Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
Gézengúz #26271 üzenetére
van már hamis 560ti is. vajon az eladó tisztában van vele?
-
pulcsi
tag
válasz
Gézengúz #25252 üzenetére
Mondjuk 5 évente kéne cserélni ezeket a gépeket mert mikor P1-P2es gépeket kell megcsinálni úgy hogy nincs se pénz se anyag, ráadásul barami lassú az összes, hát azzal csinaltatnám meg aki szerint helyt állnak a 9 éves gépek még most is. 5 évente 100 ezerért új gép azt kész.
-
válasz
"Ehhez az Educatio szerint 3,2 GHz-es, négymagos porcesszor kell, a memóriakövetelménynél ellenben megelégszenek a 4 GB-tal, amihez fél gigás merevlemez és DVD-író/újraíró is társul."Fél gigás vinyó?Ja elkéstem
(#25262) ViZion: Az nem jó, mert rossz idő esetén nem tölt be a Vindóz!
-
bullseye
addikt
válasz
Képtelen vagyok felfogni, hogyan nem tudták megoldani kevésbé hülyén és feltűnően, akármit is akartak eredményként. 1 db ember nem volt, aki csak egy kicsit is ért hozzá, mondjuk néha olvas egy tesztet a neten, vagy ilyesmi?
Hmmm... lehet pályázok náluk állásra 4-5 év múlva.
-
ViZion
félisten
válasz
Gézengúz #24090 üzenetére
Jajj. Sírva könyörgöm, ne legyél n00b!
1. Avira vagy BitDefender live letölt, pendrive-ra telepít.
2. Pendrive bootol, ezek linuxon futó gyári antivírusok, frissítenek majd scan, tök automatikusan, bolondbiztos
Avirában talán mér némi registry-szerkesztő is van.
3. amíg az AV frissül, felcsatolom a win partíciókat és törlés (csak shift+del, mert amúgy linux is lomtárazná):
sys vol infó, hiberfil, pagefile, temp tartalma (mappát nem), átnézés progi files-be és még azon belül a common files-ben is törlöm, amiről tudom, h f@s. Utána user folderek takarítása, minden fura nevűt, ismeretlent az app datából...Közben beizzít az AV engine, szépen átnyálazza az egészet, kiírja, kitörli. Reboot win-be. Win7-nél nincs para, ott a win fájlok ritkán fertőződnek, XP-nél sajna kiírthatja a fél OS-t is egy fain vírus.
0. lépésként win-be bootolva uninstall, amit lehet és tudom, h csak retek (toolbarok, optimalizálók, fizetős crackelt sz@rok, amik helyett van free)
Amiket telepíteni szoktam: WinCDemu (DT helyett), 7Zip, SMPlayer, Adobe reader, Chrome, G.Earth, flash (ha IE-t használna), Avira, meg ilyesmik...
-
-
MBazsee
tag
válasz
Gézengúz #22058 üzenetére
"Adj nekem könyvet."
Szerintem ezt jelentheti, mert amikor felnyalábolt néhány prospektust, azután már kicsit könnyebben tudtam elzavarni. Ja meg közben mondogatta, hogy "ezt is add nekem" és "ezt had vigyem el". Legalábbis ezt sikerült dekódolni.
Egyébként milyen tájszólás lehetett? Borsodi?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Gézengúz #21673 üzenetére
Hiba. Mármint nem a BX2450. A sör. Én most toltam be kedvesemtől kapott söröcskémet, közben linuxot telepítek egy dx6100 maradványaira... már vagy fél órája. Megszivattam magam az új géppel. Most kellett rádöbbennem, hogy nincs lpt port a lapomon. Semmilyen formában. Az usb-s nyomtatóból kifogyott a tenta. Úgyhogy muszáj volt összekaparnom valami gépet itthon, hogy tudjak nyomtatni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Gézengúz #21123 üzenetére
Jártam már én is úgy, hogy egyszerűen nem tudták megfizetni a szabadidőmet, mert többet ért nekem az, amire fordíthattam. Amikor nem volt lehetőségem a hobbimnak élni és nem volt barátnőm, fordítottam én is én is heti 104 órát pénzszerzésre. Nem volt alternatív költsége.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Gézengúz #20120 üzenetére
Ó, hogyne!
És természetesen tudom, hogy a korábbi képen egy CPU-hűtő látható venti nélkül.
(#20119) Ironsides: Szerintem az Intel 775-tel meghonosított gyári rögzítése az, ami kritikán aluli... Szar semmi műanyag, és még csavargatni kell. 1-szer véletlen mellényomsz, és már el is tört. És trehány gyártók erre rábíztak fél kilós, 15 centis hűtőket is.
-
adax01
tag
válasz
Gézengúz #20066 üzenetére
Nálam az amd gépen 2db sata 3 as vinyót mind 2 1 TB-s az intenél is úgy szintén mind 2 1 TB-s sata 3 mas
Mind 2 gépen 16 gb ddr3-1866 os ram van.
Másik tünet meg az volt hogy elfelejtett be tőltődni a firefox és az ie explorer a totalcommander meg még jó néhány program pl coreldraw, office, call off duty, meg egyebek. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Gézengúz #18131 üzenetére
basszus
...nem tudok aludni, mondom elolvasom, van időm...hát most legalább 2 napig nem fogok tudni még aludni
növényes játék...komolyan, minden tiszteletem a türelmes gozso-é. Ezt én biztos nem bírtam volna ki, rokonság ide vagy oda, elküldtem volna melegebb éghajlatra már a telefonos zargatásoknál is.
-
törölt tag
válasz
Gézengúz #15536 üzenetére
Pl. BF3 Nagyon érzem hogy kéne neki a 4 mag...
Ha szar procit akarok venni akkor loser vagyok, ha jót, akkor e-penis
(#15534) djculture mint írtam, hosszas töprengés előzte meg a döntést és nehéz volt meghozni, de úgy éreztem ha nem is biztos hogy jó döntés, de meg kell próbálni...van aki cigire költ havi 20k-t, van aki piára, én mindkettőt mellőzöm, ez a hobbim, néha nem sajnálok kiadni érte olyan összeget, ami másnak értelmetlennek tűnik. Ha valaki a hobbijára költ, akkor az rögtön (ebben az esetben e-penis)? Mi van azzal aki az autójára költ sokat, vagy a házimozirendszerére? No mindegy. Sokan nem értették a lényeget, leírom még 1x.
Jó fej a boltos srác, mert lebeszélt egy nem túl szerencsés lépésről, ami az én pénztárcámat laposította volna, viszont kicsit sajnálom pont azért mert rendes akar lenni, így (ha nem is túl sok, de) jövedelemtől esett el... -
-
ace05
senior tag
válasz
Gézengúz #15194 üzenetére
Könnyen , valami használt árú pc boltba bemész laptoppal együtt, aztán mondod hogy van két működő 1gb ddr2 ram od azt cseréljék be neked 2gb ra. Persze lehet hogy elküldenek vagy picit rákel fizetned ezt én nem tudom majd a boltosok itt megmondják! Vagy a másik megoldás hogy nem cseréled be hanem megveszed!
-
mongi
senior tag
válasz
Gézengúz #14950 üzenetére
az 1TB-s a kolléga az 500GB -sat mutatta.
És hogy tudjatok nevetni is még valami: Alza.sk harddisk árak
-
mongi
senior tag
válasz
Gézengúz #14911 üzenetére
Az acer csoport tagja a fent nevezett Packard Bell.Tehát szerviz szempontból is Acer szinten kell gondolkodni, ha minden igaz itt is a futárral történő garanciáztatás van (lejelented--->futár felveszi, viszi a szerviznek--->kijavítva visszahozzák).
Sőt ezek mind Acer gépek:
-Acer (evidens, a névadó márka)-eMachines (2004-ben bekebelezte az Gateway .Az elsősorban USA-ban elterjedt márkát 2007-ben megvásárolta a Gateway-el együtt az Acer, így ez alatt olcsó gépeket forgalmaz)[link]
"Természetesen hasonló ráncfelvarráson estek át az eMachines modellek is, ez a márka elsősorban az ár-érzékeny vásárlói rétegeket célozza meg, nyilván valamivel visszafogottabb teljesítménnyel, megjelenéssel, szolgáltatásokkal, és lényegesen alacsonyabb árakkal."-Packard Bell (Európai piacon az olcsó szegmensben, így nem rontja az Acer márkanevet, de a belső itt is Acer. 2008 óta a tulajdonosa az Acer.)[link]
"A Packard Bell márkát szánja az Acer csoport a fiataloknak, elsősorban Európában. Az amszterdami előadás tanúsága szerint a PB gépek elsősorban megjelenésükben követik majd a legújabb trendeket, olyan színeket és formákat is láthatunk majd a piros-fekete logo alatt, melyeket az Acer visszafogott és sokszor elegáns formanyelve nem viselne el. Technológiában persze nincsenek meglepetések, hasonló megoldásokat találunk itt is, mint amiket már az Acer neve alatt megismerhettünk, csak a csomagolás más kissé. EasyNote TR és EasyNote Butterfly néven hamarosan érkeznek majd a nagyobb gépek, míg Packard Bell dot megjelöléssel pedig a trendi netbookok."
forrás: computerword.hu-Gateway (Amerikai cég volt,főleg szerverek és asztali gépek tartoztak a márkához, de akad 1-2 laptop is, 2007-ben vette meg az Acer)
-
shteer
titán
-
mongi
senior tag
válasz
Gézengúz #14895 üzenetére
Mister, ez a laptop ennyit ér, de 1 év gari az ehhez kevés, mivel átlag 1,5 év után jönnek fúleg ki a hibák...Ha van garancia kiterjesztés ehhez, vegyél mellé, de akkor már jobban jársz az eleve 2 év garis gépekkel. De ez az én szigorúan vett magánvéleményem, mint boltos.
-
proof88
addikt
válasz
Gézengúz #13813 üzenetére
nem tudom, nekem sem tűnt fel sokáig. De igazából ha most hozzáérek a gépházhoz, az sem konkrétan ráz, mert festve van. Ha pl valami csücsökhöz érek hozzá, vagy a gépház hátán egy csavarhoz, na az csíp. Egyébként az az érdekes hogy akkor ráznak ezek, ha finoman, illetve kis területen érek hozzájuk. Ha erősebben fogom őket, akkor nem ráznak. Mindenesetre jönni fog villanyszerelő is, majd vele is megnézetem ezeket a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest