- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Játékok alatt az órajel jobban számít a magszámnál, de persze vga (driver) és játékfüggő. Játékhoz szerintem is inkább a 3GHz+ órajel számít (legalább is Core2 alapoknál) mint a sok mag. Persze 2 magnál alább már nem szabad adni. Quadot tuningolni meg nehezebb, de persze ez is sokmindentől függhet. Én váltottam már E5200-ről q9300-ra (ugyanaz az órajel) és nem érződött annyira, mint ha feljebb nyomtam volna az 5200-es órajelét.
-
mongi
senior tag
Ha csak a gép alap üzemeléséhez kell, dobj bele inkább egy E3400-at oszt jóvan, ha kell fel tudod cimbálni 3,5-4ghz-ig is
(quad 30K körül van, ez meg 9k-ért )
Olyan nagy hátralépés nem lenne húzva az e5700-hoz képest (max hogy 1M L2-es),viszont sokkal költséghatékonyabb. Nemrég cseréltem le erre a E8200-ra de alap műveletnél én nem érzem azt nagy kraftbeli különbséget, igaz nem NASA számításokat végzek vele. -
Új hozzászólás Aktív témák
- 3db Tundra Tracker cserélhető rögzítőlappal + SW5 SteamVR Dongle + 3db nylon strap + Hordozótáska
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest