- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
PH 5.5 #37993 üzenetére
Ezt szórták akkoriban az összes ilyen hulladékba, mint ahogy intel vonalon a celeron 430-at
Egyszóval sulinet = FTW
Mondjuk 2003 környékén, mikor az első, tesóméktól független gépemet vettem, az is Sulinetre ment, csak annyi különbséggel, hogy tesóm egyik haverja számtechboltos volt és a sulinet keretein belül megkapható legjobb cuccokat pakolták bele egy házikóba. Ez P4 2.8GHz northwood-ot, 2x512Mb memóriát és egy (nagyon nem emlékszem már) talán Abit radeon 8600-as vga-t jelentett egy Abit BH7 berkein belül.
-
PR0JECTNR56
addikt
-
válasz
PH 5.5 #15231 üzenetére
Az ilyet soha nem fogom megérteni. Komolyan, ma már a cumisüvegeknél ügyelni kell a kompatibilitásra, hogy ugyanolyan márkájú legyen a cumisüveg, mint amilyen a cumisüveg melegítő. (Nem vicceltem.) Akkor hogyan is képzeli, hogy találomra berendel egy procit, ami esetlegesen működik a gépében (vagy nem).
-
mongi
senior tag
válasz
PH 5.5 #15062 üzenetére
Valahogy nálam is felszaporodtak a gépek így a fűtési szezon kezdetén. A nagy részük a retek miatti túlmelegedés áldozatai.
A legjobb mai:
Telefon:
-Hello! XY vagyok, a múlt héten javítottad ezt és etz a gépet. Namármost nem tudják összerakni, a VGAkábel nem megy a helyére. Beküldtem hozzád 5 perc és ott vannak. Légyszíves nézd meg mi a gond.
Köszi!Telefon le, gép be. Na ki mit titppel mi volt a hiba?
-
válasz
PH 5.5 #15038 üzenetére
ez nem működik, ez SZAR (így, kiabálva), azonnal adjuk vissza a pénzét, különben ezmegaz lesz.
azért meg kellett volna várni azt az "ezmegazt". csak hogy a FogyVéd is körberöhöghesse.
sokadszorra is elcsodálkozok azokon az acélsodronyokon, amik az idegeitek helyén lehetnek. én már attól fölhúztam magam, hogy elolvastam ezt a sztorit, ha ott lettem volna, lehet, hogy a vinyóval csapom agyon, ha velem áll neki üvöltözni
-
kraftxld
félisten
válasz
PH 5.5 #15038 üzenetére
Igen, ismerős
Az még kimaradt, hogy a művelet közepén csillogó szemekkel odaad egy CD-t, hogy ő milyen ügyes volt, a régi gépéről ki is mentette a privát dolgait, majd le is törölte, és itt van állítsam vissza.
Akkor már kicsit furcsábban nézett mikor közöltem, hogy nem nyert, mert egy db parancsikon file-ból nem sok adatot tudok visszamásolni
Sikeresen ráhúzta a parancsikont a CD-re, adatot nem. -
cbmfan
senior tag
válasz
PH 5.5 #14860 üzenetére
hajaj, hányszor hallottam már ezt...
abszolút név nélküli teljesen műanyag ház, ami fehérből sötét narancssárga lett. kissé leizzadtam, amíg sikerült szétszednem...
hibajelenség: nem indul. és tényleg. gép 866Mhz P3 (húzva volt, eredetileg 667Mhz) CUSL2 lapban, valami TNT2, 512M ram, 20G WD + 6.4G Quantum, 250es FSP táp. tápcserével kezdtem, beraktam "teszt oké" kupacból legfelsőt (350W Deer), és lőn, működik. ez eddig rendben, viszont fél centivel keskenyebb volt az FSP! ezzel meg vagyok lőve, nem lehet felrakni az oldallapot, tulaj meg ragaszkodik ehhez a házhoz. hétfőn hívom, hogy ez a helyzet, mégis kell egy új ház, mert ilyen méretű tápom nincs.
-
mongi
senior tag
válasz
PH 5.5 #13881 üzenetére
egygigás vazeee
Nekem is bejönnek néha ilyen ficsúrok
A best of (kb 3 hete, biziosztás után)
neki - idézem: "2 ggás végéjás kártya kell HÁDÉ5450-es, me' az a igazi fúhádés überf@szaaa, de ne ám ÁDZSÍPÍSET, mert az már nem frajer a mai gigabrutálos új gépébe (sempron140-es mellett, nálam vették, mert ocsóért csinájjjadmánmegmeeeenicspízünkerre)"...persze kiscsákó hót setét mint éjszaka de neki azé' kő' ekkora me' a traktorosba (Ssssshh! nem hangosan röhög! olvas tovább!), mármint a farm simulator multiplayer edition 2011 vagy mi a fakk játékban szaggat a vetéskor a gáma multiba!!!!
(bammeg itt estem be a pult mögé a röhögéstől,hogy nem lehet valaki ennyire földműves, de kiderült igazat szólt, családi vonás! íme az ominózus játék: [link])
mondom erre törölgetve a könnyeimet:
- és ha trágyaszórás van akkor nem szaggat?
- nem mert akkor nem porzik mögöttem!Pafff. Technikai KO. Sírva vinnyogósan elvonultam, feleségem kiszolgálta...
Nem hinném el ha nem a saját szememmel hallom és a füleimmel látom
vagy mifene, fordítva
-
MR_Joe
senior tag
válasz
PH 5.5 #13876 üzenetére
Hát ilyen arcok mai napig vannak fent a különböző szervereken. Nekem nem veszik el a kedvem, mert egy-egy idióta nap (vevő?) után ott szoktam kiengedni a gőzt
Bár akkor kicsit megrökönyödtem, mikor egy ilyen átlövöldözött óra után beszélgetésbe elegyedtem egy sráccal és kiderült, hogy 11 éves...Localhost: követem a példádat. Elhagyom a kóficdepót és a boltos pályát..
-
szumo
senior tag
válasz
PH 5.5 #13770 üzenetére
Szerintem ajánljál némi kavingtont az lehet segít a problémáján.
Olyan álmosság tört rám, legszívesebben aludnék egyet. Már a második kávémnál tartok, ami pedig tudom nem tesz nekem jót.
Mondjuk ha két fűszoknyás szép leányzó legyezgetne pálmalevéllel, tuti nem kellene kávé. -
Pala
veterán
válasz
PH 5.5 #13652 üzenetére
OMG, egyszerűen nem értem, hogy létezhetnek ennyire hülye emberek!
És itt most nem is a szaktudás (szakszerű gépszerelés) hiányára gondolok, hanem az ordenáré birkaságra! Mint amikor fordítva próbálják beleerőszakolni a ramot a foglalatba (egyesek még meg is fűrészelik, hogy sikerüljön!), AGP slotba PCI-E kártya és fordítva, stb, stb. a sor végtelen.
-
Mercutio_
félisten
válasz
PH 5.5 #13328 üzenetére
Ki kell rakni valami agresszív alak képét az ajtóra ebédidőben
Billzet takarítás: Gombok kis zacsiban be a mosógépbe, aztán szétteríteni valami ruhán vagy újságpapíron. A maradékot meg már poha szívófejes porszívóval is le lehet tisztítani, maximalisták a zugokban fültisztító pálcikát is használhatnak
-
cbmfan
senior tag
válasz
PH 5.5 #13133 üzenetére
eh
bicskás internet viszi a pálmát nálam
volt már égett, döglött egeres, kutya, macska, szomszéd által lebrunzolt, random itallal leöntött (főleg notik), telehányt (olvass vissza
), 6 tonna poros, illetve Dénes, aki anno még exmelóban rendszeresen zúzta a házakat, de vigyázott, hogy más ne sérüljön. átlag kéthavonta másik ház, optikai cucc. flopiról második menet után leszoktattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged