- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg.960
tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
zez-zez #231521 üzenetére
Nem jó, és nem csak a jó háromszoros ár miatt. A mp mutató ugyanaz, mint Favinové - nem mutat, aránytalan, próbáltam /pirosban/. Azért kösz. - Melyik órámra? 5 szettet rendelnék kapásból Meranomról, óriási üzletről maradnak le tatár barátaink.
Szinte minden fekete / sötét számlaposra ezt raknám. Pillanatnyilag a tökéletes Vosztok számomra /a gizda csuklóm és gyönge közellátásomat figyelembe véve / : 420916, sima bezel, fehér mutatószett, prémium acél korona, vágott skék v fekete Zuluval /Terakote shop, Ali/.
Van egy ilyen új Neptunom, ha erre gondoltatok. Nekem becsillognak az indexek szélei, félretettem. [link]
-
Kaci84
őstag
válasz
zez-zez #228802 üzenetére
Eugene: hát nem is tudom, nem emiatt néztem ki, de lehet később zavarna.
andrew01: egyébként nem azért választom, mert lyukas és az hű, de menő, hanem, mert elég kicsi a választék a megadot paraméterekkel és ezek tetszettek összeképre
g0n21: Értem. Ettől függeltenül a drágább vonalat lehet most hagyjuk. Nőibe használtan nehézkes, újként Omega árakat nem láttam, Rolex meg 8e€ indul. Egy kicsit jobb értéktartással talán, csak azért ne, hogy ne KP-ba inflálódjon.
Tsebacsi, djeperto, nrg960: Igen én is a síma felé hajlok.
Angel2014: Ezek a tiedid? A fehér is nagyon bejövős, de most búvár formára szavazok.Kérdés: Ha a fém szíjast választom, ami ügye 10-e olcsóbb, hol tudok hozzá megfelelő minőségű szilikon, kaucsuk, textilt vételezni? Milyen és mennyibe kerül a hozzá való minőségű? Ki tudom én is cserélni?
Miért nem fém? Képeken mutatós, de mint írtam 4 éve vettem egy ilyent, de a fém csat nem jött be. Állandóan becsípí a szőrt, sokszor szorítja a bört, unalmamban ki-be csatolgatom és a Pc doglozom sokszor nekem se meg azt asztalnak se jó.
Mivel sokat vagyok itthon, hasznát az udvaron végzett tevékenységekben, határban lévő sétában, bicózásban venném ott meg hülyén mutat a fém és nem is praktikus. -
-
-
condy
senior tag
válasz
zez-zez #129088 üzenetére
Én is erre gondoltam.
Amikor szóba került (amit Wg5113-nak is írtam) legutóbb a Poljot Blue Angel, akkor találtam rá erre a Jurij-ra. Írtam neki, ő válaszolt. Váltottunk egy két levelet, de valahogy nem győzött meg. Így nem vettem tőle semmit.
Ezek szerint nem volt alaptalan az óvatosságom. -
Mercutio_
félisten
válasz
zez-zez #129068 üzenetére
Mennyire strapabírók és hibamentesek ezek a szerkezetek? Az ETA vagy Seiko melyik werkjével vannak egy szinten?
Ebben az árban én csak akkor vennék bármit is, ha előtte élőben megnézem, ez gondolom jelen esetben esélytelen?Itt van pl. ez az óceán (Okean
) az első képen instant get, míg a többin
de ez a 42mm-es Strela egész pofás
-
Dzsana
senior tag
válasz
zez-zez #125071 üzenetére
Majdnem jó diagnózis. Egyik tok sincs újra krómozva, mindegyiken eredeti a krómozás. Továbbá a króm tokot nem lehet polírozni, mert csak lekapja róla a korong a krómot, s marad a nikkel, vagy rosszabb esetben a réz. Továbbá az első lapja nem kínai, hanem ukrán, végül is az egykori hazájából jött. :-) Ezen kívül van még három darab, aminek a tokját valóban fel kellene húzni, azt ezért le se fényképeztem, de majd azt is megmutatom, kíváncsi vagyok a diagnózisra!
Azt a Molnija mutatózást nem értem, ezek mind Strela mutatók, a Molnijának teljesen más méretűek a mutatói, sokkal nagyobb a furatuk. -
fagyalllo
őstag
-
bence0929
tag
válasz
zez-zez #102768 üzenetére
A Watch Gecko-ról mivel hozattad haza és mennyibe fájt az utaztatás? Bocs hülye vagyok a kinti rendeléshez, talán mert nem volt rá szükségem, mindig az ismerőseim vettek mindent, úgyis kint dolgozik mindenki, de ha nem vészes a szállítás, nem kérek szívességet. Köszi.
-
entropy
tag
válasz
zez-zez #74372 üzenetére
Igen, az órás kedden, mikor szíjat vettem hozzá ráhúzott még reflexből 3-at, mielőtt szóltam neki hogy ne, mert járástartalékot mérek. Ha ez a 60+ óra normális, akkor miért 38-42-t írtak itt-ott neten? Persze nem gyári leírás volt, hanem csak külföldi topik...
(#74371) Permet Elek Ez nem automata, hanem sima kézihúzós. Nincs ami felhúzza a mozgás közben
(#74376) bigdaddylaza Én is elmosolyodtam reggel magamban, hogy "eeebbben tuti elem, vagy rotor van elrejtve" xd
-
entropy
tag
válasz
zez-zez #74041 üzenetére
Na, tegnap megcsináltattam az órát és pontosságot is mérettem. A mérés szerint 6-8 másodperces késése van naponta, ami elég jó
Kemény 1000 Forintot fizettem az órásnak, de még valószínűleg vissza fogok menni hozzá egy szép Hirsch pilótaszíjért.
Ezenkívül írtam az eladónak a problémával, aki azonnal felajánlotta, hogy visszaküld 10 Eurot, ami szerintem elég korrekt, úgyhogy ennyiben meg is oldódott az ügy.
Éjszaka az asztalon fektetve egyébként 12 óra alatt 2 másodpercet késett, ami elég jó szerintem. Most, hogy hordom a kezemen összeszedett már kb. 3 másodpercet, de gondolom ez normális.
Most még megfigyelem a járástartalékot, ami remélhetőleg 36+ óra lesz és akkor tényleg nagy boldogság vanKöszi a segítséget!
-
entropy
tag
-
Bati0501
őstag
válasz
zez-zez #71011 üzenetére
Gratula,szép órák!
/Ha ebay-en vetted,akkor nem lett volna szabad hagyni,h egy hónapig még csak fel se adja postára,ez tök szabálytalan,emiatt simán visszakérhetted volna a pénzed.
Jó,feladta és meg is kaptad,de ez akkor sem így megy...+ha még nem is volt normális minőségű.../ -
gprspeter
senior tag
válasz
zez-zez #71001 üzenetére
Rajta kívül, még ezt az oldalt találtam...
Én is 08.20 körül rendeltem.Teljes nézetre váltsd a fórumot, és úgy tudsz feltölteni képet.
-
gprspeter
senior tag
-
ronin s8
senior tag
válasz
zez-zez #41687 üzenetére
Ne keverd a szezont a fazonnal. És főleg ne személyeskedj!
Sorolhatnánk még a listákat. Egy tökéletes pszichológus pl. azonnal látná rajtad, hogy a partvonal túloldaláról jössz, és napi szinten gondjaid vannak a vevőiddel. Először látom a hsz-edet, és máris nekem estél. Talán próbáld meg értelmezni a beírásokat, és csak utána reagálj...
Kis segítség (neked kell): a lista korántsem teljes. Kiegészítésre szorul. Sőt, ha visszaolvastál volna, azt is olvashattad volna, hogy DIREKT nem javasoltam a személyeskedő esetleírásokat.
Attól meg végképp tartózkodj a jövőben, hogy másokról ítéletet mondj. Senki sem kért rá, és fogalmad sincs semmiről...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest