- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ilyenek azt csinálják, hogy ha a vevő rájön, hogy fake cuccot kapott, akkor felajánlják, hogy azonnal visszaküldik az árát, és még vissza sem kell küldeni a terméket, csak ne adjon negatív értékelést cserébe. Amúgy meg egy csomóan szerintem rá se jönnek, hogy szar cuccot kaptak, vagy mikor mire már rájönnek, tök mindegy.
-
MR_Joe
senior tag
Evvan. Másra nagyon nem tudom hasnyálni, 500Ft-ért nincs senki aki elvinné. Kidobni sajnáltam, hát felhasználtam.. persze hűtő nélkül
az furán mutatna az asztalláb alatt. Így is van ezen kívül még tarcsiba egy 2,4-es celeronda, meg egy s2775 2,8-as celeronda is, plusz ami a gyerek gépében fut.
-
TESCO-Zsömle
titán
Arról nem beszélve, hogy a Delta által felsorolt csavarok mindegyikéhez van bitfej az 1500Ft-os készletemben...
Komolyan mondom, ha azt akarják, hogy ne szedjék szét, akkor pop-szegecs.
Fúrni azért macerásabb feltűnés nélkül...
A másik, hogy a háznak ne legyen az elején meghajtóhely, mert "ezek" simán végrehajtják a végbélműtétet szájon át is...
-
localhost
Közösségépítő
2005. évi CLXIV. törvény a kereskedelemről1
Nem tiltja - csak korlátozza!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xbox Ultimate előfizetések
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest