogi
tag
válasz
DarkByte #69166 üzenetére
Hali
A csipesz neve: bindercsipesz, többféle méretben kapható, párszáz forint, papírboltokban van. A youtubon van más bindercsipeszes, ötletes telefontartó, valami ilyesmi neveken futnak, többféle dolgokat lehet ezek között találni: 10 LIFE HACKS WHICH SIMPLIFY YOUR LIFE
üdv
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte #69165 üzenetére
Telefontartó egy nagy csipeszből. [link] Meglepően használhatónak tűnik.
Valami puhával bevonni a villákat és akkor a telefont se karmolja össze. Bár a videóban azt mondja gumírozottak.
Mondjuk én még ekkora csipeszt kb. sehol nem láttam a környezetemben, de biztosan létezik -
macilaci78
nagyúr
válasz
DarkByte #69155 üzenetére
A szellőzőrácsra csiptethető cool nyáron, mert hűti a telót, de télen meg fűti.
Én sélvédőre csiptetőset használok, igaz, csak kölcsön kocsiban. 1200 km-en sem esett le.
Ha pedig egy örökkévalóságnak szánod, akkor vegyél olyat, amit a műszerfalra lehet ragasztani, csavarozni és nem esik le.Nekem az nem tetszik, amikor rossz úton a hosszú kar miatt rezeg az egész. Alacsony sebességnél annyira nem gáz, magas sebességnél meg nem kell olyan sűrűn ránézni, de azért zavar.
Semmi esetre sem tenném kormányvonal alá, vagy tükörre. Nem akarom az út helyett nézni, vagy a tükröt kitakarni. Nekem a műszerfal közvetlen közelében vagy az A-oszlop mellett, vagy a jobbra a tükör vonala és a kormány között vált be. Bár én magas vagyok, ellátok felette, így engem nem zavar.
Olyat is láttam, amit a kormánykerékbe lehet rakni 12 óra irányba. A mai GPS már mutatja a sebességet, a fordulatszám egy gyakorlott vezetőnek dísz, az üzemanyag és egyéb jelzéseket meg úgyis ritkábban nézed.
Az autót meg üresen is feltörik, van, hogy maga az autó az érték, nem az, ami a zsebekben van. Telefontartóért nem törik fel, mert elég kis eséllyel hagynak telefont a kocsiban.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
DarkByte #69133 üzenetére
A közelben árulnak egy lakást (nem tudom melyik ingatlanos cég), de a közvetítő összeszervez 3-4 csapat érdeklődőt és 1 órát váratja őket az utcán, mikor végre megérkezik. Ugyanaz a szövege: lerobbant az autója és kölcsön kellett kérni egyet. Én már 3 turnust láttam, lehet volt több is. Eléggé gusztustalan hozzáállás.
-
Gergello
addikt
válasz
DarkByte #69130 üzenetére
Valamelyik nagy nevű iroda legalább ?
Vevőként eggyel volt dolgom, az 100% korrekt, pontos.
Eladóként már sokkal többel, jöttek volna szerződni, azok huh....
Már hozza is a vevőt, csak szerződjünk. Vidéki idős néni, készpénzes vevő !
Jah, pont 4. emelet, zárószintre, lift mentes házba ...
Kollégámnál ugyanez a mese, idős házaspár tanyáról a 10.-re, stb... -
-
azbest
félisten
válasz
DarkByte #68973 üzenetére
Önmagában az eltüntetés hypo-val megoldható általában. Nálam is vannak hőhidak a sarkokban és durván fekete penészfoltok nőttek (lakótársat nem zavarta).
Először vettünk Szavo penészírtót, ami kb egy ezres flakonoként
De az összetevőket elolvasva kiderült, hogy normál koncentrációjú háztartási hypo + illatosító van benne.
Úgyhogy később már csak a hypot vettem, amivel újratöltöttem a flakont (~80 forint / liter).Nem érdemes nagyon eláztatni vele, ráfújok annyit, hogy ne nagyon csorogjon. Aztán egy óra múlva újra, majd újra. De lehet mondjuk naponta egyszer is. Meglepően gyorsan visszafehéredik. Utána érdemes figyelni, hogy mikor kezd megint foltosodni és akkor már 1-1 fújás eltűnteti. Persze van szaga, de ha mértékletesen alkalmazzuk nem annyira durva, mert hamar lebomlik.
Azt a színes falat nem tudom mennyire bántja a hypo, érdemes esetleg nem látható helyen rápróbálni, hogy kifakítja -e.
Az ilyen filléres páramérő szerint még száraz levegőnél is vizesedik a sarok. Egyszerűen azért, mert a normál 22 fokon az már erősen száraz levegő, de ott a fal 10 fok alá is esik és azon a hőfokon már az már harmatpont alatt van. Nincs mit tenni, nincs szigetelve a beton elem.
Ilyen helyen az ablakokat is érdemes megnézni, mert lehet ott is vannak penészes részek. -
Rick4
félisten
válasz
DarkByte #68973 üzenetére
A bejáratnál, illetve a fa ablakokon látok fekete penész nyomot amit ha jól gondolom egy csiszolás és festés eltüntet.
Igen, úgy 2-3 hónap időtartamra. Persze előjönni akkor fog, ha mindent megteszel, hogy előjöjjön, gyakori szellőztetés, és szárítógép sokat segít a dolgon, HA ez a kiinduló ok. Ha hibás építés, akkor csinálhatsz neki bármit, ilyen lesz.
-
Luighi
senior tag
válasz
DarkByte #68922 üzenetére
Új építésű házak általában - főleg a gyorsan épített társasházak esetén - jellemzően penészesednek. Ez azért van, mert az építés során qvasok vizet felhasználnak, és nincs ideje kiszáradni a falnak. A beton, a vakolat, a glettelés és a festés is vizet igényel. Ha kívülről kap a szerkezet egy hőszigetelés és egy műgyantás nemesvakolatot, akkor az jóól lezárja, semmi víz nem tud kipárologni.
így marad a sűrű szellőztetés, vagy az ipari páraelszívó használata. Nem árt pár fokkal megemelni a szoba hőmérsékletét is, így jön ki jó harmatpont a h-x diagrammon
-
Rick4
félisten
válasz
DarkByte #68922 üzenetére
A penész az nem egyszerű dolog, a szellőztetés és a légmozgás hiánya is okozhatná, de rendszerint a dolog bonyolultabb, főleg ha még most, május közepén is látszik belőle valami. A probléma nem annyiból oldódik meg, hogy festeni kell, ahol ilyet látsz télen, ott egyrészt hőhíd van, ami egy építészeti- szerkezeti probléma, tehát csak úgy hipp-hopp nem fogod tudni megoldani, másrészt ha nem csak hőhíd lenne, hanem gépészeti probléma, a nagy baj az, hogy a vakolat sem tud annyi nedvességet felvenni, amennyi a levegőben van, a szellőzés nincs megoldva rendesen, tehát az valahol ki fog csapódni, folyik majd az ablakokon, szekrény mögött, és a penészgomba bizony szaporodik. Megbüdösödik a ruhád a szekrényben, átveszi a szagot szinte minden, arról már nem is beszélve, hogy belélegzed a penészgombát, ami súlyos esetben akár még az ember tüdejében is képel elszaporodni. Ha ez ilyen, és most is ott van, gyakorlatilag falbontás, újraszigetelés nélkül kiirthatatlan, de a szellőztetés megoldása nélkül nem fog véglegesen eltűnni.
Persze hogy van máshol is, ezek a lakóparkok nem arról szólnak, hogy csúcsminőségű anyagokkal, csúcs áron értékesítsenek lakásokat, akkor se lesz olyan profit mint így, olcsón felépítve, piaci áron eladva.... Jellemzően kispórolnak ezt- azt, a fal vakolattal együtt olyan vastag, mint anélkül kellene legyen, mókolnak, kókányolnak, nem a terveknek megfelelően építenek, stb stb, sőt, talán épp azon a környéknek volt olyasmi probléma pár éve, hogy megtaláltak valami vízbefolyást, a két épületrész között nem volt sehova se elvezetve az esővíz, és ott állt a falban...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest