- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sza.sa
tag
válasz
macilaci78 #42874 üzenetére
gondolom meg kellene küzdenünk vele a 2-3 éves garancia alatt... Bezzeg egy laptop egy pohár víztől majdnem kuka, ő meg havi rendszerességgel mossa... Lehet egy műgyantával kiöntött, vízhűtéses gépet kellene vennie
-
sza.sa
tag
Sziasztok!
Eddig főleg csak olvasgattam, de a mostani történetet meg kell osztanom veletek:
Adott az ügyfél asztali gépe, pár hónapja volt bent azzal, hogy nem kapcsol be, bizonytalan. Kollégám cserélt benne alaplapi elemet, jó is lett, de megjegyezte, hogy víznyomok találhatók a gépben, oxidációs nyomok is látszottak. Én adtam át az ügyfélnek, meg is jegyeztem, hogy vizet kaphatott. Nem lepődött meg, mondta, hogy ő időnként a zuhany alatt ki szokta csapatni a gépet… azt hittem rosszul hallok. De nem, sima zuhannyal mossa ki a port. Eddig 3-4x bevált, most valamiért bizonytalan lett a gép…
Ma megint be hozta, hogy nem kapcsol be, előtte random újraindult. Most a mosás se segített neki… Mondom, hogy ezzel nem tudunk mit csinálni, új gép kell, mivel vizet kapott. De nem értette, szerinte a mosás tök normális dolog, előtte se volt jó a gép... -
sza.sa
tag
sziasztok!
Én is számtech boltban dolgozom, akadnak érdekes történetek:
Srác behozza a gépét, hogy VGA kari ventije nem jó, felpörög de leáll. kép van, de nehogy szétsüljön. Gép szétszed, tényleg produkálja a hibát. nézem, nézem, látom a külön tápcsati nincs rádugva a VGA kártyára...
Mondom te húztad le? Nem, ők nem piszkálták, amióta egy ismerőse összerakta azóta így van. Le nem csúszott, szépen el voltak rendezve a kábelek. Mint kiderült 1,5 éve használja így a gépet, integrált!!!! VGA kártyáról (Intel HD3000), csodálkozott is hogy neki van a leglassabb gépe a haverjai között, pedig anno elég jól összeválogatták.
Így elég látványos lett a gyorsulás 3D-ben, miután visszadugtam és megmutattam hová kösse a monitort...
Új hozzászólás Aktív témák
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest