- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
#17803776 #183784 üzenetére
Azt hiszem, hogy a watch u seek fórumon írták.
Amúgy ezt jó tudni. És amúgy a Seiko boutique-ban csinálják a szabályozást vagy ez máshol van? Te is ott dolgozol esetleg?
Az meg, hogy ez ingyen van, szerintem maga a csoda. Mi az a szolgáltatás, ami ebben az országban ingyen van még..?Lassan már csak pénzért válaszolnak az emberek is
-
válasz
#17803776 #182688 üzenetére
Hát, hogy írok mindenkinek aki velem végzett, hogy figyeljetek, ide és ide keresnek órást szóljatok ha akartok menni beszélek velük. Szerintetek hányan jelentkeztek eddig a 4 állás lehetőségre? SENKI.
Ez nem különleges eset, jelenleg a teljes munkaerőpiacon óriási hiány van. Azért nem mennek órásnak, mert máshol kaptak másik ajánlatot.
-
apholyon
aktív tag
válasz
#17803776 #181071 üzenetére
Én örülök neki, ha megírod a tapasztalatod (mindenkiére kíváncsi vagyok) és mint írtam, nem vonom kétségbe a szavad. De az eddig olvasott tapasztalatok alapján nekem épp az jött le, hogy a bejáratott helyekről nagy eséllyel hibátlan darabot kaphatsz töredék árért. Ezért is nem kellene félreérteni amit írok... sok azért a tisztázatlan kérdés ezzel kapcsolatban...
-
apholyon
aktív tag
válasz
#17803776 #181019 üzenetére
Azért ez több sebből vérzik. Én már rendeltem kintről is órát, illetve vettem itthon is (fórumtárson keresztül), mind hibátlan. Először is semmilyen bizonyíték vagy statisztika nincs a leírtakra (%-os meghibásodás). Az, hogy valaki leírja, ennyi erővel én is írhatnám, vagy a szomszéd néni. A karcos új órákról csak annyit, hogy épp a napokban írt egy fórumtárs, hogy mikrokarcok voltak az itthon boltban vásárolt órán. Az ilyen "nem tesz jót a hosszú út az automatának" - akkor ami a hazai boltokba érkezik Japánból, az teleporttal jön? Na mindegy, nem akartam belefolyni, de már tényleg unalmas a megalapozatlan sárdobálás.
-
-
Nekton
aktív tag
válasz
#17803776 #180030 üzenetére
Hú Uram! Ne vedd rossznéven! Ez most nagyon rossz reklám! Most vagy szépen dolgoztok, vagy "jólvanazúgy, úgysemláccik" módon. De legalább ne üszkélkedj vele! Hisztiztél a "Hantosozás" miatt, de én pont ott voltam nála, amikor valaki tőletek hozott át egy ilyen munkát, hogy javítsa már ki.
-
Milu87
csendes tag
-
gipsztigris
addikt
válasz
#17803776 #180057 üzenetére
Tehát jellemzően csak külföldről vásárolt órával van dolgod és azok között sok a hibás darab. Persze, magad mondtad, hogy ez egy szerviz és a szervizbe ritkán kerülnek olyan órák amiknek nincs semmi baja.
Hibás darab mindenütt van, még a svájcinál is ezt is leszögezhetjük. Itt a kérdés továbbra is a meghibásodási arány. ....és erről nincs információnk.
Magam részéről befejeztem a dolgot!
Autójavító magánvállalkozásom volt sok évig, bátran kimondhattam volna egy-egy típusra, hogy pl. a Németből behozott sokkal jobb mint a Franciából, de miután CSAK a hibás darabok kerültek hozzám, így egy dolgot tehettem.
Megjavítottam a kocsikat, pénzt kerestem és a véleményem megtartottam magamnak. -
huszar90
aktív tag
válasz
#17803776 #180046 üzenetére
Itt ilyet ne mondj, mert egyből jönnek megmagyarázni, hogy az lehetetlen, hogy a sky-os meghasonló forrású órák selejtesebbek lennének az átlagtó. Hiába te vagy a szervizbe köztünk és látod naponta ez egyszerűen NEM LEHETSÉGES és kész!
(Én mondjuk a te véleményeden vagyok, több külföldi fórumon is olvastam sok hibás példányról amikben pl. közös volt hogy a creation-ről jöttek. Minden esetre ha még egyszer veszek seikot csak rendes boltból.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest