- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mongi
senior tag
válasz
Dorien #12606 üzenetére
szájber-emós társadalom :
a tudása megreked a tv-ből ömlő értelmiségi műsoroknál, lásd maónikasó, gixerfaktor, ratyisztár, nyalóvilla..stb.
Ezek az "értékek". Mondjuk pl. A dunai hajós c. filmet miért is nem ad le a tévé fő műsoridőben, vagy egy jó kis Egri Csillagokat...???
Ezek után ne csodálkozzunk, hogy a vér pistikék (szigorúan kis betűvel írva!), csak a kibelezős-felrobbantós-széttrancsirózós-rendőrautótgyilkolós játékokat szeretik.
És az igénytelenségük megmutatkozik, mikor ki kell fejezni magukat például a boltjainkban, mikor feltesszük a nagy kérdést: Milyen gépet szeretne? -
MR_Joe
senior tag
válasz
Dorien #12503 üzenetére
Egy korábbi telefonomban volt kb ilyen erős proc, bár azon winmob futott nem CE... szépen lehetett netezgetni wifin, persze nem egy péhét volt
Mai nap gyöngyszeme:
bácsi bejön : Kánon szelfi fénymásolóhoz keres blútucc modult. -
Néztem rá nagy szemekkel, mire elkezdte magyarázni
- Tudja ilyen pici fénymásoló (kezével mutatva a méretet)Felvilágosítottam hogy hát ilyet sajnos nálunk nem talál, aztán mikor kiment az üzletből csak akkor röhögtem el magán. Az hogy nem tudja mi is van neki otthon egy dolog, de olyan átéléssel magyarázott, hogy azt látni kellett volna
-
cafat
aktív tag
válasz
Dorien #12449 üzenetére
Köszi mindenkinek a javaslatait. Egyébként szeretek a Nokiában dolgozni csakhát a távolság miatt szeretnék közelebbi munkahelyet találni. Termékteknikus vagyok, ülőmunka a hibás telefonokat javítgatom, annyira nem megerőltető és 3 nap után jó a 3 nap szabadidő.
Akkor ha kérdezik majd a fizetésigényt 110-120 körüli összeget mondok aztán hátha megtudunk egyezni. Mégegyszer köszi! -
ML320
senior tag
válasz
Dorien #12225 üzenetére
Eredeti vagy sem, majdnem mindegy. Csak ne Winter/Black/Special Editionos full extrás trutyi legyen. Én csak szivatásból jegyeztem meg anno egy "kedves" ügyfélnek. Jó néha látni a megnyúlt arcokat.
Az viszont biztos, hogy felrakható rá az XP. Tisztaszoftveres SP3 röhögve felment, és szintén csak a BIOS beállítást igényelte az Advanced pontban. Utólag már passz, hogy hol volt.... -
ML320
senior tag
válasz
Dorien #12221 üzenetére
BIOS-ban a SATA vezérlést próbáltad állítani? OnChip SATA Type vagy hasonló néven fut. Természetesen minden ASUS modellnél más néven
Amúgy jellemző hiba. User megvesz gép, ő tud, ő telepít! Már délután visszahozza, hogy sz@r ez az egész, XP telepítés kék halállal elszáll. Volt, hogy gonoszkodtam. Orig lemez elő, BIOS ellenőriz, S-ATA átállít. XP telepítő gond nélkül lefut. És fapofával közölni: ne warez cuccot használj!
Normálisan viselkedő ügyfélnél készséges magyarázok. Normálisan viselkedő ügyfélnél... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dorien #12158 üzenetére
Technikusin egy órát dumált a munkavédelmi tanárunk "Állványok és létrák" témakörben. Úgy kezdte, hogy "Állványt csak ács és állványozó készíthet." Az elkövetkező fél órának kb semmi értelme nem volt, de meghallgattuk. Aztán áttért a létrákra...
Másik tanárom, aki maga is részt vett a modul-rendszer kidolgozásában keserédesen informált, hogy a fent említett témakör egy külön modul lesz, és 32 órában oktatják majd.Jókat poénkodtunk ezen:
1. óra: Állványok: Állványt csak is...
2. óra: Az egy fokú létra
3. óra: A két fokú létra
4. óra: A három fokú létra
...És aki nem tudná, hogy mi az értelme az oktatás leépítésének annak megsúgom: Hogy a szakmát jópénzér árulhassák tanfolyamokon.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dorien #11775 üzenetére
Igen csak azokon a dolgokon van haszon. Itt meg lószar van (már elnézést).
Mondok egy példát.
Egyes nagyker: AMD Athlon II X2 240 AM3 2,8GHz BOX nagykerben 11650ft (nettó ár, bruttó 14562,5ft). Mondjuk a nettó árra dobok 1550 forintot. A bruttó kiskerár így 16500ft. A bevételem ugye 1550 forint (nem a nyereség ennyi!). Ebből hova az isten rongyos valagába alkudsz?
Kettes nagyker: 12500ft (nagyker ár, fa nélkül). Harmadik: 12200ft. Sorolhatnám.
Sokan még mindig elvannak varázsolva és azt hiszik, hogy egy-egy terméken 10-20% haszon van. Hát nincs. Ráadásul ezzel az árral 1xxx forintal drágább vagyok mint a legnagyobb pesti kisker, vagy egy népszerű bazáros.
Szóval azt mondom, hogy gondolkozzunk kicsit, ha meg nem látjuk át az egészet ne beszéljünk zöldséget.
Inkább azon kellene gondolkozni egyesek, hogy árulhatják a cuccokat nettó nagykerár környékén. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged