- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doggy dog
senior tag
válasz
macilaci78 #70758 üzenetére
Korábban nekem is ment.
Most letöltöttem telefonra a Firefoxot.
Ott működik.Valakinek tapasztalata Opel Signumal 1.9 td?
Képbe került a Zafira mellé.Ugyanazon árban gazdagabb felszereltség.
Nem tipikus családi,de majdnem.(szerintem) -
Doggy dog
senior tag
válasz
macilaci78 #70754 üzenetére
Sajna nem.
Nem csinál semmit továbbra sem.Neked megy mobilról? -
válasz
macilaci78 #70616 üzenetére
Ha szakértők nem is, de láttam a TopGunt. 2X is
Amúgy volt már ilyen, igaz, még a jugoszláv háború alatt, épp vége volt szerencsére a repüzemnek, már pakoltuk a gépeket befelé a hangárba, amikor egy Mig21-es elhúzott a város felett, nem sokra rá jöttek is a mieink. De az direkt volt, kóstolgattak bennünket.
Szóltak is utána nemsokkal a légügytől, hogy ma már ne szálljon fel senki.Na az se volt benne a híradóban...
-
válasz
macilaci78 #70565 üzenetére
Nekem volt 3-4 évig 2T Trabantom én szerettem(persze dolgoztam is rajta nem keveset)mire nekem tetszőre kialakítottam.
-
Gergello
addikt
válasz
macilaci78 #70536 üzenetére
Honnan jön ez ide ?
Amit írtam példát -szerintem tökéletes- tanuló autónak, Swift, de lehetett volna bármelyik más alsó kategóriájú autó is, azokban a a felsoroltak közül melyik van szerinted ? Melyik általad látott tanuló autóban lehetne parkoló autómatika ? 10+ milliós kocsikban is feláras extra.
Én úgy gondolom, ezek az 5 év körüli alsó kategóriások a tökéletes tanuló autók, de ha valaki helyette egy 15-20 éves szart akar választani, hajrá.
Esetleg van itt valaki aki Ford T-modellen tanult ?
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #70534 üzenetére
Én 95-ben 105-ös Skodán tanultam vezetni. Minden óra úgy kezdődött, hogy az oktató ült a volánnál, én meg betoltam a Skodát, aztán amikor kiabált, hogy beindult előre futottam, ő átmászott az anyós ülésre, én meg beugrottam a vezető ülésre, és már robogtunk is. Komolyan.
Aztán amikor a gyakorlati vezetésem vége felé megvette az akkor bő 20 éves Opel Kadett-ot a maga 4 sebességes váltójával, abszolút űrtechnikának tűnt
Gyakorlatilag pont a vizsga előtt újra kellett tanulnom vezetni. -
Gergello
addikt
válasz
macilaci78 #70534 üzenetére
Nekem mindegy, ha valaki ugyanazért a pénzért a rosszabbat választja, mindenki úgy baszik ki magával, ahogy akar.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #70522 üzenetére
2016-ban hány éves volt a legöregebb autó, amit oktatóautóként láttál?
Egy szívódízel teljesen más, mint egy kiiktatott turbós turbódízel...
-
HaZse
őstag
válasz
macilaci78 #70519 üzenetére
Egy Volvo 740D kombi tökéletes erre.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #70519 üzenetére
Mondj már egy konkrét típust, ami modern, és szívódízel....
-
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #70509 üzenetére
Elszo kilőve, kb. 600 km-re vagyok tőle.
Disszidáltam.
De akkor megpróbálok első körben ilyen gyurmásat keríteni. Ha meg nem, akkor ezek szerint oda is jó a szilo, csak nehezebb lesz szétszedni szükség esetén. -
Tippcsi10
tag
válasz
macilaci78 #70498 üzenetére
igen
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #70460 üzenetére
termeszetesen
azt sem ertem, egy lathatoan regi es rossz sim kartya cserejehez miert kell barmi papir
eddig is azt hasznaltam, ezutan meg az ujat fogomazt megertem, hogy a roamingot meg az emeltdijas sms-t nem engedelyezik papirok nelkul
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #70458 üzenetére
igen, csak elsőre nem mondták az acp-t, csak a meghatit
utálok többször visszamenni, valami hülye papír miatt -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #70443 üzenetére
Dolgoztam pár évet anno a würthnél, plusz utána magánzóként is csináltam egy ideig ugyanazt, hidd el, láttam, fogtam belőlük eleget... Ezért is írtam, hogy
van az, ami egy év után cserés... -
Corpuscle
őstag
válasz
macilaci78 #70236 üzenetére
Mindkettőtöknek köszönöm szépen a segítséget!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #70216 üzenetére
és tucsok: köszönöm a tippet, megnézem
esetleg egy üzlet nevet lehetne kérni?
-
tucsok.
senior tag
válasz
macilaci78 #70216 üzenetére
Ajánlott üzlet.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #70199 üzenetére
Punto 2-ben volt olyan gáztartály, ami miatt meg kellett a csomagtér padlózatát emelni 10 centivel, és még ott volt a csomagtérben a pótkerék is. Teljesen vállalható volt, semmi probléma nem adódott belőle, cserébe egy év alatt 80 ezer km-t mentem a gázzal, és ki tudja mennyi pénzt nem fizettem ki üzemanyagra.
Amennyiben neked két kompromisszumból az a fontosabb, hogy egy 235 literes csomagtérből még elveszel a gyári gumiméretnek megfelelő (165/70R14), bruttó 35 liternyi helyet, ami ugye huzattal is 35 liter, és nem férsz el a maradék 200 literben, mert a 235 literre mindig szükség van, akkor nem jó autót választottál, mert cserébe a gázzal 100 km-en 1000Ft-ot, laza havi 2000km-rel számolva évi 24 ezer km-nél 240 ezrest megtakaríthatnál, ennyi plusz nyaraláskor is, meg karácsonykor is jól tud jönni. Egy lazán számolt 5 év alatt ez már mindenféle ház- karbantartás, injektor, meg szűrőcsere, stb. mondvacsinált okokra hivatkozásokkal számolva is bőven 1 milla megtakarítás. Mennyit is ér az Ignis?
Bár ha Ignissel megy az ember, akkor nyaralni se mehet messzire, meg sokáig, mert nem férnek be a cuccok, és nagy ajándékozásban se kell gondolkodni, mert nem férnek be a cuccok.
Szóval ha ez a 35 liternyi mínusz jobban zavar, mint hogy nem ütve- vágva is 8-9 liter körül eszik, akkor nem a gázos megoldást kell választanod. Mások vesznek egy kombit 450 literes csomagtérrel, beteszik a pótkeréktartályos gázt, elférnek, az Ignisnél olcsóbban járnak, és kevesebbe került nekik a móka, neki meg ez volt a racionális, mindig, mindenki előtt korrekten, érvekkel körbetámogatott módon megindokolható döntés.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #70193 üzenetére
Azt nem igazán hiszem, hogy bárkinek közülünk volt mostanában defektje, ahogy a legtöbb lovaskocsi már nem jár az úton, úgy a patkóból kihulló szögek se lyukasztanak gumit, azt se hiszem, hogy az emberek többsége ne tudná egy zippzáras sátorvászon anyagú tartóban tartani a pótkerekét, mert annyira tele van a csomagtartója. A bátrabban meg vesznek 3 ezerért egy defektjavító szettet, és helló.
Megint csak a mendemondák: 3 éve lehet mélygarázsban parkolni, ahol az égő tetejű autót látod egy piros szélű körben, az a tábla pontosan azt jelenti, hogy biztonsági szelep nélküli gázüzemű autóval behajtani tilos, vagyis amit 2013-ban szereltek, az már egészen biztosan nem ilyen, amit előtte szereltek, az a tartály lejárat miatt simán cserélődhetett ilyenre, szóval az említett tábla szövegének megváltoztatása azért is volt aktuális, mert a régi cuccok kikoptak.
Mellesleg amikor még tiltva volt, én is mentem ahogy akartam, akár westend, duna pláza garázs is, igazából nem érdekelt az senkit...
-
DarkByte
addikt
válasz
macilaci78 #70164 üzenetére
Annyira tudtam hogy ráugrasz.
-
válasz
macilaci78 #70152 üzenetére
Karbantartani. Erre ment ki a poén. Szívesen.
-
kispéé
senior tag
válasz
macilaci78 #70149 üzenetére
Furcsának tartom, hogy nem jut pénz karbantartásra.
Szvsz, ha a karbantartásokat szakszerűen és időszerűen betartják, mindegyik autó sokáig elmegy.
De az itthon általános felfogás szerint,hogy addig megyünk vele míg meg nem áll, nem baj, ha csattog, nyikorog, zúg, sikít, csörömpöl, akkor persze, hogy minden autó hulladék, tisztelet a kivételnek.Kedvencem az utánfutósok, (főleg vidéken), mindenféle romhalmazzal futóznak, (szerintem műszakit csak akkor látott legtöbbje mikor új volt), nagyon ritka amikor olyan futót látok amin rendeltetésszerűen működik az összes lámpa!
Két szélsőség között rengeteg-féle kombinációt láttam már,egyik véglet mikor egyszerre világít a fék és az index mindkét oldalon, találd ki merre akar menni. Másik véglet mikor semmi sem működik, persze a takarásban lévő autón működik a fék és az index, de ebből te nem látsz semmit. A kettő között meg végtelen sok variációt képzelj el. Arra nem képesek, hogy legalább egyszer, mikor elindulnak ellenőrizzék a futó világításait. Tragikus. -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #70149 üzenetére
De ki akarhat egy autót karban tartani? Nehéz lesz az ilyesmihez.
-
válasz
macilaci78 #70069 üzenetére
150-ért veszel két alap mosógépet ami:
- nem felújított
- energia és víz takarékosabb
- és nem 1 év garancia van rá hanem mondjuk 2x 3 ... és ha megy 10 évig akkor 20 évre van mosogéped -
martonx
veterán
válasz
Kontaktot kérek én is.
-
Polemius
senior tag
válasz
Van hozzájuk kontakt? Link, mailcím, telefon?
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #70064 üzenetére
Na, pont ez az ami miatt félünk az elöltöltősektől. Zokint számolatlanul szorított már az ajtó és a dob közé, de volt hogy vékonyabb anyagú ruhákat is. Így mostanra a biztonság kedvéért már mindent mosó hálóban mosunk, ami ugye elég kényelmetlen, és a mosás sem tud olyan lenni, ha egy hálóba van szorítva a ruha. Esetünkben csak gyerek zokniból van napi 1 adag mosás, de úgy általában simán összejön a napi 2 adag mosás, szóval ha esetünkben csak heti egyszer (azaz mondjuk 10 - 14 mosásonként )tesz tönkre egy ruhát a gép, is már vállalhatatlan arány. Mások meg jó eséllyel több havonta mosnak annyit, mint mi egy hét alatt
Viszont pont a mosások nagy száma alapján azzal sincs idő, energia szórakozni, hogy sok kiló ruhát szépen bezsákoljunk több hálóba minden mosás előtt. -
Old fox
tag
válasz
macilaci78 #70020 üzenetére
Az utóbbi sok év időjárása alapján, valszeg igazad van.
-
kispéé
senior tag
válasz
macilaci78 #69971 üzenetére
Ezt a tapadás dolgot sose értettem, én sosem tapasztaltam különbséget egyik-másik gumi között, hogy az egyik jobban tapad, kevésbé csúszik, halkabb-hangosabb meg ilyenek.
Talán mert normális sebességgel közlekedek és nem versenyautónak használom az autóm? -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #69912 üzenetére
Szülőknek a 3.-ról ugrált le, de vagy 20-30x is megcsinálta, és sose volt baja tőle. A szemben lévő fán madarak ugráltak, és gondolt, eléri őket.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #69892 üzenetére
Hoppá. Látszik, hogy több, mint egy éve nem voltam rendes szabadságon.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #69878 üzenetére
nincs rajta semmi fontos, csak filmek, jatekok (ami fontos, arrol van backup is), de azert lementenem egy ujra
valoszinuleg mar nem garis, 2013-as toshiba -
sss
őstag
válasz
macilaci78 #69873 üzenetére
Brüsszeli - Sándor utca sarkán az a hely létezik még? Szerintem már megszűntek (mondjuk nem 100%-os infó).
-
Doggy dog
senior tag
válasz
macilaci78 #69862 üzenetére
Köszi a visszajelzést.Egyenlőre nekünk ez a legszimpatikusabb.
Természetesen szeretnénk elmenni nyílt napra is pár bölcsibe.
(Oviban dolgozik,vagy a bölcsiben?)
Talán még belváros is szóba jöhet.Mindketten ott dolgozunk... -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #69762 üzenetére
Ott volt, amire írtam. Van az úgy, hogy nem mindenkinek egyértelmű.
Van az mikor a soraihoz nem kapcsolódó, hanem épp azzal ellentétes véleménye van az embernek, pont ez történt most is.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #69752 üzenetére
Pont erről beszélek, nem láttad, mire indokolva írtam azt, amit:
Csak szeretni nem szereti, pont úgy, ahogy egy benzines sem.
És akkor még mindig ugyanott tartunk, nem a dízel nem szereti a várost, hanem a benzines sem, a futómű és a fék az aszfalttal találkozik, erőhatásoknak áll ellen, és kopik, törik, a betankolt üzemanyag fajtájától függetlenül. Az is igaz, hogy autópályán sokkal kevesebb behatás éri, tehát ott a városi üzemhez képest sokkal tovább fogják a futómű és fékalkatrészek bírni, megint csak a betankolt üzemanyagtól függetlenül. Mivel a gáz- fék, gáz- fék miatt jobban kopnak a dolgok. A hidegüzem félmillió km alatt nem lesz annyira káros a motorra, hogy ebből probléma legyen, és a pizzafutár autó városi üzemben se kopik jobban, tehát ez sem igaz. A karbantartás, a megfelelő olajcser is ugyanúgy benzines- dízel oldalon szükségszerű, megint csak nem a tankolt üzemanyagtól függ.
Az egy dolog, hogy ő mit mondott, de én mást mondtam, és meg is indokoltam. Az érvelésemben nem szerepelt az ő véleménye sem, mert a magaméról volt szó. Akkor te miért hozod fel érvként az ő sorait?Benzinest se lehet veretni, dízelt sem. Benzinesből is van turbós, és ezt ugye te se zártad ki, csakis a betankolt üzemanyag miatt választottad ketté, ezt pedig ugyanúgy járatni érdemes előtte is, utána is, de még egy sima szívó benzines is szereti a pici járatást.
Nincs a benzin- dízel között semmiféle üzemeltetési különbség. 35 éve, mikor a Lada meg az 1-es Golf volt, akkor még volt. -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #69750 üzenetére
Tehát ha egy pizzafutár beindítja 10-kor a kocsit, és leállítja este 11.kor, akkor az ő féke- kuplungja semmivel se kopik jobban, mint az, aki Szeged- Pest között jár, ugye?
Én pl megmozdulás előtt is járatom 10-15 másodpercet, plusz a8 m hátragurulással kivitelezett kiállás is van 2-3 perc, ha még akapukat is csukogatom, elindulni 30-as övezetben amúgy se lehet padlózva, ha hajtom, 2-3 percet is várok, de mivel 30-as övezetben lakom, visszafelé 500 métert amúgyis csak gurulva jövök, tehát elég állva 20-30 másodperc neki. Ha kergetem a pályán, míg onnan ide leérek, simán visszahűl az ahogy kell, pedig 1.6 km-re vagyok tőle.
A baj azzal van, aki pályán 130-ról fékezve kigurul tankolni, ott kellene várni 2 percet...
-
válasz
macilaci78 #69713 üzenetére
Legalább nem áll az ínyükbe csont szilánk
-
Vesztor87
senior tag
válasz
macilaci78 #69673 üzenetére
Pont ezt írtam. Ha egy majd 20 éves kocsiban 150k km van, akkor eleve gyanus hogy már megtekerték...
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #69657 üzenetére
Ez mindaddig jól hangzik, míg te csinálod, és nem a szomszédok. Magyarázd meg annak, aki lenyomott 12 órát, és pihenne, hogy neked most van kedved takarítani kedved.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #69559 üzenetére
Igen, amiről te b4széltél asz egészen más, még attól is különbözik, amit most leírtál.
-
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #69556 üzenetére
Robogóval nem járna jobban?
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Persze, Gödöllőre átjárni (tömeggel főleg) még rosszabb, én csináltam anno 2008-ban egy rövid ideig. 5 óra napi szinten oda vissza elég rá
Szigetszentmiklósról viszont mondjuk egy Csepel, vagy IX. ker nem vészes annyira szerintem egyátalán. Bár anno Bp-en 40-60p oda, meg ugyanannyi vissza nem számít se kevésnek se soknak, legalábbis anno a kollegákkal ahogy beszéltük. Mi a Lurdy környékén dolgoztunk, volt aki 3.kerből járt, volt aki Csepelről, Zuglóból, szal mindenfelől. Igazából ha egy órával számolok akkor fél Csongrád megye jó, főleg autóval
Rick4: Dobjnál be egy pár komolyabb ház linket ami 10 környéke? Biztos velem van a baj, de annyiért csak romokat találtam:S
-
Rick4
félisten
válasz
Szigetszentmiklóson ott a hév, 40 perc a Közvágóhíd megálló. Ráadásul a város önmagában van annyira fejlett, hogy akár melót is simán kapni 5km-en belül. Persze van, aki nem itt kap, de mérlegelni kell, hogy hány óra esik ki fizetetlen időtöltéssel.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
macilaci78 #69544 üzenetére
Azért egy düledező romnál jobb a panel
-
válasz
macilaci78 #69524 üzenetére
Nem utazik, hanem dolgozik
vicc volt igen ilyesmikben utazunk
#Luighi: ha írsz az info@appon.hu-ra, hogy mi kell akkor szívesen csinálok ajánlatot neked. -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #69431 üzenetére
Letörtél? Inkább megnyugodtam.
Rolly, pedig nem, 25 deka volt max az össz hús... Ma már megmérem, miből mennyi kerül a tányérra.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #69426 üzenetére
Pl nálad?
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #69414 üzenetére
Nem, az még nyers, de a maradék pénzből (ami a 4K) megsütődik, tányérra kerül, és a tányér utána el lesz mosogatva, Köretnek rizs filléres tétel, savanyúságot a gyúrósok nem esznek, de az is 3 üveg valami (ubi- csalamádé-cékla) kb 1000ft-ért 20 adagra valót veszel. Üdítő? Igyál ásványvizet, napi 100Ft-ból kihozod a 2.5 litert.
Ha napi 4 ezrest költesz a 2-n felül kajára, az havi 120 rugó. 100K+ plusz az alapanyagra szánt 30X2K az még 60K. Tényleg el fog valaki kajára költeni havi 160-at? Akkor bizony így van értelme. Ha családon belül nem megy, akkor munkanélküli kiskönyvesnek napi 1000ft közteher, a maradék 3 ezres a 4 óra bérre teljesen korrekt, és ha le kell főzni 1 kiló rizst, meg mellé elkészíteni egy kilónyi csirkemellet, az még a mosogatással is rendesen belefér a 4 órába..
-
Rick4
félisten
válasz
Nem, az még nyers, de a maradékból megsütődik, tányérra kerül, és a tényér utána el lesz mosogatva, Köretnek rizs filléres tétel, savanyúságot a gyúrósok nem esznek, de az is 3 üveg valami (ubi- csalamádé-cékla) kb 1000ft-ért 20 adagra valót veszel. Üdítő? Igyál ásványvizet, napi 100Ft-ból kihozod a 2.5 litert.
Ha napi 4 ezrest költesz a 2-n felül kajára, az havi 120 rugó. Legyen csak 100+ plusz a30X2 az még 60. Tényleg el fog valaki kajára költeni havi 160-at? Akkor bizony így van értelme. Ha családon belül nem megy, akkor munkanélküli kiskönyvesnek napi 1000ft közteher, a maradék 3 ezres a 4 óra bérre teljesen korrekt, és ha le kell főzni 1 kiló rizst, meg mellé elkészíteni egy kilónyi csirkemellet, az még a mosogatással is rendesen belefér a 4 órába..
-
quailstorm
félisten
válasz
Most egy nagyon gyakran speciális étrendre kényszerített csóró családban élő hülyegyereknek magyarázol
kalóriabevitel és utazás, iskola miatt elfogyott a napi 1kg-750g kenyér. Esetleg besegítettek...
És igen, kézzel gyúrt tészta sült egymagában a villanysütőben mert különben éhendöglés van.
Nem viccből vagy 167 centi mellé 48kg. És mint mondtam ilyen dagadt még sose voltam. -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #69385 üzenetére
Akkor csak az egyik étkezést váltom le vele.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #69380 üzenetére
Esetleg ez marad. Vagy fényt fogok enni.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
macilaci78 #69330 üzenetére
Ugye ugye....pont ezt mesélte a T-nél dolgozó hawer is... :S
-
sss
őstag
válasz
macilaci78 #69330 üzenetére
Bp?
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #69220 üzenetére
Azt nézem, hogy a tolvajkergetőket ellehetetlenítették, mára nem léteznek. Szerencsére időközben annyit nőtt a közbiztonság, hogy minek is a szuper rendőreink mellé ilyen alakulat. Bezzeg ha valaki az egyirányú, 30-as övezet, kis forgalmú utcában forgalommal szemben parkol...
Mivel egy 10 éves, és akkor is 40K-ért vett bicikliről beszélünk, semmi értelme törni magam érte, csak éppen zavar, hogy ilyen a közbiztonság, hogy hétvégén, fényes nappal, a belvárosban zárt udvarból lopják el a biciklit. Ráadásul tudva, hogy a rendőrségnek semmi értelme bejelenteni.
-
partymaci
aktív tag
válasz
macilaci78 #69187 üzenetére
Megnézem, köszi a tippet. ..
Nem látok ilyet sajnos.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #69180 üzenetére
Ki kellett volna venni, rájött volna idővel.
-
veze
őstag
válasz
macilaci78 #69156 üzenetére
Olyat is láttam, amit a kormánykerékbe lehet rakni 12 óra irányba.
én ilyet használok peugeot 307swben
teljesen jó pont szem előtt van nem kell lenézni sem ha látni akarom csak a műszerfal irányába és semmi olyat nem takar ki amit folyton néznék, mellesleg a km órat is látom mellette még a fordulatszámot is talán, de azt amúgy is érzi az ember
viszont stabilan áll és nyomogatni is is sokkal könyebb egyszerűbb ha szükséges, mint a szélvédőre vagy a középre rögzitett változatoknál, gyakorlatilag oldalra sem kell nézni.. -
ritkaság
aktív tag
válasz
macilaci78 #69007 üzenetére
Pedig, ha fizetted volna az utiköltséget, szívesen elvittem volna:
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #68992 üzenetére
Nem, de az idom penz. No nem morgok, megusztam egy vizsgalattal, a kiesett tomesem az valojaban egy letort kis darab volt, amit meg jobb nem bantani. (Mondjuk a regi jo dokim a vizsgalatot ingyen csinalta, de az mar a legkevesebb
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #68980 üzenetére
Számít, mert útban van az úton.
Erfurt és Győr között? Az is jó.
De tényleg.
-
válasz
macilaci78 #68919 üzenetére
Ja lehet csak arra értettem hogy azt írtad hogy német gyártmányú, emlékeim szerint meg kínai, de persze attól még lehet jó természetesen.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #68919 üzenetére
+1
-
válasz
macilaci78 #68908 üzenetére
A Lux Tools cuccok nem Kínában készülnek? Egyszer nézegettem valami készletet és mintha ez lett volna ráírva, de csak rémlik, aztán vettem Leatherman-t jóval drágábban. Mondjuk akkoriban tört rám az az ötlet, hogy inkább megveszem drágábban azt ami minőségi.
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #68903 üzenetére
Erre nem is gondoltam. Na majd holnap összedobok egy szösszenetet.
A szoftverkörnyezetet remélem csak viccnek szántad. Játék kapcsán csináltamjohnny82 tehát csak lányos albérlet jöhet szóba
-
Valkűr
addikt
válasz
macilaci78 #68908 üzenetére
A LUX saját márkás terméke az Obinak, abból se mind egyforma, de vannak belőle jók. A jobb ott sem olcsó de a würth cuccoktól sokkal olcsóbb
Vasárnap is nyitva este 18-ig. Mi az amit pontosan venni szeretnél? Obiban dolgozom, megtudom mondani melyik a jobb a LUX-ból is.
-
Rimuru
veterán
válasz
macilaci78 #68903 üzenetére
Oda nem kell ilyen "hulyeseg", csak egy pkill -SIGSTOP app parancs.
(vagy jobb gomb -> stop, az ertelmesebb process kezeloben)
-
tucsok.
senior tag
válasz
macilaci78 #68864 üzenetére
A neve vicces nekem.....
-
tucsok.
senior tag
válasz
macilaci78 #68861 üzenetére
Lol
-
sss
őstag
válasz
macilaci78 #68853 üzenetére
Nem is tudtam, hogy vannak Szegeden is.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #68801 üzenetére
Tabletből és 2 db telóból lett kivéve.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #68799 üzenetére
Akit érdekel, az majd érdeklődik, ajánlatot tesz. Ez nem hirdetés, felhívás, csak szimpla piackutatás. Máshonnan ide küldetni ilyet %-os arányban jelentős tétel, nekem máshova küldeni szintén az, így kézenfekvő, hogy helyben lenne jó nyélbe ütni az adásvételt.
-
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #68740 üzenetére
Nem az államnak olcsóbb, hanem annak, aki dolgoztatja...
Az adófizetőknek nyilván nem kerül kevesebbe. -
kispéé
senior tag
válasz
macilaci78 #68668 üzenetére
Tényleg, az említett deviza atyjával mi a helyzet? Pár éve találkoztam vele utoljára, azóta itt sincs ezer éve...
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #68670 üzenetére
Nem azért adnak garanciát, mert kötelezve vannak? A piramisokat a fáraók maguknak építtették a maguk pénzéből, hogy kellett volna garanciát adniuk saját maguknak? Egyszemélyben ő volt a beruházó, az építtető, a fővállalkozó, az építési hatóság, és a vevő is.
Amúgy ez megalapozta ami napomat. [link] Nagyon komoly..
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #68668 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, én most adom el az alig 3 éves projektoromat, május 7-ig garis, úgyis jön az olimpia, eb, tehát egyszer 140-ért úgyis elviszik, az is jól jár aki megveszi, hiszen ilyet ennyiért nem tud venni, jövő héten megyek az új projektorért, ami pontosan ugyanez a típus, természetesen a vásárlástól indul a 3 éves gari, csak épp 100K-val több az ára. Én ettől alszom nyugodtan.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #68664 üzenetére
Te a 4 ezerből mennyit tartanál meg a használt termék rövidebb élettartama és a nem létező garancia miatt?
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #68606 üzenetére
Igen kérvényezni kell, de nincs költsége. Viszont attól, hogy 1234567-2-22 az adószámod azt még nem használhatod HU1234567-kétn csak miután bejegyezték.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #68603 üzenetére
Azokat hívjam, ahol nem tudnak ezzel a formával kapcsolatban gyakorlati tapasztalatokról beszámolni?
Martonx: Pont ezért kellene olyan, akinek kata mellett eu-s száma van. Nem a számok a lényegesek, hanem az eu-s beszerzési forrásból katásként értékesítés.
-
válasz
macilaci78 #68606 üzenetére
Nem tudom, hogy kell-e még kérni (sok éve még kellett), mivel ha van adószámod, akkor abból adódik az EU-s is...
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #68601 üzenetére
Akkor adjon már egy telszámot, mert felmerült pár kérdés...
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #68586 üzenetére
Mi volt?
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #68573 üzenetére
Tegnap voltam.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
macilaci78 #68524 üzenetére
...meg (#68528) _Petya_ és (#68538) nap: köszi a válaszokat, sikerrel megoldottuk a dolgot
Pénteken 16:30 -ra értünk oda, úgyhogy egy negyedest vettünk, az a kolihoz (kék zóna) bőven elég volt. Szombat-vasárnap meg alapból ingyenes volt mindenhol, így 165 + 75 Ft-ból megúsztuk.
Tetszik a szegedi parkolási módszer, a debrecenihez képest sokkal logikusabb és átláthatóbb (nekem).
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #68518 üzenetére
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #68524 üzenetére
A klinikák mögött sose nincsen hely.
-
válasz
macilaci78 #68413 üzenetére
Lehet olyan WD40-et kapni, amiben teflon van. Az elég jó ilyenekre is.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #68413 üzenetére
muszerolajat hasznalok, szerintem barkacsaruhazban vettem tiz eve
meg bizonyos esetekben csapagyzsirt, azt meg a csapagyboltban -
válasz
macilaci78 #68393 üzenetére
Esetleg fegyverolaj is jó lenne neki, nem? Az is nagyon finom olaj. Azt lehet, hogy könnyebben kap pl vadászboltban.
-
válasz
macilaci78 #68376 üzenetére
Azért köszi!
Szétnézek még a médeamárktban, hátha van valami... -
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #68317 üzenetére
Nekünk ha pénteken szombaton sok intézni valónk volt, vagy odavoltunk vendégségben stb. akkor vasárnap mentünk étterembe az üres éléskamra miatt. Jóhogy hétfőn rohan az ember bevásárolni. És tudom-tudom miért nem veszünk elég cuccot: azért mert nem nagy a hűtő nem nagy a konyha, nem tudjuk hol tárolni és ha valamiből sokat veszünk akkor általában kidobjuk mert bénán alakítjuk ezeket a dolgokat.
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #68317 üzenetére
Tudod mennyi minden jut az ember eszébe vasárnap, hogy venni kell? És a franc akarja fejben tartani, inkább hétfőn gyorsan elmegy megvenni. Hú de rohadtul utáltam a vasárnapi zárva tartást.
Lehet mi vagyunk a bénák, de gyakorlatilag az elmúlt egy évben nem volt olyan, hogy a 4 gyerek mellett ne derült volna ki, hogy ez vagy az nincs itthon pedig kellene. Ráadaásul a vasárnap délután volt az egyetlen nyugodt időszak, amikor a 4 gyerekkel kényelmesen el tudtunk menni vásárolni, mert nem volt tömeg sehol. -
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #68253 üzenetére
Rokona neki Olcsó Áron?
-
válasz
macilaci78 #68235 üzenetére
Jöhet a működő N-Gage emu link
Amúgy olyan jók ezek a semmire se jó jótanácsok, mikor szvsz elsőre lejön, hogy retrózni eredeti hardveren ér valamit, nyilván azért vettem meg azt is. -
sss
őstag
válasz
macilaci78 #68214 üzenetére
Nem pont erre gondolotam, de jogos, itt is utánanézek az eladóknak.
-
válasz
macilaci78 #68077 üzenetére
Túl van öltözve(lehet hallott a közelgő hideg frontról)
-
válasz
macilaci78 #68051 üzenetére
Szerintem ez komolyan vehető, elég sokat kutatott ez ügyben Szendi Gábor, de ott a cikk végén a forrás és a hivatkozások.
Amúgy meg van google, ha valaki komolyan kíváncsi, tanulmányok százait találhatja meg maga is a témában.Aki meg nem akarja elfogadni, annak linkelhetsz bármilyen forrást bármiről, úgyis az lesz, hogy nem jó.
Engem annyira azért nem érdekel, a saját tapasztalatomat úgysem tudja megcáfolni senki, főleg nem egy netes fórumon...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #67978 üzenetére
& pintyesz:
jaja én is oda szoktam vinni az ilyen igényeimet
egész tűrhető áron dolgoznak
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest