- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
bitpork #43485 üzenetére
Most döntsétek el, mert épp hajat készülök nyírni, de akkor nem 3-assal vágom a tetejét, hanem nullással. Borotválkozni meg 2 hete nem sikerült.
Ja, amúgy van három kutyánk, meg 4 macskánk, az udvaron lyan korrekt anyagot szedek össze 3 perc alatt, amivel csak a kilincset kell éjjelente bekenned, hogy egyértelmű legyen, valami gond van....
-
HuMarc
veterán
válasz
bitpork #43392 üzenetére
Nem szólnak érte. Parci és Bog is hirdettek már aláírásban, több moderátor is csinálta/csinálja. Ilyennel nyugodtan lehet menni a Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok topikba. Persze csak ha rajtad csattant az ostor.
-
válasz
bitpork #43106 üzenetére
Hát ja ha lenne szemhéja még lehet hogy kacsintana
Amúgy láttam egy főzdegélős műsort, vagy náluk vagy a japóknál volt valami olyan, hogy kibelezik a halat, de még él valamennyire és odateszik a tálra és az élő halból lehet szemezgetni. A fene a gusztusukat, tuti lerókáznám az egész asztalt.
-
MaciG
addikt
válasz
bitpork #43062 üzenetére
Asztali gépről van szó, régebbi típus (amd s939). A gép nem indult hanem a bekapcsolás után hosszú sípoló hangot adott 3-4 másodpercenként. Utána néztem ,hogy ez memória hibára utalhat, és ami van benne ram (2db kingmax 512mb) azokat megpróbáltam cserélgetni a foglalatokba, vagy hogy csak egyik,stb; de semmi, és most már nem sípol hanem bekapcsolom és 2-3 másodperc múlva kikapcsol...
-
Polemius
senior tag
-
-
-
-
ShadowX
őstag
válasz
bitpork #42746 üzenetére
Hahaha...komoly terveim vannak a nyárra, és ha itt-ott kicsit le tudok csípni a költségekből, akkor annyival több marad más izgalmasabb dologra. Amúgy a segítségedet ajánlod fel, vagy csak b@szogatol?
Ja, meg ma voltam bent 3 utazási irodában, de mind olyan árakat mondott, hogy hirtelen nem találtam a szemem a földön.
A gugli első 3 találata jobb ajánlatokat dobott ki.
-
SirRasor
addikt
válasz
bitpork #42725 üzenetére
Nem az én gépem, de gigabyte alaplap. Közben guglin olvastam olyat, hogy szimpla BIOS reset megoldhatja az ilyen hibákat
Hát érdekes.
Lorcsi de, ez az.
-
válasz
bitpork #42697 üzenetére
Na itt van, 7-Eleven volt:
Itt van egy cikk, érdemes megnézni a pohárméretet: Super Mega Triple Gulp
128 oz, ~3.8 liter, oké nincs is egy gallon.
Ja, újratölthetőek, ha esetleg szomjas lennél - hóttkomoly. Direkt írja is a lánc, ha esetleg szomjas maradnál, bakker.
-
ebegab92
senior tag
válasz
bitpork #42704 üzenetére
Mikor 2 liter kólát megiszok (néha megkívánom, aztán a 2 literes kiszerelés a legjobb ár-érték arányú + csak olcsó kólát szoktam venni), az könnyebben lemegy, mint a víz. Természetesen a vizes része gyorsan átszalad az emberen
És a 2 liter megivása után is tudnék inni, de azt már inkább kihagyom. Macdós hambi is olyan, hogy kézmosás után is lehet érezni a szagát a kezeken
Szó szerint beleivódik valamelyik titkos "komponense"
-
ST05
őstag
válasz
bitpork #42645 üzenetére
ezek sem lennének, ha előtte nem adok el másik 2 tucat hardvert..
lap júniusi kezdetek óta hű(s) társ, icore lányok meg olyanok... amilyenek kézről kézre járnak ,ez a 6-ik haswellem azthiszem, 2 hete sincs meg, de érkezik új. Ez OEM darab próbagarival, természetesen hibátlan, viszont sajnos spanyol, nem Costa-rica-i -
-
-
-
adequate_cou
senior tag
-
válasz
bitpork #42173 üzenetére
Én egy ilyen részvénytársaság szerű dolgot tudnék elképzelni működőképesnek. Évente közgyűlés, ha felfelé ment az árfolyam meg van osztalék (értsd, jól ment a kormányzás), akkor maradhat a vezetőség, ha bukóba ment, akkor csere. Mindenkinek egy részvénye van, aki fizet adót is, annak kettő. Nem lenne szükség pártokra meg ilyen hülyeségekre
Na mindegy, úgyis ez van ami van... -
-
-
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
bitpork #42115 üzenetére
UE55ES6100-asom van a másik szobában, picikét nagyobb mint a tied, viszont ez a 2012-es modell, és kompletten ugyanazt tudja mindkét tévé, ez ha normálisan be van állítva, 15-ös fényerő, 8-tól felfelé auto fényerő a környezet fényereje alapján, simán megeszi a 130W-ot... Akkor is ha csak úgy megy, hogy senki sincs a szobában, én meg innen lusta vagyok felkelni, átmenni, és kikapcsolni.
Félreértesz, a sz@rrágó nem én vagyok, engem nem érdekel túlzottan, megy mellette hdmi-s erősítő, microserver, szünetmentes, hd-s műholdvevő, médialejásztó, a gyakorlatban azon az ágon nonstop elmegy 60W óránként, ha a tévézős cucc is be van kapcsolva, 200w fölé megy.
Syl: Anyukámnak most vettem karira 27"-os Samsung moncsit, tn-es panel, de ledes, szép képe van, és neki tökéletes, a hibáit meg se látja. Ennél kisebbet ma már nem érdemes venni, én 28K-t adtam érte.
-
-
ShadowX
őstag
válasz
bitpork #41909 üzenetére
Az egyel lentebbi kommentet elolvasna kijelenthetem, hogy nem.
Gondolom tömbösítve dolgozik regvoltrossz is. Legalábbis ez a 3 nap szabadnap arra enged következtetni. Mondjuk pont én beszélek, aki 6 nap szabadságot visz át következő évre és most is csak azért vagyok szabadságon, hogy ne 8-at kelljen átvinni.
-
SirRasor
addikt
válasz
bitpork #41849 üzenetére
Tudja mit beszél, hisz ő szervezte be, miután az időgép kvantumpolaritás-deintegrációs hibáját sikerült kiküszöbölnie
Más: guglizok már egy jó ideje, de nem tudom 100%-ig kijelenteni, hogy bioetanol == E85-ös biodízel (amit pölö az Etelka soron lehet tankolni). Most a végén bele is szagoltam, és az E85-ösnek benzin szaga van, míg a bioetanolnak meg olyan..furi, de nem hasonlít semmihez, max a körömlakklemosóhoz egy picit. Most akkor elméletben ezek azonosak?
Más: mélyen áron alul Dzsiájdzsó telefon eladó
32 GB Samsung CL10-es MicroSD eladó
Tartaléktelefonnak egy Telenoros bénaság olcsón, de kiváló akksival.
-
-
Rick4
félisten
válasz
bitpork #41851 üzenetére
1. Az nem érv volt, hanem a kérdésminőség függvényében a kérdezőnek egy javasolt következő lépcsőfok.
2. Nem neked szólt, ha nem érzed magadénak, miért gyártasz elméletet köré?
3. Napjaid vannak hátra, ha így folytatod. Rád bizonyítanak valamit, és vallatni fognak.
4. Nem lesz odabent nem.
5. Nem fogsz hiányozni. -
-
válasz
bitpork #41765 üzenetére
Voltak és vannak szabványok amiket nagy vonalakban betartanak a gyártók 99%-ban de épp a SONY az a gyártó ami pl az asztali CD játszóit 350mV kimenet helyett 1V-os kimenettel szerelte.
De a SONY-nak nem csak ilyen "egyszerű" elcseszései voltak/vannak.Mindig is különc cég volt a különc megoldásaival,irányelveivel,fejlesztéseivel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest