Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Shad0w #11868 üzenetére
(---) Én logikátlannak tartom, hogy ha alfabéta kft-nél veszel valamit 20.000-ért, ami a Médiában 50.000, AKKOR csak úgy adnának neked 30.000 Ft-ot!
(---) Nem inkább úgy, hogy megveszed (!) náluk 50.000-ért és utána beviszed a reklámújságot, hogy alfabétáéknál ez csak 20, akkor visszaadják a harmincat? -
-
Hujikolp
őstag
válasz
Shad0w #10490 üzenetére
Nagyon drágának tartom, máshol is kb ennyit elkérnek egy darabért sajnos
ezért gondoltam erre, hátha akad olyan rossz alaplap amin volna, és csak kidobásra várna.
stol:
Csak sajnos nekem ez a megoldás nem elfogadhastó, mert olyan munkához kell, ahol a külső elég sokat számít, így nem linkeskedhetem el
De azért köszi az ötletet
(sima lágyforrasztással, vagy ponthegesztéssel? ha lággyal, akkor nem esik le a felületéről a forrasztás? csak mert elég sima a plusz felülete, nem tudom, hogy ott hogy maradna fent
)
-
bullseye
addikt
Anno játékvezérlő tesztekkor a fél szerk azon röhögött, ahogy próbáltam visszapuzzlézni a rohadt kormányokat...
ált. a kormánykerék párhuzamos valamelyik oldallal, viszont beékelődik alá fordítva a pedálrész, ami stabilizálja némileg. A kábelek meg oda kerülnek, ahol még van helyde mindegyik egyénileg megtervezett szívatás.
-
nyunyu
félisten
De létezik, és működik.
Penteken b@sztattam valami Powerline ValuePackot, de az mindent csinalt, csak eppen nem mukodott.
Hozzaadott szoftvere azt irta, hogy 0.5-3.3Mbit kozott ugral a kapcsolat, csak eppen netezni sem lehetett, mert nem jott be semmi oldal, idotullepessel megszakadt.
Belso szerverunket pingelve teljesen random ertekek jottek 4-999ms tartomanyban.Pedig aztan nem is az irodahaz ket vegeben volt a 2 ethernet bridge, hanem ugyanabban a szobaban...
Igaz, volt koztuk kb. 4 tulfeszvedos eloszto, meg egy hutoszekreny is logott ugyanazon a konnektoron. -
nyunyu
félisten
Melegbar?
Meleguk van nekik is.Egyik nemreg lehuzta a rolot, mert a tulajnak a gatyaja is ramegy a szabadalmi pereire az USAban, masikat meg mult hetvegen erte "terrortamadas".
Legalabbis fonokomnek 3 oran keresztul magyarazta telefonon a "feleseguljosszhozzam" bacsi, hogy volt egy pillanatnyi aramszunetuk, amitol borult az egesz rendszer, biztos a konkurenciatol atigazolt penztaros srac hekkelte meg a rendszert, aztan kuldott a magneskartyajaval zavaro impulzust a halozati kabelen at a szerverre, mitol az kifekudt.
Masnap mar persze mas osszeeskuves elmeletet hallottunk viszont...
Szerintunk inkabb az lehetett, hogy az n+1-edik atepitesnel elfelejtettek helyukredugni a szunetmenteseket, mert amikor eredetileg atadtuk a rendszert, mi szimulaltunk fel oras aramszunetet is, azt is kibirta a _jol_ meretezett rendszer.
Fonokom meg ugy van veluk, hogy amilyen utemben fizetgetnek, olyan utemben szerelgetunk, mert annak semmi ertelme, hogy egy egesz kollegat kivonjon egy napra a forgalombol, mire A-tol Z-ig rendbe legyen teve ott minden, es igy honapokig hibatlanul menjen a rendszer, nekik hasznot termelve, aztan majd megint fel-egy ev mulva jusson eszukbe fizetni...
Majd ha lesz nyugjuk, akkor KP szamla elleneben kimegyunk...
-
azbest
félisten
Bocs az offért...
Ha csak olvasásra kellene ms office, akkor:
Ms Excel Viewer 2003
Ms Word Viewer 2003
Ms PowerPoint Viewer 2003
Ms PowerPoint Viewer 2007 (nekem a 2003 jobban bejött)
Visio 2007 MegjelenítőNa izé inkább az ms keresőoldalát: [link] viewer és a megjelenítő a kulcsszavak.
Persze ha muszáj doc formátumban beadni valamit az pech... ha pdf is megteszi az már jó
Egyébként szokott lenni próbaverzió officeből is, a 2007es letölthető most 60 napra.
Szal aki keres az talál. Mellé egy oo és máris midnen szép ps jó
-
biga
őstag
Éppen ez az! Az OO-val lehet .doc-ba (.xls-be stb) menteni, és azt az MS Office gond nélkül olvassa (természetesen). Fordítva meg ugyebár nincs más formátum. A különleges formázások oda vissza problémásak néha, de szvz ez is természetes. Igazodni éppen ezért nem kell senkihez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest