- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace05
senior tag
Behalt a topik. így ezt itt hagyom estére.
-
ace05
senior tag
Helló!
Ismertek szeged vagy annak környékén valakit aki alaplap javítással foglalkozik ?
-
ace05
senior tag
válasz
Gézengúz #15194 üzenetére
Könnyen , valami használt árú pc boltba bemész laptoppal együtt, aztán mondod hogy van két működő 1gb ddr2 ram od azt cseréljék be neked 2gb ra. Persze lehet hogy elküldenek vagy picit rákel fizetned ezt én nem tudom majd a boltosok itt megmondják! Vagy a másik megoldás hogy nem cseréled be hanem megveszed!
-
ace05
senior tag
Fú tényleg késő van és félre olvastam kinek válaszoltál bocs!
-
ace05
senior tag
válasz
cbmfan #15151 üzenetére
Nem vok idióta kezdjük ott, rövidített sztorit írtam de a program eltávolítása után a Nod 32 ráengedtem talált valamit de utána amint befejezte szinte mintha nem csinált volna semmit. Utána gép meg belassult rendesen a rendszer visszaállítást ki volt kapcsolva (nem én telepítettem a wint rá ) így maradt az újrarakás !
-
ace05
senior tag
Számítógépes szakik a véleményetekre lennék kíváncsi! Drága anyámnak kellet egy youtube videó letöltő program a laptopjára és ahelyett hogy szólt volna nekem hogy segítsek úgy döntött hogy maga keresi meg. Talált is valamit ami angol nyelvű de amint feltelepítette a nod 32 minden 5 mp jelzett mindig valami más programnál hogy vírusos ami a youtubeos program előtt volt feltelepítve . Tettem egy kisérletett hogy eltávolítsam a programot és ez fogadott
mondanom se kell hogy az állam esett egy nagyot és kiakadtam rendesen de persze nod32 még mindig mindenféle programnál bejelez úgy hogy ezek után nem próbálkoztam semmi javítással hanem format c: és a gépet újraraktam . Ti menyire akadtatok volna ki?Ja és cmbfan mikor jössz valami jó sztorival ? Mert rég röhögtem ennyit mint a te sztorijaidon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged