- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Nem ismerem betűre a törvényt, rendeletet, de mindenhol csak azt szajkózzák, hogy akármilyen ruhadarab nem jó, kimondott maszk kell, ami lehet sebészeti, vagy akár szövet maszk is. A maszk anyagára nem ír előírást, kivételről sem tesz említést, csak annyit, hogy orrot, szájat eltakaró módon kell viselni.
Megtaláltam azt a kompromisszumot, ami ezen feltételeknek és a komfortos légáramlatnak egyszerre megfelel. Íme! -
martonx
veterán
A beltéri maszk viseléssel nincs is bajom, engem az agyatlan kültéri viselés idegesít. Amikor elmegyek este sétálni (kijárási tilalom 8-kor szevasz
, ezt is bőven el lehetne törölni, hiszen bakker hová is mennék este, ha nem sétálni, mikor minden más be van zárva
) , és az egész séta alatt 1-2 emberrel találkozok, őket is jó eséllyel az utca túloldalán / épp látom valahova bekanyarodni.
-
Valójában nem nagyon véd meg téged. Nézzük, hogyan is terjed egy cseppfertőzés az egészséges ember szemszögéből: van egy fertőző egyén, aki cseppeket bocsát ki. Jellemzően tüsszent vagy köhög (lehet még kiabálás vagy éneklés is, de betegen az kevésbé jellemző talán...) Ezek a cseppek szállnak pár másodpercig a levegőben (ekkor, ha éppen nem megy a szemedbe is, hanem csak a maszk által védett területre - mennyi ennek az esélye? nulla?-, akkor megvédhet éppen a maszk, de ez a kevésbé esélyes fertőzési mód), majd letelepednek valahol, lépcsőkorláton, bevásárlókocsi fogantyún, kilincsen, villamos kapaszkodón stb., amiről rámegy a kezedre és onnan fogod te magad belekenni a szádra, arcodra, szemedre stb., amikor odanyúlsz. Vagyis attól az egy esettől eltekintve, amikor közvetlenül rádtüsszent egy beteg, a gyakori kézmosás többet ér, mint a maszk.
-
quailstorm
félisten
Lotticában jobb a felszerelés, amúgy ugyanaz a tulaja a kettőnek, és a főnök ha jól emlékszem orvosi diplomával is rendelkezik.
Iris-ben nem tudnak mérni szemtengelyferdülést (Polatest), Lotticában tudnak.Amúgy a tapasztalatom ugyanez.
-
quailstorm
félisten
Én úgy gondolom, hogy igen. És emellett pokoli lassan lesz kiszállítva az az adag, ami akkor beragad.
Itt a cél az elrettentés, az olcsó vackok beáramlásának megállítása, ezért sem hiszem, hogy csak úgy elengednék az ügyintézés költségét.
Ha ráfekszik a kínai, úgy néz ki megoldható, hogy ne legyen ügyintézési költség, kérdés hogy ezt mennyire akarják majd.
-
kovaccss
tag
A fenét, mindenki a lehető legtöbbért akar mindent eladni, hogy minél többet kaszáljon rajta. Senkit nem érdekel hogy Mo-on milyen jövedelmek vannak. Havi nettó 2000-3000 €-ból (700e-1m Ft, Észak és Nyugat-Európában ezt simán megkereshetik a helyi lakosok, a magyar bevándorlók nem) én is másképpen költekeznék.
Válaszolt a Szkarabeusz: Poly(acrylic acid) partial sodium salt (nátrium-akrilát) 500 g 68900 Ft+Áfa. Poly(acrylic acid) partial potassium salt (kálium-akrilát) 1000 g 51870 Ft+Áfa. Megrendelés esetén fizetési mód előreutalás, a szállítási határidő kb. 2-4 hét.
Erre írtam hogy mi ez? Nekem a 10-20e/kg postával drága. A válaszuk ez volt: A megadott árakon tudjuk szállítani mint laboratóriumi anyagot.
Erre írtam: Nekem nem kell szuper drágán előállított szuper tiszta laboratóriumi minőségű anyag, elég a sima olcsó módszerrel előállított termék, mint az ebayesek. De kis mennyiségben (1 kg) postával 10-20e körül vannak, ahol több a postadíj, mint a termék ára. 5-10 kg-tól érné meg venni, de nem kell ennyi. Minél kisebb kiszerelésű annál drágább, minél nagyobb kiszerelésű annál olcsóbb, de egyik se jó nekem, mert mire a kg-onkénti ár jó lenne, már 25 kg-ot kéne vennem. Hiába van USA-ban 50 font = kb. 25 kg 65e Ft-ért, ahol 1 kg kb. 2600 Ft-ra jön ki, amikor nem kell 25 kg, és nem vásárolok USA-ból. [link]Érdekes ez a cég, mert ez van ott: Előírások szerint az alábbi vegyszereket magánszemélyeknek nem adható, amennyiben ezekre rendelés érkezik, automatikusan törlésre kerül: Kálium-permanganát, ecetsavanhidrid, hidrogén-peroxid, salétromsav, metanol, toluol, kloroform, nátrium-tetraborát, diklór-metán, króm és higany vegyületek.
Miért pont ezek tiltottak? Végignéztem, találtam még sok veszélyes, maró, gyúlékony, és mérgező anyagot, akkor ezeket simán megrendelhetem? Aceton, formaldehid, NaOH (nátrium-hidroxid), HF (hidrogén-fluorid), CaOH (kalcium-hidroxid, oltott mész), KOH (kálium-hidroxid), 96%-os kénsav (H2SO4), 37%-os sósav (HCl), stb.. A látott vegyszerek elég nagy része káros az egészségre, sőt van tiszta fém ólom is, ez is mérgező, a bőrön át is. Van fém nátrium is, vízbe dobva elbontja a vizet, és nagy hőfejlődése közben meggyullad a hidrogén, és szétfröccsen az egész. Nem értem, a simán megvehető anyagokból is sokféle dolgot lehet csinálni, ha valaki olyan, hogy ártani akar valakinek.Néztem a 90229-es eladó termékeit, van neki tiszta bizmut, erbium, indium, vanádium, kén, rénium, réz, szelén, ittrium, kobalt, arany, tantál, germánium, volfrám, zink, nióbium, lutécium, szamárium, magnézium, molibdén, diszprózium, holmium, nikkel, európium, prazeodímium, króm, stb., ár szerint csökkenően néztem a termékeit. Ez csak 26, és még van több is. Ezek nagy része ritka elem, érdekes. Plusz a világ legerősebb vas+neodímium+bór mágneséből sokféle van neki.
-
kovaccss
tag
A Szkarabeusz KFT-nek írtam mailt, nem válaszoltak, ma du. felhívtam őket, még leltároznak, meg a beszállítóik is, alapból nincs nekik egyik poliakrilát se (mint az oldalukon se), talán a jövő hétre utánanéznek a beszállítóiknál, mert a héten még áll minden. Nevetséges, hogy nem elég hogy dec. közepétől jan. elejéig 2 hétig áll minden az ünnepek miatt, semmit se lehet venni, ami nem kari ajándék, meg elintézni, még várni kell 1 hetet, hogy a jan. 11-es héten beinduljon az élet. Nincs értelme erre a cégre várnom, mert nem lesz semmi, ha meg tudnak szerezni, ez is 10e/kg körüli áron lesz, mert mindenki ráteszi a hasznát, a gyártó, a szállító a nagykerhez, a nagyker, stb., a végén még rámegy a világrekord 27% ÁFA is. Amúgy sem vesznek komolyan engem, amikor elmondtam, hogy kb. 1 kg kéne csak a nátriumosból. Ha tonna nagyságrendben kéne nekem, mint cégnek, akkor könnyebb dolgom lenne. Eleve alig vannak olyan cégek, ahol vegyi anyagokat kis tételben magánszemélyeknek eladnak, csupa olyan cég jön ki a keresésekre, ahol nagy tételben adnak csak el.
Bezzeg 99,99%os Titán rudakat lehet olcsón venni, 10×250 mm-es rúd 10 USD = 3200 Ft. A 4,5 g/cm3-es sűrűséggel ez 88 deka. [link] Tehát 1 kg tiszta titán nincs 4e Ft, közben a nátrium poliakrilát 10+e Ft/kg. Beszarok. -
Persze, semmi gond nincs abból, a csapvíz alapvetően nem ártalmas, tényleg kis mennyiségben vannak csak benne a káros anyagok, együtt lehet élni vele, de a tisztított/desztillált víz szintén nem ártalmas, ne terjesszünk ilyet.
És mivel a csapvíz rossz ízű - legalábbis én kifejezetten nem szeretem a klór ízét, az ólmot és a kloroformot sem szeretem még kis mennyiségben sem - inkább nélküle iszom. -
Nem ártalmatlan, csak a haszon/kár elv alapján kevésbé káros, mint ha nélküle innád a fertőzött vizet. Tök jó, hogy van a csapvíz, nagyon sokat tett a járványok és egyéb közegészségügyi állapotok javulásáért, de mivel már megvan az elérhető és megfizethető technológia, hogy otthon kiszedd belőle azokat az egészen biztosan nem jó anyagokat, amit nagyüzemileg nem lenne rentábilis kiszedni, miért ne tennéd, és miért ne javítanád még tovább a minőségét? Ráadásul még finomabb is, amiért önmagában képesek az emberek hihetetlen összegeket kifizetni, ez meg szinte ingyen van...
-
SharpSA
veterán
Nem írtam olyat, hogy a csapvizet csak szűrés után lehet fogyasztani, de mivel én már évek óta szűrt (és nem desztillált) vizet iszok, ahogy előttem írták, a csapvíz klór tartalmát igencsak megérzem akár a levesekben is és nagyon nem tetszik. Nincs rá szükségem, meg azokra sem, amik még e mellett a vízben vannak kivéve az ásványi anyagok, amelyekből ki tudja mennyi van ott... Amúgy meg eszek rendesen és ha jól tudom, emellett a szervezetnek inkább tisza vízre van csupán szüksége.
-
Én azért iszom, mert sokkal jobb íze van (illetve nem nagyon van íze). A csapvíz olyan gusztustalanul klóros, mintha mosogatószer maradt volna a pohárban. Még az ásványvizek is rossz ízűek, ha megszokod a tisztított vizet. Ezzel is főzök,a húsleves sokkal finomabb például.
Meg azért akármilyen kevés is van benne, a trihalo-metánt meg a kloroformot nem hasznosítja túl jól az ember -
Azért nem árt az a szűrő. A desztillált víztől meg soha semmi baja nem lett még senkinek, az ilyen urban legend, hogy nem lehet meginni. A csapvíz ásványi anyag tartalma meg elhanyagolható, egy falat egy almából vagy csirkecombból sokkal többet tartalmaz a szükséges anyagokból, mint amit csapvízzel be tudsz vinni egy hét alatt.
Ebben a topicban jól kiveséztük ezt már: [link] -
SharpSA
veterán
Szerintem ez a “káros a zsír” duma is egy ugyanolyan kampány része, mint a “káros a csapvíz”, hogy el lehessen adni utóbbi esetén az palackozott csapvizet, előbbi esetén meg amit helyette “javasolnak”. Nálam utóbbi esetén annyit értek el, hogy van aktív, több körös vízszűrő, mert azért a csapból folyó víz maradékát látva, az valóban nem túl bizalomgerjesztő...
-
ShadowX
őstag
Azért azt hozzá is kellene tenni, hogy a 80+ korúak többségének azért kellett zsírt ennie meg azzal főznie, mert nem volt más akkoriban (elérhető sem volt más, de pénzük sem volt másra), másrészt meg kellett az ez által biztosított energia. Nem tudom Te épp hogyan vagy vele, de én utoljára 25 éve voltam hagyma/paprikaföldön, akkoris már csak javarészt nézőként.
Nagyapám ezt évtizedeken keresztül megcsinálta, hogy legyen bevétel a családban. Ha emlékeim nem csalnak a kapálás, ültetés majd betakarítás sem épp volt egy kellemes meló.
Főleg nem a melegebb időszakokban + irdatlan energiát emésztett fel.
Ma pedig már alig végzünk ilyen jellegű fizikai munkát. Mindenki ITs meg közgazdász vagy épp jogász, de ha épp nem, jellemzően akkor sem a klasszikus értelemben vett fizikai munkát végezzük. Ehhez hozzátársul, hogy mindenhova kocsival kell menni, ezáltal nincs meg az a minimális mozgás sem, amivel ellensúlyozni lehetne az olaj- és zsírszármazékok káros hatásait (plusz ugye tényleg ott az általad említett gyorskaja is...).
Szóval egy szép kis összetett problémát generáltunk a fene nagy jólétünkkel. Az meg egy külön misét is megérne, hogy a tepertő, szalonna és zsír hármas miért olyan drága amilyen...régen egy részét kidobták, ma meg aranyáron mérik.
-
csoszogi
tag
A videó leírásából másolva:
"Hozzávalók: min. 2 db tojás / fő 1 ek. étolaj/ olívaolaj vagy 1 tk. vaj só őrölt fekete bors" szóval ez alá is tesznek olajat...a leharcolt teflon felület meg igaz, igencsak ragadós. G.R trükkje, hogy ha odakozmál valami, akkor forralj benne vizet, hagyd ott és akkor felázik. -
macilaci78
nagyúr
Én is kaptam kettőt, a kerámia főzőlapon és az indukciós tűzhelyen használhatatlan. Nem egyenletesen melegszik, cserébe összekarcolja az üveg felületet.
Azzal a hosszú szárral a mosogatógépben való elhelyezés is kalandos.Mi egy Intarspar-ban vettünk 3 darabos készletet porcelán bevonattal, mikor 6 éve indukciós tűzhelyre váltottunk. Bevált, igaz, nincs mosogatógépünk.
-
SirRasor
addikt
Ez nem sima adagoló, hanem a mosószert félig(negyedig...vagy akárhogy) vízzel kell keverni és HABOT ad ki.
https://www.youtube.com/watch?v=5PX5qH3J4nQ -
lupus_l
aktív tag
Csak O.V. mondta, hogy "boltokat", a tényleges rendeletben másképp fogalmaznak
A videójában látható részletből:
"a, a napi fogyasztási cikkeket értékesítő élelmiszerüzlet ...
b, a napi fogyasztási cikkeket értékesítő egyéb (illatszert, drogériai terméket, háztartási tisztítószert, vegyi árut és higiéniai papírterméket árusító) üzletet (a továbbiakban drogéria) ...
c, gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzletet ..."Tehát egy sarkított GYIK szerint:
Átvehetem a Black Friday alatt megrendelt termékeimet a Media Marktban?
Igen, mert egyik fenti üzlet kategóriába se esik.Kilyukadt a zoknim, beugorhatok egy akciós pakkért a C&A-ba?
Igen, mert egyik fenti üzlet kategóriába se esik.Barkácsolni van kedvem, elugorhatok bármikor a Praktiker/OBI/sarki barkácsboltba?
Igen, mert egyik fenti üzlet kategóriába se esik.Mivel 19-kor zárnak be a bevásárlóközpontok, elintézhetem a Lidl/Aldi/Tesco stb. bevásárlásomat péntek 10 órakor?
Nem, mert csak a 65 éven felüliek vásárolhatnak az a, b, és c, által megjelölt üzletekben.A sarki 100 forintos bolt nem élelmiszer üzlet, oda mehetek?
Nem, mert a c, (drogéria) kategóriába eső üzlet. -
martonx
veterán
No igen, pont akkor fog megszűnni a motorozás (és itt a nagy motorokra gondolok, nem a robogókra) értelme. Autóval még többnyire igaz is, hogy az ember csak el akar jutni A-ból, B-be. Motorozásnál szerintem nagyon elenyésző azok száma, akik azért motoroznak, mert nincs más, és ez a legjobb alternatíva.
-
ShadowX
őstag
Tudtam, hogy lesz valaki, aki statisztikát hoz.
Azért is írtam, hogy a közepesen kemény relatív, mert értékek közé van szorítva a keménység, aminek van egy alsó, meg felső határa. Amit én látok az az, hogy 1 hét zuhanyzás után több, mint 1 órát takarítom a vízkövet minden héten, és ebben még szerelés is van, mert a kis alkatrészek köré rendszerint beeszi magát. Ráadásul a tisztîtószerek sem olcsóak, ha mondjuk krómot akarok tisztítani. Tudom-tudom, a házi praktikák...nekem nem váltak be. -
-
tisn
addikt
tippre tapei "gyari" termekek vannak. multkor ettunk ott puncs szeletet, masnap meg a cba novaban ugyanazt, utobbi sokkal fincsibb volt
de megirtam en honnan szoktam rendelni, azok tuti finom tortak, minosegi anyagokbol, aztan vagy megfogadja valaki vagy nem, nekem vegul is mindegy. -
Gergello
addikt
Árverésen vettünk székeket nagyon sok éve, azóta azokat nyúzzuk. Most tisztítottam a kárpitokat és láttam, meg, hogy már 13-15 évesek. Szivacs, műanyag, mechanika minden tökéletes. Steelcase beazonosíthatatlan régi típusa.
Hagyományos irodai szék, nem a versenyülés kinézetű.
Most kellett +1 darab hirtelen, de használtakat nem is jutott eszembe nézni, lehet fáradt voltam. -
ShadowX
őstag
Akkor azért az nem volt kevés pénz...Lehet csak az emlékek mondatják velem, de akkoriban még élvezet volt a számítástechnika.
Volt egy cimborám, akiknek akkoriban elég jól ment és mindig nála láthattam az "újdonságokat"....voodoo banshee, playstation 1 (még nem a dualshock controlleres), super nintendó, betárcsázós net, eredeti játékok az 576-ból rendelve (aranyáron még akkoriban, na meg floppy-n), stb...csorgott a nyálam.
-
macilaci78
nagyúr
-
Ted_Beneky
senior tag
Köszi neked is. Jelenleg 4350Ft összesen az optikás 100/30 net, egy darab STB és IPTV-ben a legnagyobb csomag (a mozicsatornák nélkül). Ha kijön olcsóbban, hát nem bánom
, többet nem fizetnék érte, ezért kérdeztem, hogy hogyan van ilyen átmenetkor, emelhetnek-e vagy nem.
-
Tudom, ajánlottam is neki az ötletet, hogy szereljük szét, mérjük meg, stb. és egy utángyártott alkatrészt tegyünk bele. Azt mondta, hogy egyelőre jó így is. Egyik általad linkelt alkatrész kereskedőt megkérdeztük, ilyen már nem kapható, de valami hasonló biztosan van, csak szét kellene kapni hozzá. Mivel még nem régóta vagyunk együtt, annyira nem érdekel.
(#88488) macilaci78 nagyon köszi, de nem akarok foglalkozni vele ennél többet, így is túl sok energiát fecceltem abba, hogy segítsek, aztán meg le vagyok rázva
-
ShadowX
őstag
Nem kell ismertetni az autósokat, én is egy viszonylag aktív sofőrnek mondhatom magam. 90%-uk nincs ott lelkiekben mikor vezetni kell, úgymond megszokásból vezet. Rémes látni a sok üres tekintetet és még rosszabb helyettük is figyelni. Persze ez elsősorban a saját érdekem, mert nem akarom sem az autót összetörni, sem megsebesíteni a velem utazó(ka)t, azonban ez egy társasjáték, ahol a másiknak is együtt kellene működnie.
Csak pár dolog, amiről a sofőrök tetemes részének fogalma sincs:
- jobbkéz szabály
- 30-as zónában sebességkorlát megtartása
- festett körforgalom körforgalomként használata
- kőcicik elfogadása és nem kihívásnak tekintése
- nem paraszt módra parkolás (szabályosan, arra kijelölt helyen parkolás)
- kereszteződés megfelelő sebességgel (és megfelelő sebességben) történő megközelítése (kedvencem az 5-ös sebességben, 50-el beeső autós, akinek esze ágában sincs megállni és elsőbbséget adni, ahol tábla jelzi, mert nehogy már állóra kelljen fékezni az autót és visszaváltani)
- kanyarodási ívek helyes használata (miért is ne vágjuk le, még ha ezzel elsodrunk akár egy szabályosan közlekedő biciklist is)
- követési távolság megtartása
- felesleges összevissza előzgetés a sávokban városon belül
- közlekedési lámpák figyelmen kívül hagyása (beleférek még kategória)
- telizöld lámpás kereszteződések figyelmen kívül hagyásaDe ezt a listát hosszan lehetne folytatni. Elég végigmenni a 3. körúton és máris tucatnyi balesetveszélyes szituációnak lehet az ember szem- és fültanúja. És ez csak egy Szeged méretű város.
A motorosokról alkotott véleményem pedig akkor is fenntartom. Egy idő után a többség azt hiszi, hogy többre képes, mint amit valójában tud. Feleslegesen nagyok ezek a szörnyetegek ahhoz, hogy ne bizseregjen az ember segge tőle.
-
Nálunk szinte évtizekig gázos tűzhely volt.Egyszer a nejem eltalálta,hogy vegyünk egy elektromosat.Kirakodó vásárba 10k-ért vettünk egy beépíthető főzőlapot és a hozzá tartozó sütőt.Bátyám csinált neki egy keretet,hogy lehessen használni.A nejem úgy megszerette,hogy már vagy 3-4 éve az van és nem is akar másikat.Annyi baja van,hogy a 4 főzőlapból 2-nek mindig világít a "melegség jelző" led-je
-
Sógoron annó kiment Írországba dolgozni 1-2 év után vett egy új 950-es KTM-et itthon kicsit motorozott majd visszament dolgozni.Vagy 3 évet állt a műhelyembe majd gondolt egyet kiment vele Írországba,hogy majd ott motorozik de ott sem motorozott (élettárs,gyerek születés stb).Haza jött vele és utána egy évvel eladta.
Abba sem volt sok km de az évek rohantak felette -
martonx
veterán
Egy ilyenre: https://onroad.hu/2017/08/20/honda-cb650f-2017-teszt/ a színe is pont ilyen, mint a tesztben. A hirdetés azóta már le is került a hasznaltauto.hu-ról, azt nem tudom belinkelni. 2018-as motor, kemény 2300km van benne. Gyakorlatilag gyári új állapotban van (még pár gyári extrát is tartalmaz), viszont 800K-val olcsóbb volt, mintha újat vennék.
-
1989-ben volt egy balesetem Dorozsmán én a külső sávban haladtam a belső sávban egy balra kanyarodni kívánó autótól nem létta az a Zastavás aki velem szemben szintén balra kanyarodó,hogy én érkezem és elém kanyarodott.A fékem csak megnyikkant de addigra már az autó jobb első ajtajába voltam.A tanúk szerint elengedtem a kormányt kiraktam magam elé a kezeim de attól még a kocsi tetejébe belefejeltem a sisakkal majd visszaestem a Simson tankjára és el sem dőltem.Combomon lett 2 véraláfutás meg a gégém fájt pár napig mert a szkafander kicsit megnyomta.
Később a biztosító leveléből tudtam meg,hogy a Zastavát totál kárra vették kerék távolságok megváltozása miatt.Nekem a biztosító pont annyit küldött amennyibe egy SB51-es Simson váz került akkoriban... -
martonx
veterán
Egyrészt igazad van, másrészt amikor 16 év (plusz előtte is a legerosebb motorom egy hengeres 350-es Suzuki enduro volt) után most vennék egy 650-es 90 lovas motort, akkor nekem már az is kérdéses, hogy el tudok-e egykerekezes, bakkecskezes nélkül indulni vele a próba körön. Még ha ez nem is szupersport, hanem utcai túra motor lesz. Na mindegy, majd kiderül.
-
martonx
veterán
Köszi a tippeket mindenkinek! Közben jobban beleástam magam, az 500-as sor kettes motorok jók, de nagyon gyorsan ki lehet nőni őket, illetve sokat mennék utassal, arra is jobb egy nagyobb motor.
Kawasaki Versys 650 illetve Honda CB 650 F tűnnek jelenleg a befutóknak. Ezekhez viszont elsőre vennék 1-2 visszarázódó órát valamelyik autósiskolánál. -
tisn
addikt
nekem neha megfexik az optikai eszkoz + routerjuk, ha maxon torrentezek, akkor nem megy a net sem (hiaba lenne eleg savszelesseg)
es neha ha uj elofizetot kotnek be a szembe levo oszolopra, akkor fel oraig nincs netde amugy tokeletes + olcso
ha nem lennenek, meg fizethentek a 10k+-t a 10mbit-ert + tvert... -
SirRasor
addikt
-
+1 a Vito venturi-ra. Mi 2 éve velük dolgoztattunk és bár volt egy kis fennakadás (rosszul lett bekötve a kazán, amit gyorsan ki is javítottak), de nagyon meg voltunk elégedve velük. Több helyről kértem ajánlatot, ők voltak a legolcsóbbak. Kazánt kb netes áron vettem tőlük. Nekem a legszimpatikusabb mégis az idősebb szerelő volt, akivel számot is cseréltünk és még szerelés után is volt, hogy segített, ha felhívtam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest