- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Littoral #42644 üzenetére
Invitel se jobb.
10 azaz 10 megás net volt (+ teló).
Lejárt a hűség. Indönként valami okos hivott, hogy legyen 10 megás + hűség. Mindezt kicsivel többért (ezer ennyi mennyi). 3-4-ik alkalommal már elkezdtem elő venni a paraszti énem. De nem jutottam velük dülőre.
Aztán, hogy hogy nem mikor már nagyon eldurrant a fejem vonalba került egy írástudó.
Neki is levezettem, hogy eddig mit kaptunk és mennyiért. Meg amit a kollégák kináltak és az mennyibe kerül az nagyon nagyon nem kóser. És vazz megértette, majdnem leültem. Megértette hogy ugyanazért + hűség nem akarok többet fizetni. Hihetetlen produkció a kirgiz velő szopogató versenyzőtől.
No mondja, hogy engedni az árból nem tud csak minimálisat. De a 10 helyett lesz 15 mega mert hát a réz nem bír többet. Szóval ezeket tenyésztik. Vagy valami titkos társaság tagjai. -
ViZion
félisten
válasz
Littoral #26961 üzenetére
Dettó. Nem veszek festéket a nyomtatóba, mert suliba nyomtatott, nem is itthonra. Sőt, semmit nem engedek venni neki sem, régebben kartont, másolópapírt vitt be, etc... Pár éve megelégeltük.
Zárat a szekrényre venni kellett, meg kukazsák, ilyesmit még ma is itthonról viszi.Botrányos a helyzet, szülők beviszik amit tudnak, ingyenes oktatás, olyan is. Mondtam már 10 éve, h ámerikánizálódunk... Lesz állami eü, iskola, meg ilyesmik. Adnak is meg nem is, mindenből minimum. Lesz az elit iskola, jó tanárokkal, sok pénzért. Magán eü intézmények már vannak, sulik még nem mindenhol, de az lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest