- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
Rhino666 #58988 üzenetére
en havernak adtam kolcson a horonymaromat harom gyemanttarcsaval, par meter kabelcsatorna kivesesehez
harom honap mulva szol, hogy sajnos elromlott
ket ev mulva visszahozza......ugy, hogy nem csinaltatta meg
szaladgalok, megjavittatom, a penzt atutalja
hat asszem en mar nem adok kolcson szerszamot senkinek az eletben
-
_Petya_
őstag
válasz
Rhino666 #58319 üzenetére
Ez ugyanaz a szar kínai termék, csak jobb a marketingje...
Laktam olyan helyen (albérletben) ahol ilyen volt. Hihetetlen béna volt, a zár 3 hónap alatt hullott szét, természetesen kínai, semmi mással nem kompatibilis, garancia nincs. Csak ugyanazt a gagyit lehet bele tenni, ami ugyanúgy szétesik magától. Egyébként érzésre is gyenge volt, lehetett érezni, milyen vékony anyagból van... a videón is látható.
Igazából, mindenki azzal szopatja magát, amivel akarja, véleményt kértetek, én írtam, ha nem tetszik, vegyétek a kínai szart
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Rhino666 #58256 üzenetére
Ha nincs szaki, akkor irány az OBI!
Csőfogó, T-idom, mosogatógéphez elzáró csap, teflon szalag.
Ha merev cső van a mosogató és a fali kiállás között, akkor vegyél még egy fém harisnyás vízvezetékcsövet.Mosógépet kötöttem így be 1,5 éve, hiba nélkül megy. (Csőfogót kaptam kölcsön, kenderkócot Apám adott, házi sertészsírral, vagy étkezési olajjal is lehet tömíteni, a többit egy családi pizza árából megúsztam.)
-
-
azbest
félisten
-
-
válasz
Rhino666 #57800 üzenetére
Nekem olyankor van ilyen előző évezred - retró fílingem, mikor olyan valakivel kommunikálok írásban, akinek 2015-ben sincs ékezetes billentyűzete.
Anno emlékszem '94-ben az AT csatlakozós billentyűzetemen ráragasztott fóliával már volt ékezet, és egy cp852 kis rezidens progival még dosban is tudtunk ékezettel írni.
-
-
válasz
Rhino666 #57744 üzenetére
Hát, azon a vason, amin néhány alsós WP teló szalad, inkább nem akarnék Lolcsit.
Amúgy épp ma nézegettem, az új Samsung telefonok durvák. Főleg az edge, jól néz ki, brutál a kijelző, és végre fém, illetve nem is olyan ocsmány, mint a Samsungok általában.
Már csak az a kérdés, nyitott-e a loader, hogy normális operációs rendszert haxolhasson rá az ember... pl Sailfish-t. -
pmheros
őstag
válasz
Rhino666 #57714 üzenetére
Kábeltévés hálózat, az nem egy optika. Gondolom megérezték hogy folyamatosan padlóra terhelem a kis kapacitású hálózati eszközeiket. Úgy voltak vele egy telefont megér.
Jó is származott a dologból: rájöttem hogy nem csak BD minőséggel lehetek boldog, és igazából amilyen tartalmak vannak mostanság, nem is nagyon kellenek azok.
-
HaZse
őstag
válasz
Rhino666 #57663 üzenetére
Hirtelen elgondolkodtam.
Lehet volt 20 éve is.
Amúgy az oldalukon a leírás minden elárul a "fejlődésükről". [link]
Erről jut eszembe. Ki emlékszik arra az elektrónikai alkatrész üzletre, ami a Dugonics u. 9. sz alatt volt egy garázsban?
Anno 1988-89-ben ott vettem az első forrasztani valókat.
-
quailstorm
félisten
válasz
Rhino666 #57663 üzenetére
Ahogy a mostani felületet elnéztem a gépükön, nem biztos hogy sok fejlődés van.
Amúgy nekem haver megtanította, hogy kell a ret katalógust használni, utána korrekt, közel van a sulihoz, odajárunk.
Szatellitben meg az Emil haverja apámnak, csak mióta elköltöztek, nem nagyon esett útba. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Rhino666 #57575 üzenetére
Nálunk a közös költségben benne van a gáz, központi fűtés és a víz is.
Szóval lakóközösségenként, lakásonként eltérő lehet, hogy milyen tételekből épül fel a közös költség.Nekem anno úgy tanították, hogy PTK szerint az lakás értéknövelő beruházásai a tulajdonost terhelik. Minden esetre amikor egész lakást béreltem, akkor erre hivatkoztam 5k/hó összeget lealkudtam a bérleti díjból.
Amikor meg albérlőtársaim voltam, adtam minden hónapban (1-2k-val magasabb) fix összeget, de hanyagoljanak azzal, hogy pl egy Domestos harmadának hó közbeni fizetgetésével hanyagoljanak. -
válasz
Rhino666 #57575 üzenetére
Ezek eleve nem is képezik a közös költség részét
Dehogynem. Nálunk pl lehetett választani a panelprogram kezdetén, hogy ki az aki fizeti egyben kp-ban, és ki az aki 8 évre lebontva megemelt közös költséget akar fizetni. Így van akinek 7-8k a közös költsége, van akinek bőven 10k fölött.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Rhino666 #57475 üzenetére
Kocsim nincs,kölyköm nincs,ribanc nincs akit ruhàztatni kéne,hagyne vegyek már azt amit akarok. Illetve egészséges kerékpározni. Természetesen hétköznapi biciklizésre soha nem adnék ennyi pénzt. Ha megnéztek egy amatőr mtb vagy országúti versenyt,ott sem 100k-s gépekkel eszetlenkednek
-
Syl
nagyúr
válasz
Rhino666 #57450 üzenetére
Sosem értettem mi értelme egy beszélgetésben a bruttó bért említeni. Az számít amiből kenyeret meg internetet tudok venni.
(#57453) martonx
>De legalább az interneted gyors?
Mihez képest.
- Fele ennyiért a digi dupla/tripla sebességet adna. Már ha kimerészkednének a panelnegyedből.
- Amikor először fizettem elő az internetre, akkor 14,4 Kbit/sec volt a menő -
-
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Rhino666 #57216 üzenetére
Engem egyszer a Tavasz utca - Öthalom utca sarkánál akartak b@sztatni a helyi erők éjfél után. Szerencsére a jelenlévők mindegyike jól ismerte a kisebbségi önkormányzat egyik fejesét és annak látóterünkben álló autóját, elég volt csak megemlítenem a nevét.
Egy barátom egy évet lakott a Pacsirta utca Árvíz és Öthalom utcák közötti szakaszán, nem volt panasza.
-
tisn
addikt
válasz
Rhino666 #57216 üzenetére
nekem 20m3 vo't, de ezt mondtam is
22C-nal
persze erosen fugg a falazat + nyilaszarok + szigetelestol is
tunder utcaban laktam meg a temeto lakopark elotti idoben, akkor nyugi volt
temeto-lakoparkos ismeroseim sem rinak, szoval viszonylag nyugis lehetpersze kerdes, hogy a pacsirta melyik vege
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #57177 üzenetére
Állítólag a 10% önerő ami odalesz, ha visszafizeted időben, nincs meglepi. Ha a szerződésen oda van írva, hogy az adataidat továbbadhatják, akkor leszerződsz velük, majd másnap írsz egy tértivevényes ajánlott levelet, hogy megtiltod az adataid továbbadását, és mindenféle marketingcélra felhasználását. Bár pont nálad lennének gondban a marketinges hívásnál, hogy egy jóreggelt-tel, vagy good morning-gal indítsanak inkább.
-
tisn
addikt
válasz
Rhino666 #56850 üzenetére
TIK kornyeki, belvarosi, normalis, jol felszerelt lakast ennyiert?
szúnyogháló, redőny előny
- klíma, mosogatógép előny
- bútorozatlan is jó (konyhabútor, hűtő stb. nem árt)max az enyemet vehetned ki, de nincs konyhabutor (meg az emlitett +-osok egyike sem
)
50-60 + rezsiert lehet, hogy kiadnam
ha meglesz a festes/parkettacsere + uj konyhaszekreny 80-90 + rezsi lesz a minimum (ha egyatalan kiadom )
-
-
válasz
Rhino666 #56850 üzenetére
80.000-ért ez kb lehetetlen szerintem még szegeden is ...
- rezsi: 25.000 (10.000 ft villany ... 5000 Ft víz... gáz átlag 10.000 Ft )
- internet: 3.000 Ft (+ kábel tv 2000 ft)
- közös kültség 7-8.000 Ft
- albira marad: 43.000 Ft ...szóval egy 10.000-sel minimum több lesz szerintem Szegeden ...
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #56165 üzenetére
Miért nem a pesti partner mond? Extravagáns, drága, puccos hely kell, vagy olcsó, jól megközelíthető valami? M5 felől neked a Lurdy van legközelebb, ha nem csíped a pesti közlekedést, és más dolgod nincs, ezt válaszd, végig befelé a pályán, majd egy balkanyar és 1000 méter a városban. Ott meg pl a semiramis.
Frenky89
Másik telepítő? Pont 3 hete jártam úgy, hogy egy a régi megszokottnál frissebb telepítővel pakoltam újra a rendszert, de érzésre lassabb volt, mint kellett volna. Egy másik gépre is felraktam, azon is lassú volt. A régit előkerestem, újraraktam mindkettőt, pörögnek, mint régen, tuti volt valami azzal az iso-val...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest