- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
sziasztok, bocs az offért, segítség kéne. anno (5+ éve) nagykernél dolgoztam, akkor még úgy-ahogy képben voltam a gariztatásban, bár akkor is főleg nagyker oldalról, most már csak valami fehér zaj maradt meg, és az inkább árt, mint használ.
az a lényeg, hogy van nekem egy régi AM2es ASUS alaplapom, már nem használom, vettem helyette másikat gépfelújításkor. el akarom adni, de van egy kis hibája, bedöglött az intergált hangkártya. eleinte csak úgy szólt, mintha kontaktos lett volna, vagyis időnként volt hangja, időnként nem, ekkor csak meg kellett mozgatni a kábelt, és ment (több kábellel és eszközzel próbáltam, szal nem azokkal volt a baj), aztán egy win reinstallnál már azt nyilatkozta ki nekem a gép, hogy nincs is rajta hangeszköz. (USBs hangkütyüvel helyettesítettem)
lényeg az, hogy már nem használom, el akarom adni, és mikor kerestem a papírjait, hogy megnézzem a pontos tipusát, kiderült, hogy még garanciális. az a kérdésem, hogy mire számíthatok gariügyben, mik a jelenlegi jogszabályok? anno 20e-ért vettem, ha nem javítható, akkor milyen lehetőségek vannak? kérhetek egy másik (AM2es) lapot hasonló árban, vagy levásárolhatom az árát? ha ez utóbbi, akkor melyiket, az akkori árát, vagy a mostanit (ha még lehet egyáltalán ilyet kapni)?
-
szepi79
őstag
én ebből azt szűröm le, hogy a kedves vevő nem akart saját magának sok(tíz?)ezer forintos baromságot csinálni, így inkább megkérdezett téged, mint hozzáértőt, mer ugye mégse webshopból rendelte, gondolom várta azt a pluszt, amit azért a kb. +10% árkülönbözetért fizetett.
és erre kapott egy lekezelő, félig hasznos választ, mert ugye azt már derogált volna mondani, hogy ne nyomja rá az egészet.
hülye volt az ügyfél? persze.
nagyon? nem, bőven a tolerálható határon belül volt.
megérdemelte az oltást? abszolút nem.engedélyt kérek leborulni a hatalmas szakmai tudásod előtt.
(szerk: még mielőtt valaki félreértene, nem azt mondom, hogy a webshopokhoz képest +10% a plusz haszon, amiért a boltosnak fényesre kell nyalni a hátsóját.)
-
szepi79
őstag
válasz
SityiSXT #15698 üzenetére
szerintem ilyen "mi vagyunk a legfaszább cég"-es összeállitást bármely gyártó tud csinálni, direkt azokra fókuszál rá, amikben ők a legjobbak. még a microsoft is, hogy az "IE világelső a browserletöltő szoftverek között".
(persze ettől még nem mondom, hogy szar az asrock, volt nekem is olyan lapom, jól birta a kiképzést.)
-
szepi79
őstag
válasz
djculture #15409 üzenetére
" Évente kétezer-hatezer forint /eb ha nem magyar fajta vagy menhelyröl befogadott kutya."
nem félek attól, hogy nem lehet ezt megoldani, ahogy király linda mondta volt: "elvégre magyarok vagyunk, nem?"
ebből az lesz, hogy majd mindenki jól le fog mondani a kutyájáról papiron, a menhely befogadja, aztán ugyanaz a fickó örökbe is fogadja. 10es, esetleg 20as a zsebbe a menhelyen, és a kutyát még csak át se kell adni egy másodpercre sem.
-
szepi79
őstag
válasz
sandró60 #15352 üzenetére
itt nemcsak a mentésről van szó, hanem hogy a 100-200e HUF értékű gépedet véded azzal, hogy 5-10e HUF-fal többért veszel minőségi tápot. természetesen nem az összes vargáné táp száll el, de arányaiban ennél a márkánál a legnagyobb a meghibásodás esélye. ez ugyanolyan, mint bukósisak nélkül motorozni. amig nem esel arcra, addig semmi baj nincs a hiányából...
-
szepi79
őstag
válasz
cbmfan #15348 üzenetére
apáméknak dohányboltjuk van, még nyáron kifestettük egy hétvége alatt. szombat napközben pakolás, este festés, vasárnap visszapakolás. festés közben ajtó résnyire nyitva, hogy szellőzzön, meg hogy száradjon, iszonyú meleg nyarunk volt ugyebár, minden letakarva fóliával, kezünkben a festékeshengerek, tiszta kosz minden, és még este 10kor is jönnek be, hogy "nyitva vannak?" mer neki csak egy doboz cigi kell. egy, a pénztárgép se ment, kettő, most én azt hogy bányásszam ki neki a minden alól.
egy idő után apám megunta, és amikor bejött egy 50es nő (ráadásul ő nem csak bekiabált az ajtón, konkrétan be is jött), apám odanyomott egy seprűt a kezébe azzal, hogy "marika, 2 órája várjuk magát, essen neki mer reggelre se leszünk kész." lehet veszitettünk egy visszajáró kuncsaftot, de azt az arcot látni kellett volna.
-
szepi79
őstag
válasz
Thulcandra #15088 üzenetére
erre meg az a megoldás, hogy ne türelmetlenkedj. ha találtál egy jó helyet, akkor ragaszkodj hozzájuk. én, dacára annak, hogy pesten élek, egy kisebb boltba járok, alig van árukészletük, de mindig kibírtam, ha várni kellett pár napot, általában 3nál sosem többet.
pedig megtehetném, hogy inkább megyek máshova, párszor meg is tettem, volt belőle zűrös garis ügyem, köszi soha többet. inkább maradok a réginél.
-
szepi79
őstag
én se értettem, viszont egyrészt mehetnékem volt, másrészt meg addig nem engedte, hogy bármit csináljak, amig 100%osan meg nem győzöm arról, hogy minden adata megmarad. ez utóbbi - már a meggyőzés - nem sikerült 10 perc alatt.
lehet azóta valaki megcsinálta neki, és el is tudta magyarázni, engem meg akkor hülyének néz, de annak meg megvan az az előnye, hogy többet nem fog ilyesmihez hívni.
-
szepi79
őstag
válasz
Intelligencs #15045 üzenetére
én a múltkor olyanba futottam bele, hogy az illető (hölgy) pendrive-ja "elromlott", ugyanis voltak rajta képek, meg egy gyökérkönyvtárra mutató parancsikon. kérte, hogy a 'mappát' azt töröljem ki, de a képek maradjanak meg. hiába mondtam, hogy az nem mappa, és attól, hogy kitörlöm azt a parancsikont, ami lényegében önmagára mutat, nem fognak eltűnni a képei, nem volt hajlandó megérteni, továbbra is azt kérdezte, hogy hogyan lehet az, hogy "kinn is vannak a képek, meg benn is". 10 perc magyarázás után beadtam a derekam, és közöltem, hogy "hát ilyet még én se láttam.
-
szepi79
őstag
na ja. de a német piac kevésbbé árérzékeny, éppen ezért ők magasabb haszonnal dolgoznak. igy nekik könnyebben belefér, hogy kevesebbet akadékoskodjanak, ha garizásról van szó, mert hosszú távon jobban jár, ha megtartja a (normális, boltosokat nem kihasználó) ügyfelet. nemcsak a garizás mentalitásának kéne itthon megváltoznia, hanem a vevő részéről a ''mennyit engedsz a feléből'' gondolkozásmódnak is el kéne tűnnie. el kéne lassan fogadni, hogy mindennek ára van... ha meg olcsót akarsz, akkor szopjál vele.
-
szepi79
őstag
már nagy vagyok
pocaktérfogatra legalábbis
maradok ITn belül (leginkább a network érdekel). terv szerint. amúgy meg ehhez a céghez is csak ismerettség miatt mentem, egyébként eszembe nem jutott volna kereskedelmi egységhez menni.
amúgy köszi, jól vagyok, nem kérek '''' jeleket, elég jó (pénzügyi) feltételekkel távoztam, legalábbis a várthoz képest mindenképpen
-
szepi79
őstag
válasz
Intelligencs #3439 üzenetére
semmi kül, létszámleépités.
-
szepi79
őstag
no srácok, mostantól csak olvasója leszek a topiknak: jóvoltamból több hülye ügyfeles sztori nem fogja ezen oldalakat dicsőiteni, mert a mai napon kirúgtak a cégtől. szal most keresek másik melót, de lehetőleg a kereskedelmi vonatkozástól már eltekintenék
-
szepi79
őstag
válasz
badgirl #3183 üzenetére
röviden: mert a gépezés geek sport.
hosszan: attól még, hogy valaki pocakos és ilyen kánikulában büdi picit, még lehet jó pasi, aki nagyon tud szeretni, meg ágyba viszi a kávét meg a reggelit. csak ez ugye első ránézésre nem látszik.
szerk: Hequila: ez se rossz
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
FehérHolló #3178 üzenetére
volt ez két óra is, ne szépítsük át 1napnak
-
szepi79
őstag
válasz
Shadows #3155 üzenetére
Lehet hogy ki kéne szaladni a bolt elé szinte meztelen és egy codegen házból magadraönteni a vizet hidd el lenne forgalom
már ne haragudj meg, de ez gusztustalan volt. egyrészt már nem menő meztelenséggel hirdetni. legyen helyette enyhén átlátszó fehér póló és sort. meg codegen ház??? na ne... inkább valami jobbfajta cooler master... -
szepi79
őstag
válasz
wwenigma #3058 üzenetére
pedig a gyakorlat leginkább ezt mutatja. a szürke cuccokat leginkább 1év garival szokták adni. mert az ok, hogy a külső forrás is vállalja azt a 2-3-5-x évet, csakhogy a szállítás itt már a kiskert terheli. vagy pedig a kisker bevállal a szürke mellett hivatalos forrásból is cuccot, és reménykedik benne, hogy RMA-nál nem nézik a sorozatszámot. (és még igy is feltünő lehet, ha sorozatosan nagy RMA aránnyal dolgozik.)
-
szepi79
őstag
válasz
TheReMiXeR #2856 üzenetére
tekintve, hogy manapság a ''szakmabeli'' hölgyek 10es éveik végén, 20as éveik elején vannak, ő már kiöregedett ebből a maga 26 évével
-
szepi79
őstag
válasz
TheReMiXeR #2853 üzenetére
mivan, hugom bevitte a gépét?
-
szepi79
őstag
válasz
Thulcandra #2541 üzenetére
nnna. én az ilyenek miatt (egyszer már beszoptam ezt ugyanis) mondom mindig annak, akinek a tanácsom kell, hogy csakis az ő felelősségére; ha valami nem jó, magára vessen, minek fogadta meg, amit mondtam. ha így is kellek, akkor ok.
-
szepi79
őstag
válasz
Player1233 #2508 üzenetére
mindjárt jobb
-
szepi79
őstag
válasz
Player1233 #2505 üzenetére
[vicces]hát szerintem ilyen hozzáállással nem sokra viszed ebben a topikban, tessék legalább egy szánalmas lúzert kifigurázni minden egyes hasonló napi jótettért... [/vicces]
irigyellek a birkatürelmedért. mondjuk a netkamerás topikban semmi gáz nem volt, ha feltepíti magának a fickó a kamerát és bekapcsolja, akkor annyira nem analfabéla, mint az itt kifigurázott alakok. és nem is annyira bunkó, hogy nyálfröcsögve követelje vissza a pénzét, hanem kérdez és tanul. bárcsak több ilyen lenne... -
szepi79
őstag
válasz
Superman #2396 üzenetére
minden olyan munkavállaló, aki kinn van a frontvonalon, találkozik egy rakat hülye emberrel. ezeket ki fogja figurázni, lehetőségeihez képest megszopatni, valamilyen formában kibeszéli magából a stresszt. ez nem számtekbótos jelenség, a pincér szőrszálat tesz a kajába, stb. ez ellen nem tudsz tenni.
amit viszont félreértesz: nem minden vevő van itt kiröhögve, csak a hülye fajta. a legtöbb bótos még csak nem is naponta kommentel be ide, fejenként 2-3 napra jut egy ''ezt hallgassátok meg sztori''.
köszönjük mélyen szántó soraidat, hogy akartak átb@szni delphivel, csak sajnos ez nem az a topik, van erre másik. ez had maradjon mág a hülyevevős-anyázósnak. vagy szokjunk át mi is a bót-anyázósba? minek? hogy flame legyen? -
szepi79
őstag
válasz
FehérHolló #2368 üzenetére
Teljesen igazad van, de ha odaállít, hogy neki márpedig kell 200db 1gigás SD, akkor szerinted elhajtanák?
el bizony, mint a pinty. legalábbis mi tuti, a nagykereket sokkal szigorúbban ellenőrzik, nem éri meg a kockázat.
csak mi valszeg nem úgy hajtanánk el, hogy ''takaroggyá anyádba kisköcsög'', hanem felhivjuk az egyik nagyon jó partnerünket a Computer Paradise for People Who Want To Buy from Distributers Directly Ltd.-t, és lezsirozzuk velük, hogy mi 3000 helyett 2700ért adjuk az SDket, ők meg adják a véglénynek 3100ért, aztán ha ez megvan, szólunk a véglénynek, hogy másnap fáradjon el ide és ide, ott megkapja a cuccát. -
szepi79
őstag
válasz
FehérHolló #2347 üzenetére
Az ilyenek nem hallottak még a nagyker létezéséről?
a nagyker nem azért nagyker, mert ott nagytételben tudsz vásárolni. a nagyker azért nagyker, mert ő adja el a kiskernek az árut. namost az szépen törvényileg le van szabályozva, hogy nagyker nem adhat el nem kiskereskedőnek, vagyis olyannak, amelyiknek a cégtevékenységei között nincs felsorolva a számítástechnikai értékesítés. -
szepi79
őstag
válasz
TheReMiXeR #2331 üzenetére
a homáron volt mostanában egy egész cikksorozat benzinkutas trükközésekről... de olyan durvákról, hogy nekem égne a pofámról a bőr... igazából már nem is trükközésnek, hanem lopásnak számít...
-
szepi79
őstag
-
szepi79
őstag
válasz
MONITORCENTR #2310 üzenetére
ha már 500 forintos kategória:
ügyfél: mennyi az egérpad (olcsó legyen persze, mi más) ?
bótos: van 2 féle, 470 és 490
ü: jó, akkor a 470est kérem
b: ok, 500ast kaptam, 30 forint a visszajáró...
ü: ááá, hagyd csak -
szepi79
őstag
nekem nem azzal van bajom, hogy ki kell bontani, mert az OK. de csak akkor bontasson ki bárki is egy terméket, ha komolyan el akarja vinni, és ha szemmel láthatólag nincs baja, benne van minden, akkor vigye is el, ne az legyen, hogy ''áh kösz, csak érdeklődtem'' aztán megy át a madaras teszkóba jól átkúratni az agyát.
-
szepi79
őstag
oké, fizetek. 10290 ft. ad 10300 és a 10 forinttért is tartja a markát.
már bocs, de ebben totál igaza van a vevőnek. én is marhára ki tudok akadni, ha a benzinkútnál 125 forint helyett 120at kapok. ha akarok adni borravalót, akkor mondom, hogy köszi, csak 1 százast kérek vissza. ha meg nem mondom, akkor minden forint jár. de a többiben igazad van. -
szepi79
őstag
egyébként a legegyszerűbb a 8-10k alatti cuccok gariztatása (legalábbis az én gyártóimnál az volt). ugyanis a legtöbb gyártónak nagyobb költségbe van az ilyen hibás eseteket kivizsgálni, mint egy újjat hozzávágni a véglényhez bármiféle vizsgálat nélkül, az esetlegesen hibás darabot meg bezúzatni.
-
szepi79
őstag
válasz
Rover623 #2144 üzenetére
maradjunk annyiban, hogy akkor jár a legjobban a véglény, ha nagyon hamar kiderül, hogy nem javítható a cucc
szerk:
Tehát ha a dobozon semmilyen matrica, akkor kötelességük a „jog” szerint elfogadniuk a „hibás” terméket?! Jog szerint doboz nélkül is kötelességük elfogadniuk..
ezt a részét nem vágom annyira, lévén én nagykerben vagyok. (pár éve, mikor még máshol dolgoztam, engem megvezettek kékhalék ezzel, 2 órát kerestem azt a kurva dobozt, mire meglett. persze a javítás is elhúzódott, és a végén kaptam cserét) egyébként mi dobozostól szeretjük kapni a cuccokat
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
Calibos #2141 üzenetére
1&2: őrizd meg mindig a dobozt. boltja válogatja, ha a dobozra raknak speckó matricát (pl. kékhal), akkor bebuktad. olvasd el a garancialevelet, amit kaptál a számla mellé, ha nem mondja egyértelműen, hogy kell a doboz is, akkor elvileg el kell fogadják.
3: attól függ, van-e a nagykerben az adott HW-ból.
a, az a legegyszerűbb eset, hogy van, ilyenkor nem túl hosszú, kb. 1 hét (persze ez függ attól, hogy milyen gyakran jár a kisker a nagykerbe.)
b, ha nincs a nagykerben és még elérhető a termék, akkor ez 2-3 héttel kitolódik.
c, ha nincs a nagykerben, és már kifutott termék, az elég gáz, 1 hónap+ a folyamat, és a végén az is lehet, hogy csak pénzt kapsz/levásárolhatod az árát. (legjobban akkor jársz, ha egy új terméket hozzádvágnak.)
a garanciával senki sem siet túlzottan, ez a legg@cibb dolog az egész értékesítési folyamatban... -
szepi79
őstag
nap sztorija.
rendelnek szoftvert (licenszt, nem dobozost). nem keveset. ~30db-ot. mondom mivel régebben volt hasonló szoftver, ezért nem kell újat venni darabonként 15ért, elég upgrade-et 7ért.
nem, köszönik, nekik a full verzió kell. duplaannyiért.
mondom jólvan, ti tudjátok. telepítőkészlet kell hozzá?
mennyi?
2k.
akkor azt nem kérünk, köszi.
WTF??? -
szepi79
őstag
válasz
Peter789 #2113 üzenetére
hát b+, hipermarketeket ne említs egy napon kiskerekkel...
3-4 hónapja meg 200-210 volt a dollár árfolyama, most meg 185. teljesen reális volt akkor 5,5k egy olyan patronért. viszont a 3k-s patron nagyon kevésnek tűnik. nem lehet, hogy te a kicsi, 4,5ml-est vetted a ''normál'' 19ml-es helyett? -
szepi79
őstag
válasz
Peter789 #2111 üzenetére
nekem is furcsa, ugyanis nálunk az általad említett patron 3400 nettó (~4e bruttó), rákerestem netren, és speciel a kékhal-ban 4,7e HUF az ára. ez mennyi is, 10-15% árrés? nem tűnik olyan borzasztónak. esetleg azt el tudom képzelni (bár nem követem nyomon a nem konkrétan hozzám tartozó gyártók termékeit), hogy lement a termék ára és/vagy erősödött a forint, így a nagykerben már olcsóbban volt meg a cucc. de a 100-200% nagyon erős túlzásnak tűnik. nem nagyon van olyan kisker (vagy akár nagyker), aki ilyen horribilis árréssel dolgozna, mivel annak az árnak nagyon könnyen alámennek a többiek...
-
szepi79
őstag
válasz
TheReMiXeR #2107 üzenetére
ne légy kisstílű, ez lazán a befér a negyedév érdekessége, sőt az év sztorija címért is mehetne (elvégre most már nincs többé sulinet, egyre nehezebben kerülnek elő a fél agysejttel megáldott őstermelők)
-
szepi79
őstag
válasz
Hequila #2100 üzenetére
Ez így igaz, azonban ezek a járulékos költségek az utángyártottnál is fellépnek...
1. az utángyártottat helyben állítják elő
2. garancia nem jár hozzá
3. ''nem teljesen originál'' patronon a gyártó nem kéri be a nyomtató árának egy részét.
Nem hinném, hogy a valóban jó minőségű, a gyárinál mégis jelentősen olcsóbb utángyártott festékek jobban károsítanák a nyomtatót, mint a gyári.
általában nem is, de ez téged nem fog vigasztalni, ha pont nálad szarik be. más kérdés, hogy valószínűleg jobban megéri bevállalni az esetleges kockázatot, és utána a javítás helyett új nyomtatót venni, csak akkor senki ne verje habzó nyállal az asztalt, hogy milyen szart vett és havíccsák meg. (nem rád gondoltam, hanem az egységnyi sugarú értelmi képességekkel rendelkező vásárlókra)
szerk:
sasa: nem olyan nehéz sokat vitatkozni, ha tudom, hogy nekem van igazam
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
ha nem lenne pofájuk ennyit kérni a szar tintájukért én sem utángyártottat vennék. kb.1000ft lehet a gyártási költsége a tintáknak. jó kis 10x-es haszon mi, a kurv@ anyukájukat a hp-s eknek...
khm... a gyártási költség nagyon képlékeny dolog ám. gondolom ebbe nem számoltad bele a gyári alkalmazottak bérét, a gyár rezsijét.
azután ugye ott a HP Anglia LTD KFT RHCPSJR akármi, aki a tonert legyártotta. az a toner nem fog odateleportálódni az asztalodra a nyomtatóba. van egy disztribútor (nagyker), aki behozza az országba (fizeti a szállitási költségeket; vámot, ha szükséges), ráteszi a saját hasznát (amit ha tudnál mennyi, és ha kiszámolnád, hány tonert kell eladni ahhoz, hogy egyetlen raktáros bére megtérüljön, lehet kicsit elhűlnél) aki továbbadja a kiskernek, szintén rápakol valamennyi pénzt, no meg az ÁFÁt se feledjük, amit megintcsak te fizetsz... (ja, arra is emlékezzünk, hogy egy eredeti terméknél garanciát is kapsz a pénzedért. hogy most a patronoknál van-e ilyen, arra nem esküszök meg, de paraszti logika szerint kell lennie.)
ezenkivül, mint az már korábban emlitve volt, azért kapod 10-15-20e forintért magát a nyomtatót, mert a gyártó ezen akarja behozni a nyomtató árát is, különben fizethetnél 2-3x annyit egy printerért.
persze te magad is behozhatnád azt a patront angilából, csak lehet nem kevéssel többe kerülne a kiutazásod, mint maga a megtakaritott pénz...
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
tommiking #2085 üzenetére
az ilyenektől eléggé ki tudok akadni én is... az ilyent én kötelezném arra, hogy beszélje le először is a nagykerrel, hogy az visszavegye a berendelt cuccot. a nagyker meg, ha nem tömegcikkről van szó, megmondja a csávónak, hogy csak akkor veszi vissza, ha a gyártóval is lezsírozza az emberünk. és ha a gyártóval is megbeszélte, akkor nem kell megvennie. csak aztán a 2-3 hetes utánajárás után lehet rájön, hogy a párezres telefonszámlája, meg elb@szott ideje nem ért ennyit, olcsóbban jött volna ki, ha elviszi, amit hülyeségében rendelt
komolyan, erről törvényt kéne csinálni. csináljunk peticiót! ki írja alá?
-
szepi79
őstag
nem egészen ez a helyzet nyomtatóknál. az a trend, hogy magát a nyomtatót olcsón adják, és később a tintapatronokon jön be az eszköz ára. tehát lényegében ugyanaz az elv, mint az előfizetéses telók ügyében, hozzádvágják a nokia 25013186-ast 10 forintért vagy egy szelet fasírtért, de cserébe lekötöd magad 2-3 évre.
(vicces volt, amikor tavaly egy viszonteladó partnerünk fényhengert keresett vmilyen nyomtatóba, mert a régi elkopott. mondtuk az árát. lesápadt. megkérdezte, mennyibe kerül egy új, ugyanolyan tipusú nyomtató. úgy 2/3 volt az ára a fényhengernek. szerintetek mit vett?)
-
szepi79
őstag
Tudtátok, hogy a tízezer forintos kártyához az ügyfél elvárja a DVI kábelt, S-Video kábel, DVI-VGA átalakítót, plussz még jogosan elvárt dolog, hogy bejöhessen és letöltesse a legfrissebb drivert. Bár azzal lett tegnap felrakva és átadva a gép... Tuti, hogy mindent kiloptunk a dobozból, ezért délután még be akar jönni és beszélni akar azzal, aki megcsinálta a gépet. Hiszen még a gyári szám sem stimmel, amit a dobozról felírtunk azzal, ami a gépében van. Ez az egy jogos, de minden más aggályoskodás és szarkeverés.
hmm... ha akkora xpert a juzer, hogy kibontja a házat, hogy ellenőrizze a gyári számot (+még a driver szó jelentésével is tisztában van), akkor mi a halál nyálkájáért nem ő szereli be magának? és akkor nincs ilyen baj, hogy kiloptatok ezt-azt belőle. (én minden cuccot magamnak szerelek, no nem azért, mert nem bízok a boltban, ahol vásárolni szoktam, csak az is időkiesés, meg a franc se fogja cipelgetni a gépet, meg amúgy is szeretem én üzembehelyezni a dolgaimat.)
az viszont, ha nem egyezik a gyári szám, az nem jogos panasz. az gáz. nektek. ezek után viszont jogos, ha az emberünk fantáziája/paranoiája beindul. -
szepi79
őstag
válasz
Overlocker #1997 üzenetére
hát, ha úgy nincs ram, hogy éppen elfogyott az összes DDR2es, akkor sztem nem gáz, csak rosszul mérték fel a keresletet/nem szállít a nagyker időben. ha viszont úgy nincs DDR2, hogy nem tartanak, az gáz tényleg, csak ennyi infóból ez nem derült ki
-
szepi79
őstag
válasz
TheReMiXeR #1979 üzenetére
igen, kell 1 media kit (ha a véglénynek még nincs,) +annyi licensz, ahány gépre akarja felrakni
-
szepi79
őstag
válasz
Rover623 #1975 üzenetére
ez viszont saját példából ismerős. apám volt ilyen, lemérte anyám gépét vagy 5-6 éve, összeállította az asztalt, pöpecül is nézett ki, de én amikor megláttam, már szóltam, hogy ez gáz lesz, mert elég kicsi az a ház, ennél csak nagyobb lesz később... aztán egyszercsak nem volt mese, bőviteni kellett AT-ről ATXre, az új ház jó 8-10 centivel volt magasabb... no, akkor apám fogta a fűrészt, és a ház feletti deszkát kivette
nem néz ki jól, de már egy szervernek is van hely
-
szepi79
őstag
Nálunk is megvolt a nap első fénysugara (ha valaki nem tudná/emlékezne, nagykerben dolgozok):
az egyik partnerünk kért vírusirtót, ilyen-olyan specifikációkkal, SOS árajánlat. felvázolom a lehetőségeket, majd kérdem, mégis hány darabról lenne szó, mert ez ugye szoftvernél nagyon jelentősen befolyásolja az árat. a partner megkérdi, majd 1-2 óra múlva ''sírva-röhögős'' mailben írja, hogy 1db
végfelhasználók ruleZhát komolyan nem irigylem azon sorsátrsaimat, akik nap mint nap kénytelenek a frontvonalon lenni...
-
szepi79
őstag
Na, akkor én is egy sztori mára. Fel kellett hivjam az egyik gyártóm emberét, aki amúgy is otthon dolgozik, most meg még ugye szombat is van... (nem jókedvemben hivtam, tegyük hozzá, persze mikor máskor kérnének SOS árajánlatot még tegnapelőttre, ha nem most)
kicsöng, de amikor a feleésge odavitte a manusnak a telefont, véletlenül felvette. ezt hallottam a háttérből:
-... ki a picsa az?
-valami sz gábor
-ó bazmeg, azok meg ma benn vannak...
kis csönd, torokköszörülés, amerika style felvétele (+''let's do business attitude'')
-szevasz gábor! mi a helyzet?
kevésen múlt, hogy nem röhögtem el magam -
szepi79
őstag
Most őszintén! Tegye fel a kezét az a ''bótos'', aki nem ismeri ezt a júzerek körében nagyon jól elterjedt telepítési módot...
én nem ismertem, felteszem a kezem. mentségemre szóljon, hogy nagykerben vagyok, és nem microsofttal, hanem vírusirtókkal és egyéb védelmi szoftverekkel foglalkozok -
szepi79
őstag
hát, azért ezt se úgy kell elképzelni, hogy ebből nagy divat van. az ilyen simli ki szokott derülni, ha nagyban csinálják pl. a gyártó felhívja a nagykert, hogy b+, hogy tudod te ezt hatezerért adni, mikor tőlem hétért veszed? (jó most ez egy sarkított példa volt, de a legtöbb hazai képviselttel rendelkező gyártó tudja, hogy a nagykerek kb. mekkora árréssel dolgoznak)
aztán ilyenkor jönnek a szankciók a gyártótól, volt olyan eset is, hogy adott nagykert kirúgták a disztribúcióból, és a gyártó nagy erőkkel hirdette a megmaradt hivatalos partnereit...
most ezzel nem azt akarom mondani, hogy a nagykerek szentek, meg hogy sajnáljuk őket (elvégre azért mégiscsak kevésbbé vannak kiszolgáltatva, mint a kiskerek), de ők sem tehetnek meg amit csak akarnak... -
szepi79
őstag
nem azt mondtam, hogy ne figurázzuk ki. csak azt, hogy ilyen idióta maileket ne pakolgassunk be, mert ilyen alapon ide jöhetne a ''rendszergazda 24 kérése a felhasználókhoz'' cimen elhiresült email, meg egy rakat ökörség. maradjunk meg a boltba betévedő faszok szivatásán
-
szepi79
őstag
ez már nagyon off. nem arról szól a topik (mégha néha úgy is tűnik), hogy a számtech analfabétákat kifigurázzuk.
mondanám, hogy vidd át a viccek topikba, de már ott is ott van párszor
(egyébként ezt a sztorit az elmúlt 4 napban kb. 8szor kaptam 6 embertől. aki ezt még nem olvasta, annak nincsen emailcíme vagy barátai) -
szepi79
őstag
kb. erről van szó, nem tudhatunk mindent.
akit qrvára nem érdekelnek a hardverek de vett egy gépet mert kellett neki vmire (pl. a munkájához) és vmi elromlott benne az kukán fog nézni, amikor a szervizes elkezd kérdezősdködni.
ha visszaolvasol, láthatod, hogy ritkák azok a sztorik, hogy valakin csak és kizárólag a témához nem értése miatt röhögünk ki, az igazi ''elismeréshez'' az is kell, hogy mellé tapló/mindentudó/majdénmegoldommertmégisértekhozzá legyen az illető. -
-
szepi79
őstag
én a helyedben ezt a beszélgetést így csináltam volna:
Tipikus beszélgetés:
- DVD-t szeretnék...
- Lemezt vagy drive-ot?
- Lemezt.
- Milyet?
- Hát lemezt!
// itt önhatalmúlag eldöntöm, hogy vékonytokos minuszos kell neki
- Van TDK, Phillips, és Traxdata (hasraütöttem, nemtom most milyen márkák vannak a paicon?
-Mi a különsbég?
-Tessék itt a traxdata.
Színdarab, végkifejlet...
tudom, a te megoldásod user-friendly-bb volt,az enyém meg ''saját idegem kimélőbb''. -
-
szepi79
őstag
gyszer egy ügyfelet küldtem hozzájuk, mert külön garleveles és nem akartam megint problémát. neki bezzeg azonnal !!! cserélték
mi ált. nem is állunk szóba végfelhasználóval, csak viszonteladókon keresztül fogadjuk el a garis kérelmeket. (persze kivételek vannak, de nagyon ritkán) -
szepi79
őstag
Vannak jó nagykerek, de a gariztatás sehol sem megy úgy ahogy elő van irva , vagy ahogy működni kellene.
ezt aláírom. a gariztatás az tömény szopás, gondolom a kiskereknél is vannak ''humán szűrők'', mert nagy macera+ papírmunka van vele. vannak normális gyártók, akikkel elég egyszerű az ügyintézés (pl. a D-kapcsolat), meg van olyan is, akivel rémálom (comcomcom). (nem akartam kiirni a neveket, aki otthon hálózatokban, az úgyis rájön) Na most ha a gyártó is normális a nagykerhez, és még a vitatható esetekben is elfogadja a garanciát, akkor a nagyker is gyorsan végzi a dolgát. ellenkező esetben pedig van az, amit említettetek, várni kell...
Engem cseszeget a vevő és a fogy. véd, a nagyker meg úgy intézi ahogy neki tesztik.
lásd fenn.
Már volt olyan eset is hogy a nagyker egyik fejese ráirta a papirra ''perelj be''
ez mondjuk már gáz. hogy valaki ilyen nemnormális legyen, hogy írásos nyomát hagyja...mer még ha telefonban mondja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest