- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csibe1
addikt
-
mongi
senior tag
válasz
Nordic #15084 üzenetére
Én is vidéki kisboltos vagyok, de nálam nincs azért 2x-es árazás (azért ennyire elszálni tulzás), Tény hogy nem is vagyok a legolcsóbb, viszont a hozzá adott értékkel kompenzálom a kicsit magasabb árat, és eddig úgy néz ki ez működik
Legalábbis most még így látom . Visszafizetés az szerintem max 30 nap lehet de lehet én tudom rosszul...
-
mongi
senior tag
válasz
Nordic #15082 üzenetére
ilyen helyen kapásból pénz vissza aztán agyesz-bugyesz. Én a bolt közelébe sem mennék a helyedben, nemhogy még ott költsem el a visszakapott pénzem. Költsd el olyan helyen, ahol nem csak egy teli buxának néznek, hanem korrektek a vevőikkel.
Lehet ez olyan hely lesz, ahol kicsit többet fizetsz ugyanazért, csak ha baj van, majdhogynem a fenekedet is fényesre nyalják, hogy megbocsáss a hibáértManapság szerintem ez a kereskedelemben még nem megszokott, de szerencse fel
Most látom melyik cég az
, hááát, olcsó húsnak....
-
Jester01
veterán
válasz
Nordic #15080 üzenetére
Irány a fogyasztóvédelem topik. Röviden: ha nem tudják sem javítani, sem pedig azonosra cserélni, akkor te visszakérheted az eredeti vételárat pénzben, tehát levásárlásra egyáltalán nem vagy kötelezhető.
MOD: mivel a pénzvisszafizetést ezekszerint fel is ajánlották, értelemszerűen abból az összegből rögtön megveheted a kívánt olcsóbb terméket és a különbözet nyilván nálad marad.
-
Mercutio_
félisten
-
nyunyu
félisten
válasz
Nordic #10796 üzenetére
vidéki vagyok és az itteni árak elég gázosak(pl 8-10k volt 1 giga DDR2, alig 4 hónapja, minden környékbeli boltban
Ismeros, anyam ezereves celeroncsat akartam 1 hete rammal boviteni (mar netezni sem eleg a 384MB
), bementem regi kedvenc videki boltomba, hogyert van a hasznalt 256MB-s SDRAM cimszoval, erre valami nonameet akartak ramsozni 4k-ert, mondom adok erte max kettot.
A nem, annyiert nem adjak, valodi relikvia, 4k-ert is talalnak ra madarat.Baszta a csoromet a dolog, kozben megtalaltam potfaterom laptopjaba szant Kingston meg Transcend 256MB-s SODIMM SDRAM modulokat (egyiket sem kajalta a valogatos Compaq
), masnap visszamentem a boltba, hogy csereljuk mar el valamelyiket szorert szort.. (noti SDRAM mindig 2x annyiba fajt, mint a sima, de egye fene...)
A nem, meg mit kepzelek, azt tuti nem birnak eladni, mig a simat felevente egyszer keresik.Jol felduhodtem, miutan hazajottem elmentem az egyik PHn hirdeto bontoba, vettem 2x256MB Kingston SDRAMot 2k-ert.
Gondolkoztam meg valami olcso alaplap+proci+DDR2 kombon is, erre a kisvaros 3 boltjaban szetnezve mindenhol Giga M61PME akarmi lap volt csak raktaron, erre adtak 11500/11800/12500-as arat. (Pesten 10600)
Minden mas rendelesre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest