- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Littoral #42644 üzenetére
Invitel se jobb.
10 azaz 10 megás net volt (+ teló).
Lejárt a hűség. Indönként valami okos hivott, hogy legyen 10 megás + hűség. Mindezt kicsivel többért (ezer ennyi mennyi). 3-4-ik alkalommal már elkezdtem elő venni a paraszti énem. De nem jutottam velük dülőre.
Aztán, hogy hogy nem mikor már nagyon eldurrant a fejem vonalba került egy írástudó.
Neki is levezettem, hogy eddig mit kaptunk és mennyiért. Meg amit a kollégák kináltak és az mennyibe kerül az nagyon nagyon nem kóser. És vazz megértette, majdnem leültem. Megértette hogy ugyanazért + hűség nem akarok többet fizetni. Hihetetlen produkció a kirgiz velő szopogató versenyzőtől.
No mondja, hogy engedni az árból nem tud csak minimálisat. De a 10 helyett lesz 15 mega mert hát a réz nem bír többet. Szóval ezeket tenyésztik. Vagy valami titkos társaság tagjai. -
ViZion
félisten
válasz
Littoral #26961 üzenetére
Dettó. Nem veszek festéket a nyomtatóba, mert suliba nyomtatott, nem is itthonra. Sőt, semmit nem engedek venni neki sem, régebben kartont, másolópapírt vitt be, etc... Pár éve megelégeltük.
Zárat a szekrényre venni kellett, meg kukazsák, ilyesmit még ma is itthonról viszi.Botrányos a helyzet, szülők beviszik amit tudnak, ingyenes oktatás, olyan is. Mondtam már 10 éve, h ámerikánizálódunk... Lesz állami eü, iskola, meg ilyesmik. Adnak is meg nem is, mindenből minimum. Lesz az elit iskola, jó tanárokkal, sok pénzért. Magán eü intézmények már vannak, sulik még nem mindenhol, de az lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest