- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
KelemenUhr #218087 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
KelemenUhr #218083 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
KelemenUhr #217508 üzenetére
Strapobelt perlon
-
m3tr0
őstag
válasz
KelemenUhr #211994 üzenetére
Nethunst én is néztem, az órabörzén aztán láttam egyet élőben és akkor döntöttem el,hogy nem veszek ilyet, mert tényleg nagy,robusztus.
A méretétől eltekintve viszont nagyon tetszik.Aztán találtam egy másik mikrobrandet és egy üzletet ahonnan október elején ha minden jól megy megrendelem végre a nekem tökéletes órát.
-
válasz
KelemenUhr #211994 üzenetére
A Colomer ennél sokkal finomabb szerkezet.
Ez egy drabál állat.Esetleg egy másik gyártó?
-
gipsztigris
addikt
válasz
KelemenUhr #211521 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Számlapot kétfélét gondoltam. Mindkettő gyári és mindkettő limitált. Az egyik a Zimbe limitációs Baby Tuna (gyakorlatilag ugyanez az óra, csak fehér számlappal) , számomra a non plus ultra lenne, de csak a számlap 200 dollár.
Olyat biztosan nem veszek! A másik szintén Zimbe limitáció, csak Turtle, és annak szürke a számlapja. Azt is imádnám és olyat láttam már 50 dodóért csak most nincs készleten. De tulajdonképpen az utángyártott számlaptól sem zárkózom el, csak találjak olyat ami hasonlít ezekre.
28,5 mm-es számlap megy bele.
A másik amit szívesen lecserélnék, csak elég macerás beszerezni. Egy 31x43mm-es hagyományos, cserélhető betétes lünetta, mert a gyári lünetta formájával nem vagyok kibékülve.
(#211523) Fall-N
Ez bizony automata! -
Fall-N
veterán
válasz
KelemenUhr #211521 üzenetére
Nekem tetszik csak furcsa, hogy kvarc. De a Monster jobban tetszik a Seiko búvárok közül.
-
Szulita28
senior tag
válasz
KelemenUhr #210742 üzenetére
Jelen
Örülök, h ennyire bejött -
válasz
Örülök neki, hogy immár te is megerősíted, hogy a lengyelek is csinálnak jó cuccokat.
-
válasz
Használd egészséggel!
-
Empsepo
senior tag
válasz
KelemenUhr #210258 üzenetére
Várjuk a beszámolót!
-
dzsi23
addikt
válasz
KelemenUhr #207881 üzenetére
"letettem egy kicsit, és a járástartalék csak 40 óra"
Felhúztad rendesen koronáról, mielőtt leraktad, vagy simán csak viselés után tetted le? Örülnék egy olcsó 60+ órás werknek...
-
dzsi23
addikt
válasz
KelemenUhr #207551 üzenetére
8215-nek írják a Parnisodban lévő szerkezetet, de ránézésre én 821A-nak mondanám a "lyukas" rotor miatt. Viszont elvileg létezik a Miyota 8315 mp-stoppal, megnövelt járástartalékkal (>=60 óra), illetve a 821A-hoz hasonló rotorral. Lehetséges, hogy az került bele?
(A dadogást állítólag a 8315 is produkálja.)
-
Empsepo
senior tag
válasz
KelemenUhr #207195 üzenetére
Szép.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
KelemenUhr #207168 üzenetére
a zeppelin a képen zöld színű
1 hónap kell a bájáródáshoz.
Hogy megtalálja a ritmusát.
persze, meg a zen meg a karmakörülbelül így szoktam röhögni, mikor a kávéfőzömhöz adott leírásban ezt olvasom:
Saeco adaptálórendszer
A kávé egy természetes termék, és a tulajdonságai különbözhetnek a
termőhelytől, a keveréktől és a pörköléstől függően. A készülék önbeállítási
funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a legjobb ízt hozza ki az
Ön kedvenc kávébabjaiból. Néhány kávé lefőzése után automatikusan
beállítódik. -
Milu_PH
csendes tag
válasz
KelemenUhr #207113 üzenetére
Emlékszel még talán arra a sorozatra,hogy ER? Itthon vészhelyzet volt vagy mi. Nézd meg az első 2 évadot. Az elsőben sok a szakmai baki. Amikor ezt a kritikát megkapta az amúgy orvos végzettségű forgatókönyv író, akkor nem durcizott,hanem megírta hitelesen és hihetetlenül sikeres sorozat lett.
Amúgy a beteg sem hülye, a szakmailag magas szintet képviselő kollégák nem mellèbeszélnek a betegekkel, plusz használnak elég komoly szakmai anyagokat, hogy minél jobban bevonható legyen a beteg, tudod adherencia, bár nem tudom milyen terápiás területre gondoltál amikor ezt leírtad. -
Empsepo
senior tag
válasz
KelemenUhr #207113 üzenetére
Szerintem engedjük el ezt a dolgot.
Viktor kedvét nem vette el ebben biztos vagyok, a többi meg le van sz@rva. -
moordavid
aktív tag
válasz
KelemenUhr #206958 üzenetére
Odáig azért eljutottam az elején :-) Csak elkényelmesedtem az olyan oldalaktól mint a roger's, chrono24.
-
moordavid
aktív tag
válasz
KelemenUhr #206955 üzenetére
Köszönöm! Részletes és jó írások, én a számlapba szerettem bele, most a honlapjukon próbálok ki igazodni, na ehhez kell kitartas :-)
-
arn
félisten
válasz
KelemenUhr #206859 üzenetére
mint irtam, nekem az ora elsosorban hasznalti targy (egy 1983as gshockra hajazo oram van, meg egy certina caimano - illetve a regiek, amiket eltettem, de hasznalom oket). ez lenne vhol az elso, "oncelu" ora. ezek a mechanikus orak szamomra inkabb a multat testesitik meg, akkor meg miert ne lehetne teljesen autentikus, mint vminek csak a modernizalt utanzata? ez az ora evtizedek multan is ugyanazt fogja megtestesiteni, divathullamtol fuggetlenul. ugy latom, hogy art deco temaban a bulova jo csapasirany, ugyis amerikaban volt talan a legerosebb ez a stilusiranyzat, es talan ennek sikerult a legjobban megfogni a stilusjegyeket.
de majd jol korbejarom a temat, eloszor az ukuk apam zseborajat probalom meg rendbetetetni.
ez 38mm
ez meg 43,20mm
-
rbalint88
addikt
válasz
KelemenUhr #206775 üzenetére
uhh, ez az acél+inverz naggggyon menő. mennyiből lehet kihozni egy ilyet? 40ezer körül még meg is érné nekem.
-
dzsi23
addikt
válasz
KelemenUhr #206531 üzenetére
A Michael Kors másodpercmutató kimaradt az egyvelegből.
Amúgy szép darab, és ha jól látom linkeden, ugyanazzal a bőrszíjjal küldték, mint az én Parnisomat... nekem nagyon bejött.
-
squir
aktív tag
válasz
KelemenUhr #206582 üzenetére
Azzal a változattal pont az volt a bajom, hogy nem bronz volt a tok anyaga, hanem réz
Igen, a lünettabetét alu.
Én még szokom a zöldet...De már eldöntöttem, újra nézem az Ötödik elem c. filmet
"Szériában" is van acéltokos, de a zöld szín jelenleg csak a "limitáltak" kiváltságaMi lett a "nyári játszósod"?
Tsebacsi: köszi
és nagyonződ'
-
válasz
8-as helyett 9-es Miyotát betákolni tudtommal nagyon nem egyszerű történet.
-
consono
nagyúr
válasz
Tudnál dobni hozzá egy linket? Tényleg jól néz ki... Bár egy kicsit ez is nagynak tűnik így képről...
-
Szulita28
senior tag
válasz
KelemenUhr #206209 üzenetére
Ígérni nem tudom, de nagyon rugalmasak
Mriya, Schawo,
Köszi -
válasz
KelemenUhr #206176 üzenetére
Igen, ez vintázs, de a mostani kiadás sincs ettől elszaladva. Van ez, és van az új, ahol a tekerő recés korona. Meg lehet különböztetni őket.
-
válasz
KelemenUhr #206126 üzenetére
-
Szulita28
senior tag
válasz
KelemenUhr #206126 üzenetére
Szerintem is.
És a másik versenyző is erős, bár ez kicsit drágább.Sőt, még ez is.
Bár ennél már jöhet egyeseknél az "Ennyiért Miyota?"
érzés
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
KelemenUhr #204265 üzenetére
-
s4tch
veterán
válasz
KelemenUhr #204265 üzenetére
Ez továbbra is nagyon dög.
-
tuki2200
senior tag
válasz
KelemenUhr #203801 üzenetére
Na joooo
-
zoarden
tag
válasz
KelemenUhr #203582 üzenetére
Hogy jött ki 100k keretből ez az új Presage?
-
pulutodurumo
őstag
válasz
KelemenUhr #203582 üzenetére
Szép is az a koktél, jó választás.
Csak kár, hogy a Seiko feljebb akarja pozícionálni magát, ezért már ebben nem a 6R, hanem a 4R werk van. "Túl olcsó" már ez az óra a jobb szerkezetekhez. Nem tudom mi lesz így, eddig azért volt vonzó a szajkó, mert olcsón adott jó közepes órákat. Én elhiszem hogy van olyan jó mint egy Tissot ami ugyan ennyibe kerül, de azért kéne valami marketing hogy ellensúlyozni tudják a swiss made feliratot. Az még mindig sokat jelent. -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
KelemenUhr #203359 üzenetére
Akkora a csat mint az óra...
-
Deskdiver
senior tag
válasz
KelemenUhr #203359 üzenetére
Jó lett. Jól áll neki. Ez nem stiftes csat ugye, bele kellett varrni?
(#203357) @mriya@ Akkor a gyűrűk ura.
-
FerNandor
őstag
válasz
KelemenUhr #202654 üzenetére
Ez amúgy melyik Parnis modell?
Nem találtam az oldalukon. -
Deskdiver
senior tag
válasz
KelemenUhr #202098 üzenetére
Nekem bejönnek ezek a fotók. Nálam is foglalja a dobozt egy ideje egy ilyen névtelen darab. (Enyhítve a vágyamat egy Explorer iránt amit valszeg sosem fogok megvenni.)
Legalább megtanított arra ,hogy a kínaiak is tudnak megbízható "workhorse" szerkezeteket gyártani. Ami nem is annyira meglepő, hiszen 60 év gyártás során ez már akár véletlenül is összejöhet.
A fotózás még mindig nem megy. Mondjuk úgy nem is egyszerű, hogy a DSLR a tokjában lemerülve ,a tripod a szekrényben, a kit objektív pedig szánalmas. Szóval maradt a telefon. -
Empsepo
senior tag
válasz
KelemenUhr #202098 üzenetére
És amint találsz valami zöldet, mellé rakod az órát.
8-)
Hajrá, jók a képek, szép az óra.
-
nebancsa
senior tag
válasz
KelemenUhr #202074 üzenetére
Majd legyél szíves beszámolni az eredményről, kiváncsi vagyok hogy bírta. Köszi előre is!
-
Alpha630
tag
válasz
KelemenUhr #202074 üzenetére
Mi a különbség, ha a nyomáspróbán ázik be, mintha élesben tenné?
-
Empsepo
senior tag
válasz
KelemenUhr #202054 üzenetére
Ezen nincs márkajelzés?
Miféle? -
andrisms
aktív tag
válasz
KelemenUhr #201428 üzenetére
Én épp ma rendeltem elő, Karácsonyi ajándéknak, magamtól
Nem tudom néztétek-e, a JLC oem tok mellett német Zeiss zafírt is ír.
Ha tényleg így lesz, elég ütős cucc várható, ráfeküdtek a minőségre. Már a Tuna v2.0 is minőségire sikerült, szinte le sem veszem. Napi 7 másodperc a járáseltérése amúgy.SKX már ment is miatta, most az SNZH57-n van a sor.
5 hónapra számítok kb, de előrendeltem a limitáció miatt, meg a szerencseszámom beszéltem le vele.#Merkur 62MAS
Kellemes Ünnepeket!
-
Zoltán124
kezdő
válasz
KelemenUhr #201487 üzenetére
A Speedmastereken is plexit alkalmaznak?
Ezt nem tudtam
Már megvan az óra, jelenleg éppenséggel egy mesternél van üveggyöngyel szóratom a tokot, ünnepek után kapom meg.
Illetve még várom az új lünettát. -
pulutodurumo
őstag
válasz
KelemenUhr #201428 üzenetére
Én márciusra tippelném.
-
Milu_PH
csendes tag
válasz
KelemenUhr #200791 üzenetére
Köszönöm
Ne tartson vissza.
Őszintén nincs jobb vétel 200$ plusz vám ÁFA kategóriában. Te is fiatal vagy még, legalább szokod a méretet
Eddig senkit sem zavart,hogy nem Roller, engem sem.
Nyugodtan vedd meg, nem tudom elképzelni azt a helyzetet ahol ez probléma lenne.
Amúgy a Steinhart számomra sokkal gagyibb. Annak látszik,de mégsem. Swiss made de mégsem, ez meg telibe Tissel from Süd Korea 😂 -
dzsi23
addikt
válasz
KelemenUhr #200610 üzenetére
Nem a vackokról szól, hanem arról, hogy aki vackot akar venni, az jobb irányba terelődjön, kicsit többet áldozzon órára, hogy minőségibb darabot válasszon (pl. Parnis, Casio, Lorus...), és ha mégsem akar többet költeni rá, akkor se vackot vegyen, hanem olyat, ami használható, és pozitív tapasztalatok vannak vele. Ennek ellenére sokan mégis megveszik a vackokat, de ők majd tanulnak a hibájukból... az okosabbak meg más hibájából is tanulnak, és hallgatnak a tanácsokra.
-
futizoli
tag
válasz
KelemenUhr #200511 üzenetére
Meranomtól vettem, de sajnos nem kapható már. Korábbi 120 SE verziók számlapjai ezek, kerek egy napig voltak tavaly elérhetőek. Sárgán, kéken kívül még barna színben fordult elő, sajnálom, hogy nem spájzoltam be belőlük.
Viszont a tok amit mattra szórtam a 710-es forma új változata, nem reklámozták túl, sokan nem ismerik, képeken nem is igazán látszik a különbség a korábbihoz képest. Eltalálták, szebb az elődnél... -
g0n21
senior tag
válasz
KelemenUhr #200365 üzenetére
Minden árkategóriában ezt csinálják sokan...
-
Empsepo
senior tag
válasz
Azért azt elképzelem ahogy a melós kirántja a zsíros kezével a Panerait a farzsebéből...
Az ötlet amúgy tök jó csak ez a kép kicsit túl van tolva szerintem.
Az órád meg gyönyörű továbbra is.
-
Sungoo
addikt
válasz
Köszi a beszámolót. A Debertet meg én is mérete miatt nem vettem át Tőled.
-
Zoltán124
kezdő
válasz
Gyönyörű órád van, grat hozzá.
-
Mamuska
őstag
válasz
Nehéz eladni a több milliós Paneraiokat? Elég nagy a hype most a márka körül.
Javíts ki ha tévedek, de ha jó áron van Rolex, Omega azok azért kapósak, de ezt gondoltam a Panerai-ról is. -
pulutodurumo
őstag
válasz
Nem lehet belefaragni SKX tokcsövet? Arra mehet a menetes korona, és kész is. Nem tudom a pontos méreteket, csak ötlet.
-
g0n21
senior tag
válasz
KelemenUhr #199863 üzenetére
Köszi. A videó nem vesz el szignifikáns időt a cikkektől, egy rész aktív utómunkája kb 6 óra nekem, Dávidnak 2-3 (előtte transcode meg egyebek az még idő, de azt csak el kell indítani).
Igazából a főállásaim visznek el több időt, mint eddig, elvégre valamiből finanszírozni kell a kronometert...És mire hazaérek este már nincs energiám írni. Hétvégén összeszedem magam és írok kettőt a következő hétre.
Most ennyi telik, majd lesz jobb. -
petipetya
nagyúr
válasz
KelemenUhr #199749 üzenetére
Gondolkodtál már NATO szíjon az órára?
-
Csari93
aktív tag
válasz
KelemenUhr #199749 üzenetére
"mivel amúgy is szeretek képelni"
Tudom, Kezdő fotósok!Igyekeztem anno én is gusztusosan tálalni a rövid véleményt. Azóta szürke színű fekete füles nato van rajta, azt hittem hiányozni fog a szín, de imádom, és a nato pokoli kényelmes, ha nem bőr be sem büdösödik, víz is érheti.
Érdekes összefüggés egyébként, elég gyakori kombó ahogy észrevettem, hogy az emberben az órák és fényképezés szeretete párosul. -
Csari93
aktív tag
válasz
KelemenUhr #199741 üzenetére
Több kifejtett, képes értékelést!
-
válasz
Remek!
Ezek szerint ez Old Radium festést kapott?
A koronazár hiánya sajnálatos...
-
Mercutio_
félisten
válasz
Yeah!
Grat a szerzeményhez! (épp a napokban ugrott be az óra és, hogy miért nem írsz még róla) -
petipetya
nagyúr
válasz
Szép óra, viseld örömmel. A hátulján lévő iránytűről a NATO jele ugrott be elsőre.
-
Empsepo
senior tag
válasz
Faxa az óra, faxa a leírás. De a képeid a legjobbak.
😀
-
busman
veterán
válasz
KelemenUhr #198945 üzenetére
Gratula,nagyon jól néz ki.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Itt sokunknak be van akadva valami.
Dupla korona, Mp mutató indexre ütés, karcálló tok, japán órák, sárga számlap, skandináv óraipar, Hardlex utálat, zafír áhítat, ,Seikoooo, orosz remekek, T100 stb. Remélem egy időre megnyugvásra lel a “démonod”. Sok örömet hozzá.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Esetleg egy fekete dátum tárcsán nem gondolkodtál? Jól mutatna.
-
válasz
Szép kis lüme! Picit tuningolják rajta ahogy látom.
-
válasz
KelemenUhr #198488 üzenetére
Bármin, egy darab kutyaszaron is
-
rbalint88
addikt
válasz
KelemenUhr #198446 üzenetére
Ez a Valkyr enyhen emlekeztet az eredeti Tissot pr516gl-re
-
@mriya@
őstag
válasz
KelemenUhr #198446 üzenetére
Ez a Valkűr nagyon bejövős.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
KelemenUhr #198368 üzenetére
nekem ez a kedvenc microband-em
egyszer szeretnék egy ilyet, ha lesz újra gyártásban https://aevig.com/huldra/és van LLD szerűség is
https://aevig.com/shop/balaur-se/
régebben így nézett ki
(#198380) vadászcsiga
nem, csak visszanéztem, hogy 3 éve akarja az lld-t, azóta rengetegszer ajánlottuk már neki, szerintem felesleges
és hát nagyjából emlékszem az írásokra és beugrott
arra is emlékszem, hogy eleinte normális voltál, nem csak kötözködni tudtál -
vadászcsiga
félisten
válasz
KelemenUhr #198326 üzenetére
Dan Henryhez mit szólsz? 100 ezerből itthon van vamáfastól. Van 40, 44mm-ben.
Sőt lehet hogy vámáfa sincs. Írnak valami európai elosztóközpontról. -
válasz
KelemenUhr #198368 üzenetére
Sajnos nincs ilyen forgalmazó itthon. Legközelebb lengyelben...
Ez az a gyártó, ami nincs elszállva az áraival és szerintem megérné itthon is egy embernek forgalmaznia. Nagyon jók. Bármennyire is jók a cseh Primek, iszonyat túl vannak árazva.
-
válasz
A spinnakernek már van hazai kereskedője. Élőben sem rosszak ezek az amerikás órák.
De!
Mivel kedvelem a Gusztáv Gerlach-ot, ezért én arra szavazok!
(Újabb mínusz a kretén androidos szójavítónak.)
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
Nincs még tapasztalatom, de nekem is tetszenek az óráik. Erősen gondolkodom egy Fleuss-on. Hongkong-ból szállítanak Fedex-szel. CHRONO30 kóddal 30% kedvezményt kapsz.
Egyébként a két óra közül nekem is a Gerlach tetszik jobban -
Empsepo
senior tag
válasz
A lengyelben milyen werk van?
Nekem az bejövősebb!
-
bucsher
őstag
válasz
Akartam írni, hogy szerencsére nincs fehér számlappal. Aztán megtaláltam a Mainsailt meg a Hullt. Nem örülök
-
Mercutio_
félisten
válasz
G.Gerlach-ra 1 szavazat.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
KelemenUhr #197124 üzenetére
Ami xar, mesterkélt fotón szerepel az általában saját. Szánalmasan tehetségtelen vagyok a fotózáshoz, de nem adom fel.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
KelemenUhr #197108 üzenetére
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
KelemenUhr #196498 üzenetére
Kár volt keverni a római és arab számokat a számlapon.
-
SÖ
addikt
válasz
KelemenUhr #192647 üzenetére
Erről a korai vagy nagyon olcsó replikák jutottak az eszembe, ahol azért álltak meg a klónok mert sorja volt a szerkezetbe.
-
futizoli
tag
válasz
Hozzád hasonlóan én is saját tapasztalatok alapján alkottam véleményt. Elismerem, elfogult vagyok, egy tucat amphibiám van.
(egyébként a hozzászólásomban amire reagáltál, a "szerinted" kifejezésemmel a nekem tulajdonított "szerencsés" voltomra reagáltam... nem utasítottam el teljes mértékben az állításokat, de az élüket picit tompítani akartam)
Nem állítottam, hogy nincsenek hibás darabok, többször leírtam itt én is, belefutottam olajozatlan példányba. Szétszedtem, átmostam, olajoztam, azóta teszi a dolgát. Megtettem ezt más hibátlanul működő új darabbal is. Már minden esetben méréssel kezdek új óránál, a kezdetektől eltérően csak akkor kerülne sor szervizelésre, ha a mért értékek indokolnák. Nyilván keveseknek van ehhez kedve, ideje, lehetősége...
Érzésem szerint a legtöbb problémát nem a gyártási pontatlanságok okozhatják, az összeszereléskori 'végjátékot tekintem ludasnak..
Próbálom helyükön kezelni ezeket az órákat, egyéb márkák mellett szívesen ajánlom hozzám hasonló, a mechanikus órák világával viszonylag frissen ismerkedők részére. És igen, teszek említést az esetleges problémákról.
ha már a mestert említetted, és ne adj' isten újra a segítségére szorulnál, említsd meg neki valamit légyszíves... a valós értékek eléréséhez 2415/16 ruszki szerkezeteket ne 52 fok emelési szög mellett mérje, ha még úgy tenné... -
@mriya@
őstag
válasz
-
Mercutio_
félisten
válasz
KelemenUhr #192155 üzenetére
Erre még jön posta költség, vám, áfa, jól gondolom?
-
válasz
Jaja.. Mint az 1967 mintájú búvárnak. Egy nap alatt az egész készlet előre elkelt.
Mellesleg jól is nézett ki. Magyar piacon kérdés, hogy van-e?
-
SÖ
addikt
válasz
Úgy tudom az oroszok hivatalos óra szállítója a Fortis volt
-
vadászcsiga
félisten
válasz
KelemenUhr #187067 üzenetére
Van az, csak nem olcsó. 7-800 ezer Ft egy nodate LLD.
-
törölt tag
válasz
Tavaly nyáron 2.565 euroért ment el egy hordatlan LLD no date.
-
ricsik
őstag
válasz
Élőben is láttad, felpróbáltad már?
Nekem is nagy kedvencem. Volt.
Élőben valahogy nem adta úgy, ahogy fotókon, videón.
Elmúlt a szerelem. -
Deskdiver
senior tag
válasz
KelemenUhr #187027 üzenetére
Köszi. Nem rossz. Élőben valamelyest mutatósabb mint a gyártó vintage telefonnal készített fotóin.
Tisztességesen össze van rakva, polírozás rendben, koronáknak nincs holtjátéka. Igen ez kvarc. Mivel az én környékemen egy negyvenezres Seikonak ötvenezer a szervize így a saját épeszűségemet vonnám kétségbe ha túltolnám az olcsó automaták felhalmozását. Az egyetlen órám amit szívesen szervizeltetnék ebben a kategóriában az a Seiko Alpinist.
Mi lesz a következő lépcsőfok ha szabad tudni? Hamilton? LLD? -
KelemenUhr
aktív tag
válasz
KelemenUhr #187027 üzenetére
-
Dyrtyho
őstag
válasz
KelemenUhr #186297 üzenetére
Hol lehet ilyen szép farmer szíjat szerezni ?
-
cafatmaister
csendes tag
válasz
KelemenUhr #186297 üzenetére
ebayen en is nezegettem ezt a debertet,mennyire pontos a miyota?
-
Empsepo
senior tag
válasz
KelemenUhr #185805 üzenetére
Tök jó ez a kép! 8-)
-
bence0929
tag
válasz
KelemenUhr #185738 üzenetére
Hát ezzel teljesen egyet értek, simán hozza is az elvárt minőséget a konkurensekkel szemben, de úgy látszik minden belépő márkánál vannak gondok, főleg az olcsóbb modelleiknél, pont ezért tudnak szerintem olcsóbbak lenni, de nem vagyok biztos benne, hogy az ebből eredő profit megéri az érte elszenvedett áldozatot, a márka minőségrontása, csak negatívan hat a megítélésre, hiába a többi jó modell hosszútávon nem jó irány, igaz ez szerintem a Tissot-ra és Certina-ra is, de ettől függetlenül ahogy írtad vannak jó Hamiltonok
-
nederlanden
senior tag
válasz
KelemenUhr #185738 üzenetére
Ezen is (harmadik kep) el van csuszva szepen a szamlap balra a tokban ...,bar ilyen merteku elcsuszasok,a tag/longi.-ig mindben ott vannak..
-
@mriya@
őstag
válasz
KelemenUhr #185706 üzenetére
Kb. fél év múlva be tudnám szerezni.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Tetszik. (Tableten) a típusra rákeresve az első 2 oldalon brazil találatok jönnek. Ez kicsit elgondolást.
-
Empsepo
senior tag
válasz
Basszus de szép óra.
És tudom tök gáz lesz amit most írok, de ez pont az az eset, hogy meglátod valakin és csalódsz, mert "csak" egy Orient.
Annyira szeretnéd, hogy egy Max Bill legyen, hogy csalódsz.Pedig így a kép alapján úgy tökéletes ahogy van.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Ajjaj, remélem csak PS, mert annó egy ilyen "órát" azért nem rendeltem meg, mert sejthető volt a szerkezet és az összeszerelés minősége, de egy Orient....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest