- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulcsi
tag
válasz
djculture #15688 üzenetére
Hat igen nekem meg kollegamnak volt P5B neki delux nekem sima gar letelte elott biost frissitett alaplap kuka. Nem foglalkoztatott akkor 3 ev utan kaptam uj e6500 procit asszem nagyobb orajelen ment az ujabb verzio + 1066 800 helyett de ez nem biztos procu ki e4500 uj be alaplap nem indul akkor uj bios, alaplap nyekk nekem is. Vettem egy gigat beteszek mindent de a 4giga memobol csak 2 lat nem volt hajlando elindulni 2 kngston+ 2 corsairral na ha ez vevonel lett volna de 2szer 2 giga kingmaxal elindult tehat most mibd a ket marka szar
csak mert osszejott de magyon a peh sorozat
Tehat sem az asust sem a gigat a jandwt sem az msit nem kene vennem mi vegyek?
Intelt huzas nulla draga.
-
mongi
senior tag
válasz
djculture #15571 üzenetére
Asztalit jóformán már el sem adunk 95%-os a netbook/notebook eladási arány az asztalihoz képest...Igaz most olcsóbb is egy notebook, mint egy komplett asztali gép, a magas hdd áraknak köszönhetően.A nyetbúkok meg még olcsóbbak...
Másodsorban mert a szomszédnak is van, nehogymá' nekünk ne legyen... -
szepi79
őstag
válasz
djculture #15409 üzenetére
" Évente kétezer-hatezer forint /eb ha nem magyar fajta vagy menhelyröl befogadott kutya."
nem félek attól, hogy nem lehet ezt megoldani, ahogy király linda mondta volt: "elvégre magyarok vagyunk, nem?"
ebből az lesz, hogy majd mindenki jól le fog mondani a kutyájáról papiron, a menhely befogadja, aztán ugyanaz a fickó örökbe is fogadja. 10es, esetleg 20as a zsebbe a menhelyen, és a kutyát még csak át se kell adni egy másodpercre sem.
-
mongi
senior tag
válasz
djculture #15407 üzenetére
Pszt! ne add nekik a tippet!
Akár ma is hallhatnánk:
Nixon, Brezsnyev és Kádár beszélgetnek az életszínvonalról.
Nixon:
-Nálunk Amerikában az emberek nagyon jól élnek. Egy havi átlagfizetés 2000 dollár, meg lehet élni 900 dollárból, de mi nem törődünk azzal, hogy az emberek mit csinálnak a maradék 1100 dollárral.
Brezsnyev:
-Az emberek nálunk is jól élnek. Az átlagjövedelem 200 rubel, meg lehet élni 190 rubelből és mi nem törődünk azzal, hogy az emberek mit csinálnak a maradék 10 rubellel.
Kádár:
-Nálunk is magas az életszínvonal, az átlagos jövedelem havi 5000 Ft, ki lehet jönni 9000 Ft-ból és mi nem törődünk azzal, hogy az emberek honnan veszik a maradék négyezret. -
C0d3r
addikt
válasz
djculture #15297 üzenetére
Sajnos Hipro-ról is kiderült, hogy nemrégiben elkezdték hulladék belsővel gyártani, tápos topikban írták valami nagyon kínai a gyártója. Így főleg igaz, hogy nehezebb a boltosok helyzete, 9.000 Ft-ért pláne nem lehet a nagyon átlag vásárló torkán lenyomni az FSP APN-t.
-
C0d3r
addikt
válasz
djculture #15295 üzenetére
Lehet körbe leszek röhögve, de ha ezen múlna a dolog, én így csinálnám. Újabb, fejleszthetőbb (mondjuk jelen esetben ez gondolom nem szempont), és tudom hogy megbízható hardverekből áll (amit én válogattam össze), nem ipari hulladék tápegység hajtja, ami bármikor lángra lobbanthatja a karácsonyfát.
Hiába használt piac, lehet találni "0 km-es" darabot is. Tehát én inkább emellett teszem le a voksom, hiába vagyok kb. ugyanott árban, minőségben máris másabb a helyzet."Amúgy a pentium g is normális vga nélkül pont ennyit ér mint ez.Mindegyikbe a hd grapics förmedvény fogja vissza gépet."
Netezős gépnek nem is kell több, amúgy jóval fejlettebbek a Sandy-s IGP-k, HD3000 még a 2-3 éves játékokat is elviszi alacsony felbontáson és grafikán. -
C0d3r
addikt
válasz
djculture #15271 üzenetére
Az a gép mondjuk nagyon nem jó vétel.
Őskori LGA-775 + hulladék táp kombó nem oké.
Pentium G konfiggal jobban jár, vinyót meg lehet turkálni hardveraprón pl. 250 GB-osat 10 alatt is. -
Sir Psycho
aktív tag
válasz
djculture #15276 üzenetére
Csak ha megbontod bukod a gar-t. A héten volt egy nő aki ilyet hozott be. Nem nagyon érdekelte a gari, csak működjön. És mi volt a hibás? persze, hogy táp
Felénk ezek mennek: m-tech, modecom, deer házak, tápokból: codegen, sinon, hkc.
Az értelmesebbje persze megveszi a normális tápot.Előkeresem én is a használt vinyóimat, hátha nekem is futja majd valamire
-
Sir Psycho
aktív tag
válasz
djculture #15271 üzenetére
Ezt a myaudio féle cuccokat inkább nem eröltetném.
Elég sok a hibás termék a tesco és társaiban, és a garanciális ügyintézés sem gördülékeny."Ja lassan oda jutunk,bár kodegenek már kipusztultak."
Amilyen gépeket vittek az utóbbi időkbe azok nagy többségben codegen ház+táp kombóval voltak szerelve. -
föccer
nagyúr
válasz
djculture #15106 üzenetére
Azért attól nem féltem őket, hogy csődbe mennek. Többek között ezért is emelkednek a hdd árak, hogy a termelés kiesése miatt keletkezett hiányt befoltozzák. Az alkatrész utánpótlást meg sebtibe meg fogják oldani, nem fog 2 évig tartani. Ez csak mese habbal, a köznép irányítása, hogy lenyeljék a további áremelkedést.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest