- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
Jézusom...
Hozzám érkezett egy gép, hogy kékhalállal megáll és nem értik miért. Eddig szépen működött, de most pár napja valamiért megáll.. gép szétbont, a pókháló rengetegen kívül egy félig kicsúszott ramot találtam a gépben..csoda hogy nem ment szerencsétlen gép? Csoda hogy elkezdett bootolni. Kiderült hogy pár napja költöztek, és hát valamelyik költöztető ledobta a gépet..
-
nyunyu
félisten
Elozo melohelyemen kollega gepen 2 billzet logott: egy rendes magyar, meg egy ezereves regi, amire alkoholista filccel ramazolta az orosz kiosztast, hatha emailt kell irni az anyacegnek. (ha mar nagyon nem ertette a supportjuk, amit angolul irtam nekik
)
Egyszer ulok le melle, hogy segitsek, automatikusan nyulok a hozzam kozelebb eso billzethez, kezdek rajta magyarul gepelni.
Kollega erre igy nez:Kerdezem, mi a problema?
Nem is tudta, hogy lehet magyarul gepelni orosz feliratozasu billzeten. Mondom de, mukodik.
Ne adja-e oda a masikat? Azon legalabb latnam, mit gepelek.
Ot ugyanis baromira zavarja, ha nem az van rairva a gombra, mint amit ir.Mondom engem nem zavar mi van ramazolva, fejbol gepelek.
(Sokaig olasz HP billzetet nyuztam, mert nem volt masik USBs a kornyeken. Azt legalabb sosem akartak elvinni a gepemtol
Bezzeg a helyette vett "magyar" Curve2000-et egybol lenyultak, ahogy leleptem.)
-
sNORh
addikt
-
sasa311
veterán
Elolvastad, hogy mire válaszoltam?
Felidézem:
Egy alkatrész nem minősül fogyasztási ciknek (alaplap, vga stb) csak és kizárólag onnantól kaz ha komplett gépnek összeszerelteted az üzletben vásárolt alkatrészeket.
Fogyasztónak nem minősül az aki számlát kér (áfavisszaigénylés, adóalapcsökkentés, költségelszámolás stb. céljára) azaz nincsnnek is ilyen jogai.
Vagyis eszerint ha én cég számára veszek tomta-nál egy vinyót a lent leírt célra, akkor nemhogy az nem minősül - szerinte - fogyasztási cikknek, de még csak jogaim sincsenek, mert számlát kérek róla.. Abszurdum.
-
ML320
senior tag
Autó alkatrészekre lennék kíváncsi. Hiszen pl egy hengerfejtömítés használati utasítása egyenértékű a cseréjével.
A végén átmegyünk lökött jenki informálásába: Nem, a DVD lejátszó nem alkalmas pizza melegítésére! Kiindulva abból, hogy a szárítógép nem alkalmas macskák mosás utáni szárítására...
-
as_Rock
őstag
Mond meg neki féláron átveszem tőle azt a megbízhatatlan vackot
Kérdés: HIS ATI 4670 IceQ várható hazai érkezésről és árról valakinek van már infója?
Boltról jut eszembe: Pénteken állok sorba a L*rdban, előttem mitugrálsz srác osztja az észt eladónak:
- ....és időnként újraindúl! Pedig már kerestem a zinterneten is a megoldást, és a bíjoszban is elállítottam mindent mégis ezcsinájja!
- Talán nem kellene állítgatni a bois-t....
- Igen, de az egyik fórumon azt olvastam, hogy ha jóóól beállítom plussz energiákat lehet kipréselni a procibólbááázm*g
Komolyan együttérzés támadt bennem szegény eladó iránt
Ja, és persze nem vett semmitnedugdki: Mi a baj a satás samukkal, pl. F1
-
nyunyu
félisten
Vegre vege a mai napnak.
Kezdodott azzal, hogy kollega 2-re ment oktatni a rendszer hasznalatat az egyik regi ugyfelunk uj raktarosanak, de elkaptak, hogy bedoglott a konyhai nyomtatonk, ami kolcsonben volt naluk.
Visszakaptak a sajat, megjavitott nyomtatojukat, de azzal sem megy a rendszerKollega negy fele telefonos segitseghez nyult, hogy vigyek utana gyari nyomtatokabelt a tetthelyre, hogy le tudja tesztelni, hogy a nyomtatok rosszak, vagy a falban levo haromszor toldott kabel szorakozik.
Kiviszem a kabelt, nyomtatok persze frankon mennek a gep mellett, szoval szar a kabel, hivjanak villanyaszt, huzzon be UTP-t, majd mi rakunk ra megfelelo csatikat ha vegzett.
Villanyasz persze nem er ra holnap, csak pentek hajnalban, pedig szokas szerint mar tegnapra keso lenne, mert a konyha egyik vegeben sosem tudjak, mit kell fozni.Jonnenk el, akkor szolnak, hogy a bejaratnal levo gep nem veszi be a magneskartyakat.
Kartyaolvaso csipog, tehat elvileg mukodik.
PS/2-bol kihuz, bedug, megint csipog, de nem csinal semmit.
Billzet radug, az sem csinal semmit, ledek sem egnekKartyaolvaso visszadug, lehuzaskor csipog.
Wow, nem dokumentalt feature, nem kene mukodnie, ha nem megy a PS/2.Nagy nehezen rajottunk, hogy az erintokepernyonk 4 evvel ezelotti verzioja nem a billzetportbol etette a raszerelt olvasot, hanem a monitor tapjabol, igy akkor is olvas(na) ha nincs radugva a PS/2-re.
Szoval megdoglott a billzetport az alaplapon. -> alaplapcsere, de azonnal, kulonben este nem lehet lezarni a rendszert...
Ugyfelnek felvazoltuk az opciokat, hogy uj alaplap+ram, vagy komplett minigep.
Nana, hogy az elobbi, mivel jovore ugyis ki akarja hajitani a regi gepeket.Na jo, de honnan vegyunk alaplapot, ami belefer a miniatur SFX hazukba?
Jobb hijan en elmentem miniITX lapert az irodaba, kollega meg valahova Budara vitte tovabb a lebontott cserenyomtatonkat kolcsonbe...Ideiglenes megoldaskent vittem egy 20 meteres kabelt is a nyomtatohoz, aztan sikeresen vegigragasztgattuk 20 centinkent sotetkek szigszalaggal a feher csempere, igy legalabb a nyomtatot letudtuk, nem kell orditani a konyha egyik vegebol a masikba.
A megoldas esztetikai erteke persze erosen ketseges, de nem az a lenyegBejarati gep leszerel, levittuk a pincebe, hogy ne a vendegek orra elott szereljunk, hanem nyugiban.
Regi alaplap ki, Epia be, gep osszerak, helyere visszavisz, monitor+billzet+olvaso+halo radug, kapcsolnam be, de se kep-se hang.
Gep szetszed, nezzuk, hogy a tapventi fel sem porog.
Jo, kerdem a focincertol egy gemkapcsot, meghajtogat, tap manualisan bekapcsol, ugy sem porog fel
A JO !@#$%^&*() hogy ez a tetu Gaba SFX tap is pont most doglik be, pedig sehol sem lehet kapni ilyen kicsit.
(3 eve vegighivtam 20 nagykert, mire egyaltalan sikerult ezt a Gabat talalni ebbe a szerencsetlen gepbe... Hagyomanyos microATX hazak meg nem fernek be a szekrenybe)
Mar fel nyolc, jo esellyel osszes tobbi kollega hazament mar, senki nincs az irodaban, aki alkatreszt tud hozni.
Jobb hijan felhivjuk a fokollegat, aki 5 percre lakik az irodatol, hogy ugyan mar legyen szives kiepiteni a sajat irodai gepebol a tapot, mert kene, de surgosen. (Mas SFX haz nincs a kornyeken se...)
Nem lehet, mar ivott, nem ul kocsiba.
Jo, akkor hozd BKV-vel.
Nem, o mar otthon van, pihen, lejart a munkaideje.A jo !@#$%^&*() a mienk is...
Igy kollegaval mehettunk vissza az irodaba (+40 perc utazas...), fokollega gepet leamortizaltam, plusz biztos ami sicher alapon honunk ala csaptunk egy draga miniITX hazat is tapostol, ugyfelhez vissza.Gep megint leugrott a pincebe, pofaraeses ekkor jott, ugyanis az SFX hazba nem fert bele az SFX tap
Regi tap ugyanis vekony ventis volt (mint ez), ahol a venti teljes egeszeben a tapon belul van, az uj meg nagyobb teljesitmenyu, vastag ventis, ahol a venti egy resze kilog a tapbol. (mint ez)
Felfekszik a venti kerete a haz hosszanti merevitojen.Gep levegoben osszerak, jeee, be lehet kapcsolni.
Vissza a pincebe, akkor is beleeroszakoljuk a tapot cimszoval...
Kollega nekiesett izombol a hosszanti merevitonek, de csak nem birtuk odebb hajtani, raadasul szegecsek fogtak.
Focincer ur meg elegge ferde szemmel nezett ram, amikor felmentem hozza veso+kalapacs+vasfureszt kerni...Vegul kollega lefaragta a szegecseket, aztan addig kalapalta a hazat, amig valahogy sikerult belehajtogatni a tapot a helyere.
Eleg erdekesen all a hazban, de mukodik...Diadalittasan visszuk ki a gepet a helyere, osszedugjuk, kapcsolnank be, de megint nem reagal
Mint kiderult, nincs nagy baj, csak a nagy kalapalas kozben kiugrott a haz elejere pattintott power+reset gomb+ledsor a helyerol, nem erintkezik.
Visszaraktuk.
Bekapcs, jeee, van kep, gep elindul, program indul, huznam le a magneskartyat, nem megy.
Kihuz, billzet bedug, az se. De hat uj alaplap van a gepben @#$%^&*()!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mar majdnem nekialltam megrugdosni a gepet (csak az tartott vissza, hogy telthaz volt ugyfelnel...), mikor megint bedugva mukodni kezdett az olvaso...
Gyorsan lezartam a programot a gepen, hogy ma mar ne ussek, ne okozzon gondot penztarzarasnal.Szoval az olvaso kabele is rossz, valoszinuleg az nyirhatta ki az alaplapot.
Mar csak az a kerdes, vajon talalok-e hozza alkatreszt az irodaban, vagy rendelni kene a gyartonal.
Utobbi maceras, ugyanis nem talaltam a monitoron semmi egyedi azonosito matricat a szeriaszammal...Holnaputan folyt kov...
De miert valaszban irtam uj hozzaszolas helyett? Ehh, faradok...
-
_ak_
addikt
Sajnos nem áll lehetőségemben másik mobilban (vagy bármi másban) kipróbálni, ezért is érdeklődtem, h hogyan vizsgálják be, próbáltam teszt progikat is keresni, de semmi hasznosat nem találtam. Arra sem válaszolt senki, h mik a tünetei egy telónak, ha inkompatibilis kártyával használjuk.
A kártya egy Kingston 4gb micro sdhc class 4
Az addig természetes, h megnézik a gyártó oldalát, h mi áll ott, csak attól félek, h ezután nyomják is vissza a kezembe, miszerint nem garanciális, hisz inkompatibilis. Én meg nem tudom tesztelni másik készülékben.
És bár a Nokia oldalán nincs feltüntetve, de mindenhol máshol alátámasztják, h ez a mobil (ill. 9.2 s60 v3 fp1-es os-sel ellátott készülékek) kezelni tudják a sdhc kártyákat.
Pl a Sandisk oldala. De a Kingston compatibility guide-ban is az szerepel, h:
"Host devices complying with SDA Version 2.00 can use both SD Memory Cards and the new SDHC Memory Cards.
Current SD cards complying with Version 1.01 and Version 1.10 use either the FAT12 or FAT16 file system, whereas Version 2.00 uses FAT32."
Mivel a teló sikeresen formázta fat32-re és felismerte mint egy 4gbos memória kártya, kizárásos alapon ismeri a 2.0-ás SDA-t. Már csak hab a tortán, h többen beszámoltak arról, h 8gbos kártyát is kezeli. (persze ez utóbbit én sem tekintem mérvadó érvnek, csak most ezek után, ha visszakapom a kártyát, mert h inkompatibilis a telefonnal, azt nem lenne könnyű lenyelni.)Ha csak a gyártó oldala szent, akkor ésszerűbb nekem a Kingstonnal kezdeni (már csak azért is mert oda-vissza 4 órát utazok és már a 2ik út alkalmával leutaznám egy másik ugyan ilyen kártya árát.)
-
_ak_
addikt
Ettől tartok én is, de amint említettem, több fórumozóval is találkoztam akik ugyanilyen kártyát ugyanilyen mobilba, gond nélkül használnak. Sandisk ill. kingston micro sdhc 4gb. gugliba is beírva sorra dobja ki az elégedett felhasználókat. A nokia oldalán sem azt írják, h nem megy nagyobb kártyával, mindössze nem volt letesztelve nagyobbal, de sajnos dolgoztam áruátvevőként szervizes mellett és ismerve az ő mentalitását előre bele vagyok fáradva a vitákba.
Ezért is kérdezem, h milyen módszerekkel vizsgálják be, mert ha a megnézem a nokia oldalán és küldöm vissza, vagy beteszem egy kártyaolvasóba és rámásolok egy mp3at a bevizsgálás, akkor nem lesz rövid a móka.
Nem tudom, érvényes-e még, h a bizonyítási teher az üzleten van az első 6 hónapban, ha ez a törvény megváltozott, akkor lehet, h inkább egyből a kingston supportot keresem fel.Félre értés elkerülése végett nekem nincs bajom az eladókkal, nekik sem szokott velem lenni, csak tudom, h mennyire törik magukat a szervizesek..
-
localhost
Közösségépítő
Jéééé, hozzád is bejár ez az ember?
-
ML320
senior tag
Egy ügyfélnek megmutattam, hogy hol és mit nézzen meg a drive-okkal, particiókkal kapcsolatban. A notim elől volt, a számlázó gépemen meg USB1.1 van csak.
Viszont mostantól egy kalapácsot is rendszeresítek a gép mellé. Mert ha még egyszer valami tahó júzer elkezdi tapperolni a kijelzőt, hát szétverem az ujjait! -
as_Rock
őstag
Vannak ilyen véglények
A történetből nekem az jött le, hogy az "előbb rendel, aztán néz körül" típus egyik díszpéldánya volt.XP install és társai téma: Be kell látni, a minél felhasználóbarátabb install sajnos elhiteti a userekkel, hogy "ők értenek a windózho", és ezt erősíti, hogy az iskolában van "számítástechnika"-nak csúfolt tantárgy, amitől apu azt hiszi a kisfia már "számítástechnikus"
-
ML320
senior tag
Nem a forint erősödött, hanem máshogy alakul az ár- és a volumenindex. Végre hasznát veszem a statisztikusi végzettségemnek.
Hiába adunk el többet, az árak mindenhol csökkennek. Nem mindegy, hogy 10 notiból származott két éve kb három milka bevétel, és 10%-os árréssel kitermelte két emberke fizuját és a nyereséget egy hónapban.
Most meg ott van a 277.-ik webáruház, 5%-os árral, és a 100k-s notikkal. Ha két éve 10 notival hoztunk 300k nyereséget, most ugyanehhez 30-at kellene eladni, úgy hogy a vásárlói piac telítődik, míg a kínálat meg növekedik. És ez alapján minden számtech cuccból adj el kétszer-ötször annyit. Így talán nem csökken a bevétel és a nyereség. Sok sikert mindenkinek!Legszebb: üzletünk második szomszédja számítástechnikai tevékenységet szeretne folytatni.
-
Shadows
senior tag
-
_Anonymus_
csendes tag
Azzal indított, hogy informatikus. Igazából ezt szeretem, mert egyrészt nem nagyon tudunk azért eltérni a tesztelési procedúrától, mert valaki esetleg kollega. Más kérdés, ha kiderül, bazi nagy baromságot beszél és ezzel blamálja magát. Mint az a rendszergazda, aki alaplapot akart cseréltetni, mert nem ment neki az A:\, aztán mi inkább gyorsan engedélyeztük BIOS-ban...
-
_Erik_
csendes tag
Mi 6-kor zártunk 23-án, nagyjából voltak is folyamatosan addig. 24-én reggel kollegám idejött a bolthoz, mert valamit ittfelejtett, erre azt látja, vagy 20-an topognak itt a bolt előtt, gép a hónuk alatt. Amikor meglátták az autóját, összesúgtak: ő az, jön... Majd amikor közölte, nem vagyunk ma nyitva, csak beugrott valamiért, felháborodottan kérdezték: "Mi az hogy ma nincs szerviz? És akkor ő most mit csináljjon a gépével?"
Még 23-án volt egy másik ügyfél, aki egy olyan problémával hozta a gépét, ami várhatólag töönapos tesztelést igényel, ugyanis néha-néha kikpacsolgat szerinte. A problémáról tudott már hetek óta, dehát mikor hozná be, ha nem 23-án délután! Természetesen úgy gondolta, rögtön meg tudjuk neki oldani, hogy ne maradjon karácsonyra gép nélkül...
Amúgy meg beesett a legnagyobb ezévi elbaszás is, amit egy gépben össze lehetett hozni. Asszony behozza a családi gépet, hogy "No signal" van, valamint melegszik a gép, mert letörött a CPU-coolert tartó műanyag egyik füle. Elkezdjük nézni, látjuk, a 7600GS Gainward-ról csöpög valami, kiszedjük az alaplapot, alatta is mintha olajos lenne a ház, alalplap forrasztási oldala is mindenhol be van kenve valami olajos anyaggal. Felhívom őket, hogy ez így nem lesz garanciális, mit csináltak vele? Asszony erre kiböki, többször is szólt az urának, nem kell annyit WD40-el kezelnie a gépet, mert kicsit hangos benne valami. Emberünk nagyjából megfürdette benne az egész gépet. Amikor a CPU-t áttettük az új alaplapba, még kiderült, pár lábat is sikerült neki tőben elhajtogatnia. A reszelőnyomokon már meg sem lepődtünk a CPU felületén, amelyek akkor képződtek, amikor ezermesterünk kicsit igazított a cooler tartókeretén, hogy kifúrja azt, majd egy dróttal odakötözze a cooler-t. Végülis megúszta egy alaplap, CPU és VGA vásárlással, mitegy 45000-ből.
-
Speed®
titán
Hát akkor én most minek menjek? Ilyeneket sokáig nem tűrnék, szóval eladó nem lennék hosszú ideig. Gépeket imádok összerakni, de mások elsz@rt gépét javítani már nagyon nem, volt jópár nagyon nagy szívás, előítéletes lettem. Tehát szervízes munkakör is kilőve. Asszem a biztonsági őr megfelelő lesz -
rovar1
csendes tag
Eleve gyűlölöm, ha listával jön az ember.
Három vidéki és egy bp-i üzletem van. Nyugtassatok meg,hogy nem csak nálam szoktak alkudozni!Vagy ez párosul a kis árrés és az örök garanciális problémák mellé?!
/Csak azért,mert ha én bútort, szalámit vagy tengerimalacot veszek, akkor sem alkudozok, mert ennyi az ára és kész/
...jól átmentem filozófusba -
sutykuru
aktív tag
Ezt nem így kell csinálni!
107 felhív
Jó napot kívánok xy vagyok, yz helyről telefonálok.
107: és?
Bejött hozzánk egy fegyveres ember, de ártalmatlanná tettük.
107: Hogyan?
Természetes lelőttem.
107 kb 3 perc alatt kint leszCsal aztán qrva morcosak lesznek
Amúgy meg örüljél, hogy egyáltalán kimentek
, csak az ilyenek miatt utállom a rendőröket.
-
Rover623
félisten
Rendőrök...?
Intézkedési hajlam...? -
-
-
Csepy
őstag
Azért kérlek, mert aki személyesen vásárol, az ha van esze megnézi, megvizsgája az árut gyári hibásat, selejteset kapsz, akkor annak meg is kell szervezni a visszaküldését (egyeztetni a géggel, futárt rendelni...).
Röviden ezért.
Regards: Csepy
PS: a "Klassic" vásárlóknak már régen nem él a 3 nap kötelező...
-
TheReMiXeR
senior tag
mi hál'istennek szabin vagyunk, csak holnap toljuk be a képünket...
most voltam a mellettünk lévő pékségben és hát 1-2 olyan arcot láttam ajtót feszegetni akik soha nem vásárolnak csak feltartanak... még jó, hogy nem vagyunk nyitva...
több lenne a világítás számlája mint a haszon. -
net84
őstag
tipikus - valahogy sokaknak kimaradhatot az életükből, hogy az ajtót a kilinccsel nyitjuk és zárjuk. Azt nem tudom, hogy az ilyen otthon hogyan közlekedik.
ezért jó a fotocellás ajtó, nem tudják nyitogatni, kinyílik autómatice, ha jön azüffél, ha bezárom, akkor nem jön be senki
igaz néha az üveglap itt is tele van lenyomatokkal, főleg fej magasságban, meg néha be szoktak esni az emberek, ha csak egyenirányítva van, és sikerül eltalálniuk a rácsukódás ellen beszerelt szenzort...Ma egy újabb aranyköpéssel gazdagodtunk:
- Ha kp-ra veszek valamilyen alkatrészt, akkor van valami kedvezmény?Ilyeneket össze kellene gyűjteni, szerintem lenne jópár...
-
TheReMiXeR
senior tag
...hát mi nem voltunk nyitva tegnap... úgy volt, hogy majd igen de a tulaj bebukta a kérdést.
Szombaton szép volt a forgalom összegszerűen, de délután már csak 1-2 érdeklődőjött be. Ja meg a tulaj is bejött fél háromkor, ott volt kb. 15prcet, látta, hogy senki nem jön be erre ezt nyügte ki : "mennyetek haza a f@szba" <---pont így...
Hát igen, legyünk nyitva orrba-szájba a nagy semmi kedvéért. Ilyenkor csak a teszkó meg a kora meg az osan na meg a többi más "márka" van csak tele júzer kinézetű elmebajosokkal, akik pont egy ilyen napra tervezték a 99.999.- Ft-os gép beszerzését...
-
mcmike
őstag
Köszi, akkor még így is beleférek (Vasárnap nincsenek nyitva). Holnap viszem vissza.
Már nincs 1 db sem az üzletben, az utolsó 1db-ot odaadták tesztelésre Alvin fórumtársnak. Azt ajánlották fel csereként. Nem szeretnék élni vele, én új kártyát szeretnék. Szóval így marad a pénzvisszafizetéses megoldás...
mindenkinek köszi a segítséget...
-
NwL
tag
Hozzám 1 héten kb 3x jönnek be dévédécédé-ért.
Tegnap visszahoztak egy DualLayeres Lemezt.
Kérdezem mi a gond?
Most vett egy lemezt, de nem jó adjak már helyette másikat, de gyorsan mert siet.
Tájékoztattam rögtön, hogy lemezekre nincs garancia.
De azt hallotta mi adunk másikat ha rossz. Be is hozta nézzem meg.
-Mi a gond?
-Hát kiírtam rá a xy játékot és nem olvassa...
Megnézni megnézem, de adni másikat akkor sem tudok ha tényleg rossz.
Beraktam, semmi. A lemezen látszott, hogy írt rá.
Akkor adjak másikat mert biztos a lemez volt a rossz.
Kb 10 percig kellet ezt hallgatnom: ez nem olcsó lemez, nincs pénze másikra.
Végül is az lett a vége, hogy adtam neki egy másik lemezt kedvezményes áron...
MIT GONOLNAK EZEK????
-
Shadows
senior tag
-
Shadows
senior tag
pfu bazz 2 aksiért ilyen perpatvart!!!
-jó napot
-jó napot tudok segíteni
-igen , memória kellene a gépembe
-milyen gép???
-álló
-esetleg tudja milyen ram kell bele??
-nem, miaz a ram???
-a memóriavan sd-ddr-meg ddr2!!!
-jaaa és ő azt honnan tudja hogy jó-e bele valamelyik
-mert mondjuk az öné a gép nem az enyém.
-akkor majd a fia bejön mert ő ért hozzá.
fia bejön behozza a vga dobozát!!!
-hello, anyum volt bent és kéne ram a videkártyába mert csak 128 van.
K.OK.O.C.K.A
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Kecskemét totyikba nézz be, mintha nemrég láttam volna, hogy valaki liveot árul, tőlünk tegnap vitték el az utsó használtat
szerk: jah, nekem meg azt szokták mondani, hogy hadarok, de xarok ráfőnök is csak ezt az egy negatívumot mondta, megmagyaráztam neki, ez azért van sajnos, mert sokkal gyorsabban gondolkodok, mint ahogyan fizikailag beszélni tudok
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
Természetesen eredeti, a képek elkészítéséig leszedtem róla a tetőt, utána ugyan úgy visszaraktam, és irány vele az udvar.
Egyébként nem akarok hazudni, de a kedves tulajdonosnál 3-4 hónap alatt szedte össze ezt a pormennyiséget. Amikor valami baja van a géppel, és elhozza, mindig azzal kell kezdeni, hogy kifújom belőle a port a Raketával, mert ha nem teszem meg, akkor
1, csupa retek leszek szerelés közben, ami engem kimondottan irritál
2, duhányzik a tulaj, és amint beindul a táp, kifújja magából azt a kurva büdös dohányos poros szagot (biztos ismeritek), és attól hányni tudnék.
Egyébként a táp egy upgrade-jéből maradt nálam. -
Shadows
senior tag
persze aludhat is közbe teraLOL
fickó bejön és kér 2*512ddr ramot de csak SAMSUNGOT mert neki rédbe kell.
Tessék?? hova rédbe! igen!!
esetleg dual csenelben nem??
AZAZ!!!
Hozza be a gépet és beteszzük teszteljük OK!!
Hogy lehet egy ram RAIDBE??? és milyen raidbe?? raid 0-ban vagy hogy nem értem!!!
Igaz több füle volt mint foga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest