Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Churpik
tag
válasz
Puculo #274870 üzenetére
Ha tetszik neki akkor meg kell venni, ez ilyen dolog. Én pld. sok autót vettem már azért, mert tetszett a formája. Eljön majd a kiszeretés pillanata is, ezt tapasztalatból mondom. Inkább olyan legyen aminek örül, és nem olyan, amitől megáll az ütő a karácsonyfa alatt ("nem ilyen lovat akartam").
Egyébként a Guess divatmárka óráit gyártja a Shenzen-Meigeer Watch Company Ltd., más néven Megir. A kínai órás topikban több info-t találsz a Megir-ekről.
Hasonló most nem ugrik be, de az árán inkább Casio-t vagy Lorus-t keresgélnék.
-
kovsol
titán
-
stellaz
veterán
válasz
Puculo #272402 üzenetére
Nekem az ideális mutatós casual óra az így nézne ki:
szuper kvarc évi 1 sec járás eltéréssel, folyó másodperc mutató
örök naptár
solár
szépen kivitelezett szerkezet, amit a hátlapon át látni lehet
zafír üveg
bazi erős lume
titán tok
200 méter vízállóság
rázkódás álló
field watch stílus
Japán, EU vagy USA gyártás
Kínai árazásMindezekből most lett egy full metál G-shock rádióvezérléssel, meg minden és mellé az eladott automata Seiko helyett egy az apróból nagyon olcsón vett (bár még fel sem adták postára, remélem nem vertek át vele) Citizen ecodrive Military óra. Ha a átvertek, akkor egy kínai titán - zafír field watch lesz.
-
stellaz
veterán
-
No.01
addikt
válasz
Puculo #272394 üzenetére
Meg egy sorstars akkor... Nalam 39mm a limit (nagyon ritkan a 40-ig elmennek)
Szijbol viszont csakis a fem ha egyetlen orarol van szo. Konnyebb venni barmi mast utolag... na meg olcsobb is.Tudom a nagy tobbseget pont nem erdekli, de a The Citizenbol nem lesz semmi sajna. Ment az egyezkedes, de vegul a 7. uzenetvaltas utan feladtam.
...a buslakodasbol felocsudva rendeltem is egy nyeri(vegi) jatszost hirtelen felindulasbol.
Meglatjuk mikor er ide. -
dzsi23
addikt
válasz
Puculo #272347 üzenetére
Lehet, hogy agyamra ment a meleg, és csak én nem találom, de jól látom, hogy a Steinharton fel van sorolva egy csomó dátum, de az aktuális dátumot nem mutatja? Kicsit fura, mert így tudom, hogy aug. 24-én kezdődik a szűz időszaka (vagy hogy mondják ezt), de nem tudom, hogy mikor lesz 24-e. (Tudom, tudom, a telefon úgyis mutatja.)
Viszont ha már nem mutatja a dátumot, a szerkezet viszont eredetileg dátumos, legalább eltávolították a felesleges alkatrészeket, hogy ne legyen "szellemdátumos"?A Midonál meg pulzusméréskor meg kell várni, hogy a mp-mutató 60-hoz érjen... stopperrel párosítva ideálisabb lenne ez a funkció. Amúgy ezt leszámítva nekem is tetszik.
-
rbalint88
addikt
válasz
Puculo #272381 üzenetére
Menj el boltokba, nezd meg eloben es probalgass. Bar nem svejci, de ebben az arkategoriaban megneznem a Seiko, Orient Star vonalat is. Utobbibol van kifejezetten tetszetos skeleton verzio is, pedig en annyira nem vagyok annak nagy hive - foleg ha retro/elegans stilussal van kombinalva, mint pl az altalad linkelt Tissot eseten.
Egyebkent, csak hogy meg melyebbre lokjelek a fertobeerdemes chrono24-en is szetnezni, olyan bomba orak vannak nevetsegesen olcson (ujkori arukhoz, a marka statuszahoz kepest), hogy nagyon nehez megallni, hogy elkezdjek ra alkudni
-
-
driv4r
aktív tag
válasz
Puculo #272303 üzenetére
Igen, vízalatti UFO is lehetne, de elsőre az egyik Bond villain lair ugrott be.
Vicces ennek az órának az árazása, 1 dollárért adnak 1 méter vízállóságot. Kár, hogy rögtön el is rontják ezt a jó kis tréfát, mert alapból, a megjelenés után rögtön adnak 25% kedvezményt, hát ez olyan izé már.
-
petipetya
nagyúr
-
ktg3
őstag
válasz
Puculo #272173 üzenetére
Ez a típus szerintem egy tök jó "do it all" jellegű óra a mindennapokra.
Elég sok színben elérhető. Más webshopról olcsóbban is szembe jöhet. -
rbalint88
addikt
válasz
Puculo #271956 üzenetére
Szvsz a 80 oras jarastartalek hasznosabb, mint a chronometerseg es a mianyag alkatresztol se felnek annyira
Hasonlo, de a mindennapokkal szerintem kompatibilisebb a stilus a Tissot eseten a Visodate-nel, illetve batran ajanlom ezt is: [link]
Mido haza tajan is nezz szet, szoktak lenni eleg jo akciok es az meg feljebb van pozicionalva a Swatch csoporton belul. -
dzsi23
addikt
válasz
Puculo #271956 üzenetére
A 1938 nagyon tetszik, akár lazac számlappal is, de mindennapos órának talán ideálisabb az általad linkelt színben. Viszont pár napja kijött egy világos számlapos verzió is, kékített mutatókkal és indexekkel, azt érdemes lehet megnézned, de nem tudom, hogy itthon kapható-e már.
Bár a nyitott számlaposak járástartaléka 80 óra, ezeké meg csak 38, de cserébe kronométer pontosságúak.
-
rbalint88
addikt
válasz
Puculo #271950 üzenetére
Menj el boltokba, ne csak neten nezd az orakat. Probalj fel minel tobbet, hogy all a kezeden, mennyire kenyelmes. Ha ott mar sikerult leszurni par modellre, akkor azokat linkeld be es elmondjuk a meglatasai kat, de az orat magadnak veszed, szoval azt vedd, ami a legjobban tetszik es a legkenyelmesebb
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Puculo #271950 üzenetére
Az Orient Star órák közt van sok nyitott számlapos. Egy példa.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Puculo #207687 üzenetére
Jobban kell kímélni a mechanikai behatásoktól, pontatlanabb és költségesebb a fenntartása, mint egy kvarcnak. Szerkezete elég pontos és megbízható, legalábbis az én Certinámban. De hallani más véleményeket is erről a werkről, nem mindenkinek pontos. Ha jól tudom, a gátkerék és a horgony (?) műanyagból van benne, sok év után ez esetleg elöregedhet. 5 évente szerviz.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Puculo #174638 üzenetére
A nem túl olcsó elég relatív. Ezen még dátum sincs, azt' majd negyed milka. (Jó persze tudom, hogy miért ennyi.)
Orientet nyugodtan vehetsz. általánosan jó véleménnyel vagyunk róluk. Viszont ha megmondod hogy mit keresel egy órában, biztosan lesznek még tippek, ötletek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest