Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Littoral
üzenetére
Invitel se jobb.
10 azaz 10 megás net volt (+ teló).
Lejárt a hűség. Indönként valami okos hivott, hogy legyen 10 megás + hűség. Mindezt kicsivel többért (ezer ennyi mennyi). 3-4-ik alkalommal már elkezdtem elő venni a paraszti énem. De nem jutottam velük dülőre.
Aztán, hogy hogy nem mikor már nagyon eldurrant a fejem vonalba került egy írástudó.
Neki is levezettem, hogy eddig mit kaptunk és mennyiért. Meg amit a kollégák kináltak és az mennyibe kerül az nagyon nagyon nem kóser. És vazz megértette, majdnem leültem. Megértette hogy ugyanazért + hűség nem akarok többet fizetni. Hihetetlen produkció a kirgiz velő szopogató versenyzőtől.
No mondja, hogy engedni az árból nem tud csak minimálisat. De a 10 helyett lesz 15 mega mert hát a réz nem bír többet. Szóval ezeket tenyésztik. Vagy valami titkos társaság tagjai. -
-
-
válasz
Littoral
üzenetére
Dettó. Nem veszek festéket a nyomtatóba, mert suliba nyomtatott, nem is itthonra. Sőt, semmit nem engedek venni neki sem, régebben kartont, másolópapírt vitt be, etc... Pár éve megelégeltük.
Zárat a szekrényre venni kellett, meg kukazsák, ilyesmit még ma is itthonról viszi.Botrányos a helyzet, szülők beviszik amit tudnak, ingyenes oktatás, olyan is. Mondtam már 10 éve, h ámerikánizálódunk... Lesz állami eü, iskola, meg ilyesmik. Adnak is meg nem is, mindenből minimum. Lesz az elit iskola, jó tanárokkal, sok pénzért. Magán eü intézmények már vannak, sulik még nem mindenhol, de az lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)