- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
R3ap3r #13063 üzenetére
Celluxozz rá egy lefogyott budipapír tekercset, amit vízfestékkel szürkére/feketére festettél.
Ez majdnem olyan, mint a mai faszi, hogy a gyereknek akar gépet játszani, de valami olcsót.
Megkérdeztem mennyit szán rá? (nem biztos, hogy jól tettem) Azt mondja 50e HUF van rá, de monitor meg minden más is kellene neki. Majdnem megkérdeztem, hogy mennyi idős a gyerek, mert akkor már a micsodájával is játszhatna, és olcsóbb is.
Megmondtam, hogy mennyibe kerül egy játékra is alkalmas teljes konfiguráció, telefonban nagy puffanás, szerintem leült a delikvens, valamire, vagy valami mellé. Majd remegő hangon elköszönt.(#13065) Móci: olyantot én is láttam, Sp1 volt rajta, és soha nem látott internetet, csak a vinyó haldoklott, mikor találkoztam vele. Nagy klattyanások, némi beszélgetés egy kávé mellett, majd ment a gép tovább, mintha mise történt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest