- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
vizslakutya #84286 üzenetére
ment privi.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
vizslakutya #83882 üzenetére
Hova vitték? Nem mennék, csak kíváncsiságból
-
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #83742 üzenetére
Én évek óta csak és kizárólag az Alfa klímát hívom. Eddig ők voltak az egyetlenek, akik ha megígérték, hogy jönnek (még ha időben távol is esett, mert ritkán hív az ember pont télen klímást), akkor is pontosan jöttek a megbeszélt időben. Árban se vészesek szerintem.
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #83503 üzenetére
1. Sosem ferdítek, az egyszerű oka csak annyi, hogy nincs rá szükségem, tények támasztják alá az állításomat. Nyugodtan olvasd végig a hozzászólást újra, és próbáld értelmezni, amit olvasol. Bemásolom neked azt a részt,amire sejtésem szerint megpróbáltál válaszolni, ne keveredj ismét értelmezési problémába:
no meg ugye az említett városkaput jelképező körforgalmak különösen jellemzőek Szegedre...
Véleményem szerint igaz, hogy ez nem egy egyszerű tőmondat, de azért annyira nem lehet bonyolult, hogy átlagos iq-val rendelkező embereknek se legyen gond ebből kihámozni annyit, hogy akkor nem egy belvárosi, hanem egy városszéli körforgalommal próbálkozunk, hát, ez neked most nem jött össze...
Aztán hogy ezeket te miért nem látod, vagy ha látod, miért tagadod, nem tudom, de nem is számít, ahogy a véleményed se számít.
Ha meg ez neked kampányszöveg, még úgy is hogy leírtam már két éve, meg egy éve is, akkor főleg nincs kérdésem. -
sarkanyolo2
őstag
válasz
vizslakutya #83515 üzenetére
Szillérire jött bizony, de nem tudom, hogy ilyen jellegű lehet-e.
-
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #83518 üzenetére
Őket már próbáltuk. Egyelőre egy szál pesti céget találtam, csak gondoltam hátha tud itt valaki közelebbről is céget.
-
veze
őstag
válasz
vizslakutya #83503 üzenetére
jut eszembe van már a fityesznek polgi jelöltje, vagy még mindig csak keresik az embert??
még sehol nem olvastam egy árva nevet sem, pedig már tavalyra igérték -
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #83494 üzenetére
Én nem a google maps alapján tájékozódom, és nem 4-5 éves képekkel próbálom a mondanivalómat alátámasztani, nem mindenki keresi azonos szinten az igazát....
Még mostanában is beletekerek az autókba havi 3000 km-t, pár éve még havi 6000-eket mentem, és az ment legalább 6-7 évig. Hidd el, nem sok város van az országban, ahol ne jártam volna, és nem csak keresztül utaztam, hanem ott volt dolgom, és ha már ott voltam, pont ebből a szemszögből is kritikusan néztem mindent.
De persze ha a 45 soros mondókámra neked csak ennyi reakció volt, és az is ilyen formában sikeredett, akkor ezt akár még sikerként is elkönyvelheted...
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #83219 üzenetére
Ez most még mindig a stimulátor?
-
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #83216 üzenetére
Te, mennyiért vásárolsz a Tescoban? 4 darab ilyen kuponért, azért nem kevés pénzt kell szerintem negyedévente ott hagyni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #83216 üzenetére
Lehet, legközelebb én is kibontom a borítékot, mielőtt kidobom.
-
válasz
vizslakutya #83183 üzenetére
Csak egy rossz poén lett volna. Korom - kéményseprő, érted
-
válasz
vizslakutya #83181 üzenetére
Kéményseprő voltál?
-
veze
őstag
válasz
vizslakutya #83178 üzenetére
fecske jó lesz?
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #83178 üzenetére
Rendszeresen járok uszni dechatlonosban.
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #83169 üzenetére
Ide azért lesz jó a gázsütő, mert ez van engedélyezve, becsövezve, a konyhai szellőzők ehhez vannak kialakítva. Se kábel, se nagyteljesítményű kismegszakító, se más...
-
-Tsaba-
tag
válasz
vizslakutya #83140 üzenetére
Köszönöm, bár csak közelebb lenne...
Rick4: Kerti sütögetős/kiülős alatt lesz, de lehet át kell majd helyezni, most még nem tisztázott a tájolása pontosan. És térkövet, vagy betont nem szívesen szednék vissza. Max még bontott téglára gondoltam...
-
Vesztor87
senior tag
válasz
vizslakutya #83028 üzenetére
Tuti? Befosas vt rendesen... Ment a busz, mögötte egy autó, mögöttem megint jöttek, azt hittem beleférek, de azzal nem szamoltam h a busz így belassul, szal az már nekem n sárga vt 😕
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #82962 üzenetére
Baktó mögött ott a huladékudvar, kiviszed, leteszed, mész dolgodra.
Előtte félbehajtod, majd negyedbe, ráülsz, összehúzod gumipókkal, összeragasztod széles ragasztószalaggal, és beteszed egy normál személyautóba is. Igaz, ez rugósnál nem működik, de akár fel is darabolhatod egy nagykéssel.
-
SirRasor
addikt
válasz
Matracot szeretnénk mi is cserélni, úgyhogy kérlek járj utána
-
ShadowX
őstag
válasz
Nálunk valaki kirakta itt a konténer mellé. Senkinek nem kell. Már külön faunát növesztett magának.
Szóval szerintem ne rakd ki abban bízva hogy elviszik majd...
Esetleg nem akartok egy lomtalanítást csinálni a többi lakóval közösen? Akkor ki lehet hívni a kukáskocsit egyszer díjmentesen és elviszik a lomokat.
-
lorcsi
veterán
válasz
rászorulóknak felajánlani ?
biztos vannak oylan szervezetek, akiknek szüksége lenen rá -
válasz
vizslakutya #82953 üzenetére
Vasárnapig volt. Pénteken voltunk függönyt venni, már csak pár ing meg visszamaradt táska volt, amúgy kongott az ürességtől...
Valami kínai lesz a helyén, ami az emeleten is volt, az biztos nyitva van. -
MadGame
senior tag
válasz
vizslakutya #82894 üzenetére
Igen, ilyesmire! Köszi szépen meg a többieknek is!
-
csoszogi
tag
válasz
vizslakutya #82885 üzenetére
Nalunk a foldhivatalbol jott emberke. Nem Szeged. Ok inteztek mindent, meres rajz stb. Szerintem nem is lehet mashogy. En a foldhivatalban erdeklodnek eloszor. Pont ilyen telek ujraszabasrol volt szo.
-
DarkByte
addikt
válasz
vizslakutya #82560 üzenetére
Csak bátorítani tudlak, én 2018 elején kezdtem, ~100kg-ról lementem apránként araszolva 90kg-ra, és folytatom tovább, remélem idén is le sikerült dobni még egy 10kg-t, és azzal már körülbelül elégedett is lennék indulásnak a 172cm-hez.
Észveszejtő módon nem szálltam el se a heti edzés mennyiséggel, sem a kaját nem alakítottam át annyira drasztikusan, csak odafigyelek a mennyiségekre (két majdnem teljes étkezés ebédre-vacsorára helyett inkább egy adag kettéfelezve), és hogy mit eszem (nincs kenyér és péksütemény, no sültkrumpli és hasonló szénhidrát nehéz köretek, több zöldség és gyümölcs, nasi csak nagy ritkán, de inkább semennyire). Azért havi egyszer belefér egy pizza vagy hamburger. Annak sem látom értelmét, hogy mindent megvon magától az ember. Persze ha ennél gyorsabb eredményt akarsz akkor amúgy kellene.
Már ez a 10kg rengeteget jelent, nem beszélve az állóképesség javulását. 2-3 emelet megmászásától nem zihálok őrült módjára például.Én mondjuk Izometriába járok, de ennek praktikussági okai vannak, mert egy szinttel a melóhely alatt van és így ebéd előtt le tudok ugrani egy órára.
-
ritkaság
aktív tag
válasz
vizslakutya #82552 üzenetére
Én valamikor a kőkorszakban Bercivel egy helyen edzettem. Aztán saját termet nyitottam'83-ban, sajnos '84-ben elvittek katonának...... A véleményem, hogy ne egyből a súlyzós edzéssel kezdj. Ha kell segítség keress meg priviben.
-
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #82560 üzenetére
Én akkor pláne a gymclass-t javaslom, nem frekventált időpontokban.
-
Digital
addikt
válasz
Egy helyet nem ajánlok, az MMS-t a József Attilán.
A többi ok, mindenhol segítenek, nem cikiznek. -
martonx
veterán
válasz
Attól függ mennyi pénzed van. Én a plaza-s GymClassban fogadnék egy személyi edző csajt (legalább biztos nem kell a terem túlvégébe nézni, ha jó csajt akarsz látni), legalábbis eleinte biztos, hogy elmagyarázza, mit hogyan érdemes, összeraktok egy edzéstervet, aztán hagy szóljon.
-
ShadowX
őstag
válasz
Én még életemben nem találkoztam olyannal, hogy beszóltak volna valakinek.
Más, amikor két hülye haver cinkeli egymást. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Ha már rászánod magad, hogy mégy, és csinálod, se kiröhögni, se kiutálni nem fognak.
-
tisn
addikt
válasz
kb. mindegy
en elhizott, oregedokent jartam parban es sehol sem szoltak be -
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #82457 üzenetére
Csak 1-2 forralt boros maradt nyitva.
-
válasz
vizslakutya #82440 üzenetére
Így van. Nem arról van szó, hogy minden francia szar és minden japán jó, csak az arányok mások.
Például volt kétszer fiatom, kétszer szar is volt. Az elsőt kaptam, szóval nem saját döntés volt, a másodikat tudatosan választottam a CNG miatt. Tudtam, hogy szar lesz, az is volt, de amíg olcsó volt a gáz, addig így is nagyon megérte. Mikor felemelték a gáz árát, akkor már nem érte meg, mert nem volt lényegesen olcsóbb járni vele, cserébe meg minden baja volt. Most egy japán dízelt koptatok, eddig beletoltam két év alatt 90000 km-t, szóval ha hirtelen mindene elromlik, már akkor is jó vagyok, de nem nagyon akar elromlaniDe nem nekem kell hinni, meg nem a haveroknak meg a fórumozóknak, hanem erre szakosodott cégek csinálnak statisztikákat sok-sok ezer autó adataiból. Annak lehet hinni...
-
Doggy dog
senior tag
válasz
vizslakutya #82430 üzenetére
Elektromos problémák (és egyéb meghibásodások) mennyire jellemzők?
H astrát váltana,ha úgy van,de 2 szerelő is lebeszél.
Inkább maradjak a H-nál.
Bár a típushibák meglepően egyformák ,az elektromos problémákat leszámítva. -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #82402 üzenetére
eladva
-
válasz
vizslakutya #82402 üzenetére
Hátha valaki viszi egy másik szőnyeg megjavításához
-
pulutodurumo
őstag
válasz
vizslakutya #82380 üzenetére
Azt hittem valami szólánc, csak írásjelekkel.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
vizslakutya #82378 üzenetére
?
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
vizslakutya #82371 üzenetére
Nagyon köszi tényleg! ^_^
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
vizslakutya #82347 üzenetére
Köszönöm szépen vizslakutyanak a laptop felajánlást, totya694-nak pedig a villámgyors átszerelést!
Szuper lett!
-
DarkByte
addikt
válasz
vizslakutya #82361 üzenetére
Hmm, ezt a kényszerű ingatlan eladást nem olvastam ki belőle. Mi scusi.
-
-Tsaba-
tag
válasz
vizslakutya #82342 üzenetére
Ismerős régi óráit ITT javítják/javították, igazi "békebeli" hely.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
vizslakutya #82347 üzenetére
Nagyonszeretném! Detényleg!
Írtam PM!
-
lorcsi
veterán
válasz
vizslakutya #82342 üzenetére
szia!
nekem ő csinált meg 2 régi karórámat is, bár vagy 2-3 éve is volt..de egy kérdést megér
Szegedi, magánszemély -
SirRasor
addikt
válasz
vizslakutya #82330 üzenetére
A telefonnak (Huawei P10 Lite) semmi köze hozzá: azt mutatja, hogy 100%-on van a hangerő. A fülesnél lehet hallani, hogy felmegy szépen a hangerő, majd csipog és ~30%-ot visszavesz. Gondolom akksikímélés
-
lorcsi
veterán
válasz
vizslakutya #82328 üzenetére
fb-n találtam:
"Akár életet is menthetnek azok a ruhadarabok, amik egy fogason lógnak a Csillag téri fiókkönyvtár előtt. A Somogyi könyvtárosai már tavaly elindították az úgynevezett szabadfogas akciót. Idén is várják az adományokat, legyen az kabát vagy más meleg ruhanemű. Ezeket kiakasztják a könyvtár elé és bárki, akinek szüksége van rá, elviheti." -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #82304 üzenetére
Elkelt
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #82301 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #82288 üzenetére
tetszik a rabalux
nekem megjott az uj csajnai, egyelore mukodokepesnek tunik, mindjart felrakom -
macilaci78
nagyúr
válasz
Az olcsóbbat vedd. Ezek jellemzően ilyen mindent egybe stílusú lámpák, azaz ha tönkremegy, az egész kuka.
Jelen esetben az olcsóbbnak a fénye is nagyobb. Mindkettő dimmelhető, állítható színhőmérséklettel, a BT nekem nem érné meg a felárat. -
SirRasor
addikt
válasz
Az előző hsz. Neked akart menni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #82279 üzenetére
Nálunk 4×4 méteren egy darab függesztett e27 van, 15 W, emlékeim szerint 1300-1350 lumennel, 4000 K-nel, untig elég.
Itt 17 W-hoz csak 1000 lument ír, amit keveslek, de a fényerő érzete függ a színhőmérséklettől is, ami itt állítható, plusz ugye a fényerő is. Alacsonyra állított fényerő esetén hajlamosabb a vibrálásra.Helyi megvilágítással készüljetek: íróasztalra és az ágy mellé egy-egy lámpa olvasáshoz. 2-5 W elég erre ledből.
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #82279 üzenetére
pont ugy nez ki, mint a
jeejayyeelight amit rendeltem kinabol, es nem is draga
faszom, inkabb neztem volna korul itthon -
DarkByte
addikt
válasz
vizslakutya #82268 üzenetére
MiLight RGBW égőm van otthon, amihez hub van. Csak próba gyanánt vettem, egy nagyobb akcióban. Sima LED-es égőként használom mostanra, mert nem bízom annyira benne, hogy non-stop áram alatt legyen. Ki tudja milyen tápja van, eléggé noname. De amúgy a legutolsó szín + fényerő beállítással kapcsol be mindig. A szoftverje amúgy katasztrófa, 3rd party Android app-al használtam, de nem túl kényelmes mobilt tapicskolva variálgatni, így emiatt is leszoktam róla.
Viszont a Xiaomi Yeelight-ot igen csak nézegetem (meg úgy alapvetően az egész Xiaomi Smart home kütyüket, mert jó áron vannak és a szoftverről is jókat hallani, pl. a xiaomify YouTube csatorna bemutatója alapján elég meggyőző) Hang parancsokkal és összekapcsolt szabályokkal adnék neki egy újabb esélyt. A Smart Home starter kit egy alap riasztónak sem rossz éppenséggel.
-
SirRasor
addikt
válasz
Ilyesmim volt.
Semmi gond nem volt vele: tudtam vezérelni telefonról bluetoothhal. Kikapcsolás után megtartotta a beállításokat: az időzítést is! Merthogy még időzíteni is lehet. Amit viszont nem reklámoznak, hogy az az X lumen az csak az eredeti színre (sárgás fehér) vonatkozik. A színváltást egy másik csoport RGB-led végzi, ami kb. fele olyan erős! -
macilaci78
nagyúr
válasz
Termékenként változó.
Van, ami egy gyári alapbeállítással indul, van, ami a legutóbbi használatnál folytatja, van, ahol testre tudod szabni az alapbeállítást. Mivel a fillérbaszó magyaroknak az itthon kínálat drága, a kínai változatok meg lutri, nincs mit javasolni.tisn: van, aki meg a gyenge induló fényt keresi, mert éjszaka WC-re botorkálni kellemetlen a max fényerő, folyamatosan világító irányfényt meg nem akar.
-
tisn
addikt
válasz
most rendeltem egyet, sajna nem igazan mukodott, csak egyszer az asztalon, felszerelve + utana az asztalon sem
nekem a taviranyitoval nem ment, nem sikerult osszeparoztatni, viszont okosteloval igen, azzal eleg jol lehetett vezerelni
asszem mindig max fenyerovel indult, nekem az amugy szimpibb, mert a bejarat/eloszoba/ebedlo egybefuggo reszbe kerult volna, es ha hazajovok jo ha nem az elozo este hangulatvilagitasavla indul
-
C. s.
addikt
válasz
vizslakutya #82187 üzenetére
Köszi szépen! És még csak föl sincs túrva.
macilaci78:
Köszi, de nemcsak a posta a gond, hanem az is, hogy az én nyakamra jár, hiába vagyok becsületes, ha ő elcsűri valahogy, és hiába tudom, hogy nem csaptam be, ha ő mást állít és rugdossa a kaput. Hogy bizonyítom be, hogy amikor átadtam, még jó volt? Sehogy. Tisztább ügy, ha beadom egy kereskedőhöz, és ő intéz mindent. Persze jól lesápolja. Azért a felénél többet ad, nem?
3/4?
-
veze
őstag
válasz
vizslakutya #82056 üzenetére
migránsokat üldöztek
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #81988 üzenetére
Meg várom a xiaomit.
-
azbest
félisten
válasz
vizslakutya #81977 üzenetére
a nyári 100 dolcsis akció faja volt gearbesten, olyan szállítási móddal + 7 dolcsiért, amikor ők intézik az eu-ba behozatalt is. Bár hamar rájöttem, hogy nyáron, nyitott ablakkal (nincs légkondi) nem érdemes használni, szóval csak nemrég kezdtem el aktívan használni. Nem tudom segít-e a poron
Alapból csendes, reggel beágyazás után kicsit jobban belehúz, akkor már lehet játékos pécé szinten van. A max fokozat az már ipari szintű.
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #81984 üzenetére
kosz, bar most egyatalan nem kapni
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #81977 üzenetére
Ez jó lenne gearbest nekem 170$t irt
-
CSorBA
őstag
válasz
vizslakutya #81950 üzenetére
A Tímár utcában is van egy varrónő, valahol itt: [link] (lehet a nyelvstúdió helyén)
-
csoszogi
tag
válasz
vizslakutya #81952 üzenetére
A, sajat magad en is csinaltam, tű cérna gombostű,a farmer kicsit fogosabb..
B, Csillag ter, ahol a hölgyek beszélgetnek, szerintem ott megcsinálják:
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #81950 üzenetére
Anyuka, nagymama?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #81882 üzenetére
-
dosailord
tag
válasz
vizslakutya #81793 üzenetére
Duplán köszi, már meg is vettem, illetve már tudom hova forduljak ha autóhifi cucc kell
(#81797) fero02 Valóban, ugyanolyat adtak mint amit a neten láttam 2004+ modellekhez.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #81713 üzenetére
Nekem helyem nincs 6 székhez.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #81706 üzenetére
a székek lábai javításra szorulnak (fixálni kell őket) - az a gond, hogy ehhez szét kell ütni a széket, a csapokat megtisztogatni, újra ragasztani, átpántolni egy napra. Ehhez viszont a kárpitot is le kell venni.
Sajnos a mai kárpitos- és asztalosárak mellett ez gazdasági totálkár. Hasonló széket 20 k alatt már kapni. Igen, tudom, hogy ez 10× drágább, nem lesz olcsóbb egy szakszerű javítás sem.
Az asztalnál kérdés, hogy milyen elven nyílik: fa a fán csúszik, vagy esetleg fém csúszka van? Ketté kell hajtani a lapot, vagy van egy bővítőlap, illetve annak hol a helye? -
ritkaság
aktív tag
válasz
vizslakutya #81706 üzenetére
-
nap
addikt
válasz
vizslakutya #81605 üzenetére
"robotporszívó és okos vécéülőke"
Bámulatos, hol tart ma már a tudomány. Bár én kicsit idegenkedek ezektől a 2 az 1-ben dolgoktól. -
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #81570 üzenetére
Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni. Hülyeség, vagy nem, regisztrációkor elfogadtad.
Van amúgy mögötte logika: az összes nepper telefosná a szaktopikokat a kapcsolódó, vagy helyettesítő termékekkel.Amúgy van lehetőség a kiskapukra, például gondoltad volna, hogy a kávé lokál topik?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #81568 üzenetére
Csak lokál topikban és az aprón.
Viszont aláírásba beteheted és szaktopikba is írhatsz.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #81567 üzenetére
Közben kiderült,hogy jó a 4/5 szériához is.
1 kérdés,szaktopicban linkelve lehet hirdetni?
-
Jimmy8
senior tag
válasz
vizslakutya #81529 üzenetére
Még egy szavazat a SPUR-ra
A mai világban kevés az ilyen megbízható és alapos szervíz. -
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #81515 üzenetére
Valóban, erről megfeledkeztem, pedig nekem is volt ilyen ügyem.
Zöld legyen, valami matt papíron, 80 g/m2 és ennyi. Nem kell ugyanazt a színt eltalálni, csak hasonlítson. Ne halvány, ne neonzöld legyen és kész.
Így viszont akármelyik papír-írószer megteszi. -
pulutodurumo
őstag
válasz
vizslakutya #81380 üzenetére
Nem idegen a fesztiválok világa. Pár éve dolgoztam a SZIN-en is. De ez most nagyon kemény. A Csongrádi környékén lakom, a pörgősebb részek rendesen hangosak. Hitelesített (nem) mérőkészülékem (telefon) -35 dB-t mutat a dobokra (100 hZ környéke).
-
csoszogi
tag
válasz
vizslakutya #81380 üzenetére
Pet Shop Boys..
-
Polemius
senior tag
válasz
vizslakutya #81374 üzenetére
Mi szerdán voltunk ott. Egyik sört nem tudták csapolni, másik langyos volt elsöre. 4 pultos volt kettönkre, de nem segített a másik 3 annak aki kiszolgált bennünket, pedig nem ment gördülékenyen a dolog...
Egy ideig nem megyek oda. -
pulutodurumo
őstag
válasz
vizslakutya #81374 üzenetére
Én csak egy sört ittam ott, de a hangulata jó.
-
tucsok.
senior tag
válasz
vizslakutya #80788 üzenetére
Szívesen
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
vizslakutya #80788 üzenetére
Jobbulást!
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #80666 üzenetére
-
tucsok.
senior tag
válasz
vizslakutya #80666 üzenetére
Bérkert klinika dr. Molnár Sándor urológus kb. 6000ft. Ultrahanggal dolgozik. Nagyon jó orvos merem ajánlani.
-
lorcsi
veterán
válasz
vizslakutya #80292 üzenetére
igen...a visszarakással van a baj
nem tudom ezt a szakik hogy csinálják meg..sehol nem találok róla helpet
-
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #79868 üzenetére
Azért szeretném remélni, hogy az itthon számlával vásárolt kínai kütyük nem esnek ebbe a kategóriába. Nem aliexpressről rendeltem 50 dollárért okosba a telefont
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
vizslakutya #79843 üzenetére
Az után lett nyitva a számla, hogy bevezették ezt az ingyenességet. Meg előtte volt olyan pénzfelvétele, amikor nem vontak le. Szóval valamit benéztek rendesen.
-
veze
őstag
válasz
vizslakutya #79843 üzenetére
Igy van, előtte nyilatkozni kell. Egy számlára egy nyilatkozat tehető 1x150ezerig, függetlenül attól hány gazdája van, hány fizetést utalnak oda. Mellesleg emelhetnék már ezt az összeghatárt is mert 2-3 éve lett meghatározva és azota a fizetések duplájára nőttek..
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #79826 üzenetére
Én szóltam időben, de úgy látszik, hiába, az már akkor is a legrosszabbak között volt. Hidd el, végigettem én már a szegedi kínálatot, tudom, hova nem szívesen megyek vissza. Én az ilyen alkalmakkor pont ezért nem bízom a véletlenre. Egyszer csak úgy ebédelve járhatsz xarul, de pont egy szülinap, vagy jeles esemény nem jó hazardírozás erre. Annál is jobban tudom, mivel a párom szülinapján a gőryben jártunk rosszul, holott ott mindig elégedettek voltunk mindennel, de változnak az idők, és hideg volt a második, törős volt a rántott húson a panír. Kaptunk egy komplett ebéd- vacsora meghívást cserébe, akármikor felhasználhattuk volna, de az elmúlt két évben nem volt kedvünk arra menni. Nem ezek ellen szól, de az a hely nekem sosem jött be úgy berendezés tekintetében sem, mint ahogy a kiszolgálás sem szimpi, nem vagyok egy nagy csárdázós, mindig fázok az ilyenektől. Ezért is inkább megyek oda, ami annyira nem puccos, viszont biztosan jót fogok kajálni. Az étel maga semmivel sem lesz jobb minőségű, de az árazás akkor is bántó, ha nem számít az ár.
Legközelebb óvatosabban. -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #79752 üzenetére
Megvolt az ebéd az Öregben,bár ne lett volna,kaki volt az egész!
6 fős születésnapi ebéd volt,a Hallé ízre,mennyiségre rendben volt,a Harcsapörkölt kevés és hideg volt,vissza is kellett küldeni,kihozták ugyanazt mikrózva,Szarvaspörkölt elfogyott,volt helyette Marhapöri szintén hidegen ledermedve a tányéron,a borral pedig csúnyán becsaptak bennünket. Félédes bor lett 2*2 deci rendelve,pincér visszajött ,közölte az éppen elfogyott,de tud helyette ajánlani Tokaji félédest,elfogadtuk,rendben is volt a bor,viszont a számlázáskor derült ki,hogy kb 4 szer drágább ,mint az amit eredetileg rendeltünk! 1500 forint decije !!! Azért ezt "illett" volna a rendelés módosításkor előre közölni,pláne úgy,hogy nem mi óhajtottuk,hanem a pincér ajánlotta fel !!! Így a 4 deci bor került 6000 forintba!!! Soha többet Öreg Körössy csárda! Nem beszélve arról,hogy ez egy halászcsárda és mégis hangos rockzene szólt egész ebéd alatt,ráadásul igen gagyi minőségben! (kb úgy,mintha Sokol rádiókat akasztottak volna fel a mennyezetre)A végszámla 31.500 froncsi !!
Rick4: ennyi pénzért még a sátort is megehettük volna a Kastélyban !
-
tucsok.
senior tag
válasz
vizslakutya #79756 üzenetére
Fasor vendéglő, van külön terem is.
-
lorcsi
veterán
válasz
jobb mint otthon
szerintem minőségibb hely -
Rick4
félisten
válasz
Inkább a kastélykertben. Fullos "azt eszel amit akarsz" 2600ft/fő. Jól főznek, és képtelenség végigenni a menüt. [link] Rendszeresen tartanak orr szülinapi mókát, tortát is szoktak vinni.
-
tisn
addikt
válasz
en a kiskorossyt jobban szeretem
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Ha fizeted a sört és a kaját, bármelyikben megünneplünk!
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #79614 üzenetére
Nem tudom, ez magánháznál hogy működik, de nekem egy beretta junior csi van fent, ami a régi téglakéménybe sincs már bekötve, hanem a falba lett egy lyuk vágva, és vízszintesen kilóg a kürtője, viszont azon túl, hogy az égéstermék kimegy rajta, a szükséges levegőt is azon keresztül szívja, tehát a ház levegőjéből nem használ semmit. Nem egy mai darab, lehet 5-6 éves is már. Létezik még olyan kazán, ami belülről szívja a levegőt?
-
válasz
vizslakutya #79588 üzenetére
Köszi, megnézem őket.
Kazánhoz pedig, még mindig forgalmazzák őket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest