Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
macilaci78 #43413 üzenetére
Számtech boltosok memohányjai, azaz amikor kiborulunk...
-
tserrof77
őstag
válasz
macilaci78 #43405 üzenetére
Ezt is, mert tornáztál és nem formáztál
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
macilaci78 #43397 üzenetére
\B?
-
azbest
félisten
válasz
macilaci78 #43324 üzenetére
Van annak tevékenységkódja, kell plusz képzettség hozzá, hogy csúnya beszédes műsort is előadhat az üzlet? A stand-up comedy nem biztos, hogy ez, határ eset
TEÁOR 9234 - Máshova nem sorolható egyéb szórakoztatás?Ha a számtech cuccok forgalmazása minden második vegyesboltnak benne van a tevékenységi körében, akkor a számtechbolt miért is ne lehetne komédiás előadó is egyben. Csak ki kell írni
Egyik kollégám kifejezetten élvezi, ha bunkó a kiszolgálás
Ha beír a panaszkönyvbe, akkor a válasz: az ügyfél ráutaló magatartással a műsoros kiszolgálást választotta.
-
Pötyi
őstag
válasz
macilaci78 #43279 üzenetére
Egész nap azt figyelném az az apróneten!
-
Top cat
addikt
válasz
macilaci78 #43264 üzenetére
A monitorok már megvannak.
-
Pötyi
őstag
válasz
macilaci78 #43264 üzenetére
Hááát, _elképzelhető_, hogy a monitorokat ingyen elhozható forrásból szerezte, onnan kezdve pedig csak a 7 portos VGA ára terhelné a zsebét.
Viszont a 7 portos VGA ára < 8K TV ára. Ő meg a legolcsóbb kivitelezést kereste...
-
Top cat
addikt
válasz
macilaci78 #43262 üzenetére
"Hogy tudnám legolcsóbban kivitelezni neki? "
A 8k Tv-ket apróért dobálják utánad.
-
cbmfan
senior tag
válasz
macilaci78 #43141 üzenetére
10 éves sztori, de még mindig felhozzátok
tuti nem szabadulok tőle amíg lesz ph...
-
Beba Snake
aktív tag
válasz
macilaci78 #43094 üzenetére
-
válasz
macilaci78 #43021 üzenetére
ezt az érvelést nem igazán értem - ha zavar, hogy hideg víz, akkor nem igazán kell célozni állva..
kifejtenéd? -
-=RelakS=-
veterán
válasz
macilaci78 #43038 üzenetére
Lopod Kapuk Béla szövegét?
brd
Azért itt a kollégák elég rosszallóan néznének, ha így csinálnám -
törölt tag
válasz
macilaci78 #43021 üzenetére
Mi köze az ülve pisiléshez a wc-ben levő hideg vízhez?
-
Beba Snake
aktív tag
válasz
macilaci78 #43018 üzenetére
Ilyet már írt nekem egy nálam 80-90-100kg-mal nehezebb egykori munkatársam - másik team
- aki 17 évvel fiatalabb nálam, de lusta, hisztis és legalább 15 éve ülve hugyozik. Annyira kövér, hogy még a pöcsét sem látta 20 éve.
Betérdel a sarokba, és fél év múlva ott hal meg, mert nem tud felállni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
macilaci78 #43018 üzenetére
Addig is lehet kajálni.
-
válasz
macilaci78 #42874 üzenetére
Biztos a keményvíz, túl kemény vót, elbánt az alkatrésszel...
Legközelebb tegyen bele C@lg°n-tC@lg°n-nal a számítógép is tovább él...
-
sza.sa
tag
válasz
macilaci78 #42874 üzenetére
gondolom meg kellene küzdenünk vele a 2-3 éves garancia alatt... Bezzeg egy laptop egy pohár víztől majdnem kuka, ő meg havi rendszerességgel mossa... Lehet egy műgyantával kiöntött, vízhűtéses gépet kellene vennie
-
TaaT
nagyúr
válasz
macilaci78 #42768 üzenetére
Nekem van 30L kézfertőtlenítőm
-
*Ropi*
félisten
válasz
macilaci78 #42756 üzenetére
Vannak lehetőségeik: leszorítják a létszámot (Szolgáltatókkal együtt!) 100 fő alá, vagy kiköltöztetik kültérivé.
-
Littoral
aktív tag
válasz
macilaci78 #42642 üzenetére
Nálam kb. 3 hete jelentkezett egy fogalmatlan telefonos operátor tőlük. Nemsokára lejárt volna a hűségidőm, amelynek folyamán ~12e ft/hó számlát fizettem nekik, mindenből a legnagyobb van benne, ami csak lehetséges. Hív az operátor, hogy lejár a hűség, hosszabbítanék-e.
Én: igen, mert alapvetően elégedett vagyok a szolgáltatással, de valami kis kedvezményt szívesen fogadnék.
Ő: Akkor tud ajánlani olyat, hogy (és itt felsorolja azt, ami nekem van), mindezt kedvezményes, 14e néhányszáz forintért.
Sajnos nem jó napon hívott, ő volt már az n+1-edik hülye aznap, és a toleráns énem megkopott ekkorra. Kissé kiakadtam ezen, és megkértem arra, hogy ismételje már el, hátha csak én értettem félre az ajánlatot. Megtette, másodszorra is ezt mondta. Nálam akkor elszakadt a cérna, és kissé emelt hangon kérdeztem meg tőle, hogy ugyan, mondja már el akkor nekem, hogy mi ebben a kedvezmény, amikor kicsivel több, mint 2e forinttal fizetnék többet semmilyen plusz szolgáltatásért, mint eddig?!
Ő, visszafogottabb hangon: elnézést kér, de ezt neki el kellett mondani.
Én: De miért? Hülyének nézik az ügyfeleket?
Ő: ... (rövid csend) Akkor esetleg ugyanez az ajánlat, de 10e ft-ért?
Én (ezt mondtam): Ez már így sokkal jobban hangzik, tehát a 10e-s ajánlatot kérem, a másikat nem (mert látszott, hogy hendikeppes szálra keveredtem, és hasznos lesz, ha szerepel a hangfelvételen, hogy mit kértem tulajdonképpen).
Én (ezt gondoltam): a jólneveltség és a jó ízlés másodjára már nem engedi meg, hogy írásba is adjam itt...
Tudom én, hogy bizonyos IQ alatt így fognak madarat, de... na. UPC, b+.
És igen, most jár le néhány - másnak fizetett - mobiltelefon előfizetés hűségideje, és már egy ideje figyelgettem a Vodafone ajánlatát, viszont e közjáték miatt azonnal letettem a váltásról. V+UPC, b+, hát ez van. -
válasz
macilaci78 #42642 üzenetére
amikor anyám meghalt, bementem hozzájuk a halotti anyakönyvi kivonattal meg a boxszal, hogy szeretnék szerződést bontani, mondták, ha én nem akarom átvenni a szolgáltatást (nem ott laktam, nem akartam), akkor küldenek majd lezáró számlát, azt fizessem be, és búcsúzunk egymástól. néhány hét után szóltam, hogy várom a záró számlát, szerintük küldtek, de küldenek újat és bocs. másnap sms, hogy azonnal hívjam fel a behajtási osztályt, mert ez az utolsó lehetőségem, mielőtt jogi útra viszik a tartozást. én általában kedves és türelmes szoktam lenni az ügyintézőkkel, mert többnyire nem ők tehetnek a dolgokról, de ezen a ponton felhívtam a behajtási részleget, nagyon hangosan és hosszan voltam a telefon túloldalán ülővel nagyon barátságtalan (és akkor finoman írtam körbe a dolgot). nem indítottak végrehajtási eljárást.
-
válasz
macilaci78 #42640 üzenetére
anno volt egy igen kiváló cisco modemem, a 250-es net még elment rajta, és atomstabil volt. párévente meghalt a tápja, olyankor cseréltettem, viszont egy idő után elkezdtek piszkálni, hogy akarjak már wifis modemet. de nem. de wifis! nem baj, nem. de gyorsabb. nem gyorsabb. jó, akkor nem gyorsabb, de wifis!
aztán amikor boxcsere volt, akkor suttyomban küldtek egy új modemet, hogy használjam azt, a régivel meg csináljak amit akarok. visszavittemnem értették, mondták hogy de ez wifis! nem baj, van otthon wifi. de gyorsabb. de nem. jó, akkor nem, de wifis! meg wi-free! mondtam neki, hogy anélkül is van wi-freem, és azt se használom. hát az hogy lehet? hát így, nézd meg. jé, tényleg... de wifis! hagyjál... nagy nehezen átvette a modemet, szerintem azóta is azt hiszi, hogy itt volt életem lehetősége, amit eltaszítottam magamtól.
-
Enzolord
addikt
válasz
macilaci78 #42579 üzenetére
Illetve a moslékkal is lehet tüzet oltani, ha már egyszer..
-
Pötyi
őstag
válasz
macilaci78 #42548 üzenetére
Tudod, ezek olyan sztereotípiák, beidegződések, amik még az ovi középső csoportjából erednek. A kisfiúk (általában) a mecsbocs kisautókkal játszanak, a kislányok meg (általában) a babákkal. Nyilván vannak kivételek, de ez a nagy átlag.
Na, ez ugyanaz, csak lilában. Vannak olyan munkák, amiket nőiesnek tart a közvélekedés és vannak olyanok, amit meg a férfiakhoz kötnek. Nyilván egy nő is elmehet betonozni, semmi nem tiltja, csak a nehéz fizikai munkát (általában) ritkábban csinálják a nők. Kevés költöztető nőt láttam, akik a páncéltőkés zongorát, meg a széfet cipelték volna a harmadikra. Egy férfi is elmehet a kötés-horgolás szakkörbe, semmi nem tiltja, csak ritka. Meg mostanában ösztönösen lebuziznák...
Az informatika - nevezzük nevén: HARDVERES része - az elmúlt évtizedek megfigyelései alapján inkább a férfiakohoz köthető. De ismétlem, nyilván vannak üdítő kivételek.
A közeli területen, programozó, rendszerfejlesztő körökben én is sok nőcit ismerek.
-
tserrof77
őstag
válasz
macilaci78 #42455 üzenetére
Van benne valami... Pár éve egyik karácsony előtt csináltam ilyen akciót, hogy 30k-ért adtam 8GB-os pendrive-ot ajándék használt core2-es laptoppal
-
F.E.K..
senior tag
válasz
macilaci78 #42451 üzenetére
Bezzeg én a Toshiba T-1000-et három darabból raktam össze... igaz, cpu csere nem merült fel mint opció
(ellenben ram bővítés az lett
)
-
pikszel
addikt
válasz
macilaci78 #42217 üzenetére
+ ajándék külső floppymeghajtóval és rendszerindító lemezzel
-
Gyuri27
félisten
válasz
macilaci78 #42037 üzenetére
Kivéve ha olyan precizen megtudod munkálni a két felületet.
Az biztos, hogy minél precizebb a két felület annál kevesebb hővezető kell közé.
S minél kevesebb annál jobb.
De ugye ez sok összetevős. Mert hiába jobb a hőátadás ha az el kell vezetni. Azaz a pipék minősége is fontos.
Aztán a bordák anyaga, felület nagysága is fontos. Meg a venti.
Azaz hiába jobb a hőátadás ha az azutáni összetevők meg nem jók. -
BlacKSouL
addikt
válasz
macilaci78 #42035 üzenetére
Nem, a sima felületek paszta nélkül, és a durva felületek pasztával.
-
Mercutio_
félisten
válasz
macilaci78 #41955 üzenetére
"Aztán diákmunkába be a Telekom CC-be, ugyanez a vinyó fel a hálózatra, hát azzal a nettel már nyertem a "kinek a f@sza nagyobb" játékokat"
Ugyanazon belső hálón lógó 0 day ftp-serverre elég lett volna belépned és eldől a verseny
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
macilaci78 #41894 üzenetére
lehet valaki úgy is beirná hogy password: 1fc89ed62bba5da01395700af8
-
válasz
macilaci78 #41894 üzenetére
pedig a levegőkód mennyivel jobb.
[link]
-
SP4C3
veterán
válasz
macilaci78 #41853 üzenetére
Jaja, nekem is az volt a második dolgom, hogy szétszedjem. A "ház" amiben van 2x olyan nehéz mint maga az SSD.
-
SP4C3
veterán
válasz
macilaci78 #41826 üzenetére
Nagyon jó, köszi a többieknek is, amint lesz időm elolvasom a többit is, csak ez a sz@ros DOOM nem hagy nyugodni, na meg persze a kolléganő...
-
Gézengúz
addikt
válasz
Ha már nosztalgiázunk, hátha van itt valaki, akinek új.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Az eredetin sikítva röhögtem, ezen csak mosolyogtam.
Még csak egy rekord gyorsaságú mentésről sem esett szó benne. Ja, mondjuk az is igaz, hogy a /dev/null elég gyors szokott lenni.Bocsánat, az pokoli operátor
-
wolfman
veterán
válasz
'9:00 Jancsi számítógépe befejezte a bootolást.'
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #41758 üzenetére
vagy Kossuth, az minden településen van legalább 1
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
macilaci78 #41698 üzenetére
Pedig de
Ne felejts el legközelebb memóriát is letölteni -
ViZion
félisten
válasz
macilaci78 #41695 üzenetére
Volt nálam is olyan gép, amin volt 2 AV, meg pár turbógyorsítótakarító, meg antimalware, stb... meg mellette a beépülők... egy guglizás is 5 perc volt
-
customer114
őstag
válasz
macilaci78 #41695 üzenetére
Az online nod az valami placebo?
-
TaaT
nagyúr
válasz
macilaci78 #41602 üzenetére
"Amúgy meg hány pókot is eszel meg életed során álmodban?"
0
-
pikszel
addikt
válasz
macilaci78 #41607 üzenetére
Ez az, amelyik a tisza bolt mellett van? Munka végett sokat vagyunk most Szegeden, és be akartunk menni kipróbálni a helyet. Hát nem fogjuk. Viszont a Roosevelt téri halászcsárdában príma a halászlé, a bejáratnál üldögélő "donok" pedig mindent visznek.
-
Elemental
addikt
válasz
Milyen jókat ettem én ott annó.
Lehet, hogy az apatejes extra tuning miatt? -
Pötyi
őstag
válasz
Tejivó? Hát akkor nem is értem, hogy miért reklamáltak az apatej miatt!
-
cukimajom
tag
válasz
macilaci78 #41602 üzenetére
A hely nevét meg szabad tudni?
-
Mercutio_
félisten
válasz
macilaci78 #41597 üzenetére
"a szakács nem tudta az átvételig, ki adta le a rendelést"
Ellentétben a kajarendelős cégekkel, ahol acc/mobilszám alapján vagy a rendszerben -
Elemental
addikt
válasz
macilaci78 #41590 üzenetére
Kajás cégnek, ahol még szeretnék enni, nem merek panaszkodni. Nehogy a zöld ászt is belekeverjék a szószba.
-
válasz
macilaci78 #41536 üzenetére
Lehet, hogy az is hamisítvány, és homokkal van töltve.
-
Mercutio_
félisten
válasz
macilaci78 #41468 üzenetére
És lángszóróval?
-
pycur
tag
válasz
macilaci78 #41450 üzenetére
Ha nem is playboy villa, a célnak megfelel.
[kép] -
Utka
aktív tag
válasz
macilaci78 #41250 üzenetére
ejnye-ejnye...
Ezért egy másik topik bocifejű lakójától kapnál egy 'B' betűt! -
dingdongkng
tag
válasz
macilaci78 #41250 üzenetére
de habparti után a zuhanyból kijövet két csaj megkérdezte, hogy megmosnám-e a hátukat? "Bocs, már zuhanyoztam." Akkor még úgy tudtam, hogy van élettársam...
Azért na, ez minden helyzetben egy erős vállalásnak mondható
-
*Ropi*
félisten
válasz
macilaci78 #41163 üzenetére
Kb...
-
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #41121 üzenetére
Jóbarátom régebben nyitott egy kocsmát. Amikor még a kiépítési folyamat ment, mentünk neki segíteni vésni, bontani, építeni etc. etc. Jött a villanyvezetékelés. Bontjuk a konnektort, vezeték ki, lekövették a villanyóráig, helység feszültségmentesítve. Elértem egy csomópontig, ahol mocsok sok vezeték ment egy kötegben a falban. Mondom havernak, hogy ezt sztem szedjük ki, mert gusztustalan, meg nem is lehet tudni pontosan miket szolgálnak ki, úgy dukál, ha tiszta a fal. Mondja nekem, hogy nem kell, csak plusz munka, francnak hiányzik az, hagyjam. Neki úgy is csak egy fázis kell ide a pultig, a többi marad ahol van. Úgy képzeljétek, hogy kb 2m felett több vezeték volt a falban mint tégla meg beton. Ahány vállalkozás volt ott előtte, mindegyik húzott egy újabb vezetéket magának gondolom, aztán a következő meg szart rá.
Na csak rávettem cimbit, hogy bontsunk, de mint ha a fogát húznák. Nagyjából eltávolítottuk a vezetékek nagy részét, de volt egy amit nem sikerült kideríteni. Mondom neki hogy ez? Hát az a biztosítéktól megy hátrafelé a raktárba, de már nincs ott semmi amit kapcsolnia kéne, biztos be van falazva. Le van kapcsolva az áram, szóval mehet az is. Ok, vágom. Nyissz, erre nagy durranás, bele az arcomba a szikra, csípőfogó megolvadt picit. Hát a kis kedves a másik irányból jött nem a mi villanyszekrényünkből (pedig tökéletesen úgy tűnt onnan jött). A két mellette lévő üzletet kötötte össze, jöttek is érdeklődni, hogy nálunk sincs áram?
Aznap már nem ittam kávét. -
Silεncε
őstag
válasz
macilaci78 #41028 üzenetére
Besz@rás, a PH!-n mindenre IS van topic
-
F.E.K..
senior tag
válasz
macilaci78 #40915 üzenetére
Nagyon off, de erre ráerősítenék: öreg ZF2-vel fotózva
A készülék rengeteget segít, de nem az fotóz valójában (értsd: a szakács étele sem attól lesz olyan amilyen hogy milyenek az edényei... legalábbis egy minimális "edényszint" felett. Analóg gépekkel is készült bőven lélegzetelállító fotó... nem is kevés.)
-
válasz
macilaci78 #40896 üzenetére
bammeg ne csináld! megittam két pálinkát, és ezt olvasva kezdek végtelen ciklusba esni.
-
pycur
tag
válasz
macilaci78 #40853 üzenetére
1M-1?
---
De azt a számot örökre megjegyeztem hogy 1.457.664 bájtra darabol a winrar ha floppy méretet adok neki -
törölt tag
válasz
macilaci78 #40811 üzenetére
Enyémet meg ellopták idén a ház mögül.
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #40802 üzenetére
Mondjuk, ha mar kiraktak az asztalra en fellebbeztem volna. Legkozelebb meg ha beleharapott es a maradekot elcsomagoltatja, akkor csak 9x%-rol kell kiallitani masik szamlat?
-
Silεncε
őstag
válasz
macilaci78 #40802 üzenetére
Na mostmár ezt is tudom
-
pycur
tag
válasz
macilaci78 #40789 üzenetére
Ez nyilván egyértelmű, de amilyen példákat te felhoztál az ide nem nagyon illik, mert egyik sem emberi beavatkozás nélkül megy véghez a felhasználóhoz megérkező végtermékig automatizálva.
Az egyetlen ami ésszerű az, hogy kell valami szoftver, ami a jegyeket és a vonalkódokat generálja, de általában azt is elég egyszer megvenni. Hacsaknem kötelezően éves előfizetésű...
De miért szivatják így a parasztot? Legyen a jegy 5000 helyett 5500, senki sem fog szólni érte. Így meg lehúzás szaga van.....még ha nincs is. -
TaaT
nagyúr
válasz
macilaci78 #40684 üzenetére
"nem tudom, ezt a típust nem ismerem"
Már nem ismerem.
-
wolfman
veterán
válasz
Nem tudom, a gépek amiket én szoktam összetenni nem szoktak ilyet kiírni!
-
Elemental
addikt
válasz
Ennyi.
HÁNY és HÁNY ilyen eset lesz még...
-
*Ropi*
félisten
válasz
macilaci78 #40647 üzenetére
+2 nulla odaragadt a végére.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
macilaci78 #40590 üzenetére
"alapvetően az elbaszás jelen esetben nem tartott tovább, mint pár kattintás és néhány perc. Ebből gondolhatta egy laikus, hogy visszacsinálni is lehet ilyen egyszerű. "
Olyan ez, mint bevenni egy villanykörtét a szánkba. De az a kucsma nagy pofánk ettől megmerevedik, és ki már nem jön!
(természetesen most nem találom Hadházi előadását Totyával és a villanykörtével)
Silenc3Hun
Én meg másfél éve, lassan kettő éve húzom, hogy ezt a kissé elbaxott telepítést újracsináljam, mert használni jobb a gépet, mint babuzsgatni
Bezzeg 20 éve, mikor internet még a környéken sem volt.
{
Win 98 fel, videókártya telepítő elindít ... "Nem támogatott operációs rendszer" ... hogyfordulnálfel.
Win 95 fel, videókártya, hangkártya telepít, Win 98 fel, ... hova lett a hang?!
}
Repeat until minden működik -
Melack
veterán
válasz
macilaci78 #40491 üzenetére
10000 üzemóra után?
-
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #40479 üzenetére
LEDegységek vannak az alaplapgyártásban
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
macilaci78 #40479 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz
macilaci78 #40470 üzenetére
Hol látsz te itt boltost?
-
Silεncε
őstag
válasz
macilaci78 #40422 üzenetére
A legszebb, hogy a userek 3/4-ének fel se tűnne... Örülnének mint majom a farkának
-
Spet
addikt
válasz
macilaci78 #40316 üzenetére
Fenébe, előtte évekig a csecsen lógott, most meg ne lássa újra? Milyen kegyetlen ember vagy te?
-
wrongduke
aktív tag
válasz
macilaci78 #40304 üzenetére
Ez egy tipikus a-nyák-napi kép. Egyszerűen tökéletes.
-
*Ropi*
félisten
válasz
macilaci78 #40216 üzenetére
Nem is javította meg (de legalább rosszabb sem lett).
-
wrongduke
aktív tag
válasz
macilaci78 #40191 üzenetére
A szóvicc ellenes LÉGió szóvivőjét olvashattuk...
Idáig 4
Valaki még? Nem? Ok, akkor vissza a barlangba. Szükségem lesz egy LÉGiutaskísérőre (5).
-
cbmfan
senior tag
válasz
'nnyémáinnen
-
válasz
Akkor nem kérek.
-
Out
addikt
válasz
macilaci78 #40121 üzenetére
lány?
-
Out
addikt
válasz
macilaci78 #40116 üzenetére
Kicsi, DE VÉKONY!
-
*Ropi*
félisten
válasz
macilaci78 #40029 üzenetére
PC-be épített agyagégető kemencét sem láttam még.
-
válasz
macilaci78 #40005 üzenetére
Nekem is van 1-2 ismeros, akivel kolcson adunk egymasnak, megbeszelt hataridokkel, kis osszegeket, ha nagyon kell, szerencsere egy ideje nem kell, de mar mindketten rafaztunk masokkal a kolcsonadassal, ugyhogy leszoktunk rola
-
*Ropi*
félisten
válasz
macilaci78 #39989 üzenetére
Akkor tedd le a terhet: beszéljünk PÜ-ben találkozót, írok.
-
*Ropi*
félisten
válasz
macilaci78 #39986 üzenetére
Első körben egy 9xxx Ft-os Sennheiser fülhallgató erősítőt ajánlottam neki, de egyelőre azt sem vette meg (tippre az ára miatt, gondolom 2 in 1 olcsóbb de hangosabb megoldást keres - bár azt az erősítőt más forráshoz is tudná használni a logikám szerint, a hangkártya meg csak a PC-vel műxik). Na majd találok neki valamit, de tippre az nem DAC lesz, mert azzal DAC-olni fog az ára miatt (na ez most szép anakronizmus lett).
Tényleg, most jut eszembe, hogy még Nálad van az átalakítóm (sebaj).
-
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #39835 üzenetére
Nemis. Ezt én zárom ki.
-
ViZion
félisten
válasz
macilaci78 #39829 üzenetére
Jah, két epic esetem volt anno:
1. nem indul a skype. Kimegyek, elindítom, OK. Mondom hol itt a baj? Hát amikor bekapcsolja a gépet, nem indul, csak ha rákattint...
2. Nem jó a scanner. Berakott egy nagy játékpénzt, scan.... üres. driver csere, frissít, scan... üres. Mondom megtörlöm, meglesem, h kozog-e a fej vagy valami. Akkor vettem észre, h a játékpénz egyik fele tök fehér, naná, h azzal lefelé tette a síkágyasba... -
törölt tag
válasz
macilaci78 #39825 üzenetére
-ez kérlek nyomtasd ki, nekem nem működik. *** küld egy darab linket tartalmazó emailt ****
-mi nem működik, megnyitod a linket, pdf, nyomtatod
-hol?
-???? -
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #39769 üzenetére
mindenkinek megvan a saját módszere.
-
axioma
veterán
válasz
macilaci78 #39700 üzenetére
Mind1, legalabb megnezzuk. De ez a billentyu alatti mintha remlene, hogy szoba kerult, en csak segedero voltam a ferjem guglizott, csak azt hittem hogy hatulrol kell odaig bontani (de lehet hogy keverem valamivel).
SityiSXT: neked is koszi, akkor remeljuk nalunk is igy van. -
shteer
titán
válasz
macilaci78 #39531 üzenetére
Meg az alkoholt ugye nem pazaroljuk
-
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #39479 üzenetére
Nekünk van egy asztali DVD felvevőnk amiben van HDD. Ez képes szép fasza minőségben felveni tévéből, de annyi lehetőséged van hogy vagy megnézed a felvételt a HHDről vagy kiírod DVD-re és ha jól emlékszem utóbbi után is csak az adott készülékben fogod tudni megnézni, máshol nem. Arról meg ne is álmodj, hogy a HDDn található formátum bármivel is kompatibilis lenne. Szóval a funkció megvolt, csak a szabványokba fostak bele szokásosan.
-
ViZion
félisten
válasz
macilaci78 #39479 üzenetére
set top box volt és a formátum volt egyedi. Átvittem PC-re, semmi nem játszotta le. Beszéltem a szervizessel is, nekik van lejátszó SW PC-re, de nem adják ki, így lehetett csak forgalmazni a boxot. De ez 10 éve volt, nem tudom, h mi van most, főleg az okos TV-ben miket használnak.
-
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #39453 üzenetére
Első körben nem is volt probléma, ezért is bátorkodtam segíteni megint. De nem nekem van problémám, hanem nekik, csak meséltem, hogy úgy érzem és látom, hogy megint megy a matek fejben és mostantól a spórolás.
Csak mondjuk az emberek, ha tudnák, hogy ennek a pénznek a sokkalta sokszorosát be tudja nyelni az IT szektor és akkor még mindig nem megy FullHD 60FPS-el minden.
-
customer114
őstag
válasz
macilaci78 #39440 üzenetére
Nem-e?
3 és fél év múlva fognak csengetni a kisajtón, hogy lassú és legyen picit gyorsabb. És mindezt gariba persze..
-
TaaT
nagyúr
válasz
macilaci78 #39230 üzenetére
"Mivel lehet kilőni a frissítést? És mivel lehet rendszer visszaállítási pontot létrehozni Win10-ben?"
Nekem a Win10 frissítés mindig elkúrta a hangkártya (X-Fi Titanium) driveremet (minden újra indítás után Game Mode-ba állt át), neten találtam valami leírást, állítgattam a registry-ben ezt azt, azóta feldobja hogy frissítések elérhetőek, én meg kinyomom a picsába. Azóta nem frissítettem 1x sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Revolut
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged