- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipi83
aktív tag
Indokolatlan és egyben felesleges képfeltöltés!
Vagyis mai:
-
sipi83
aktív tag
-
sipi83
aktív tag
Áldott, békés karácsonyt mindenkinek!
Tudom korán van még, de sűrű napom lesz.
-
sipi83
aktív tag
válasz
djeperto #274546 üzenetére
SNR033? - Gratula, lehet nem új beszerzés, csak én nem láttam eddig rajtad.
A nyár elején, vagy közepe tájékán volt egy jó áron, ha jól emlékszem egy franciánál, C24-n!
Mai napig bánom, hogy nem ugrottam rá.
Oké, az FXD sokat enyhít a fájdalmon, de mégis csak Spring Drive lett volna. -
sipi83
aktív tag
Lassan érkeznek a megrendelt szíjak az FXD-hez,
[Bark&Jack GREY NYLON 2.0 ]
[+1]
Még szerencse, hogy csoda idő van.Maga a szíj “seatbelt” anyagú, selymes tapintású, és a két szélén eltérő szövéssel készült. Nekem éppen elég hosszú, pont tudtam visszahajtani egy kicsit, de lehetne hosszabb persze.
Szerk.: minden plusz közteher miatt, már véleményes, hogy megéri-e.
De amúgy minőségi és szép szíj.
Jött még egy “tubular” kék is, majd próbálni kell, az keményebb, merevebb anyagú.
Ami plusz figyelmesség, hogy kis vászon szütyőben jöttek a szíjak, így van miben tárolni azokat. -
sipi83
aktív tag
válasz
Dapro #273809 üzenetére
Sajnos az én Trident-m szíja is karcos már, de nekem nem hiszem, hogy küldenének másikat.
Viszont anno volt ilyen akciójuk [aligátor szíjra]. Abból elsőre egy “short” verziót küldtek, jeleztem és jött a normál hosszúságú ingyen. -
sipi83
aktív tag
válasz
gipsztigris #273807 üzenetére
Úgy tudtunk együtt dolgozni mint senki más bőrössel.
- Én így voltam vadászcsiga fórumtárssal.
Már tudta, hogy hova kell ütni a lyukat a szíjon, hogy pont középre essen a csat a csuklómon.
Más:
Reggeli dilemma volt:
Az FXD nem gyári szíj volt sajnos, túl rövid volt nekem.
Ezért [ezt a kínait]vettem rá.
Meglepően puha anyag, egész jól van megvarrva, de ez is éppen jó méretben. -
sipi83
aktív tag
válasz
Šolaire #273632 üzenetére
Köszönöm.
Amúgy elég hűvös volt itt a hajdúságban is, poló+polár felső majdnem kevés volt, még tűz mellett is.Szerk.: Ez a [Save the Ocean] féle Seiko ha jól látom.
Lassan nekem is kell egy párna tokos Seiko! -
sipi83
aktív tag
Akkor egy kis szombat esti csendélet:
-
sipi83
aktív tag
válasz
bigmasterg #273524 üzenetére
Ennyire durvát ugyan nem, de én is találtam egy kis igazítási hibát az FXD-en.
A 12 órát jelző háromszög index alsó sarka nem pont az alatta lévő pajzs logó közepéhez tart.
A felrakott képemen látszik sajnos, most mobilról vagyok nem linkelgetnék.Együtt tudok vele élni, de akkor is na….
-
sipi83
aktív tag
válasz
bigmasterg #273507 üzenetére
Köszönöm.
Kihagyták belőle a hélium szelepet, gondolom ezért is lehet vékonyabb.
Szerk.: pl. Jól megválasztott szíjjal még ingúj alá is szépen betud majd bújni -
sipi83
aktív tag
válasz
sipi83 #273497 üzenetére
Akkor most írnék pár szót a friss szerzeményemről józanul ugyan, de nem minden elfogultság nélkül. Lehet kicsit hosszú lesz, bocsánat érte.
Próbáltam pár értékelhető képet is lőni, olyanok lettek amilyenek.
A neten úgyis annyi kívánatos kép van az óráról, hogy simán lehet bőven válogatni akár háttérképnek is, én is így tettem.
A konkrét modell [Tudor Pelagos FXD] M.N.23.
Harmadkézből vettem, az első tulaj az év elején vette Ausztriában, úgy került hozzám, a Chrono24 árainál egy picivel jobb ajánlattal.
Régóta nézegettem már ezt a modelt, mindig volt egy-egy másik típus ami éppen beelőzte volna, de valahogy mindig visszatértem ehhez. És most elérhető áron és közelségben volt, így egyszerűen nem tudtam otthagyni.
Olyan modelleket előzött be nálam mint a Seamaster Diver 300m, Sinn U1, Black Bay Burgundy az új 5 soros szíjjal stb. Sőt egyszer még majdnem fekete kerámia Bell&Ross lett volna. Persze az alap Pelagos is versenyben volt sokáig.
De annyira megtetszett a fix, rugósfül nélküli kialakítás, meg a “tool wach” jelleg, hogy eldőlt a kérdés.
Hordáskor kényelmes, szinte észrevehetetlen. Amit a titán tok miatti könnyű súlya és a szíj kialakítása okoz.
Már előre látom, hogy egy kisebb vagyon fog elmenni a különböző NATO, Zulu, perlon es hasonló szíjak tömegeire.
Pláne, hogy a két gyári szíj alapból rövid számomra.
A vastag, 20 cm kerületű csuklómon még jól is jön, ha NATO szíj kicsit emel az órán, és ad neki egy kis plusz “wrist presence”-t.
A lume az nagyon erős, szerintem méltó az óra jellegéhez.
Pontosságról még persze nem tudok nyilatkozni.
Eddig nagy a szerelem, a mézes hetek egy darabig el fognak tartani.
És végül pár kép:
[szabad ég alatt]
[NATO szíjon]
[Lume] -
sipi83
aktív tag
Sziasztok!
Többször írtam már itt, hogy keresem a “Grail Watch”-om, de most lehet, hogy megtaláltam!U.i.: Végre nem kell kínlódnom, azokkal a borzalmas rugós stiftekkel!
U.I. 2.: Tudom a kép nem a legjobb, meg az óra is maszatos, józanul majd próbálok szebbet lőni. Sajnos meg kellett inni a “gratulálok” feleseket!
-
sipi83
aktív tag
válasz
bigmasterg #265113 üzenetére
Gratula!
Nekem is ez jött volna idén, de az élet közbeszólt!
Vagy egy fehér számlapos is nagyon adná, nekem az is tetszik.
Sok örömteli percet tölts el vele. -
sipi83
aktív tag
válasz
sandró60 #264925 üzenetére
Mai kutyázós-játszós-hétfős pack
Sajnos a bicsak most nagyon nem aktuális, de tervben van valami jó kis szalonnázós, vagy [Maskara].
Mea culpa. -
sipi83
aktív tag
válasz
sipi83 #264486 üzenetére
Megragasztottam, Loctite a barátom. Remélem nem hagy cserben!
Ha úgy alakulna, hogy mégis másik munkásóra után kell néznem, talán
meg van a [kiszemelt]! -
sipi83
aktív tag
Na a múltkori [vesszőfutásom] még nem ért véget!
Sajnos lehet rokkantnyugdíjba vonul a melós [G-5600E-1] Casio-m.
Persze én is hibás vagyok!
Hajnali kelés, kevés alvás után veszem fel, erre hopp kicsúszik a kezemből, de úgy, hogy nem is kaptam utána. Puff a szőnyegre. Lehet tudat alatt úgy voltam vele, hogy egy G-Shock-nak ez semmi. Hát tévedtem.
Gondolom a fém szíj adapterre esett, a súlya miatt, az pedig szépen letörte a műanyag tokfület.Az egész napom el lett b….-va.
Megpróbálom megmenteni szegényt.
Első lehetőség, hogy mivel megvan a letört darab, valahogy visszaragasztani a helyére.
Persze vigyázva, hogy a rugós stift lyuka megmaradjon. Kérdéses, hogy mennyire lesz erős vagy tartós.
Másik lehetőség, hogy fém [Casioak Mod] lesz belőle.
Itt az ár ami kicsit visszatart, konkrétan többe van az adapter, mint amennyiért magát az órát vettem. Illetve a plusz súly miatt elveszti a “könnyű melós óra” jellegét, amiért imádtam hordani.
Ráadásul, meg a szíj is lehet, hogy szoros lesz, és még pillangó csatos is, ami nem a kedvencem.
Van baj….. -
sipi83
aktív tag
válasz
Veron #263673 üzenetére
+@mriya@
Jaja világos, ezért nem ajánlott az illuminált állapotban való fórumozás.Hát mostmár igazán lezárhatnák a CW-nél ezt a “logó saga”-t.
Szinte minden évben variáltak rosszabbnál-rosszabb verziókra.
Hál’ Istennek a rakott dupla kereszt jól sikerült végre. Áldásom rá.
Meg ugye elég nagy blama, hogy pont a névadó alapító tag hagyja ott a céget.In January 2020, it was announced that Christopher Ward had left the brand.[4] He was later announced as a director of TRIBUS, a new watch brand he had founded alongside his three sons, Jonathon, James and Jake.
- forrás Wiki
Mostanában nem jött ki új modell az SH21-s werk-jükkel sem, remélem lehet hinni a [fórumnak] és jön belőle .2-s verzió.@csabiks: Gratula, nem semmi! Gyönyörű számlap!
Nem érzed egy kicsit nagynak? Nem kötekedésből, lehet csak a fotó nagyít rajta.
Legyen sok örömöd benne! -
sipi83
aktív tag
válasz
Veron #263647 üzenetére
áfával nem kell törődni
- én nem is tudtam, még a Brexit előtt vettem az enyémet. Utána valahogy természetesnek vettem, hogy vannak terhek.
Így viszont baj van… Megint megindult a vezérhangya, egy Twelve elkezdte mozgatni a fantáziám. Na f@sza
A fémszíjat legalább gyorsan lelökheted róla szerszám nélkül.
Ha most összehasonlítom az én 600 Promal, sok helyen történt előrelépés: újabb, könnyedebb ill. kecsesebb tok, gyors cserés fém szíj, üveg hátlap - dekorált rotorral.
Ahogy elnézem sokkal jobb lume+lunetta is lume-s.
B@szus lassan magamat győzöm meg, hogy cserélni kéne. Meg jó, hogy a 42mm-t már lehet kicsinek érezném.Zodiac: nagyon szép, és egyedi tokforma, tetszik. Hát nem könnyű döntés.
-
sipi83
aktív tag
válasz
Veron #263642 üzenetére
Nyilván haza beszélek, de a Trident-re +1.
Igaz, hogy a Brexit miattkicsit, na jó nagyon “fájó” beszerezni, de minőségi tok és fémszíj (hogyha azzal veszed), ami szépen vékonyodik, és van benne micro-állítási lehetőség. Plusz az üveg hátlap. Egyszerűen, túl sokat ad a Squale-hoz képest.
Pedig egy kék számlapos [1521] nekem is tetszett anno.
Valahogy Modern vs. Heritage küzdelem nekem. -
sipi83
aktív tag
válasz
fagyalllo #262822 üzenetére
Az én szerény 2023-s kollekcióm:
Balról jobbra:
-Orient King Driver - A vintage. Felújítási projektnek vettem, alaposan mellényúlva,
tanulópénz megfizetve, már csak az óra sorsát kellene eldönteni
.
- Venus valamelyik modellje - Az eszmei érték. Soha nem lesz eladva, édesapám eljegyzési órája a 80-s évekből, full szerviz.
- Seiko SNKN37 Recraft - A hétvégi. Szép, sunburst számlap és könnyű viselet.
- Christopher Ward C60 Trident Pro 600 Mk II - A búvár. Erről már írtam eleget.
- Citizen AT0760-51L - Az első komolyabb órám. Még mindig rendületlenül tartja magát.
- Casio G-5600E-1G-5600E-1 - A munkás. Arra használva, amire való!
szerk.: bocs a förtelmes képért, másnaposan ennyire telik na! -
sipi83
aktív tag
válasz
driv4r #262487 üzenetére
Luzon - avagy Cold Steel? - Ne szégyelld, bennem is volt egy késztetés, hogy megvegyem valamelyik modelljét, de akkora “plázarambo” már nem vagyok. Pedig már kezdek formára a volt tulajra Lynn Thompson-ra hasonlítani. A csávó egy legenda - nála senki sem darabolt fel több röfit a Youtube-n.
Vidéki parasztgyerek lévén, pedig nem állna olyan rosszul a mancsomban egy nagyobb típusa!
Amúgy szerintem CEO lesz, de őszig ráérek dönteni, addig elvagyok a mostani készlettel.Melissa, hmmm. Inkább most nem írok semmit, próbálnám a gentlemen látszatát fenntartani.
Addig is tanulok egy is [lőtéri etikettet!]
-
sipi83
aktív tag
-
-
sipi83
aktív tag
Ha már Casio a téma, akkor nekem is van egy kis történetem, kicsit hosszú lesz, de muszáj vagyok kiírni magamból, kicsit terápiás, kicsit figyelmeztető, edukációs céllal.
Van egy jó kis igásló [G-5600E] órám. Céleszköznek vettem, gyári környezetbe, mindanapi 12 órás, igazi munkásórának. Nem akartam nagyobbat, nehezebbet vagy drágábbat.
Első héten lecseréltem a gyári szíjat egy ilyen [Vario adapter kit-re.], mivel a gyári szíj nagyon rövid volt csuklómra.
Tökéletes volt kb.4 évig amikor is a műanyag adapter anyagjában elfáradt, és egyszerűen eltört.
Akkor találtam egy olcsó [Ali-s adaptert] , de mivel tartottam a minőségétől, ezért rendeltem egy ilyen [fém] átalakítót is amivel, 16mm helyett mehet, rá 22mm-s szíj is.
Na tegnap, unalmamban, nagy szentségelés árán ráraktam a 22mm-s fémet. Végülis működik.
Amiért az egészet leírom, az az, hogy kb. 5 év alatt kb. 4-szer cserélgettem a szíjat és az adaptereket, amit a műanyag (resin) tokfülek nem hálálnak meg. Tehát kikopnak, a lug furat kiszoposodik, kitágul, és nem tartja már stabilan a stiftet. Nem arra van tervezve, hogy cserélgesse benne az ember a stift-eket.
Az én órámé még úgy ahogy tartja magát. De nem sok kell már neki, hogy kiengedje a stiftet.
Na most vannak mindenféle ragasztgatós DIY megoldások, egyiket sem találom tartósnak. Sajnos, ha ez megtörténik, akkor új órát kell vennem. Persze egy jóval [drágább modellt] fogok, ami már fém tokos belül.
Ez az igazi "user error", és így kell tönkre tenni egy amúgy örökélet+1 napos órát.
Köszi, hogy végig olvastad. Peace. -
sipi83
aktív tag
válasz
dzsi23 #260476 üzenetére
bárhova állíthatod, csak türelem kérdése a jó beállítás - szerinted mivel játszok már vagy egy órája
Én is úgy vettem észre, hogy most már a termékeken is egyre jobban érződik a cég neve (cheap), ami eddig nem volt ennyire jellemző. Lassan egy random Ali-s rendelés is fel veszi a versenyt a minőségével.
Lehet nézek is valami szilikont, olyanom még úgyse volt. -
sipi83
aktív tag
Nehéz búvárra könnyű nyári [szíjat] vol.2.
Nem igazán győzött meg, nehéz jól beállítani: vagy lötyög, vagy szorítJó kis rendelés volt ez a legutóbbi CheapNatoStraps-s, kettőből eddig 0!
-
sipi83
aktív tag
válasz
dzsi23 #260074 üzenetére
Természetesen jövök majd, ha lesz valami konkrétum.
Most próba nélkül csak úgy kavarognak bennem az érzések: Seamaster, BB, de akár egy kék Pelagos is lehet belőle.
Nem kell kapkodnom, nem kötöttem konkrét dátumhoz, de idén meg kell lépnem, érzem!rbalint88: Nekem GS vonalon az Evolution 9 szériából a “Mist Flake” ami bejön nagyon.
Meg mostanában a CW Tridentet is elkezdtem nehéznek érezni, ezért akarnék egy titánt kipróbálni. -
sipi83
aktív tag
válasz
driv4r #260062 üzenetére
Nem semmi buli lehetett.
Nekem az Eco-Drive Citizenem a dedikált party óra, szoktam mondani, hogy Ő emlékszik arra is, amire én már nem. Pl. Hogy jöttünk haza, mikor borotválkoztam meg stb.
Elméletileg ötvözött ezüst, tehát jobban kellene bírnia az idő vasfogát, de ez nem csökkenti a menőség faktorát! Gratula hozzá!
[bigmasterg] : Nekem a színek eldöntése után, a fém szíj kialakítása (nem keskenyedik el) ami zavaró lehet. Illetve kövezzetek meg érte, de nekem a hélium szelep alakjáról is egy erős pistás kupak jut eszembe. De ez csak egyéni szoc. probléma. A régebbi modelleken, vagy a PO-on pl. még tetszik is. -
-
sipi83
aktív tag
válasz
dzsi23 #260017 üzenetére
Huh, nem is figyeltem, hogy hanyadik hsz. lesz. Mázli!
Igen, a csat az a pár dolláros Ali-s cuccok szintjét hozza, de maga szíj könnyű és kényelmes viselet.Én az óravásárlásokban egy nagyobb levegőt veszek most.
Vészesen jön a 40, és mivel innentől már a “B” oldal forog, így lehet, hogy lépek egy bátrat, még utoljára. Kapuzárási pánik- lehet.
Két népszerű modell közül vacilálok. -
sipi83
aktív tag
Sziasztok, na megint majd ezer hsz-t kellett bepótolnom.
Nagyon pörög a topic.
Új nyár, új szíj a CW-re.
Szerk.: [CNS] -
sipi83
aktív tag
válasz
zolnagy #238927 üzenetére
Egy kávé, és én is végeztem a karórákkal,
[Lidl dobozban]
most jöhetnek a szobai-konyhai órák. -
sipi83
aktív tag
válasz
dzsi23 #236680 üzenetére
Hát igen a dizájnnal sosem volt nagy probléma.
Nekem így ami kb. 5 év hordás után egyedül kifogásolható az a lume viszonylagos gyengesége. De ez a későbbi modellekben is jobb lett, ahogy olvasgattam.
Lassan érik a szervíz is, és akkor pontot teszek az ETA vs Sellita rejtélyre is, bár 99% hogy sw 200-1 van benne.
Amit igazából nem bánnék, mert nekem a pontossága és a megbízhatósága is hozza az elvártakat.Messze nem egy “végállomás” óra, lassan nekem is jön az a bizonyos 4X, már álmodozom az utódjáról
, de nem bántam meg a vételét,sőt!
-
sipi83
aktív tag
válasz
SOAD19 #236661 üzenetére
Az ár növekedését még csak csak lenyelné valahogy az ember, dehogy azóta mióta megvettem az enyémet, volt már vagy 2-3 rebranding az már valahol vicces.
Mintha sportot űznének abból, hogy félévente kitaláljanak valamilyen új márka jelzést vagy logót!
Volt már rövidített név, teljes név, dupla kereszt logó és ezek bármilyen variációja, vagy esetleg kombinációja.
Szerintem egyáltalán nem tesz jót a márkaarculatnak, hogy ennyire nem konzisztens a márka!
Ezen kívül csak ajánlani tudom, mint terméket.Szerk.: [Erről beszéltem - Youtube]
-
sipi83
aktív tag
válasz
Empsepo #204616 üzenetére
Hát van egy életfilozófiájuk, az biztos. Nekünk egy éve teszi vidámabbá a mindenapjainkat!
@No.01: Welcome to the club!
És persze gratula!
-
sipi83
aktív tag
Sziasztok!
Mivel meló oldalról már dec. 15-től véget ért az év nekem, így letettem az eddig hibátlanul teljesítő G-5600-at pihenni. És azóta a CW Trident-et hordom minden nap. Dec. 15-től a mai nap reggeléig +6 másodpercet szedett össze, úgy, hogy direkt nem játszottam az éjszakai pozíciójával (mindig arccal felfele volt). Én ezzel a pontossággal teljesen elégedett vagyok. Mint anno kitárgyaltuk, hivatalosan akár ETA is lehet benne, de ugye arra nem sok esély volt már akkor sem. Pár év múlva a szervizeléskor majd kiderül úgyis, hogy ETA vagy Sellita.
A lényeg most, hogy minden topictársnak
Kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog órázást kívánok! -
sipi83
aktív tag
válasz
pulutodurumo #197090 üzenetére
-
sipi83
aktív tag
válasz
DVDfun #195079 üzenetére
Szia!
Lehet kicsit unalmas lesz már a többieknek, de Tőlem egy nagy kövér +1 a CW-ra!
Nekem már túl minimalista ez a modeljük, de szép letisztult, és ha az enyémből indulok ki, akkor a minőséggel sem lehet baj.
Szinte mindig akcióznak valamit, most pl. Trident-re van -15%
Havonta kapok magazint tőlük, van hogy kapok £50-100 kedvezmény kupont is.
Lehet hányódik is valahol egy, ha gondolod megkeresem.Üdv.: Sipi
-
sipi83
aktív tag
válasz
yodamastah #193772 üzenetére
A jós asszony szóljon belőled!
-
sipi83
aktív tag
válasz
gipsztigris #193768 üzenetére
Nekem a küklopsz sajnos nem tetszik rajtuk, lehet szoknom kéne.
viszont egy No Date Sub, hmm...na az már jöhetne. Itt is inkább a mérettel van bajom.
Nem, nem szeretem a hatalmas divatórákat, de a mostani 43mm-s Trident nekem az arany középút.@yodamastah: tudom, de idén volt már mire kiadni és még hol van az év vége. De köszönöm.
-
sipi83
aktív tag
válasz
rbalint88 #193764 üzenetére
Nekem kerámia SMP szigorúan feketében az álmom. Nekem lehet végállomás óra is lesz egyben.
De néha, elcsábulok a kék felé. Pl. ez a YouTube videó hipnotikus hatással van rám.
Kicsit félek, hogy a 20-as csuklómon kicsinek fog hatni. Még szégyen szemre nem próbáltam.
Ha tényleg kicsinek fogom érezni, akkor nincs mese 45mm PO kell. -
sipi83
aktív tag
válasz
gipsztigris #193755 üzenetére
Igen, nekem is volt egy kis "mi ez a redőnygurtni" érzésem az első e-bay-es, filléres vacaknál.
De nekem nagyon bejön, hogy könnyű és strapabíró viselet.Ezzel a Victorinox-al jól betaláltál megint.
Havert most akarom rábeszélni egyre, mert akar majd valami komolyabb órát. Nem akar sokat költeni, de ezzel el lenne egy darabig az biztos.
A melóhoz meg kitartást. -
sipi83
aktív tag
válasz
pulutodurumo #193753 üzenetére
Yepp
-
sipi83
aktív tag
Sziasztok!
Úgy terveztem, hogy fennállásom 35. évfordulójára lépek egy nagyot, és meglepem magam valami "széppel". De, ahogy egy jó barátom mondta egyszer: "Az élet nem holivúd!"
Talán majd jövőre, vagy a 40.-re, vagy 50.-re, vagy......
Ezért egy kis szíj cserélgetéssel vigasztaltam magam.Amúgy is nehéznek éreztem már a gyári fémet.
-
sipi83
aktív tag
Boldog nyuszit mindenkinek!
-
sipi83
aktív tag
válasz
rbalint88 #187585 üzenetére
You made my day !
@Deskdiver: kicsit késve, de enged meg kérlek, hogy gratuláljak én is az órádhoz, kemény egy cucc.
Nem sok fog szembe jönni veled az már biztos, a hosszú távú karcállóságára, pedig szerintem mind kíváncsiak vagyunk. Használd egészséggel.
Kicsit hasonló iskola még a Dievas is.
Nekem a kedvencem a linkelt Focal típus, de van még egy pár szép példány itt is. -
sipi83
aktív tag
válasz
zzz03 #187007 üzenetére
Nice! Itt elhiszem hogy azoknak a torx csavar fejeknek van funkcionális indoka is.
@Deskdiver: nekem a dupla korona bekattanásomat egy Orient King Diver-nek kellene enyhítenie, de figyelmetlen voltam, és sikerült egy beázott számlapost leütnöm e-bay-en.
Te sokkal, de sokkal jobban jártál. -
sipi83
aktív tag
válasz
Lauda #186980 üzenetére
Igen, a linkelt e-bay-es G-5600E-1D rendeltem, 10 nap alatt ért ide.
Gondos, eredeti csomagolás és papírok, G végű sorozatszám, tehát ha jól jártam utána a neten, akkor 2017-es gyártás. Általam ajánlott eladó.Egyszerűen nem tudtam úgy fordulni, hogy ne legyen benne, szereti ha fotózzák.
-
sipi83
aktív tag
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek az új szerzeményeihez. Hál' Istennek úgy érzem, hogy egyre jobban pörög a topic.
Lassan tényleg újra népszerű és divat lesz karórát hordani. De lehet csak az ünnepek miatt...
Nekem is megjött a melós, ütni-vágni való darabom.Köszönöm a véleményeket és a segítséget a témában. (SOAD19, Lauda, vadászcsiga
)
Nem érzem kicsinek. Pont így jó: jól látom a számokat, elég alacsony, nem fog egy álmos reggelen beleakadni a kabátújába, "bent" a gépek között is bátran fogom hordani, stb.Jah a kutyus az régebbi "beszerzés".
Szerk.: egyetlen negatívum a szíj, kettővel az utolsó lyuk előtti lyukat használom most. Épp tudom használni a bújtatót. Itt tuningolni kell valami szíjat rá idővel.
-
sipi83
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #186453 üzenetére
Én úgy voltam vele, oké hogy ez csak egy szifon kamera, de keresünk neki fényt, vegyünk rá meg pár fotós alkalmazást, meg ilyenek. Próbálkoztam.
Aztán mégis rájön az ember, hogy ez inkább az olajfestészet egy gyorsabb és olcsóbb módja, mint igazi fényképészet. -
sipi83
aktív tag
válasz
fagyalllo #186433 üzenetére
Na ezek után hogy merjek én ide bármilyen képet is feltenni...
Nagyon jól sikerültek, szinte már megakad a körmöm a lünetta osztásán, ahogy tapizom a tabletet.más: G-Shock deployment, érdekes mod.
Mondjuk olcsó játék, és én jobban szeretem mint a tüske csatot. -
sipi83
aktív tag
válasz
vadászcsiga #186079 üzenetére
Na próbálni nem tudtam, de van sok csuklókép fent a neten, ahol termetesebb csávók viselik a g-5600-t.
Teljesen jónak tünik rajtuk, a felhasználás módját nézve pedig praktikusabb is lesz számomra.
Leütöttem ebay-n, most már csak ki kell várni.
Kösz mindenkinek mégegyszer! -
sipi83
aktív tag
Újabb 50 %-os és egyéb kedvezményes órák és cuccok Chr. Ward-nál!
-
sipi83
aktív tag
válasz
vadászcsiga #186079 üzenetére
-
sipi83
aktív tag
válasz
vadászcsiga #186075 üzenetére
Igen, mondasz valamit. Lehet "kiöregedtünk" már az ilyesmiből.
Ha nem vagyok túl indiszkrét, akkor megkérdezhetném a csuklód méretét.
Hát még ilyesmit sem kérdeztem férfitől soha
Mondjuk van ebay-en G-5600-Enevetségesen olcsó áron, ez ha jól látom Solar, és ennyi, semmi radiojel stb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest